FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
خیر مگر این کاره باشید که بعضی وقت ها همین کاربلدها هم نمیتوانند تشخیص بدندوستان راهكاري هست كه خودمون موقع خريد بتونيم سكه تقلبي رو تشخيص بديم؟
بانک سکه نمیفروشه
خیر مگر این کاره باشید که بعضی وقت ها همین کاربلدها هم نمیتوانند تشخیص بدندوستان راهكاري هست كه خودمون موقع خريد بتونيم سكه تقلبي رو تشخيص بديم؟
چه جالبرونمایی از اپلیکیشن خرید و فروش آنلاین سکه و طلا
https://www.sekehsarmayeh.com/
اولین اپلیکیشن خرید و فروش آنلاین سکه و طلا با نام سرمایه رونمایی شد.
http://www.ibena.ir/news/73172
اگر قصد تعداد بالا خرید دارید به نظر مندر همون طلا فروشی از وکیوم خارج کن وتست کن وحتی جایی دیگه هم نشون بده چون هر کسی می تون وکیوم کنه وشما مس جا طلا نگه داریاكثر سكه ها پلمپشون مال جاهايي ديگه هست
بعد خريد سكه از طلا فروشي ها چطوره؟
اگر خریدار محترم باشه ایراد نمی گیره چون اگر خریدارت کارش سکه باشه خودش دوباره وکیوم می کنه وعاقلانه باز کردنش هست برا کس که می خواهد ۱۰۰تا بخره وجمع کنه خوب شاید داخل عیارش مس باشه وکیوم هم کرده باشنوکیوم رو باز نکنید از قیمتش کم میشه
تقلبی یا اصل بودنش با شخصی هست که سکه رو وکیوم کرده اگر وکیوم رو باز کردی تقلبی بود میتونی از جایی که سکه رو وکیوم کرده شکایت کنید
سکه های بانکی خرید کنید اعتبار بیشتری داره
اگه اينجوريه كه خريد سكه خيلي ريسك داره ممكنه يه سكه با عيار كم بهمون بدن يا كلا مس باشه با يه روكش طلااگر قصد تعداد بالا خرید دارید به نظر مندر همون طلا فروشی از وکیوم خارج کن وتست کن وحتی جایی دیگه هم نشون بده چون هر کسی می تون وکیوم کنه وشما مس جا طلا نگه داری
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
ابتدا اینکه هرشخصی مجوز وکیوم کردن نداره میوه که نیست بکنیمش داخل نایلون وکیوم کنیم !!!اگر خریدار محترم باشه ایراد نمی گیره چون اگر خریدارت کارش سکه باشه خودش دوباره وکیوم می کنه وعاقلانه باز کردنش هست برا کس که می خواهد ۱۰۰تا بخره وجمع کنه خوب شاید داخل عیارش مس باشه وکیوم هم کرده باشن
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
من میخوام ماهی 1 ربع سکه بخرم
نظرتون برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه؟
سکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید. و سکه را فقط با پلمپ همان مرکز تحویل بگیرید یعنی از دریافت سکه ای که با پلمپ مرکز دیگری به شما تحویل شود، خودداری کنید.اگه اينجوريه كه خريد سكه خيلي ريسك داره ممكنه يه سكه با عيار كم بهمون بدن يا كلا مس باشه با يه روكش طلا
فاكتور نميدن براي سكه بعضي از مغازه هاسکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید. و سکه را فقط با پلمپ همان مرکز تحویل بگیرید یعنی از دریافت سکه ای که با پلمپ مرکز دیگری به شما تحویل شود، خودداری کنید.
حتماً فاکتور رسمی فروش را تحویل بگیرید که ممهور به مهر همان واحد باشد.
دوست گرامیفاكتور نميدن براي سكه بعضي از مغازه ها
دوست گرامی
حتماً سکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید.
میتوانید از لیست واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی در سایت اتحادیه طلا و جواهر استان تهران استفاده و انتخاب کنید:چه جوری لیست و آدرس واحد های دارای مجوز رو پیدا کنیم؟
مثلا فروشگاه زریک مجوز داره؟
دوستانم از این سایت خرید میکنند منتهی من هنوز شجاعت این کار رو نداشتمدوستان کسی از زریک انس یا سکه خریده و بفروشه،از سکه سرمایه که سکه میفروشه چی؟
اینا امنیت دارن؟کسی تجربه داره؟
حداقل خرید از سکه اتی چدتاست فک کنم 100 تا باشه؟دوستانم از این سایت خرید میکنند منتهی من هنوز شجاعت این کار رو نداشتم
بجای این سایت هایی که گفتید در اتی سکه خرید و فروش کنید تحت نظارت مستقیم بورس کالای ایران هست
هرقرارداد 10 تا سکهحداقل خرید از سکه اتی چدتاست فک کنم 100 تا باشه؟