• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سکه بهتر از سپرده بانک هست
از وکیوم باز بشه طبیعتا قیمتش پایینتر خواهد بود موقع فروش و هر کسی هم نمیخره
درسته ولي ترس از تقلبي بودنش يكم ادمو ازار ميده چجوري موقع خريد بفهميم كه تقلبي نيست؟

abbas_habibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

roz96

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تو سایت بانک مرکزی برای صرافی ها زده تضامنی و بانکی اینها یعنی چی ؟ تضامنی چیه ؟ بانکی چیه ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
درسته ولي ترس از تقلبي بودنش يكم ادمو ازار ميده چجوري موقع خريد بفهميم كه تقلبي نيست؟
سکه رو اگه از تو پلمپ کارتش خارج کنیم بعدا دوباره موقع فروش بچسبونیم سرجاش مشکلی نداره ؟!!
من علاقه دارم سکه ها رو از وکیومش خارج کنم و باهاشون بازی کنم..سکه ای وجود نداره که بسته بندی نشده باشه توی کارت؟

سوال دومم اینه برای مدت 5 تا6 سال سکه طلا خوبه یا بانک ؟ برای مبلغ حدود 8 تا 10 تومن
وکیوم رو باز نکنید از قیمتش کم میشه
تقلبی یا اصل بودنش با شخصی هست که سکه رو وکیوم کرده اگر وکیوم رو باز کردی تقلبی بود میتونی از جایی که سکه رو وکیوم کرده شکایت کنید
سکه های بانکی خرید کنید اعتبار بیشتری داره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
وکیوم رو باز نکنید از قیمتش کم میشه
تقلبی یا اصل بودنش با شخصی هست که سکه رو وکیوم کرده اگر وکیوم رو باز کردی تقلبی بود میتونی از جایی که سکه رو وکیوم کرده شکایت کنید
سکه های بانکی خرید کنید اعتبار بیشتری داره
كدوم بانكها العان سكه ميفروشند؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
قیمت سکه ی ضرب سال 82 رو کجا می شه چک کرد؟
نیازنیست جایی چک کنید قیمت سکه زیر سال ‌84 نزدیک به ۲۰ هزار تومان کمتر از سکه های جدید هست
كدوم بانكها العان سكه ميفروشند؟
بانک ها سکه نمیفروشند طلا فروشی بگید سکه بانکی میخواهم . روی وکیوم نوشته شده بانکی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نیازنیست جایی چک کنید قیمت سکه زیر سال ‌84 نزدیک به ۲۰ هزار تومان کمتر از سکه های جدید هست

خیلی ممنون. این شامل اون 5 تومنی می شه که موقع فروش از قیمت روز کم می شه، یا نه؟ من یه جایی دیدم قیمت سکه بهار آزادی قدیم قیمتش رو 33 تومن کمتر زده. البته من سر در نمی آرم بهار آزادی چه صیغه ایه، سکه ضرب 82 هم عکس امام روش هست. قیمت آنلاین سکه رو در این سایت ببینید:
http://news.zar.ir/news/784/سکه-و-اختلاف-در-سال-ضرب-سکه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خیلی ممنون. این شامل اون 5 تومنی می شه که موقع فروش از قیمت روز کم می شه، یا نه؟ من یه جایی دیدم قیمت سکه بهار آزادی قدیم قیمتش رو 33 تومن کمتر زده. البته من سر در نمی آرم بهار آزادی چه صیغه ایه، سکه ضرب 82 هم عکس امام روش هست. قیمت آنلاین سکه رو در این سایت ببینید:
http://news.zar.ir/news/784/سکه-و-اختلاف-در-سال-ضرب-سکه
ببینید دوست من سکه های قدیم و جدید از نظر وزن و عیار هیچ تفاوتی باهم ندارند تنها تفاوت در سال ساخت هست
این تفاوت سال ساخت باعث شده یک عدد قیمت سکه رو کمتر خریداری کنند
یکی ۲۰ تومن کم میکنه یک ۵۰ این دیگه بستگی به انصاف خریدار داره . ولی معمولا و چیزی که در بازار رایج هست چیزی نزدیک به ۲۰ هزار تومان کمتر از سکه جدید هست
برای قیمت هم برو سایت اتحادیه لینک

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان به نظرتون ساله بعد طلا چقدر بالا میره؟
بیشتر دلار منظورم هست چون رو انس نمیشه حساب کرد

نمیدونم طلا بکیرم یا اپارتمان
معلوم نیست تا ساله بعد کدوم بیشتر رشد میکنه

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
آپارتمان که نزولیه و ممکنه ضرر هم بکنید
ترکیب دلار و سکه و سپرده بانک خوبه به نظر من

