• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام دوستان و با عرض خسته نباشید.
کاملا با خرید دلار و ضربه زدن و خیانت به مردم موافقم اما بنده شخصا سکه خریدم و فکر میکردم که سکه همیشه هست به تعداد هست و اگه خرید کنیم تاثیری روی اقتصاد نداره. فکر من غلط هست؟
نه کالای اساسی و ضروریه نه اینکه ایران طلا کم داره... چجوریه بعضی بچه ها می گن انبار نکنید نخرید به گرانی دامن نزنید؟ (گرچه خودم سر جمع 3 عدد بیشتر ندارم)

شما بهتره این مطلب رو بخونید:
نگاه مردم از بازار ارز و سکه باید کنار رود/ بانک مرکزی به دنبال تثبیت نرخ ارز است | وبسایت خبری تحلیلی عصر تمدن

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
ستان منم سالهاست که دارم سکه میخرم و جمع میکنم وقتی که پونصد و خورده ای اسم می نوشتن تمامه زندگیم حتی ماشینم رو فروختم وسکه خریدم تا تابستون که یه خونه خریدم وخوشبختانه سکه ها رو فروختم میدونید مشکل چیه؟ برا من جوون که یه درسی خوندم و یازار کار و سرمایه ایران که این وضع رو داره چاره ای جز وارد شدن به این بازار نبوده منم دوست دارم چندر غاز سرمایه ای که دارم رو بزارم رو کار و یا تو یه جایی سرمایه گزاری کنم که چرخ مملکت بگرده مثلا یه وقتی میخواستم پولم رو بزارم سهام سد سازی با سوده 20 درصد بخرم ولی وقتی تورم 40 درصده سرمایه گزاری رو هر جایی جز ملک یا دلار یا سکه احمقانه میشه ولی واقعا میگم از صمیم قلب دوست دارم این خونه کوچیک که خریدم رو بفروشم پولش رو جایی سرمایه گزاری کنم وضعیت کشوری که دارم توش زندگی میکنم به اندازه سره سوزنی بهتر بشه.............

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
ظاهرا جهانی اندکی پایین اومد.
بنده بنا به دلایل کاری قصد خرید مقدار زیاد دارم. نظرتون در مورد نوسانات چیه؟ مخصوصا جهانی
البته من قصد نگه داشتن و گرون شدنش رو ندارم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ظاهرا جهانی اندکی پایین اومد.
بنده بنا به دلایل کاری قصد خرید مقدار زیاد دارم. نظرتون در مورد نوسانات چیه؟ مخصوصا جهانی
البته من قصد نگه داشتن و گرون شدنش رو ندارم.

اونس جهانی تغییر خاصی نداشته

خلاصه و مفید : تحولات امریکا بیشترین تاثیر رو بر اونس داره و در حال حاضر امریکا در مسیر دیگریست - یه نکته به صندوق هایی مثل اسپایدر هم توجه کنید !!

زیاد یعنی چقدر یک کیلو ، ده کیلو ..... البته در حال حاضر زیاد فرق نداره چون نوسان زیادی نداریم باید سریع خرید و سریع و با سود کم فروخت مگر بلند مدت کار کنید

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
اونس جهانی تغییر خاصی نداشته

خلاصه و مفید : تحولات امریکا بیشترین تاثیر رو بر اونس داره و در حال حاضر امریکا در مسیر دیگریست - یه نکته به صندوق هایی مثل اسپایدر هم توجه کنید !!

زیاد یعنی چقدر یک کیلو ، ده کیلو ..... البته در حال حاضر زیاد فرق نداره چون نوسان زیادی نداریم باید سریع خرید و سریع و با سود کم فروخت مگر بلند مدت کار کنید

این چند روز فعلا یک کیلو.
قصدم خرید و فروش نیست. کار روی طلا هستش. چند وقت بود درگیر مقدماتش بودیم. اون مدت که سریع سقوط کرد ما بهش نرسیدیم
ولی الان با این حال دوست ندارم رو قله بگیرم.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
با سلام خدمت دوستان
ی مقدار طلا نیازمه البته مقدارش کمه ها..میخواستم دوستان صاحب نظر راهنمایی کنن واسه زمان خریدش....واینکه نظر در مورده اونس.....آیا بازم از اینی که هس پایینتر میاد به نظرتون؟؟؟آخه این دو 3 روزه یکم کاهش داشته..ممنون

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
هر انس 1266.9 . چرا انس انقدر ریخت ؟

شنبه پس بازار نزولی است .

