• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
شد تحلیل !!!
( جدآ اون آواتورت رو عوض کن یکی دوماهه میخوام بگم ملاحظه میکنم.وقتی میبینم یه جوره دیگه میشم میفهمی؟؟/)

راستی دوستان امروز که یکم نزول داشتیم در مورده سکه ....با توجه به اونس خریدش رو توصیه میکنید؟

خوب خیلی ارزون شده خیلیا هم دنبال موقعیت بودن
من امروز بالا هم رفتم شلوغ بود داشتن خرید میکردن تا ساعت 12 قیمت دستشون نیومده بود دی:
اواتاره چشه
عکس محمده به این خوشگلی

fintool

Registered User
لایک‌ها
120
بازاری که هر دقیقه عوض میشه ریسک داره

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
حدود 30 دلار هر اونس کاهش داشت در این یک هفته گذشته...

دوستان سیر نزولی رو تا چه زمانی پیش بینی می کنید؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
طلا چند شده؟
ما 4شنبه خریدیم هر گرم 97 هزار تومن با مالیات و اجرت و از این جور چیزا شد 115 هزار تومن

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
چطور در سایت ها قیمت داده شده در این روز تعطیل؟؟؟ برای امامی و گرم قیمت داده شده!! مگه تعطیل نیست پسر

vahid javani

Registered User
لایک‌ها
5
کسی میدونه نحوه قیمت گذاری سکه های غیر بانکی (توی جلد مقوایی نیست) چطوریه؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
کسی میدونه نحوه قیمت گذاری سکه های غیر بانکی (توی جلد مقوایی نیست) چطوریه؟
داداش
کلاً سکه‌های موجود در بازار یا بانکی هستند یا غیر بانکی و ربطی به وکیوم (جلد مقوایی به قول شما) ندارند.
پس:اگه بانکی باشند یعنی بانک مرکزی اونا رو زده باشد طبق فرمول سکه محاسبه میشه
اگه غیر بانکی باشه یعنی غیر از بانک مرکزی اونو زده باشه (البته این نوع سکه فعلا توی بازار کم هست) طبق وزنش محاسبه میشه

vahid javani

Registered User
لایک‌ها
5
داداش
کلاً سکه‌های موجود در بازار یا بانکی هستند یا غیر بانکی و ربطی به وکیوم (جلد مقوایی به قول شما) ندارند.
پس:اگه بانکی باشند یعنی بانک مرکزی اونا رو زده باشد طبق فرمول سکه محاسبه میشه
اگه غیر بانکی باشه یعنی غیر از بانک مرکزی اونو زده باشه (البته این نوع سکه فعلا توی بازار کم هست) طبق وزنش محاسبه میشه

ممنون از پاسختون
پس چرا ربع سکه ها اینقدر باهم تفاوت قیمت دارند؟
توی بازار اصفهان یه نمونه سکه هست معروفه به غیر بانکی که حدود 50 تومان ارزون تر از قیمتیه که سایت ها و اخبار اعلام می کنند.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
ممنون از پاسختون
پس چرا ربع سکه ها اینقدر باهم تفاوت قیمت دارند؟
توی بازار اصفهان یه نمونه سکه هست معروفه به غیر بانکی که حدود 50 تومان ارزون تر از قیمتیه که سایت ها و اخبار اعلام می کنند.

داداش جوابتو دادم که
غیر بانکی طبق وزنش قیمت میخوره، حتما وزنش کمتره دیگه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
داداش جوابتو دادم که
غیر بانکی طبق وزنش قیمت میخوره، حتما وزنش کمتره دیگه

البته الان سکه های بانکی (تمام) هم بر اساس وزنش (ارزش طلایی که داره ) خرید و فروش میشه و خبری از فرمولش نیست

vahid javani

Registered User
لایک‌ها
5
قبل از 86 منظورته دیگه؟

من که آخرش نفهمیدم!!
مغازه داره بهم گفت این وکیوم دار ها نسبت به طلایی که داره 50 تومن گرونتره! و بیا از این بدون وکیوم ها بهت بدم، یعنی چرت گفته؟!

simcart

Registered User
لایک‌ها
4
من که آخرش نفهمیدم!!
مغازه داره بهم گفت این وکیوم دار ها نسبت به طلایی که داره 50 تومن گرونتره! و بیا از این بدون وکیوم ها بهت بدم، یعنی چرت گفته؟!

