سکه تمام خرید کنید سکه نیم و ربع حباب بیشتری نسبت به سکه تمام دارنددوستان موقع خريد سكه چي بخريم كه ارزش داشته باشه و چجوري سكه بخريم كه سرمون كلاه نذارن و سكه تقلبي بهمون ندن
اين وكيوم چجوري بايد باشه كه بفهميم اصلهسکه تمام خرید کنید سکه نیم و ربع حباب بیشتری نسبت به سکه تمام دارند
قیمت سکه همه جا مشخص هست پس بابت قیمت سرتون کلاه نمیره اما برای تقلبی نبودن سکه بهترین راه خرید سکه بانکی هست ( سکه بانکی داخل یک وکیوم قرار داره و بانک مرکزی این سکه رو تضمین کرده )
الان سکه ندارم برات عکس بگیرم اما از عمو گوگل سوال کنی حتما برات میارهاين وكيوم چجوري بايد باشه كه بفهميم اصله
بعدش درست كردن اين وكيوم خيلي كار ساده اي هست كسي كه بخواد راحت جعل ميكنه
بعدش چه سكه اي رو بهتر ميخرن
ممنونم از جواباتون
خوب نوشتن ادرس و شماره تماس روي وكيوم كاري نداره الكي ميشه حتي شماره فلان طلا فروشي روش نوشتالان سکه ندارم برات عکس بگیرم اما از عمو گوگل سوال کنی حتما برات میاره
درست کردن وکیوم کار ساده هست منتهی روی وکیوم ها اسم ، شماره تماس و ادرس مکانی که وکیوم رو انجام داده باید وجود داشته باشه ( درصورت هرگونه مشکلی اون شخصی که وکیوم کرده باید جوابگو باشد )
در تعداد پایین همه سکه ها قابلیت نقد شوندگی بسیار بالایی دارند اما در تعداد بالا سکه تمام یا امامی ملاک معاملات هست
بهتر از طلا فروشی یا صرافی های معتبر و شناخته شده خرید کنید تا نگرانی نداشته باشید
از صرافی معتبر خرید کن نگران این چیزها نباشخوب نوشتن ادرس و شماره تماس روي وكيوم كاري نداره الكي ميشه حتي شماره فلان طلا فروشي روش نوشت
برای خرید و فروش بهترین نوعش آخرین سال یعنی سکه امامی 86 هست.ممنون از جوابتون
اين سوالم رو جواب ندادين چه سكه اي بخريم كه بعدا خوب ازمون بخرن؟
نمیدونم چرا چند روز نمیتونستم در پی تی پست بزارم !!!!ممنون از جوابتون
اين سوالم رو جواب ندادين چه سكه اي بخريم كه بعدا خوب ازمون بخرن؟
اتی سکه مربوط میشه به بورس کالاتوی بورس ظاهرا چند وقت پیش قابلیتی اضافه شد که میشه سکه آنلاین خرید و فکر کنم حتی یشه رفت تحویل گرفت ( آتی منظورم نیست ) کسی اطلاع نداره قضیه اش چیه ؟
ممنون اما اون فکر کنم آتی نبودنمیدونم چرا چند روز نمیتونستم در پی تی پست بزارم !!!!
سکه امامی یا اصطلاحا تمام سکه سال ضرب 86
اتی سکه مربوط میشه به بورس کالا
حداقل 10 ساله که این قابلیت وجود داره ( 8 ساله کار میکنم )
یک کدبورسی جدید درخواست میدهید و یکسری اصطلاحات رو هم باید بدونید چی هست ( دفترچه راهنما در اینترنت وجود داره ) در ادامه به اندازه مارجین برای خرید فروش پول به حساب واریز میکنید
اگر تمایل داشتید میتوانید در سر رسید معین سکه ها رو تحویل بگیرید یا سکه تحویل بدهید
اگر مورد دیگه ای هست بگو بلد باشم حتما راهنمایی میکنم
منظورشون گواهی سکه تحویل یک روزه هست که با کدآنلاین میشه خرید و 10تاش میشه یک سکهاتی سکه مربوط میشه به بورس کالا
حداقل 10 ساله که این قابلیت وجود داره ( 8 ساله کار میکنم )
یک کدبورسی جدید درخواست میدهید و یکسری اصطلاحات رو هم باید بدونید چی هست ( دفترچه راهنما در اینترنت وجود داره ) در ادامه به اندازه مارجین برای خرید فروش پول به حساب واریز میکنید
اگر تمایل داشتید میتوانید در سر رسید معین سکه ها رو تحویل بگیرید یا سکه تحویل بدهید
اگر مورد دیگه ای هست بگو بلد باشم حتما راهنمایی میکنم
نماد داره ؟ چحوری میخرن و تحویل میگیرن ؟منظورشون گواهی سکه تحویل یک روزه هست که با کدآنلاین میشه خرید و 10تاش میشه یک سکه
امین خان درست میگن من اصلا یادم به این مورد نبودنماد داره ؟ چحوری میخرن و تحویل میگیرن ؟
روزانه تا ۲.۲۵٪ سود تضمین شده سرمایهگذاریسلام دوستان
به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟
تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه
نظرتون چيه ؟
روز 7/10 بیشترین تعداد معامله اتی سکه در 4 سال اخیر بوده نزدیک به 12 هزار موقعیت جدید گرفته شدکسایی که اتی سکه کار میکنند امروز رو به یاد داشته باشند
7/10/95 سررسید تیر و شهریور صف خرید شد
اگر امشب اونس رو به بالا حرکت کنه فردا هم صف داریم والی فردا 10 تومنی رو به پایین میشه گرفت منتهی برای افراد خیلی ریسک پذیر مناسب هست