• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

کی میتونه 2 تا دلیل برای شکستن مقاومت اونس تو یک ساعت و عبور از مرزحمایتی 1370 رو بگه...؟

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟

تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه

نظرتون چيه ؟

سلام

محسن خان اصن سمت سکه واسه سرمایه گذاری آفتابی نشو ک بدجور آتیشی میشی...

سکه دیگه مکان امنی برای سرمایه گذاری و سود نیست داداش گلم ...

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
عبود اونس از مرز مقاومتی 1400 دلار...
مرزی ک بیش از دو ماه است آرمانی شده برای اکثریت...

مبارک باشه بچه های گل...

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
ریزش مجدد و برگشت ب دامنه 1390 دلار...

در یک چشم بهم زدن صعود و دریک چشم بهم زدن نزول...

واقعاً جالبه ...!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پست مال سال 2008 هست .

کلاً ایشون اینجا برای خودش میگه و برای خودش مینویسه و سوال میپرسه و خودش به خودش جواب میده و ... . زیاد نمیشه بهش خرده گرفت. اجازه بدید راحت باشه و لذت ببره!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه . مال 86 بود . چند جا هم رفتم. زیر 86 هم سؤال کردم، اون موقع طلا فروشی های شهرمون خریدشو بین 250 تا 290 می گفتند.

اکثر ربع های تو بازار تقلبی هستند به همین دلیل طلا فروش تمایل خیلی کمی برای خرید ربع و گرمی داره

معمولا 100 پایین تر

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
پست مال سال 2008 هست .

داداش اگه مال 2008 هس چرا امده آخرین ارسالی های فروم...
؟

مگه ارسالی ها ب ترتیب تاریخ نی؟

یعنی از 2008 تا حالا این تاپیک باز بوده و هیشکی توش پس نداده...!!!!

جالبه!!!

package

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

داداش اگه مال 2008 هس چرا امده آخرین ارسالی های فروم...
؟

مگه ارسالی ها ب ترتیب تاریخ نی؟

یعنی از 2008 تا حالا این تاپیک باز بوده و هیشکی توش پس نداده...!!!!

جالبه!!!
پست اول تاپیک تو همه صفحه ها هستش

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سکه امامی 50 هزار حباب منفی داره باید 1090 باشه با دلار فعلی، الکی ارزونه فکر می کنم این روزها حبابش برگرده 1080 حداقلشه با فرض دلار نریزه.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
افتک بنظرت دلار بر می گرده بالا؟

والا از روز برای من روشنتره که میره بالا.بیشتر از دفعه قبل هم میره. فقط امیدوارم که هر چه دیرتر بره بالا تا من بتونم ذخایرم رو پر کنم

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
والا از روز برای من روشنتره که میره بالا.بیشتر از دفعه قبل هم میره. فقط امیدوارم که هر چه دیرتر بره بالا تا من بتونم ذخایرم رو پر کنم
خوب چرا؟
البته معمولا تابستون ها دلار و اونس پایین میاد و زمستون میکشه بالا.
ولی شرایط سیاسی ایران بهتر شده. فکر نمی کنید دیگه دلار توی حول و حوش همین نرخ بمونه؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خوب چرا؟
البته معمولا تابستون ها دلار و اونس پایین میاد و زمستون میکشه بالا.
ولی شرایط سیاسی ایران بهتر شده. فکر نمی کنید دیگه دلار توی حول و حوش همین نرخ بمونه؟

بخاطر اینکه به نظر من روال طبیعی اینه که دلار حداقل با تورم بالا بره. اون 9 سالی که دلار با تورم پیش نرفت غیر طبیعی بود و این یکسال اخیر که ثابت مونده. قطعا دولت حتی اگر تمایل داشته باشه دیگه توان ادامه اون وضع غیر طبیعی را نداره. ایران چند سال متوالی کسری موازنه تجاری داشت. یک کشور صنعتی میتونه با کسری موازنه سالها ادامه بده -مثل بازاری که با اعتبارش خرید و فروش میکنه ، اما کشور تک محصولی که قیمت محصولش را دیگران تعیین میکنند مثل کارمندیه که باید به اندازه حقوقش خرج کنه

والا ارتباط دلار و اونس با تابستون فکر میکنم به این دلیل باشه که گزارشات مالی 6 ماهه اول شرکتها و دولتها منتشر میشه و اصلاحاتی در بودجه ها و قیمتها داده میشه. معمولا بیشترین نوسانات بورسهای بین المللی و قیمت نفت و طلا از ماه ژوئن تا ماه آگوست اتفاق میفته. در ایران هم بجز بودجه- همزمان با عید- که قیمتها همه تغییر میکنند ، تغییر قیمت بعدی مربوط به شهریوره که لایحه اصلاح بودجه میاد -همزمان با باز شدن مدارس-

در مورد بخش آخر ، من اعتقادی به تاثیر تغییر جزئی فضای سیاسی در اقتصاد ندارم و البته امیدی به بهتر شدن شرایط سیاسی هم ندارم:D

