• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
چون سوالتون جالب بود و یکی دیگه قبلا در موردش باهام صحبت کرد فقط جواب می دم . در مجموع جابجای شمش خیلی سخت تر از تصور هستش نه اینکه سنگین :دی بخاطر اینکه فرد باید توانایی مالی خرید با حجم مناسب رو داشته باشه تا بتونه سود مناسب داشته باشه و باید فرد توانایی خابودن رو داشته باشه یعنی بتونه مثل خواب پول هستش دیگه تا زمانی که مناسب نبود نفروشه و بتونه بازار رو رصد کنه نه طلا رو بلکه بازار تاثیر گذار بر طلا رو برای همین واقعا کار سختی هستش
نه منظورم شمش هاي 100 گرمي هستش نه يك كيلويي

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
قیمت سکه هر چی داره بالاتر میره مگه نباید تو این تعطیلات پایین میومد؟؟؟ دلیل این افزایش قیمت چیه ؟ کاملا غیر منطقی شده

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام. بنده قصد دارم هر چند مدت یک بار بخشی از حقوقم رو به عنوان پس انداز سکه بخرم. قصدم از این کار اینه که میخوام ارزش پولم حفظ بشه تا بعدا (بعد از 5 تا 10 سال) بزنم یه کاری واسه خودم راه بندازم. چند تا سوال دارم
آیا اصلا این کار خوبی هست که مثلا هر ماه یک سکه بخرم بزارم کنار؟ همینجوری بزارم تو بانک سود بیاد روش بهتره؟ ارز بخرم بهتره؟ چون به نظرم سکه بهتر ارزشش رو حفظ میکنه ولی نگه داشتنش سخته. پول رو تقریبا با خیال راحت میشه گذاشت تو بانک
بالفرض بنده بعد از 10 سال 100 تا سکه جمع کردم. حالا بخوام همشو یهو بفروشم به مشکل بر نمیخورم؟ علاوه بر موقعی که دارم میخرمشون موقع فروش هم بهشون مالیات تعلق میگیره؟
همین دیگه. پیشنهادی چیزی داشتید هم بفرمایید.
ممنونم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سلام. بنده قصد دارم هر چند مدت یک بار بخشی از حقوقم رو به عنوان پس انداز سکه بخرم. قصدم از این کار اینه که میخوام ارزش پولم حفظ بشه تا بعدا (بعد از 5 تا 10 سال) بزنم یه کاری واسه خودم راه بندازم. چند تا سوال دارم
آیا اصلا این کار خوبی هست که مثلا هر ماه یک سکه بخرم بزارم کنار؟ همینجوری بزارم تو بانک سود بیاد روش بهتره؟ ارز بخرم بهتره؟ چون به نظرم سکه بهتر ارزشش رو حفظ میکنه ولی نگه داشتنش سخته. پول رو تقریبا با خیال راحت میشه گذاشت تو بانک
بالفرض بنده بعد از 10 سال 100 تا سکه جمع کردم. حالا بخوام همشو یهو بفروشم به مشکل بر نمیخورم؟ علاوه بر موقعی که دارم میخرمشون موقع فروش هم بهشون مالیات تعلق میگیره؟
ممنونم
برای هر عدد سکه 10 هزار تومان زیان قطعی خواهید داشت یعنی نرخ سکه هر چی باشه طلافروش 10 تومن کم میکنه برای جیب خودش! یعنی 100 تا عدد سکه یک میلیون تومان قطعا زیان میکنید درضمن باید تحلیل گر حرفه ای باشد مگرنه به هیچ وجه وارد این کار نشید و مهمتر از همه اگر طلا فروش ها بفهمند که طلا گرون میشه ازتون سکه نمیخرن و روی دستتان می ماند

