• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
من تحویل شیش ماهه کردم قبل عید شش ماهه که 1.400 بود

الان اگه بدونم جایی یکماهه مینویسن ثبت نام میکنم
ریسکیه ولی بنظرم کلن ریسکش مثبته

همون قبل عید هم اگر روی این نوسانات اخیر که نقدی 1.600 بود و تا 2میلیون رفت میشد سود خوبی کرد .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من تحویل شیش ماهه کردم قبل عید شش ماهه که 1.400 بود

الان اگه بدونم جایی یکماهه مینویسن ثبت نام میکنم
ریسکیه ولی بنظرم کلن ریسکش مثبته

همون قبل عید هم اگر روی این نوسانات اخیر که نقدی 1.600 بود و تا 2میلیون رفت میشد سود خوبی کرد .
فعلا مثل اینکه یک ماهه دیگه ثبتنام نمیکنن.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
بعضی از دوستان در مورد پیش فروش سکه سوال میکنند

نکات پیش فروش سکه
سکه فقط در زمان سر رسید تحویل مشتری میشه و مشتری قبل از سر رسید نمیتونه سکه ای دریافت کند
ضمنا اگر قصد دارید قبل از سر رسید پول خودتون رو دریافت کنید فقط مبلغ سپرده گذاری به شما داده میشود در اصل بدون هیچ گونه سودی
مشتری حق انتقال به شخص دیگری را ندارد
نیم سکه و ربع سکه ای وجود نداره صرفا سکه تمام بهار ازادی طرح جدید
هیچ گونه مالیات و ارزش افزوده ای در موقع دریافت سکه از مشتری دریافت نخواهد شد
سر رسید های سه ماهه - شه ماهه - نه ماهه - دوازده ماهه - هجده ماهه و بیست و چهار ماهه در حال حاضر فعال هست
سر رسید یکماهه چند روزی هست که تعطیل شده

نظر شخصی : ترجیح میدم در بازار اتی سکه خرید و فروش انجام بدهم تا اینکه بخواهم با بانک معامله بکنم

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
دوستان کسی سکه یک ماه ثبت نام نکرده؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
سلام... تو این تاپیک من 10 سال پیش نظر گذاشته بودم (صفحه اول) ...
این طرح هم برای دولت و هم برای مردم عالیه.... من پیشنهاد میکنم اگر سرمایه ای راکد یا پس انداز در حساب بانکی دارید حتما و حتما پیش خرید سکه کنید... خودم هم فردا که نمی رسم اما شنبه چن تا دوساله ثبت نام میکنم!:)

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
ثبت نام ها ادامه داشته باشه قیمت سکه کمی نزول پیدا میکنه و فکر کنم اون حباب حدود 130 هزار تومانی بیاد پایین

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
سلام... تو این تاپیک من 10 سال پیش نظر گذاشته بودم (صفحه اول) ...
این طرح هم برای دولت و هم برای مردم عالیه.... من پیشنهاد میکنم اگر سرمایه ای راکد یا پس انداز در حساب بانکی دارید حتما و حتما پیش خرید سکه کنید... خودم هم فردا که نمی رسم اما شنبه چن تا دوساله ثبت نام میکنم!:)
پست شما رو دیدم برای 2008 هست
فرموده بودید 10 هزار تومان کسر میکنند
برای اون زمان که سکه رنج قیمتی بین 180 تا 210 داشته ده هزارتومان زیاد بوده ها

