Nirvanna
Registered User
بنظر میاد که با سیستم جدید دولت یازدهم ، قیمتها برای مدتی حدود 2-3 سال ثابت بماند و فقط نوسانهای کوچکی داشته باشند .
با کدوم سیستم دقیقا منظورتونه؟؟؟؟
بنظر میاد که با سیستم جدید دولت یازدهم ، قیمتها برای مدتی حدود 2-3 سال ثابت بماند و فقط نوسانهای کوچکی داشته باشند .
یک تحلیل گری میگفت اینقدر بین مردم طلا هست که میشه با این مقدار برای 360 میلیون نفر شغل ایجاد کرد..!
ولی این طلاهای که پیش مردم تو صندوقچه هاشون انباشته هیچ سود و فایده ای برای کشور نداره و روز به روز داره به اقتصاد کشور لطمه میزنه
یک تحلیل گری میگفت اینقدر بین مردم طلا هست که میشه با این مقدار برای 360 میلیون نفر شغل ایجاد کرد..!
ولی این طلاهای که پیش مردم تو صندوقچه هاشون انباشته هیچ سود و فایده ای برای کشور نداره و روز به روز داره به اقتصاد کشور لطمه میزنه
فک نمیکنم سکه دوباره بتون قد علم کنه و برگرده به عصر طلایی خودش...!!!
یه سوال. چرا تو شهر ما ( یکی از شهرستانهای اصفهان ) حتی خود اصفهان قیمت طلا از نرخایی که تو سایتها زده بیشتره مثلا سایتها زدن طلا مثقال 450 تومن ولی تو بازار ما میدن 480
چرا اینجوره
یه سوال. چرا تو شهر ما ( یکی از شهرستانهای اصفهان ) حتی خود اصفهان قیمت طلا از نرخایی که تو سایتها زده بیشتره مثلا سایتها زدن طلا مثقال 450 تومن ولی تو بازار ما میدن 480
چرا اینجوره
این تازه فروششه
من تو شهرمون می خواستم ربع سکه مو که اون موقع 450 تومن بود، بفروشم ، 150 تومن کم تر از سایت ها می خریدند. جالبیش اینه که الان به همین قیمت ازم بخرند ، کلاهمو میندازم هوا.
این تازه فروششه
من تو شهرمون می خواستم ربع سکه مو که اون موقع 450 تومن بود، بفروشم ، 150 تومن کم تر از سایت ها می خریدند. جالبیش اینه که الان به همین قیمت ازم بخرند ، کلاهمو میندازم هوا.
نه دوست عزیز؛ دیگه اینجوریا نیست که اینهمه اختلاف باشه
شما اگه این همه اختلاف بهتون قیمت دادن حتماً ربع سکه شما تاریخش زیر 1386 بوده و گرنه اختلاف سکه 86 و ربع و نیمش نباید بیشتر از 5 یا حداکثر 10 هزار تومان باشه
تأیید میشه یا تاریخش پایین بوده یا طلا فروش انصاف نداشته (خیلی از طلا فروشی ها قیمت های چرت برای سکه می دند، ولی سکه فروش ها کارشون درسته با اختلاف سه چهار تومنی از سایت سکه می فروشند بسته به شرایط بازار داره حتی اختلاف صفر، یا پایین تر از قیمت های سایت هم می فروشند.
بهروز بستشتاپیک دلار و ارز چی شده؟ پیداش نمی کنم
چرا؟
...............