• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
حالا بر فرض سکه بشه 500
دلار بشه 2 تومن
خوراک و بوشاک و ... ک فرقی نکرده
مردم ک سکه و دلار نمیخورن :D

وارادات ما به دلار بستگی داره وقتی دلار بیاد پایین جنس هم میاد پایین فقط زمان می خواد چون خیلی از سرمایه دارها از جمله دولت با دلار گران کالا انبار کردن و اون رو اول باید به مردم با قیمت بالا بفروشند بعد برن کالا جدید بخرن

حالا جالب اونجاست وقتی یک شبه دلار شد دوبرابر همین دوستان خدا شناس بازاری که جنس با دلار ارزان انبار کرده بودن میگفتن چون ما بعدا باید با دلار گرون بخریم پس جنسمون رو گرون می فروشیم(دوبرابر) ولی همین خدا شناس ها الان که دلار اومده پایین از این حرفها نمی زنن

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
الان این توافقات به چه جایی رسید ؟
توافق کردن ؟

چه اشتباهی کردم گرمی 130 بود نفروختم . تا چشام رو باز کردم دیدم 100 شده .

الان نمیدونم اینده چی میشه !

به نظرتون 90-95 باز میرسه ؟
شما بودید چیکار میکردید ؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
سلام.
الان این توافقات به چه جایی رسید ؟
توافق کردن ؟

چه اشتباهی کردم گرمی 130 بود نفروختم . تا چشام رو باز کردم دیدم 100 شده .

الان نمیدونم اینده چی میشه !

به نظرتون 90-95 باز میرسه ؟
شما بودید چیکار میکردید ؟

کسی نمی تونه به شما اطلاعات درست بده چون همه چیز به شرایط بستگی داره شرایطی که موی بند هست

مثلا اگر این توافق صورت نمی گرفت قطعا می رفت بالا ولی حالا که صورت گرفته میاد پایین

یا مثلا اگر این توافق بر هم بخوره میره بالا ولی اگر همچنان ادامه پیدا کنه و تحریم های دیگه هم برداشته بشه باز هم میاد پایین

به دولت هم بستگی داره اگر هدف دولت ساخت سد و نیروگاه برق و نیروگاه هسته ای باشه کم کم دلار میره بالا ولی اگر اولویتش بخش اقتصاد باشه و سیاست های خدمات رسانی میاد پایین..

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به نظر میرسه بازار تا 6 ماه آینده نزولی باشه و البته بعید هست سکه زیر 700 بیاد اما بعد از 6 ماه باید دید چه اتفاقی میفته وضعیت انس هم احتمالا کم نوسان خواهد بود

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
یه سوال از یه کارشناس داشتم:

به نظرتون امکانش هست که سکه تا حدود کمی مثلا تا 900 تومن دوباره صعود بکنه؟؟؟؟یا از این به بعد نزولی هست؟؟؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه سوال از یه کارشناس داشتم:

به نظرتون امکانش هست که سکه تا حدود کمی مثلا تا 900 تومن دوباره صعود بکنه؟؟؟؟یا از این به بعد نزولی هست؟؟؟

یه کار شناس نمیتونه به سوال شما پاسخ دقیق بده شما به یه پیشگو نیاز دارید:)

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
یه کار شناس نمیتونه به سوال شما پاسخ دقیق بده شما به یه پیشگو نیاز دارید:)

خیلی ممنون ولی به نوستر آداموس دسترسی ندارم.........

خیلی از بارها شده که سکه و یا دلار خیلی کشیده پایین ولی برگشته.......حالا فقط می خواستم بدونم که همچین چیزی امکانش هست؟؟؟

الان مثلا قیمت نفت خیلی اومده پایین می خواستم بدونم این مثلا روی قیمت دلار تاثیرش چی هست یا اینکه گرون شدن ارز مرجع از طرف بانک مرکزی.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
[h=2]معاون سازمان استاندارد خبر داد
[/h]
[h=1] فروش طلای ایرانی در بازار به اسم طلای خارجی

[/h]