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به نظر من زمان تحویل سکه ها که شد قبلش دولت سکه می ریزه تو بازار قیمتها را میاره پایین مردم هم میرند پول خودشون را پس می گیرند و هیچ سودی هم نسیبشون نمیشه .حالت بهترشم اینه که قیمت سکه موقع تحویل سکه به مردم حدود 2 درصد یا همون سود بانکی بیشتر از قیمت پیش خرید است.یعنی افرادی که سکه خریدند حدود همون سود بانکه گیرشون اومده .البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
پست شما رو دیدم برای 2008 هست
فرموده بودید 10 هزار تومان کسر میکنند
برای اون زمان که سکه رنج قیمتی بین 180 تا 210 داشته ده هزارتومان زیاد بوده ها
ده هزار اون موقع تقریبا 100 تومن الان میشه... راستی الانم تاریخ ضرب تاثیر داره رو قیمت؟ :D
من امروز 7 تا دوساله نوشتم .... نذاشتم به شنبه برسه... :) به نظرم بهترین انتخاب برای حفظ ارزش پوله.... الیته اونقدر استرس دادند که سایت قطع و وصل میشه.... :general705:
البته یه شعبه که پیچوند منو گفت ده دقیقه ست قطعه واینسا به ناچار رفتم یه شعبه دیگه....
خدایی این کارمندا زورشون میاد کار کنن... تو اداره بیمه کلی ارباب رجوع منتظره دوتا خانوم پشت گیشه به جای کار کردن دارن در مورد ساعتی که تازه خریده ن صحبت میکنن از اون طرف یکی از همکارا شون بلند شد رفت گفت کارت منو هم بزنین!
مملکت درست بشو نیست!:general509:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
به نظر من زمان تحویل سکه ها که شد قبلش دولت سکه می ریزه تو بازار قیمتها را میاره پایین مردم هم میرند پول خودشون را پس می گیرند و هیچ سودی هم نسیبشون نمیشه .حالت بهترشم اینه که قیمت سکه موقع تحویل سکه به مردم حدود 2 درصد یا همون سود بانکی بیشتر از قیمت پیش خرید است.یعنی افرادی که سکه خریدند حدود همون سود بانکه گیرشون اومده .البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه.
با این وضع بسیار بعید می دونم اما امیدوارم که حرف شما درست باشه! در واقع کسی از بالا رفتن نرخ ارز و طلا سود نمیکنه ....

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
@sellandbuy
افزایش قیمت تمام سکه در این روزها باعث شده معاملات مشتقه این سکه نیز با نوساناتی همراه باشد به طوری که بورس کالای ایران حداقل وجه تضمینی که باید معامله گران به صورت اعتبار داشته باشند طی چند روز گذشته چندین بار افزایش یافته و به ۵ میلیون و ۴۰۰ تومان رسیده است.

طی هفته‌های گذشته طلا و دلار با نوسانات رو به بالا همراه بود و این موضوع قیمت سکه بهار آزادی را در بازار افزایش داد به طوری که قیمت معاملات سکه آتی را نیز که در بورس کالا تحت تاثیر قرار داد. افزایش قیمت قراردادهای آتی سکه طلا باعث شد که وجه تضمین اولیه این قراردادها طی فروردین ماه ۱۳۹۷ بیشتر و بیشتر شود.

همین چند روز پیش بود که مدیریت توسعه بازار مشتقه اعلام کرد که وجه تضمین اولیه به علاوه تضمین اضافه ۴ میلیون و ۴۰۰ تومان می‌شود اما روز گذشته بار دیگر مدیریت توسعه بازار مشتقه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد این مبلغ به ۵ میلیون و ۴۰۰ تومان افزایش یافته است.

بنابر این کسانی که می‌خواهند یک قرارداد آتی سکه ( شامل ۱۰ سکه تمام بهار آزادی طرح امامی) را در بازار مشتقه بورس کالا طی قرارداد آتی معامله کنند، باید حداقل ۵ میلیون و ۴۰۰ تومان اعتبار نزد اتاق پایاپای بورس کالا داشته باشند.

