فكر نميكنيد كه اين بالا رفتن بخاطر دم عيد هست؟سکه تا 915 رفت و الان بالای1010 هست
2ماهه
الان انس سقف کاناله
فروش بد نیست
فكر نميكنيد كه اين بالا رفتن بخاطر دم عيد هست؟سکه تا 915 رفت و الان بالای1010 هست
2ماهه
الان انس سقف کاناله
فروش بد نیست
یا خدا[emoji3]فكر نميكنيد كه اين بالا رفتن بخاطر دم عيد هست؟
یا خدا[emoji3]
این طلای جهانیه چه ربطی به عید داره
همونطور که پیش بینی شد نتونست سقف رو بشکنه
طلای ایران تابع طلای جهانی و قیمت دلار در ایران است,قیمت طلا =انس جهانی در دلار ,با ثبات نسبی قیمت دلار,قیمت طلا در کشور بیشتر تابع قیمت جهانی طلاست و در نبود جهش ناگهانی دلار و جهش ناگهانی انس جهانی,دو سالیست که رو به پایین و یا ثابت بوده تا در آینده چه شود.خدا کمکت کنه
دقت میکردی اون موقع نسبت رشد طلای ایران از طلای جهانی بالاتر داشت میرفت
قبلا طلا میخریدی بی بروبرگرد سود میکردی ,قیمت طلا در ایران,انس جهانی در دلار است,در گذشته چه انس بالا میرفت چه پایین,افزایش دلار اونو جبران میکرد ,اما دوسالیست که دلار ثابت وانس جهانی هم پایین اومدو ثابت شد,برا همین قیمت طلا در ایران کاهش ومدتیست ثابت است,اگر دلار ثابت باشه همینجور,بالا رفتن طلا فقط با بالا رفتن انس امکان داره که اونم تا اونجا که من میدونم کسی نمیتونه پیش بینی کنه.من آمریکا هستم، یه سوال داشتم ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن. از سرمایه گذاری رو طلا در بازه زمانی 1-2 سال میشه بازده خوبی گرفت؟ یا اینکه سرمایه گذاری در بورس و خرید سهام شرکت های آمریکایی رو توصیه میکنید؟ (چه شرکت هایی آینده بهتری براشون پیش بینی میشه؟)
اگر برا سرمایه گذاری میخواهی وارد طلا بشی بهت توصیه میکنم این کار رو نکنی به 1002 دلیل :general707:دوستان طلا بخریم یا بفروشیم؟
پیش بینی تا 2 ماه آینده چیه؟
،كلوز 42 خيلى تفاوت با كلوز 32 ندارد،
اونس خيلى تعلل ميكند و دليل آن برابر بودن قدرت خريدار و فروشنده است،
و تا زمانيكه قيمت بالاى 30 قرار دارد،. ميل روند بسمت افزايش ميباشد،
فقط يك فاند ميتواند گره را باز كند، ،، لذا منتظر صدور فرمان بايد باشبم،،،،.
،
نوع فاند را تكنيكال تعيين ميكند كه از چه جنسى باشد،
اين فاند بايد قدرت شكستن حمايت 30 را داشته باشد، تا منجر به ريزش اونس به كف كانال 1300 گردد،
،
در غير اينصورت،،. اونس مجدد به سقف كانال 1300 برگشت ميخورد،
نكته ديگر اينكه ، سطح 1320 مهمتر از 1330 ميباشد،
،
و بين 1270 و 1370 واقع شده،
اونس تحت هرشرايط به 1320 ميرسد،. و شكسته شدن يا نشدن 1320، جهت روند را تعيين ميكند،
،
زرنگار
سلام ، به نظر من زیاد نخر،نهایتا دو یا سه تا بخر،هر وقت میبینی میاد پایین یکی دوتای دیگه بخر.،تا هر وقت که میره بالا حداقل یکی دوتایی تو دستت باشه،این روزا که نوسان داره و هی بالا پایین میشه.سلام دوستان
من تا به پرداخت مهريه محكوم شدم سكه كشيد بالا
سوالم اينه كه آيا منطقيه بنظرتون بيام و چند تا سكه يه جا بخرم و ماهيانه بدم بهش؟
چون هر ماه بايد يكي بدم
سلامسلام دوستان
من تا به پرداخت مهريه محكوم شدم سكه كشيد بالا
سوالم اينه كه آيا منطقيه بنظرتون بيام و چند تا سكه يه جا بخرم و ماهيانه بدم بهش؟
چون هر ماه بايد يكي بدم