داداش چرا انقد میپیچونی مساله رو. اصلا مساله سختی نیست. ببین، سکه یا تو بانک ضرب میشه (چه 86 چه غیر 86) و یا توسط شخص یا کارگاه هایی غیر از بانک ضرب میشه. که بهش میگن غیر بانکی. و بازم ممکنه این غیر بانکیا 86 یا غیر 86 باشه. خب؟ حالا سکه هایی که غیر بانکی هستن رو معمولا وکیوم نمیکنن. خب؟ تقریبا هیچکس سکه غیر بانکی رو وکیوم نمیکنه، و بخاطر همین تقریبا تمام سکه هایی که وکیوم دارن میتونه خیالت راحت باشه که بانکین. خب؟ (البته اگه کسی کلاهبرداری نخواد بکنه و غیربانکی رو وکیوم کنه و بجای بانکی بفروشه! که طلافروشیهای معتبر هیچ وقت این کارو نمیکنن و بخاطر همین هروقت خواستی سکه بخری هم وکیوم دار بخر و هم دقت کن وکیومش واسه همون مغازه ای باشه که داری ازش میخری. که خیالت راحت باشه). تا اینجا افتاد؟ حالا از بین سکه هایی که وکیوم ندارن، ممکنه یه سریاش بانکی باشه و یه سریاش غیربانکی. و یه توصیه برادرانه، از اون بابایی که گفته بخاطر وکیومش 50 ارزونتر میدم به هیچ عنوان خرید نکن. این بخاطر وکیوم نداشتنش نیست، بخاطر غیربانکی بودنشه. هزینه وکیوم کردن هر سکه بانکی هزارتومنه نه 50هزار تومن. من حدود 2سال پیش یه نامردی چندتا غیربانکی کرد تو پاچم که تو فروشش خیلی به مشکل خوردم و مجبور شدم ببرم بفروشم به خودش. معمولا تو بعضی شهرستانا غیربانکیا بیشتر از بانکی خرید و فروش میشه، ولی تو تهران بخوای غیربانکی رو بفروشی دردسره. کسیم بخره به قیمت پایین میخره. پس همیشه اینا رو رعایت کن موقع خرید: 1- از صرافی یا طلا فروشایی که مجوز دارن خرید کن. 2-کسی که مجوز داشته باشه خودشم پرس داره و میتونه سکه هارو پرس کنه. پس پرس خودش باشه. و نام مغازش رو وکیومه باشه. 3-سعی کن فقط 86 بخری. زیر 86 هم خرید فروشش سخت تره هم پایین تر میخرن.
اگه سکه ای هم داری و نمیدونی بانکیه یا غیر بانکی، چندتا عکس از پشت و روش برام بفرست اگه کیفیت عکست خوب باشه میتونم بگم بانکین یا غیره. شاد و ثروتمند و سالم باشید

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
من که آخرش نفهمیدم!!

تقريبا
ارزون تر هست ولى در حد 50 تومن نه چون موقع خريد به قيمت طلا ازت مى خرن نه سکه
وقتی که شما می خوای سرمایه گذاری کنی بهتره چیزی رو بخری راحتر و بدون دردسر بشه به پول تبدیلش کرد. حالا اگه مقدار طلاش مهمه و احیانا می خوای بتونی خارج از کشور هم بفروشش، بیخیال سکه بشو و برو تو کار طلا شکسته
برای سکه های پرس شده هم باید ببینی کدوم فروشنده از همه معتبر تره مثلا تو شهر ما 2-3 تا فروشنده هستن که در بین همه شناخته شدن و خودم هم فقط سکه پرس شده اونارو می خرم
ضرب قبل از 86 هم به هیچ عنوان نخر چون موقع فروش بعضی از مغازه ها پرس رو با می کنن و به قیمت طلا ازت می خرن

بالا