• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: چهارشنبه 10 مهر 1392 2013/10/02
ساعت به وقت تهران 11:02

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1287.6

[h=2]قیمت سکه[/h]چهارشنبه 10 مهر 92، 11:00
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
سکه طرح قدیم۹۶۰,۰۰۰۹۶۷,۰۰۰
ico_d.png
سکه تمام - امامی۹۶۶,۳۰۰۹۷۰,۰۰۰
ico_d.png
نیم سکه۵۰۰,۰۰۰۵۰۳,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۳۰۵,۰۰۰۳۰۸,۰۰۰
ico_c.png
سکه گرمی۲۰۰,۰۰۰۲۰۰,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]چهارشنبه 10 مهر 92، 11:00
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
دلار۳۰,۷۰۰۳۰,۶۰۰

منبع ارگ طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
انس تا 1270 جاداره بریزه
البته بعد از اینکه یه اصلاحی رو به بالا داشت
بعد از اون هم اگر طرح محرکه کم بشه تا 1150 هم میریزه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

بله درست شنیدین
خیلی ها بهشون گفتم من از روی چارت دارم می بینم میریزه
گوش نکردن
نتیجه چی شد تمام اونایی که خریدن ضرر کردن
یارو بهم میگه دولت امریکا تعطیل شده اونس میره روی 1400 و 1500
آدم خندش میگیره

تو فارکس 5 لات خریده بودم هر لات 100 اونس
به عبارتی میشه 500 اونس
تو هر اونسش هنگام کاهش که سل زدم 25 دلار تونستم سود بگیرم ( از 1320 تا 1295
البته طمع نکردم و لا عجله سل زدم والا تا 1284 هم اومد
ولی نقد بهتر از نسیه هستش

به عبارتی میشه
خودتون حساب کنید .

ps3baz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
9
امیدوارم که سکه خیلی پایین نیاد تا حدا اقل اون کسایی که خیلی سکه خریدن خیلی ضرر نکنن گناه دارن خدایی

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
امیدوارم که سکه خیلی پایین نیاد تا حدا اقل اون کسایی که خیلی سکه خریدن خیلی ضرر نکنن گناه دارن خدایی

گناه چيه؟ بازار همينه يکي بايد ببازه تا يکي ببره..تازه فعلن که نيومده پايين عزا گرفتين

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

ما که اردیبهشت هرچی داشتیم فروختیم.ولی شما نترس پایین نمیاد .اونایی هم که امید به پایین اومدن دارن بیخودی شکمشون رو صابون نزنن.وضع اقتصادی ایران خیلی وخیمتر از این حرفاست که توی شش ماه و یکسال بخواد درست بشه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

عامل بدبختی امروز ما اون $$$$ که یه عالمه سکه خریدن که گرون شه بفروشن ! به یارو میگی برا چی میخری داری به تمام آدمای این مملکت از پشت خنجر میزنی برمیگرده میگه من باید مهریه بدم - اون یکی میگه ما رسم داریم تولد و... سکه بدیم
(آخه اینهمه!) و..... نهایت معلوم شد همشون خریده بودن که گرونتر بفروشن
اگه یه بار اینا با کله زمین بخورن دفه بعد حداقل اینا دیگه نمیرن سمت احتکار اینجورچیزا! ولی اگه به کسی یه بار مزه بده دیگه فاتحمون خوندس

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
33 دلار انس رفت بالا
فقط بخاطر تعطیلی دولت امریکا؟

یمت طلاقیمت زندهتغییرکمترینبیشترینزمان
انس طلا [SUP]دلار[/SUP]1,321.80(2.47%) 31.901,279.001,323.3018:26

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121

حالا خرید سکه به نظرم مشکلی نداره برای تعداد پایین ولی برای تعداد بالا چه دلار باشه و چه سکه ، چون برای سودجویی صورت گرفته و با سود تعداد کمی از افراد جامعه ، تعداد زیادی از افراد جامعه ضرر می کنند ، همان بهتر که هرکی تعداد بالا خریده ، ضرر کنه تا اوضاع بازار بهتر بشه و دلالان جرات کمتری برای خرید و فروش داشته باشند