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
بخاطر اینکه به نظر من روال طبیعی اینه که دلار حداقل با تورم بالا بره. اون 9 سالی که دلار با تورم پیش نرفت غیر طبیعی بود و این یکسال اخیر که ثابت مونده. قطعا دولت حتی اگر تمایل داشته باشه دیگه توان ادامه اون وضع غیر طبیعی را نداره. ایران چند سال متوالی کسری موازنه تجاری داشت. یک کشور صنعتی میتونه با کسری موازنه سالها ادامه بده -مثل بازاری که با اعتبارش خرید و فروش میکنه ، اما کشور تک محصولی که قیمت محصولش را دیگران تعیین میکنند مثل کارمندیه که باید به اندازه حقوقش خرج کنه

والا ارتباط دلار و اونس با تابستون فکر میکنم به این دلیل باشه که گزارشات مالی 6 ماهه اول شرکتها و دولتها منتشر میشه و اصلاحاتی در بودجه ها و قیمتها داده میشه. معمولا بیشترین نوسانات بورسهای بین المللی و قیمت نفت و طلا از ماه ژوئن تا ماه آگوست اتفاق میفته. در ایران هم بجز بودجه- همزمان با عید- که قیمتها همه تغییر میکنند ، تغییر قیمت بعدی مربوط به شهریوره که لایحه اصلاح بودجه میاد -همزمان با باز شدن مدارس-

در مورد بخش آخر ، من اعتقادی به تاثیر تغییر جزئی فضای سیاسی در اقتصاد ندارم و البته امیدی به بهتر شدن شرایط سیاسی هم ندارم:D

قبول دارم که چندین سال نرخ ارز رو مصنوعی پایین نگه داشتن و ما الکی پولدار بودیم (یادش به خیر تور تایلند 500 تومن بود!).
اما باز هم فکر می کنم قیمت دلار باید روی همین 3000-3100 تثبیت شه و میشه.
دولت آقای خاتمی هم تونست توی 8 سال با نوسان 250-300 تومانی دلار رو حفظ کنه. و البته مهمتر اینکه تورم رو کنترل کنه. به عبارتی در 8 سال حدود 40-50 درصد تورم داشت.
من امید دارم این افراد (به نظر خودم متخصصی) که الان برگزیده شده اند توان کنترل تورم رو داشته باشند.
و البته توان چانه زنی در هر دو سو برای بهبود روابط.

---
البته اقتصاد ما حالا حالا ها تک محصوله باقی می مونه.
مگر اینکه به صنعت توریسم اجازه رشد بدن. که عمرا نمی دن. چون با اصول اختلاف داره.
و یا اینکه تزریق پول نفت رو متوقف کنند و برای چند سال یک اقتصاد ریاضتی برای صنعتی شدن رو در پیش بگیرن. که باز هم عمرا، چون جرأت ندارند.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
قبول دارم که چندین سال نرخ ارز رو مصنوعی پایین نگه داشتن و ما الکی پولدار بودیم (یادش به خیر تور تایلند 500 تومن بود!).
اما باز هم فکر می کنم قیمت دلار باید روی همین 3000-3100 تثبیت شه و میشه.
دولت آقای خاتمی هم تونست توی 8 سال با نوسان 250-300 تومانی دلار رو حفظ کنه. و البته مهمتر اینکه تورم رو کنترل کنه. به عبارتی در 8 سال حدود 40-50 درصد تورم داشت.
من امید دارم این افراد (به نظر خودم متخصصی) که الان برگزیده شده اند توان کنترل تورم رو داشته باشند.
و البته توان چانه زنی در هر دو سو برای بهبود روابط.

---
البته اقتصاد ما حالا حالا ها تک محصوله باقی می مونه.
مگر اینکه به صنعت توریسم اجازه رشد بدن. که عمرا نمی دن. چون با اصول اختلاف داره.
و یا اینکه تزریق پول نفت رو متوقف کنند و برای چند سال یک اقتصاد ریاضتی برای صنعتی شدن رو در پیش بگیرن. که باز هم عمرا، چون جرأت ندارند.

دقیقا خودتون اشاره کردید. در دوره آقای خاتمی دلار با تورم پیش رفت- حتی کمی بیش از تورم- ، بنزین 50 تومنی به 80 یا 100 تومن رسید-دقیقا عددش یادم نیست- و دلار 490 تومنی سال 76 با نوسان به 860 تا 975 رسید. حالا بنزین 700 تومنه ... نون 800 تومنه ... پسته و برنج ... ماشین ... حقوق کارمندان دولت... دستمزد کارگر .... دلار به اندازه کدام اینها بالا رفته ؟ اگر تورم همین لحظه صفر بشه ، باز هم دلار باید تا 7 هزار تومن بالا بره. تورم هم هیچوقت با بهره بانکی 20 درصد ،صفر نمیشه

دولت خاتمی 2 تا ابزار داشت که تونست تورم را با نفت 10 دلاری کنترل بکنه . اول پول نفتی را که باند ... در زمان جنگ بنام جنگ و بعد از اتمام جنگ بنام سازندگی کلا بالا میکشید، بری اولین بار به دست دولت افتاد تا خرج مایحتاج مردم بشه ، دوم سیل ورود کالاهای چینی به کشور و تغییر شرکای تجاری کشور از ترکیه و اروپا به دبی و چین .الان این دو ابزار کهنه شده و نمیتونه شوکی به بازار وارد کنه

