• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کاهش احتمال وقوع جنگ در ایران -سوریه-اسرائیل و احتمالا لبنان

بازم از این تحلیل ها بزار :))))

داداش برو تو جهان سیر کن ببین کی به کیه اون وقت داری میگی جنگ ایران و لبنان خیلی خنده داره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بازم از این تحلیل ها بزار :))))

داداش برو تو جهان سیر کن ببین کی به کیه اون وقت داری میگی جنگ ایران و لبنان خیلی خنده داره

داداش حالت خوبه این جواب سوال شما بود که از اینها:D:D:Dداشت. بعدش من کی گفتم جنگ ایران با لبنان گفتم .جنگ در این کشورها.تو سوریه قرار بود جنگ بشه بعد آقای xاگر رئیس جمهور شده بود ایران با اسرائیل ممکن بود سر شاخ بشوند و بعد هم ایران به لبنان بگه یک عمری مفت خوری کردی حالا موقع پس دادن کمکهام است خلاصه خاورمیانه میره زیر آتیش قصه ما به سر رسید حسن با امتی نرفت اما به خونش رسید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
امروز باز سکه گرون تر شد نسبت به دیروز به نظرتون بفروشم یا نگه دارم؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
امروز باز سکه گرون تر شد نسبت به دیروز به نظرتون بفروشم یا نگه دارم؟
مگه سکه رو کی خریدی که میخای الان بفروشی ؟؟؟ آخه الان موقعه فروشه؟؟؟ یعنی اینقدر لنگ پولی ؟؟؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
مگه سکه رو کی خریدی که میخای الان بفروشی ؟؟؟ آخه الان موقعه فروشه؟؟؟ یعنی اینقدر لنگ پولی ؟؟؟

لنگ پول نیستم
فقط میگم باز ارزون تر نشه
بعدش چجوری بفروشم که سرم کلاه نذارن یا سکه هامو عوض نکنن با بدلی؟

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
چند جا قیمت کن
ولی بسته به انصافشون از 5 تومن تا 20 تومن میخان روش سود بخورن
http://www.tgju.org/

انصافي در كار نيست !

855 بود يه مغازه رفتم 810 ميگفت يكي رفتم اول گفت 855 بعد همكارش گفت اشتباه حساب كردي دوباره بزن بعد دوباره حساب كرد و ماشين حساب رو به همون مردك نشون داد فكر كنم همين 855 بود ، بعد خود اون شروع كرد به حساب و دو سه مرتبه حساب كردن و آخرش گفتن ميشه 836500 و نزديك 20 تومن كم كردن من هم ديگه حالم داشت از سكه به هم ميخورد گفتم بدم بره بهتره نميرزه هي برا سه چهار تا سكه بري و برگردي و به اونس و دلار و ... هر روز نظر بندازي

الان ديگه برام مهم نيست مياد بالا يا ميره پايين سرمايه تو اين كار خوابوندن به نظرم اشتباه هست بايد باهاش كار ديگه اي انجام داد

xms

Registered User
لایک‌ها
387
[h=1] راه‌های شناخت طلای تقلبی از اصل/ نقش پررنگ فاکتور خرید

[/h]