قرارداد آتی نوعی از معامله مشتقه است که در بورس کالای ایران انجام می‌شود. در این معاملات فروشنده و خریدار
قرارداد توافق می‌کنند کالای معینی ( در اینجا سکه طلا) را در تاریخ مشخصی در آینده و به قیمت مشخص معامله کنند

@sellandbuy

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
@sellandbuy
امروز پنج شنبه 30 فروردین 97 هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم، با 14 هزار تومان رشد قیمت نسبت به مدت مشابه، یک میلیون و 767 هزار و 500 تومان داد و ستد شد.

همچنین امروز در بازار آزاد هر قطعه نیم سکه بهار آزادی با 8 هزار تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته 897 هزار تومان و هر قطعه ربع بهار آزادی با 7 هزار تومان رشد قیمت در مدت مشابه 566 هزار و 500 تومان معامله شد.

هر قطعه سکه گرمی نیز با 2 هزار تومان افزایش قیمت در مدت مشابه 359 هزار تومان فروخته شد. هر گرم طلای 18 عیار نیز با 200 تومان رشد 169 هزار و 800 تومان ارزشگذاری شد.

با این حال براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت هر دلار آمریکا بدون تغییر نسبت روز گذشته 4 هزار و 200 تومان تعیین شده بود. همچنین نرخ هر یورو بدون تغییر نسبت به روز گذشته 5 هزار و 199 تومان و هر پوند نیز با 45 تومان کاهش نسبت به روز مذکور 5 هزار و 962 تومان تعیین شده بود
@sellandbuy

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569

کارت سکه میدن احتمالا

باشه روزی برسه که خرید و فروش سکه هم بصورت فیزیکی ممنوع بشه
پول از تو بازار جمع اوری بشه
و سکه ها بصورت یک یا چند کارت خرید و فروش بشه
و در بدبینانه ترین حالت کارت های سکه تبدیل نقد شوندگی نداشته باشند
هر چی بگی بر میاد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کارت سکه میدن احتمالا

باشه روزی برسه که خرید و فروش سکه هم بصورت فیزیکی ممنوع بشه
پول از تو بازار جمع اوری بشه
و سکه ها بصورت یک یا چند کارت خرید و فروش بشه
و در بدبینانه ترین حالت کارت های سکه تبدیل نقد شوندگی نداشته باشند
هر چی بگی بر میاد
کارت سکه بدهند بالای 90 درصد میرند خود سکه را بگیرند .بعد سکه در کار نباشه میشه داستان پولی که چاپ میشه و نقدینگی که تو حساب بانکها هست اما پشتوانه ای نداره
به نظر من تنها راهی که دولت داره که خودش را نجات بده اینه که سکه ارزون زمان تحویل سکه ثبت نامی بریزه تو بازار تا ثبت نام کنندگان را نقر داغ کنه .راه بعدی هم اینه که مقداری زیادی سکه بده دست مردم و پشتوانه مالی مملکت را از اینی که هست بدتر کنه.
مردم سکه و دلار میخرند چون به فردای این مملکت اعتماد ندارند .پس کارت سکه شاید 10درصد مردم را راضی کنه بقیه دنبال خود سکه هستند شب بگذارند زیر سرشون تو بالش

