• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
یه سررسید هست که توش قیمت سکه رو از حدود 30 40 سال پیش نوشته.
اگر یادتون باشه، (که البته خودمم هم یادم نیست!!!) وقتی جنگ تموم شد و قطعنامه 598 امضا شد، قیمت دلار و طلا به شدت افت کرد و سر همین قضیه خیلی از طلا فروشی ها یا صرافا سکته زدن!!!
جالبه، اون جدول نشون میداد که کمتر از یکسال از اتمام جنگ نشد که قیمت به همون قیمت قبلی و حتی بالاتر از اون هم رسید و همینطور اضافه شد بهش.
به نظرم بهترین سرمایه گذاری اول مسکن هست و بعد طلا (البته در صورتی که نخواید با سرمایه تون کار کنید)
تجربه نشون داده در اکثر اوقات رشد قیمت طلا از نرخ تورم بالاتر بوده گرچه در کوتاه مدت ممکنه این رفتار رو از خودش نشون نده.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
برای یار 10ام: در میان مدت(حداقل تا عید)خبری در بازاره سکه و دلار نیست.فقط درجا میزنه و با شیب ملایم میاد پایین.اخیرا وزیر اقتصاد قیمت واقعی دلار رو 2600 اعلام کردند.لینک

ali33003

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان گرامی که میخوان با پیش بینی اینده سکه طلا بخرن واسه ی سودش یه توصیه ای براتون دارم هیچ وقت رو حرف کسی حساب نکنن من به عنوان کسی که خانواده تن تو کاره طلا بوده و هستیم تا حالا ندیدیم کسایی که خودشون تجارب 40 50ساله دارن رو این نظریات طلا خرید فروش کنن
این کار مثل قماره ممکنه هم سود داشته باشه هم ضرر خصوصا تو این اوضاع ایران که همه چیش سیاسی شده و با یه خبر نوسانات زیادی بوجود میاد
ولی از نظر کلی طلا تو دراز مدت کاملا سود ده هست ولی تو بازه ی زمانی کوتاه اصلا مشخص نیست

Dun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه سرمایه داران کلان
دلار تک نرخی 4700 در راه است
فرصت را غنیمت شمرید
برای مشاوره سرمایه گذاری با من تماس بگیرید

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
قابل توجه سرمایه داران کلان
دلار تک نرخی 4700 در راه است
فرصت را غنیمت شمرید
برای مشاوره سرمایه گذاری با من تماس بگیرید

واقعاً ممنون
تحلیل خیلی پر محتوایی بود. بسی لذت بردیم.
من موندم زدن این حرف ها واسه بعضیا چه سودی داره؟

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
به نظرم بهترین سرمایه گذاری اول مسکن هست و بعد طلا (البته در صورتی که نخواید با سرمایه تون کار کنید)

ولی از نظر کلی طلا تو دراز مدت کاملا سود ده هست ولی تو بازه ی زمانی کوتاه اصلا مشخص نیست

تو این دو صفحه همین دو خط مفید بودن .......
کوت کردم روزم حروم نشه .

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان گرامی که میخوان با پیش بینی اینده سکه طلا بخرن واسه ی سودش یه توصیه ای براتون دارم هیچ وقت رو حرف کسی حساب نکنن من به عنوان کسی که خانواده تن تو کاره طلا بوده و هستیم تا حالا ندیدیم کسایی که خودشون تجارب 40 50ساله دارن رو این نظریات طلا خرید فروش کنن
این کار مثل قماره ممکنه هم سود داشته باشه هم ضرر خصوصا تو این اوضاع ایران که همه چیش سیاسی شده و با یه خبر نوسانات زیادی بوجود میاد

حرف درستیه. دراز مدتش جواب میده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

به هر حال در این مافیا مسلمن اون هم بوده
رییس خشکبار بود اما روزی 2 بار در مورد طلا و دلار هم تز میداد
آقا شما داری اشتباه می کنیاا
اونی که زیاد در مورد بازار صحبت می کرد داداشش اسد بود

بالا