آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
كسي تا حالا شمش طلا خريد و فروش كرده؟
نه منظورم شمش هاي 100 گرمي هستش نه يك كيلوييچون سوالتون جالب بود و یکی دیگه قبلا در موردش باهام صحبت کرد فقط جواب می دم . در مجموع جابجای شمش خیلی سخت تر از تصور هستش نه اینکه سنگین :دی بخاطر اینکه فرد باید توانایی مالی خرید با حجم مناسب رو داشته باشه تا بتونه سود مناسب داشته باشه و باید فرد توانایی خابودن رو داشته باشه یعنی بتونه مثل خواب پول هستش دیگه تا زمانی که مناسب نبود نفروشه و بتونه بازار رو رصد کنه نه طلا رو بلکه بازار تاثیر گذار بر طلا رو برای همین واقعا کار سختی هستش
برای هر عدد سکه 10 هزار تومان زیان قطعی خواهید داشت یعنی نرخ سکه هر چی باشه طلافروش 10 تومن کم میکنه برای جیب خودش! یعنی 100 تا عدد سکه یک میلیون تومان قطعا زیان میکنید درضمن باید تحلیل گر حرفه ای باشد مگرنه به هیچ وجه وارد این کار نشید و مهمتر از همه اگر طلا فروش ها بفهمند که طلا گرون میشه ازتون سکه نمیخرن و روی دستتان می ماندسلام. بنده قصد دارم هر چند مدت یک بار بخشی از حقوقم رو به عنوان پس انداز سکه بخرم. قصدم از این کار اینه که میخوام ارزش پولم حفظ بشه تا بعدا (بعد از 5 تا 10 سال) بزنم یه کاری واسه خودم راه بندازم. چند تا سوال دارم
آیا اصلا این کار خوبی هست که مثلا هر ماه یک سکه بخرم بزارم کنار؟ همینجوری بزارم تو بانک سود بیاد روش بهتره؟ ارز بخرم بهتره؟ چون به نظرم سکه بهتر ارزشش رو حفظ میکنه ولی نگه داشتنش سخته. پول رو تقریبا با خیال راحت میشه گذاشت تو بانک
بالفرض بنده بعد از 10 سال 100 تا سکه جمع کردم. حالا بخوام همشو یهو بفروشم به مشکل بر نمیخورم؟ علاوه بر موقعی که دارم میخرمشون موقع فروش هم بهشون مالیات تعلق میگیره؟
همین دیگه. پیشنهادی چیزی داشتید هم بفرمایید.
ممنونم
خب 10 هزار تومن که پولی نیست. من نمیخوام الان سکه بخرم فردا بفروشم که.. شاید منظورمو درست نگفتم. من میخوام قدرت خریدی که 1200 هزار تومن الانم داره 10 سال دیگه هم داشته باشم این که تحلیل حرفه ای نباید نیاز داشته باشهبرای هر عدد سکه 10 هزار تومان زیان قطعی خواهید داشت یعنی نرخ سکه هر چی باشه طلافروش 10 تومن کم میکنه برای جیب خودش! یعنی 100 تا عدد سکه یک میلیون تومان قطعا زیان میکنید درضمن باید تحلیل گر حرفه ای باشد مگرنه به هیچ وجه وارد این کار نشید و مهمتر از همه اگر طلا فروش ها بفهمند که طلا گرون میشه ازتون سکه نمیخرن و روی دستتان می ماند
بله درسته فهمیدم چی گفتید ولی امنیت کار را هم درنظر بگیرید یعنی حتما یه صندوق امانات معتبر مثلا روی بانک ملی داشته باشیدخب 10 هزار تومن که پولی نیست. من نمیخوام الان سکه بخرم فردا بفروشم که.. شاید منظورمو درست نگفتم. من میخوام قدرت خریدی که 1200 هزار تومن الانم داره 10 سال دیگه هم داشته باشم این که تحلیل حرفه ای نباید نیاز داشته باشه
مورد اخر هم اینکه اگر طلا فروش بفهمه طلا گرون میشه چرا نباید از من ارزون بخره نگه داره بفروشه؟
سلامسلام. بنده قصد دارم هر چند مدت یک بار بخشی از حقوقم رو به عنوان پس انداز سکه بخرم. قصدم از این کار اینه که میخوام ارزش پولم حفظ بشه تا بعدا (بعد از 5 تا 10 سال) بزنم یه کاری واسه خودم راه بندازم. چند تا سوال دارم
آیا اصلا این کار خوبی هست که مثلا هر ماه یک سکه بخرم بزارم کنار؟ همینجوری بزارم تو بانک سود بیاد روش بهتره؟ ارز بخرم بهتره؟ چون به نظرم سکه بهتر ارزشش رو حفظ میکنه ولی نگه داشتنش سخته. پول رو تقریبا با خیال راحت میشه گذاشت تو بانک
بالفرض بنده بعد از 10 سال 100 تا سکه جمع کردم. حالا بخوام همشو یهو بفروشم به مشکل بر نمیخورم؟ علاوه بر موقعی که دارم میخرمشون موقع فروش هم بهشون مالیات تعلق میگیره؟
همین دیگه. پیشنهادی چیزی داشتید هم بفرمایید.
