م
دوستان به نظرتون ساله بعد طلا چقدر بالا میره؟
بیشتر دلار منظورم هست چون رو انس نمیشه حساب کرد
نمیدونم طلا بکیرم یا اپارتمان
معلوم نیست تا ساله بعد کدوم بیشتر رشد میکنه
پاسخ شما سادست!! اونم اینه هیچکی نمیدونه,چون دیگه مثل قبل جوابش مشخص نیست,شما تا سال ۹۱ چه طلا چه مسکن میخریدی حتما سال بعدش رشد داشت!!! اما هنوز یه سری سکه توخود بانک خریدن ۱۳۵۰۰۰۰ و به اون قیمت نرسیده!!! یا ۱۶۰۰۰۰۰ یه زمانی خریدن!!! یه سری آپارتمان خریدن ۴ سال پیش به امیدگرانی هنوزم همون قیمته,اطلاع کامل دارم از این دو موضوع,سکه که مشخصه و ملک رو هم اطلاعات کامل دارم,هیچکی نمیدونه!!! یه زمانی بود هرکی هر وقت طلا میخرید سود میکرد بعدمدتی اونم به خاطر فساد و ذلیل شدن هرروز ارزش پول ملی ایران!!! چون قیمت طلا تابع انس و دلار است.خوشبختانه فعلا جلو دلار رو گرفتند و یه مدت چیزی به نام پول ملی داریم!!! انس هم ۴ سال پیش تا ۱۸۵۰ بالا رفت وبعد افت شدید داشت و هیچکی نمیتونه پیش بینی کنه!! قبلا هم دلار صعودی بود و هم انس,اگرم انس پایین میومد اینقدر دلار بالا میرفت که اونو پوشش میداد !!! پس الان هیچ کی نمیتونه پیش بینی کنه قیمت طلارو!!! آخرای دوران محمود و اوج تحریمها مردم تو بانکها چند صد تا سکه ۱۳۵۰۰۰۰ تومنی پیش خرید میکردند!!! یه مدت روزی یه دونه سکه با کارت ملی دادند تو بانکها!!! نابودی اقتصاد تا کجا!!! یه سری شر خر استخدام کرده بودند تو صف بانکها برای نوبت سکه ,بساطی بود,خیلیا هنوز پول ۵ سال قبلشون بر نگشته,سکه تا ۱۶۰۰۰۰۰ رفت,ربع تا ۵۰۰۰۰۰,آپارتمان هم اگر میخوای بگیری,کاملا بی عیب و فول بگیر,البته اینا که گفتم برا تا الان بود,و امیدورام همینجورم بمونه,و قصدم اطلاعات بود نه توصیه به خرید یا فروش,شایدم سال دیگه باز ورق برگشت و بالا رفت,برای همین کسی قاعدتا نمیدونه واین بستگی به توان دولت در مهار موج فشارهای داخلی و خارجی داره.