ولی اگر اوضاع اقتصادی کشور ،عادی بود ، به نظر بنده هیچ اشکالی در خرید و فروش تعداد بالای سکه و مقادیر زیاد دلار مشکلی نداره چون باعث افزایش شدید قیمت ها و ضرر افراد بیشتری از جامعه نمیشه

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
به نظرم باز وضع دلار خیلی بهتر از سکه هست

sent from my iphone using tapatalk

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
در وضعیت فعلی بازار هیچ کارشناس و سازمانی نمیتونه به صورت قطعی نظر بده چه برسه به افراد آماتور و مردم عادی.
نمونه بارزش موسسه فیچ که پیش بینی کرده بود قیمت جهانی در روزهای آینده به زیر 1200 دلار سقوط کنه.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
تهران ،صرافی ای میشناسیدکه جمعه ها باز باشه ؟

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
در وضعیت فعلی بازار هیچ کارشناس و سازمانی نمیتونه به صورت قطعی نظر بده چه برسه به افراد آماتور و مردم عادی.
نمونه بارزش موسسه فیچ که پیش بینی کرده بود قیمت جهانی در روزهای آینده به زیر 1200 دلار سقوط کنه.

تقریبا از زمانی که نئولیبرالیسم بر جهان حاکم شد طلا همواره رونده صعودی داشته است .
چه در دوران بحران چه در دوران رکود چه در دوران طلایی امریکا و اروپا در میان مدت و بلند مدت طلا همواره میل به صعود داشته از این جهت طلا کالایی است خریدنی نه فروختنی . این حرف رو من در همین انجمن سال 2008 زدم که مردم ناآگاه ِ آن زمان هِرهِر به من خندیدند .
اکنون هم با همه شرایط موجود هیچ وقت طلایی که در دست دارم رو نمیفروشم حتی اگر امریکا رسمآ بگه غلط کردم .
تنها در یک صورت خریدار های طلا ضرر میکنند که ناگهان یک سیاره از طلا کنار زمین توسط فرا زمینی ها از دور دست ها در اعماق فضا تله پورت شود .

azim_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنا 2لت تا زمان اعلام نتیجه کاری 100روز اول کاریش تمام سعی خود را در جهت ""ثابت نگه داشتن نرخ دلار"" خواهد کرد و احتمالا در این راه موفق هم خواهد بود و بعد از آن هم با توجه به پیشرفت و نتیجه مذاکرات و همچنین میزان موفقیت در تسیاستهای خارجی جهت حرکت دلار(بالا یا پایین) مشخص خواهد شد.

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
سلام دوستان و با عرض خسته نباشید.
کاملا با خرید دلار و ضربه زدن و خیانت به مردم موافقم اما بنده شخصا سکه خریدم و فکر میکردم که سکه همیشه هست به تعداد هست و اگه خرید کنیم تاثیری روی اقتصاد نداره. فکر من غلط هست؟
نه کالای اساسی و ضروریه نه اینکه ایران طلا کم داره... چجوریه بعضی بچه ها می گن انبار نکنید نخرید به گرانی دامن نزنید؟ (گرچه خودم سر جمع 3 عدد بیشتر ندارم)

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
سلام دوستان و با عرض خسته نباشید.
کاملا با خرید دلار و ضربه زدن و خیانت به مردم موافقم اما بنده شخصا سکه خریدم و فکر میکردم که سکه همیشه هست به تعداد هست و اگه خرید کنیم تاثیری روی اقتصاد نداره. فکر من غلط هست؟
نه کالای اساسی و ضروریه نه اینکه ایران طلا کم داره... چجوریه بعضی بچه ها می گن انبار نکنید نخرید به گرانی دامن نزنید؟ (گرچه خودم سر جمع 3 عدد بیشتر ندارم)

كاكو ارادت مند
استنباطت مثل خودمه دقيقا

بالا