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
برای هر عدد سکه 10 هزار تومان زیان قطعی خواهید داشت یعنی نرخ سکه هر چی باشه طلافروش 10 تومن کم میکنه برای جیب خودش! یعنی 100 تا عدد سکه یک میلیون تومان قطعا زیان میکنید درضمن باید تحلیل گر حرفه ای باشد مگرنه به هیچ وجه وارد این کار نشید و مهمتر از همه اگر طلا فروش ها بفهمند که طلا گرون میشه ازتون سکه نمیخرن و روی دستتان می ماند
خب 10 هزار تومن که پولی نیست. من نمیخوام الان سکه بخرم فردا بفروشم که.. شاید منظورمو درست نگفتم. من میخوام قدرت خریدی که 1200 هزار تومن الانم داره 10 سال دیگه هم داشته باشم این که تحلیل حرفه ای نباید نیاز داشته باشه
مورد اخر هم اینکه اگر طلا فروش بفهمه طلا گرون میشه چرا نباید از من ارزون بخره نگه داره بفروشه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خب 10 هزار تومن که پولی نیست. من نمیخوام الان سکه بخرم فردا بفروشم که.. شاید منظورمو درست نگفتم. من میخوام قدرت خریدی که 1200 هزار تومن الانم داره 10 سال دیگه هم داشته باشم این که تحلیل حرفه ای نباید نیاز داشته باشه
مورد اخر هم اینکه اگر طلا فروش بفهمه طلا گرون میشه چرا نباید از من ارزون بخره نگه داره بفروشه؟
بله درسته فهمیدم چی گفتید ولی امنیت کار را هم درنظر بگیرید یعنی حتما یه صندوق امانات معتبر مثلا روی بانک ملی داشته باشید
خلاصه بگم باید رگ خواب طلا فروش دستت باشه
دور چندرغاز سود بانکی و کار تو بورس خط بکشید خرید ارز هم فرقی با سکه نداره ولی سکه بهتره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ممنونم
سلام
سکه پس انداز خوبی هست در بازار اقتصادی بهش پشتبان پول مبگن منتهی تظمینی برای صعودی بودن قیمتش طی ده سال اینده وجود نداره
باید پیش خودت حساب کتاب کنی بگی اگر بزارک بانک با سود مرکب طی حال اینده این مقدار سود خواهم داشت
و فرض رو بر این بگیری سالی ده تا سکه میخری و اخرین سال که سال دهم باشه قیمت دو برابر شده
با یه حساب دو دو تا چهارتا میتونی تصمیم خودت رو قطعی کنی
یا میتونی نصفی از پول رو سکه تهیه کنی بخشی رو هم در بانک قرار بدهید که فکر میکنم منطقی تر و کم ریسک تر باشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
از سال چند به بعد میشه سکه جدید؟
تا سال چند میشه سکه قدیم؟

تا سال 71 میشه سکه بهار آزادی (طرح قدیم)
از 71 به بعد هرچی هست روش عکس امام داره. حالا اینا خودشون به دو دسته تقسیم میشن:D. قبل از 86 رو میگن امامی قدیمی، ضرب 86 رو میگین امامی جدید. طلافروش ها امامی قدیمی رو ارزونتر خرید و فروش میکنن. پس بهتره موقع خرید، ضرب 86 بگیری... بهار آزادی هم بعضی وقتا گرونتر از امامیه، بعضی وقتا ارزونتر

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دیگه وقتشه بکشه بالا سکه واسه انتخابات

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه بار زدم تو کار سکه. تمام داراییمو دادم یه دونه سکه گرفتم یک میلیون دوباره ب ر ج ا م شد سکه اومد رو 700 شانس آوردم قبلش فروختم با 20 هزار زیان الان هم که شده 1200 در کل بزرگترین عیب سکه اینه که طلا فروشه با اون گردن کلفتش رو هر سکه ده هزار تومن کم میکنه یعنی هر دفعه ده هزار تومن زیان قطعی هیچ راه دور زدنی هم نداره چند ماه هم باید منتظر بود تا 20 تومن رشد کنه، هیچی از بورس نمیفهمم بنظرتون بزنم به کار بورس بهتره؟!
کلا با پول خرد هیچ کار نمیتونم بکنم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
صبر کردیم گفتن عید چون تعطیله کسی نمیخره ارزون میشه ولی برعکس شد! حالا هم صبر کنیم برای ا ن ت خ ا ب ا ت ارزون میشه یا گرون؟
جدی الان چه تصمیمی بگیرم صبر کنم یا نه؟ امروز دلار و سکه و... ارزون شد برای همین به شک افتادم و این سوال رو پرسیدم