والا ما که از این افراد متخصص قبلا خیری ندیدیم. از نفت گرفته تا بهداشت حتی در صنف خودشون آدمهای خوشنامی هم نیستن

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
دقیقا خودتون اشاره کردید. در دوره آقای خاتمی دلار با تورم پیش رفت- حتی کمی بیش از تورم- ، بنزین 50 تومنی به 80 یا 100 تومن رسید-دقیقا عددش یادم نیست- و دلار 490 تومنی سال 76 با نوسان به 860 تا 975 رسید. حالا بنزین 700 تومنه ... نون 800 تومنه ... پسته و برنج ... ماشین ... حقوق کارمندان دولت... دستمزد کارگر .... دلار به اندازه کدام اینها بالا رفته ؟ اگر تورم همین لحظه صفر بشه ، باز هم دلار باید تا 7 هزار تومن بالا بره. تورم هم هیچوقت با بهره بانکی 20 درصد ،صفر نمیشه

دولت خاتمی 2 تا ابزار داشت که تونست تورم را با نفت 10 دلاری کنترل بکنه . اول پول نفتی را که باند ... در زمان جنگ بنام جنگ و بعد از اتمام جنگ بنام سازندگی کلا بالا میکشید، بری اولین بار به دست دولت افتاد تا خرج مایحتاج مردم بشه ، دوم سیل ورود کالاهای چینی به کشور و تغییر شرکای تجاری کشور از ترکیه و اروپا به دبی و چین .الان این دو ابزار کهنه شده و نمیتونه شوکی به بازار وارد کنه

والا ما که از این افراد متخصص قبلا خیری ندیدیم. از نفت گرفته تا بهداشت حتی در صنف خودشون آدمهای خوشنامی هم نیستن

قیمت بنزین رو نباید جز اصلی میزان تورم حساب کنید (هر چند عامل تورم زایی هست).
قیمت بنزین در ایران نزدیک به مفت بود و خوب دولت باید اون رو تا حد زیادی بالا میاورد، برای جلوگیری از قاچاق.
یعنی با دلار 900 تومانی، نباید بنزین 100 تومن می بود. و اگر دولت بعدی اون رو یکباره حدود 4 برابر افزایش داد نباید بگیم که تورم 300 درصد بوده.

پسته رو هم خدا ازشون نگذره. همین یک قلم هم که تولید داخل هست رو میگن باید به نرخ دلار جهانی بخریم. یکی نیست بگه حالا که برا تو ارزون تر درمیاد باید نرخ جهانی رو پایین بیاری، نه اینکه به اون دست نزنی و بازار داخل رو گرون کنی.

مسئله دیگه اینه که تورم انباشته در مورد نرخ ارز، به گمان من تخلیه شده (روی 3 هزار و خورده ای). دلار به سختی و با فشار جو روانی روی 4000 تومن مدت کمی رو دوام آورد. و سریع سقوط کرد. اون هم در شرایطی که امکان تزریق دلار به دلیل کم بودن متابع نبود. اما بازار 4000 تومن رو نرخ دلار نمی دونست و البته این نرخ برای مردم کمرشکن بود.

----
باند ... یه خوبی دارن و اون هم اینه که دیگه سیر شدن.
و حتی در زمان گرسنگی مثل شیر بودن، که خودش میخوره و بغلش 100 تا دیگه هم به نون و نوایی میرسن.
من خودم کارمند پتروشیمی هستم. افرادی که اون زمان در راس بودند حسابی چاق و چله شدند، اما کار بود و هزار تا هم زندگی می کردند بغلشون.
این 8 سال خیلی چیزها نابود شد.

----
تابستون فصل سفر هست و رکود بازار (خاور میانه).
بازار داخل معمولا از فصل خنکی جون میگیره. برای همین ثبت سفارش ها بیشتر میشه و ممکنه نرخ ارز رو بالا ببره. اما فکر نمی کنم مثل سال های قبل بشه.
من امید دارم، امید...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من امید دارم، امید...

من هم دوست دارم اوضاع درست بشه. اما نا امیدم:D. باید صبر کنیم ببینیم چی میشه. اما من شخصا هیچ فرصتی رو برای خرید ارز از دست نمیدم

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

این اسمش دولت امیده ، از اسمش ک پیداست خیلی پر انرژی و استوار وارد گود شدن خداییشم تا اونجایی ک من تو سیستم رو رصد میکنم تا به حال زمینه سازی های خوبی کردن برای کاهش تورم و قیمت دلار...

اما این که این طرح هارو بتونن اجرا کنن ی مسئله اس این که این طرحا پس از اجرا مثبت باشن ی مسئله مهم تر...

چیزی ک مهمه نوع طرح و نهوه اجراش تو دولت هستش اینطوری بهتر میشه فهمید ک مثبت خواهد بود یا نه اما تا اونجا ک من با خبرم قصد دارن بدجور گرد و خاک کنن تو بازار سکه و ارز حالا بتونن یا ن خدا داند...

بالا