معاون سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه برخی فروشندگان سودجو مصنوعات طلای تولید داخل را به اسم مصنوعات خارجی در بازار می فروشند، گفت: طرح شناسنامه‌دار کردن مصنوعات طلا هم اکنون به صورت آزمایشی در حال اجرا بوده و در صورت موفقیت آن به صورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد.
بهادر کاظمی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا، درباره دلیل عرضه مصنوعات ایتالیایی در بازار با وجود ممنوعیت عرضه مصنوعات طلا در بازار داخلی توضیح داد: در حال حاضر برخی مصنوعات طلا به صورت قاچاق وارد شده و در بازار فروخته می شوند که این کار تخلف بوده و در صورت مشاهده حتما با فروشنده آن مصنوع برخورد می شود.
وی افزود: در عین حال برخی فروشندگان مصنوعات طلا با هدف سودجویی و دریافت کارمزد بیشتر برخی مصنوعات طلای تولید داخل را به دلیل کیفیت بالایی که دارند به اسم مصنوع ایتالیایی به مردم می فروشند که این کار نیز تخلف و فریب مشتری محسوب می شود که حتما در صورت مشاهده با آن برخورد می کنیم.
او با اشاره به اینکه در چند سال گذشته اغلب واحدهای تولید مصنوعات طلا در کشور کد رهگیری دریافت کرده و شناسایی شده‌اند، افزود: قصد داریم در آینده مصنوعات طلا با درج علامت استاندارد روانه بازار شوند و در کنار آن شناسنامه دار کردن مصنوعات طلا نیز به صورت آزمایشی در حال انجام است که اگر موفق باشد مشتری خواهد توانست کلیه مشخصات مصنوع طلای خریداری شده اعم از عیار، وزن و دیگر مشخصات آن را پیش از خرید مشاهده کند.
معاون سازمان ملی استاندارد ایران در مراسم امضای تفاهم نامه سازمان ملی استاندارد با اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگهای قیمتی با بیان اینکه در حال حاضر واردات مصنوعات طلا به کشور ممنوع بوده و هر کس تنها می تواند برای مصارف شخصی تا 150 گرم مصنوع طلا با خود وارد کشور کند، افزود: این نوع مصنوعات طلا نیز قابلیت فروش به صورت مستقیم در بازار ندارند و برای فروش ابتدا باید حتما آب شوند.
کاظمی افزود: اخیرا مصنوعات طلا به صورت تزئینی در قالب تابلو و گل تحت عنوان طلای 24 عیار وارد بازار شده اند که ما بعد از بررسی متوجه شدیم این مصنوعات تقلبی بوده و فقط دارای روکشی از طلا هستند.
گردش سالانه 400 تن طلا در ایران
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگهای قیمتی نیز با اشاره به گردش تناژی سالانه 300 تا 400 تنی طلا در ایران گفت: در حال حاضر حدود 7000 واحد تولید مصنوعات طلا در کشور وجود دارد که امیدواریم در آینده نزدیک همه این واحدها شناسایی شده و کد رهگیری دریافت کنند.
عبادالله محمدولی افزود: اگر بتوانیم بازار داخلی مصنوعات طلا را با تولیدات تامین کنیم علاوه بر اینکه شاهد اشتغالزایی بالای این صنعت در کشور خواهیم بود می توانیم از بابت رشد صادرات مصنوعات طلا ارزش افزوده بالایی را نصیب اقتصاد کشور کنیم.
وی با اشاره به اینکه مصنوعات طلای ساخت داخل متقاضیان زیادی در بازارهای جهانی دارد، اضافه کرد: از حدود 7000 واحد تولیدی مصنوعات طلا در کشور تاکنون حدود 4300 واحد شناسایی شده اند که باید تلاش کنیم در چند سال آینده سایر واحدها نیز شناسایی شوند.
او با اشاره به تشکیل اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگهای قیمتی در سال 1389 با مجوز اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: واردات مصنوعات طلا به کشور طبق قانون ممنوع بوده و باید تلاش کنیم با انجام بازرسی های مختلف جلوی عرضه مصنوعات طلا را در بازار داخلی بگیریم.
وی افزود: البته باید تلاش ما این باشد تا با تولید مصنوعات طلای با کیفیت از طریق رقابت سهم خارجی ها را در بازار داخلی مصنوعات طلا کاهش دهیم.
انتهای پیام