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دفعه پیش دقیقا همین کار رو کردند که موقع تحویل سکه قیمت رو به همون قیمت ثبت نامی پایین آوردند و پیشنهاد می دادن پول بگیری. :D در نتیجه بهترین کار اینه که پولت رو بذاری توی بانک، سودش رو بگیری، موقع تحویل سکه بری سکه بخری از بازار آزاد. :D در عین حال چون همه به این تحلیل می رسند معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. البته کلا معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. :general304:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
مطمئن باشید وقتی طرف معامله شما دولت هست، اونی که سود می کنه دولته و اونی که ضرر میکنه شما خواهید بود.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دولت فعلا داره ثبت نام میکنه و هیچ محدودیتی در اون وجود نداره و هرقدر حجم و میزان پیش خرید خریداران بیشتر باشه می تونه برای دولت بهتر باشه چرا ؟ چون خریداران این سکه ها رو دارن میخرن تا از کاهش ارزش پولشون جلوگیری کنند و در زمان دریافت سکه اونهارو با قیمتهای جذاب بفروشند اما چون تقریبا اکثر افراد در دوره 6 ماهه سکه ها رو دریافت می کنند اون روز حجم زیاد سکه ها که در دست مردم قرار داره و عرضه اون در بازار زیاد خواهد بود طبیعتا باعث کاهش قیمت خواهد شد همچون دوره های قبل , سکه طلا و به عبارتی طلا جزء ذخایر استراتژیک بانکهای مرکزی کشورهاست و حاضر نیستند از حجم اونها زیاد کاسته بشه و دولت حواسش به عرضه های زیاد در زمان تحویل هست اگر چه این این موضوع نیز می تونه اتفاق نیوفته .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
دولت چوب حراج به ذخایر طلای کشور زده... پیش فروش سکه با این شرایط به نوعی تاوان دادن بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز هست...
هر چند فروش ۱ و ۳ ماهه بسته شده اما تا فرصت هست از این امکان استفاده کنید...
تجربه من که اینو میگه... نگران کارت سکه هم نباشید... این امکان برای نقل و انتقال سکه هست... مثل پول! مگه الان کارت عابر بانک ندارید!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دولت فعلا داره ثبت نام میکنه و هیچ محدودیتی در اون وجود نداره و هرقدر حجم و میزان پیش خرید خریداران بیشتر باشه می تونه برای دولت بهتر باشه چرا ؟ چون خریداران این سکه ها رو دارن میخرن تا از کاهش ارزش پولشون جلوگیری کنند و در زمان دریافت سکه اونهارو با قیمتهای جذاب بفروشند اما چون تقریبا اکثر افراد در دوره 6 ماهه سکه ها رو دریافت می کنند اون روز حجم زیاد سکه ها که در دست مردم قرار داره و عرضه اون در بازار زیاد خواهد بود طبیعتا باعث کاهش قیمت خواهد شد همچون دوره های قبل , سکه طلا و به عبارتی طلا جزء ذخایر استراتژیک بانکهای مرکزی کشورهاست و حاضر نیستند از حجم اونها زیاد کاسته بشه و دولت حواسش به عرضه های زیاد در زمان تحویل هست اگر چه این این موضوع نیز می تونه اتفاق نیوفته .
اگر اکثر افراد 6 ماه ثبت نام کرده بودند که یک ماه و سه ماه بسته نمیشد .اکثرا یک ماه ثبت نام کردند .زمانی که تحویل سکه ها برسه همه چیز مشخص میشه .اگر ترامپ برجام را تایید کنه احتمال زیاد زمان تحویل سکه ها افت قیمت بازار آزاد حداقل 100هزار تومنی خواهیم داشت.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دولت چوب حراج به ذخایر طلای کشور زده... پیش فروش سکه با این شرایط به نوعی تاوان دادن بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز هست...
هر چند فروش ۱ و ۳ ماهه بسته شده اما تا فرصت هست از این امکان استفاده کنید...
تجربه من که اینو میگه... نگران کارت سکه هم نباشید... این امکان برای نقل و انتقال سکه هست... مثل پول! مگه الان کارت عابر بانک ندارید!
عزیز کسی که دنبال خریدن سکه است به فردای **** بانکی این مملکت اطمینان نداره و میخواد سکه را بگذاره تو بالش بخوابه .اصلا و ابدا کارت سکه با عابر بانک قابل مقایسه نیست.عابر بانک جز الزامات زندگی روزمره است اما سکه کالای سرمایه ای و پشتوانه زندگی حساب میشه کسی که به **** بانکی اعتماد داره پولشو میره سپرده می کنه. البته قطعا عده ای دلال هستند که نگاه کوتاه مدت دارند و فقط دنبال نوسان گیری و کسب سود هستند اونها شاید کارشون با کارت سکه راه بیوفته.

بالا