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: شنبه 20 مهر 1392 2013/10/12
ساعت به وقت تهران 14:49

قیمت هر اونس طلا (دلار)

هر اونس طلا1272.85

قیمت سکه

شنبه 20 مهر 92، 13:55
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
سکه طرح قدیم۹۳۰,۰۰۰۹۵۶,۰۰۰
ico_d.png
سکه تمام - امامی۹۳۳,۰۰۰۹۵۷,۰۰۰
ico_d.png
نیم سکه۴۹۰,۰۰۰۴۹۵,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۲۹۵,۰۰۰۳۰۰,۰۰۰
ico_d.png
سکه گرمی۱۹۳,۰۰۰۱۹۶,۰۰۰

نرخ ارز بازار آزاد (ریال)

شنبه 20 مهر 92، 13:55
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
دلار۳۰,۳۷۰۳۰,۴۰۰
ico_u.png
یورو۴۱,۰۵۰۴۱,۰۰۰
ico_d.png
پوند۴۸,۵۵۰۴۸,۶۰۰
ico_u.png
درهم۸,۳۵۰۸,۳۰۰
ico_d.png
دلار کانادا۳۰,۰۰۰۳۰,۱۰۰
ico_u.png
دلار استرالیا۲۸,۸۰۰۲۸,۶۰۰
ico_c.png
ریال سعودی۸,۱۵۰۸,۱۵۰
ico_c.png
لير ترکيه۱۵,۴۰۰۱۵,۴۰۰
ico_u.png
کرون سوئد۴,۷۴۰۴,۷۰۰

منبع ارگ طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
خبری کوتاه با دامنهٔ گسترده

آمریکا سقف تولید نفت خود را به ۱۰ میلیون بشکه در روز رسانیده و در سال آیندهٔ مسیحی با رسیدن به سقف ۱۱ میلیون بشکه در روز؛ بزرگترین تولید کنندهٔ نفت جهان خواهد شد (اینجا). در ادامهٔ خبر از کج شدن مییر لوله های نفت روسیه از سوی غرب به طرف شرق سخن رفته است. آنچه که اتاقهای فکری آمریکا از ۵ سال پیش به صورت قطع نیاز به نفت خاورمیانه برای کاهش دادن منابع مالی کشورهای خاورمیانه در جهت بوجود آوردن سازمانهای اسلامی-جهادی از یک سوی و تثبیت امنیت انرژی مورد نیاز غرب با گسترش تولید نفت در حوزهٔ سرزمینی خود و سپس در ادامهٔ آن انتقال تدریجی از مصرف انرژی فسیلی به سوی استفاده از «منابع انرژی پاک» را مطرح نموده و فاز نخست آنرا عملیاتی نمودند که در این خبر با عنوان «انقلاب نفتی آمریکا» از آن یاد شده است؛. در سالهای آینده شاهد نتایج پروژه های عظیم تولید انرژی پاک خواهیم بود و چه بسا بخشی از تولید آمریکا نیز به سوی چین روانه شود. سالیان سال است که به صورت دوره ای شنیده میشود که منابع انرژی فسیلی در حال اتمام هستند ولی اکنون شاید ناقوس پایان عمر استفاده از منابع انرژی فسیلی؛ پیش از اتمام فیزیکی آن به صدا در آمده باشد. دامنهٔ گسترده ای که این خبر موج ساز بوجود می آورد؛ مشتریان نفت خاورمیانه را به چین و هندوستان و چند کشور کوچک شرق دور کاهش خواهد داد و در این میان عراق و ایران و کشورهای عربی حوزهٔ خلیج فارس و روسیه به سوی رقابتی سنگین در ارزان فروشی کشانده خواهند شد و کشورهای نفت فروش در مضیقهٔ مالی و عدم رشد و توسعه قرار خواهند گرفت و سرزمین ایران نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. اگر از میان رفتن تدریجی تحریمهای نفتی **** اسلامی ایران به نقطهٔ آغاز بی ارزش شدن نفت بپیوندد؛ ایران تمامی امیدهای خود را به یکجا از دست خواهد داد و آنگاه است که بی ارزش بودن تولید حلبی های پرنده (موشک) و قایقهای تندرو بی مصرفی که در خلیج فارس در حال فرسوده شدن هستند و همچنین طرحهای نطنز و فردو آشکار خواهد گردید و باید گفت که هم اکنون نیز برای تغییر مسیر بسیار دیر شده است؛

شاید تنها راه عاقلانه ای که در پیش پای کشورهای نفت فروش منطقه وجود دارد؛ ایجاد خاورمیانهٔ بزرگ به صورت یک مرکز تولیدی و تجاری و خدماتی بزرگ باشد تا بتوانند از منابع انرژی فسیلی خود؛ به جای ارزان فروشی؛ در جهت رشد صنعتی منطقه استفاده نمایند و این امر با وجود «اسلام سیاسی» مقدور نخواهد بود.
انتشار این خبر؛ همزمان با بازی تعیین «خط قرمزهای ما این و آن است» از طرف حکومت و عدم علاقهٔ کشورهای غربی به مذاکراتی که در تبلیغات ؛ قرار بود تا در سطح وزیران امور خارجه تشکیل شود و تنزل ناگهانی آن به سطح معاونین وزیران امور خارجه؛ نشانه های خوبی را نوید نمیدهد.

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: يكشنبه 21 مهر 1392 2013/10/13
ساعت به وقت تهران 14:46

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1272.85

[h=2]قیمت سکه[/h]يكشنبه 21 مهر 92، 14:45
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_c.png
سکه طرح قدیم۹۲۸,۰۰۰۹۲۸,۰۰۰