vazirnia
Registered User
خیلی فرق نداره . مزیت نیم و ربع اینه که همه جا میخرن ازت و اگه به پول نیاز داشته باشی راحت تر و سریع تر میشه نقدشون کرد . من خودم نظرم رو نیم هست برای خرید زیر یک میلیون تومان .
اقا ممنون
ربع سکه مناسب ترهسلام
دوستان نظرتون راجع به خريد سكه گرمي به جاي ربع سكه بهار آزادي چيه؟
كدوم بهتره؟
تشکرربع سکه مناسب تره
بر اساس نمودار هایی که از سال 86 تا 89 دیدم قیمت سکه از 5 فروردین که بازار باز میشه تا 15 فروردین یا ثابت میمونه یا پایین میاد البته امسال هنوز معلوم نیست باید بازار رو بعد از 5 فروردین بررسی کنیداین زلزله و سونامی ژاپن روی قیمت طلا تاثیر نداره؟البته من صبر کردم توی سال جدید چندتایی سکه یا نیم بگیرم.به نظرتون توی تعطیلات عید قیمت ها کمتر نمیشه؟
سلام دوستان
به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟
تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه
نظرتون چيه ؟
سلام
ديشب طلا(اونس) بيش از 20 دلار ريزش داشت. حالا ببينيد بازار تهران(سكه) چه تغييري مي كنه ;-)
اگر پايين رفت ... حالا حضرت بهمني و دوستان(يوگي و دوستان) بيان و حراج سكه رو دو نوبته كنن ! مردم دارن ميخرن ناجور قبل از عيد. من خودم 3 ميليون ديگه دارم كه امروز فردا اونم سكه مي كنم..
تحليل من اينه كه اتفاقاتي كه توي تونس و مصر افتاد(رفتن ديكتاتورهاشون)، توي ليبي داره مي افته، توي بحرين شروع شده، توي خود عربستان و همچنين سوريه شروع شده، اينها همه زنجيره اي هستند و اولا كه استراتژي جديد غرب براي بهبود اوضاع اقتصاديشونه. يك شكلي از جنگ هست، كه براشون فوايد داره. دوما ريسك جهاني رو بالا مي بره.
اينها رو اضافه كنيد به موضوع سونامي ژاپن و مابقي مسائلي كه ريسك جهاني رو بالا مي بره. كلا راهي براي زياد پايين آمدن طلا وجود نداره و اتفاقا اوضاع ايران هم طي 1 تا 2 سال آينده خيلي وخيم هست(بلحاظ بين المللي) و حتي ممكنه وارد جنگ بشه(احتمالا از سمت جنوب: اعراب).
اينها تحليل جهاني طلا. تحليل داخليش هم اينه كه وقتي يك ارز بي ارزشي مثل ريال داريم، حتما در مقابل كالاي با ارزشي مثل طلا معامله اش كنيد. مطمئن باشيد سود مي كنيد.
ضمنا پيش بيني من در خصوص ورشكستگي بانكها و ... درست از آب در اومد. خاطرتون هست كه گفتم احتمالا از صندوق ها و موسسات مالي اعتباري شروع ميشه؟ ديديد كه بانك مركزي ليست صندوق هاي ورشكسته و حكم ادغامشون رو داد؟
بنظر من اگر كسي حدود 380 بتونه بخره خيلي خوبه. ممكنه طي چند روز آينده كمي پايين هم بياد. ولي من سكه رو براي وسطاي سال ديگه در حد 450 مي بينم(حداقل).
من دنیال یک فرصت خوب برای خرید سکخ در حد 10 میلیون تومن هستم
جایی هست که همیشه آپدیت باشه از نظر بازار ایران
تو تهران از کجا بخرم که بهترین قیمت خریده باشم
و بهترین خرید بعد از عید حول و حوش چه تاریخی هست؟