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان راهكاري هست كه خودمون موقع خريد بتونيم سكه تقلبي رو تشخيص بديم؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

ظاهرا در ملک سال آینده هم خبری نخواهد بود معاملات تیر تهران نسبت به سال قبل 12.5درصد کاهش داشته

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
م

پاسخ شما سادست!! اونم اینه هیچکی نمیدونه,چون دیگه مثل قبل جوابش مشخص نیست,شما تا سال ۹۱ چه طلا چه مسکن میخریدی حتما سال بعدش رشد داشت!!! اما هنوز یه سری سکه توخود بانک خریدن ۱۳۵۰۰۰۰ و به اون قیمت نرسیده!!! یا ۱۶۰۰۰۰۰ یه زمانی خریدن!!! یه سری آپارتمان خریدن ۴ سال پیش به امیدگرانی هنوزم همون قیمته,اطلاع کامل دارم از این دو موضوع,سکه که مشخصه و ملک رو هم اطلاعات کامل دارم,هیچکی نمیدونه!!! یه زمانی بود هرکی هر وقت طلا میخرید سود میکرد بعدمدتی اونم به خاطر فساد و ذلیل شدن هرروز ارزش پول ملی ایران!!! چون قیمت طلا تابع انس و دلار است.خوشبختانه فعلا جلو دلار رو گرفتند و یه مدت چیزی به نام پول ملی داریم!!! انس هم ۴ سال پیش تا ۱۸۵۰ بالا رفت وبعد افت شدید داشت و هیچکی نمیتونه پیش بینی کنه!! قبلا هم دلار صعودی بود و هم انس,اگرم انس پایین میومد اینقدر دلار بالا میرفت که اونو پوشش میداد !!! پس الان هیچ کی نمیتونه پیش بینی کنه قیمت طلارو!!! آخرای دوران محمود و اوج تحریمها مردم تو بانکها چند صد تا سکه ۱۳۵۰۰۰۰ تومنی پیش خرید میکردند!!! یه مدت روزی یه دونه سکه با کارت ملی دادند تو بانکها!!! نابودی اقتصاد تا کجا!!! یه سری شر خر استخدام کرده بودند تو صف بانکها برای نوبت سکه ,بساطی بود,خیلیا هنوز پول ۵ سال قبلشون بر نگشته,سکه تا ۱۶۰۰۰۰۰ رفت,ربع تا ۵۰۰۰۰۰,آپارتمان هم اگر میخوای بگیری,کاملا بی عیب و فول بگیر,البته اینا که گفتم برا تا الان بود,و امیدورام همینجورم بمونه,و قصدم اطلاعات بود نه توصیه به خرید یا فروش,شایدم سال دیگه باز ورق برگشت و بالا رفت,برای همین کسی قاعدتا نمیدونه واین بستگی به توان دولت در مهار موج فشارهای داخلی و خارجی داره.

Last edited:

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323

به نظرم سکه بهتره.
تو زمینه مسکن، آپارتمان همش افته. ولی زمین یا خونه ویلایی چرا. رشدشو داره.

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323

به نظرم سکه بهتره.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
به نظرم سکه بهتره.
تو همین نارمک تهران,خونه کلنگی های قواره کوچیک ۵ سال قیمتش ثابته البته بعد یه افت ۳۰ درصدی تو سال ۹۱ !!!! دیگه در مورد همه نمیشه یه نظر داد,قواره های بزرگ هم رسیده قیمتشون تازه به ۵ سال قبل!!!

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
اساتید نظری راجع به اونس ندارن؟
دنبال تحلیل اونس و پیش بینی نباش کم از قمار نداره!!! سایتهای خارجی مثل kitco پیش بینی میکنند یا نظر میدن و با تصمیمات فدرال رزو آمریکا و عوامل جهانی و هزار تا چیز دیگه بالا پایین میره!!! کسی نمیتونه پیش بینی کنه!!! قبلا همه با علم به اینکه دلار هر سال نجومی میره بالا طلا میخریدن و دلالی سکه و طلا شغل اصلی خیلی بود,یعنی انس هم پایین میومد,در بازار ایران دلار جوری بالا میرفت که اونو پوشش میداد و عملا ضرری در کار نبود و پیوند عمیقی بین دلالان طلا و ارز وجود داشت!!! الان با ثابت شدن دلار و افت انس,دیگه مثل سابق نیست,حتی انس هم بالا براه اگر دلار ثابت باشه مثل قبل جهشی نمیشه قیمت یا ممکنه اینقدری انس بالا نره که افزایش چشمگیری داشته باشیم,منظور باید رو تحلیل دلار بیشتر کار کرد تا انس!!!!!!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
در حال حاظر از كدوم بانكها ميشه سكه خريد؟

بالا