ممنونم
از سال چند به بعد میشه سکه جدید؟
تا سال چند میشه سکه قدیم؟
بهترین کار اینکه وارد این بازار نشویدصبر کردیم گفتن عید چون تعطیله کسی نمیخره ارزون میشه ولی برعکس شد! حالا هم صبر کنیم برای ا ن ت خ ا ب ا ت ارزون میشه یا گرون؟
جدی الان چه تصمیمی بگیرم صبر کنم یا نه؟ امروز دلار و سکه و... ارزون شد برای همین به شک افتادم و این سوال رو پرسیدم
کلا به نظر من بهتره با این پولهای پایین اگر می خوایین کار سودآوری شروع کنین بهتره تا این که اینچنین سرمایه گذاری هایی بکنین که ریسک داره و اگر منفعت هم بکنین تا حدی نیست که راضیتون بکنه. مثلا شما برای هر یه ملیون هر ماه ده بیست تومن سود بکنین اصلا ارزشش رو نداره که ریسک کنین. حالا درنظر بگیرین که یهو قیمت بیاد پایین کلی هم ضرر کنین.صبر کردیم گفتن عید چون تعطیله کسی نمیخره ارزون میشه ولی برعکس شد! حالا هم صبر کنیم برای ا ن ت خ ا ب ا ت ارزون میشه یا گرون؟
جدی الان چه تصمیمی بگیرم صبر کنم یا نه؟ امروز دلار و سکه و... ارزون شد برای همین به شک افتادم و این سوال رو پرسیدم
امروز هم سکه افت شدید داشت، فکر کردم بخاطر ا ن ت خ ا ب ا ت هست ولی دیدم قیمت انس جهانی هم هر روز داره پایین میاد!! بخاطر سربازی نمیتونم دست بکاری بزنم تا اینکه شرش از سرم کم بشه، پس الان دلار بگیرم بهتره؟! حساب ارزی هم مثل حساب معمولی هزینه نگهداری نمیگیرن؟! صندوق امانات که واقعا مضخرفه، به قیمت همون سکه ودیعه میگیرن!! همین کار ها رو میکنن که کسی سراغ صندوق امانات نمیره و دزدی زیاد میشهکلا به نظر من بهتره با این پولهای پایین اگر می خوایین کار سودآوری شروع کنین بهتره تا این که اینچنین سرمایه گذاری هایی بکنین که ریسک داره و اگر منفعت هم بکنین تا حدی نیست که راضیتون بکنه. مثلا شما برای هر یه ملیون هر ماه ده بیست تومن سود بکنین اصلا ارزشش رو نداره که ریسک کنین. حالا درنظر بگیرین که یهو قیمت بیاد پایین کلی هم ضرر کنین.
من امروز تو یه جایی خوندم که یه تحلیلگری می گفت در طولانی مدت بین ۵ تا ۱۰ ساله، قیمت طلا احتمالا کاهش پیدا کنه چون اقتصاد آمریکا داره بهتر میشه و ارزش دلار بالاتر میره. به همین دلیل احتمال بالا رفتن قیمت طلا خیلی کم خواهد بود.
من خودم هم کمی نقد داشتم که قصد داشتم رو طلا کار کنم اما از موقعی که ترامپ وارد میدان شد از تصمیمم منصرف شدم.