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
صبر کردیم گفتن عید چون تعطیله کسی نمیخره ارزون میشه ولی برعکس شد! حالا هم صبر کنیم برای ا ن ت خ ا ب ا ت ارزون میشه یا گرون؟
جدی الان چه تصمیمی بگیرم صبر کنم یا نه؟ امروز دلار و سکه و... ارزون شد برای همین به شک افتادم و این سوال رو پرسیدم
بهترین کار اینکه وارد این بازار نشوید
اگر در حرفه خودت درامد اندکی دارید همان را توسعه بدهید

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
کلا به نظر من بهتره با این پولهای پایین اگر می خوایین کار سودآوری شروع کنین بهتره تا این که اینچنین سرمایه گذاری هایی بکنین که ریسک داره و اگر منفعت هم بکنین تا حدی نیست که راضیتون بکنه. مثلا شما برای هر یه ملیون هر ماه ده بیست تومن سود بکنین اصلا ارزشش رو نداره که ریسک کنین. حالا درنظر بگیرین که یهو قیمت بیاد پایین کلی هم ضرر کنین.
من امروز تو یه جایی خوندم که یه تحلیلگری می گفت در طولانی مدت بین ۵ تا ۱۰ ساله، قیمت طلا احتمالا کاهش پیدا کنه چون اقتصاد آمریکا داره بهتر میشه و ارزش دلار بالاتر میره. به همین دلیل احتمال بالا رفتن قیمت طلا خیلی کم خواهد بود.
من خودم هم کمی نقد داشتم که قصد داشتم رو طلا کار کنم اما از موقعی که ترامپ وارد میدان شد از تصمیمم منصرف شدم.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کلا به نظر من بهتره با این پولهای پایین اگر می خوایین کار سودآوری شروع کنین بهتره تا این که اینچنین سرمایه گذاری هایی بکنین که ریسک داره و اگر منفعت هم بکنین تا حدی نیست که راضیتون بکنه. مثلا شما برای هر یه ملیون هر ماه ده بیست تومن سود بکنین اصلا ارزشش رو نداره که ریسک کنین. حالا درنظر بگیرین که یهو قیمت بیاد پایین کلی هم ضرر کنین.
من امروز تو یه جایی خوندم که یه تحلیلگری می گفت در طولانی مدت بین ۵ تا ۱۰ ساله، قیمت طلا احتمالا کاهش پیدا کنه چون اقتصاد آمریکا داره بهتر میشه و ارزش دلار بالاتر میره. به همین دلیل احتمال بالا رفتن قیمت طلا خیلی کم خواهد بود.
من خودم هم کمی نقد داشتم که قصد داشتم رو طلا کار کنم اما از موقعی که ترامپ وارد میدان شد از تصمیمم منصرف شدم.
امروز هم سکه افت شدید داشت، فکر کردم بخاطر ا ن ت خ ا ب ا ت هست ولی دیدم قیمت انس جهانی هم هر روز داره پایین میاد!! بخاطر سربازی نمیتونم دست بکاری بزنم تا اینکه شرش از سرم کم بشه، پس الان دلار بگیرم بهتره؟! حساب ارزی هم مثل حساب معمولی هزینه نگهداری نمیگیرن؟! صندوق امانات که واقعا مضخرفه، به قیمت همون سکه ودیعه میگیرن!! همین کار ها رو میکنن که کسی سراغ صندوق امانات نمیره و دزدی زیاد میشه
اون مقاله رو کجا خوندی؟ تو سایت اقتصاد آنلاین که همه جور اسپمی هست جز این مطالب مفید

بالا