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
عجب بازاری....چندین روزهااااااااااااا میکشه تا دلار و سکه یکم بیاد پایین اما تا اینکه یک شب بخوابیم وبیاییم قیمتا رو ببینیم دلار 50 تومن سکه 30 40 تومن میاد روش...
راستی قیمت دقیق سکه با اونس 1252 و دلاره 2950 چند میشه؟؟؟؟ بازم حباب+ - هس یا نه ؟؟؟؟

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
آقا با این اوضاع مملکت که با یه حرف 10 تومن میره بالا با یه حرف 20 تومن میاد پایین سکه اصلا جواب نمیده!
میگن سکه قبل یه سال سوددهی نداره بعد 1 سال به سوددهی میرسه اما الا دقیقا یه سال بیشتره که چند تا سکه خریدم و روی همشون ضرر کردم چون خیلی اومده پایین تر

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
خوب تو ایران این مدلیه
انس میره بالا ایران میاد پایین
انس میره پایین ایران میاد بالا

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
آقا با این اوضاع مملکت که با یه حرف 10 تومن میره بالا با یه حرف 20 تومن میاد پایین سکه اصلا جواب نمیده!
میگن سکه قبل یه سال سوددهی نداره بعد 1 سال به سوددهی میرسه اما الا دقیقا یه سال بیشتره که چند تا سکه خریدم و روی همشون ضرر کردم چون خیلی اومده پایین تر

یعنی انتظار داشتی بعد یه سال تضمینی سود کنی!؟

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
یعنی انتظار داشتی بعد یه سال تضمینی سود کنی!؟

آره! :) خیلی احمقم؟ :D
آخه یه سایتی میرفتم اسمش الان یادم نیست یه نفر بود مشاوره تخصصی میداد واسه سکه و دلار و بورس و از این چیزا.بهم گفته بود سکه بعد یه سال سود مطمعن میده! :hmm:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
آره! :) خیلی احمقم؟ :D
آخه یه سایتی میرفتم اسمش الان یادم نیست یه نفر بود مشاوره تخصصی میداد واسه سکه و دلار و بورس و از این چیزا.بهم گفته بود سکه بعد یه سال سود مطمعن میده! :hmm:

خوب ميشه...(بيماريش رو مى گم)

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
تو زمان انتخابات وزمانی که خیلی ها معتقد بودن که جلیلی رئیس جمهور میشه و سکه دوباره 1.500 رو رد میکنه(اون زمان 1.100 بود) دوستی به من گفت بخرم؟ من بهش گفتم الان همه میگن جلیلی رئیس جمهور میشه و با این قضیه خرید سکه قاعدتا و بر اساس احتمال به صرفه است ولی من جات بودم خونم رو که دارم روش قسط میدم نمیفروختم که سکه بخرم اون بنده خدا هم که ااحتمال می داد سکه گرون میشه رو 1.150 خرید (حدو ده 100 تا) والان حدوده 20 میلیون ضرر کرده
حالا باید بیاد یقه من رو بگیره ؟ من همیشه وقتی دارم رو سکه نظر میدم میگم اگه جنبه ریسک رو ندارید نکنید این کار رو و صحبت های من و سایر عزیزان خیلی راحت ممکنه خلاف واقع در بیاد و تو این بین کسی که تصمیم گیرنده است باید تصمیم بگیره
من خودم یه زمان هر چی پول داشتم به اضافه ماشین زیره پام رو فروختم سکه رو 560 تومن پیش خرید کردم و روی میانگین 1.450 هم فروختم ولی وقتی سرمایم به خرید یه خونه 60 متری رسید دیگه جرات ادامه ریسک رو نداشتم و با کمک پدرم و وام یه خونه تو تهران خریدم و الان هم خوشحالم که از این بازار زدم بیرون چون به نظرم برا ما که درآمد محدود هستیم به ریسکش نمی ارزه
دوستان الان به نظرتون صرف می کنه هر ماه آدم حقوقش رو بده یه سکه بخره ؟ یا سرمایه گذاری بهتری هم هست؟

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان با توجه به کاهش حدودا" 30 دلاری انس و کاهش 15 تومانی دلار فکر میکردم سکه زیر 850 بیاد ولی گویا فقط 10 هزار تومن نسبت به دیروز کاهش داشته و به رقم 855 هزار رسیده . البته بازار ایران کمی دیر به انس واکنش نشون میده پس در صورت پایداری انس و دلار به نظر بنده احتمال کاهش ( کمی ) بیشتر هم وجود داره .

بالا