بسیاری از خریداران طلا در ایران به دلیل بی اطلاعی از راه‌های شناخت طلای تقلبی از اصل تنها به اظهارات فروشنده طلا اکتفا می‌کنند. این در حالی است که این شیوه نمی‌تواند روش چندان مطمئنی برای خرید طلا باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یکی از کالاهایی که مردم به ویژه بانوان برای خرید آن از خود استقبال نشان می‌دهند، طلا است که همین طلا و مصنوعات جانبی آن در جاهای مختلف با عیار‌های مختلف تولید می‌شود. یکی از موضوعات موثر در تصمیم‌گیری مردم در لحظه خرید طلا اظهارات و اطلاعاتی است که از سوی فروشنده به خریدار اعلام می‌شود که از این موارد می‌توان به کشور سازنده، کیفیت کار و مواد اولیه مصرفی اشاره کرد. به طوری‌که در لحظه خرید همگان به گفته‌های فروشنده اعتماد کرده و کالای خود را خریداری می‌کنند، بدون این‌که اطلاعی از عیار و مکان تولید طلا داشته باشند.
به گفته رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهرات، در دنیا تمام خودروهایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند دارای شماره‌ای هستند که مشخصات صاحب و محل تولید آن را بازگو می‌کنند. در طلا نیز اعداد و حروف گویای تمام اطلاعات است.
محمد کشتی‌آرای می‌افزاید: اولین عدد حک شده روی مصنوعات طلا بیانگر عیار آن است که عدد 925 در دایره بیضی نشان از نقره با عیار 925 است. در کنار آن عدد 900 درون کلبه نشان از پلاتین با عیار 900 است. البته استاندارد ایران برای پلاتین از عیار 800 به بالا شروع می‌شود. از سویی دیگر نشان طلای 18 عیار عدد 750 درون لوزی است.
وی تاکید می‌کند: عرف صنف طلا در ایران با توجه به معیارهای سازمان استاندارد حک شدن حروف در کنار اعداد است که حرف T نشان تهران، E نشان اصفهان و M نشان شهر مشهد است. در کنار این حروف نیز اعداد دیگری درج می‌شود که نشان از شماره کارخانه به ثبت رسیده در سازمان استاندارد و اتحادیه کشوری است.
به گفته رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهرات به جز برند کارخانه باید حتما کد به تایید رسیده سازمان استاندارد نیز روی طلا و مصنوعات آن حک شود.
کشتی‌آرای در پاسخ به این سوال که آیا امکان تقلب در این کدها وجود دارد گفت: هر سیستم حفاظتی و نظارتی مورد هجوم و تقلب قرار می‌گیرد، اما نباید تمام یک صنف را متقلب دانست.
وی با اشاره به این که اختیار کامل به اتحادیه‌ها داده نشده است، می‌افزاید: خرید به صورت اعتمادی است و اگر ایراد و اشکالی در خرید وارد باشد، اتحادیه به آن رسیدگی خواهد کرد.
رییس اتحادیه کشوری طلا وجواهر در پایان تاکید کرد: خریداران حتما فاکتور خود را به عنوان سند کالایی نگهداری کنند تا در صورت ایجاد مشکل در مواقع فروش یا برای اطلاع از صحت و سقم اظهارات فروشنده بتوانند با ارائه نمونه طلا و فاکتور آن به اتحادیه مشکل خود را برطرف کنند.
انتهای پیام

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سکهقیمت زندهتغییرکمترینبیشترینارزش طلازمان
بهار آزادی8,770,000(-0.45%) -40,0008,760,0008,810,0008,782,30012:46
امامی8,770,000(-0.45%) -40,0008,760,0008,810,0008,782,30013:05
نیم4,440,000(-0.45%) -20,0004,410,0004,460,0004,391,10012:55
ربع2,630,000(-0.38%) -10,0002,620,0002,640,0002,194,50012:37
گرمی1,700,000(-1.73%) -30,0001,700,0001,730,0001,079,800

سکه کاهش داشت قیمتش خوب شد دیروز فروختم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

آغا میشه فقط نیم کیلوش رو بدید به من :(

به خدا قول میدم دیگه سیگار نکشم به حرف همه آدمهای کره زمین گوش بدم همیشه خوش اخلاق باشم صبحها زود از خواب پاشم برم کوه بدوم نماز بخونم زن بگیرم بچه دار بشم مسواک هم میزنم البت از این برقیا صبح تا شبم به همه لبخند میزنم
همتونم دوست دارم فکرهاتون رو بکنید خبرش رو بهم بدید لطفا :eek:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آغا میشه فقط نیم کیلوش رو بدید به من :(

به خدا قول میدم دیگه سیگار نکشم به حرف همه آدمهای کره زمین گوش بدم همیشه خوش اخلاق باشم صبحها زود از خواب پاشم برم کوه بدوم نماز بخونم زن بگیرم بچه دار بشم مسواک هم میزنم البت از این برقیا صبح تا شبم به همه لبخند میزنم
همتونم دوست دارم فکرهاتون رو بکنید خبرش رو بهم بدید لطفا :eek:

در صورت ارائه تعهدنامه رسمی در یکی از دفاتر اسناد رسمی قابل انجام می باشد.
خواهشمندیم فردا صبح بیایید پایگاه بسیج شهرتون:دی

بالا