mostafa_1366
Registered User
سایت tgju فیلتر شد سکه دوباره رفت 1900 یورو بالای 7 تومن
منم تو گروه تلگرامشون بن کردن :general208:
سایت tgju فیلتر شد سکه دوباره رفت 1900 یورو بالای 7 تومن
اینترنت کلا اختلال داره الان سایتش برای من باز شدسایت tgju فیلتر شد سکه دوباره رفت 1900 یورو بالای 7 تومن
یکی و ساعت فیلتر بود با وی پی ان باز میشد زمان احمدی نژاد هم همه سایتای دلار رو فیلتر کردن.الان رفتم
بار بود برای من
مصطفی جان زمان احمدی رو تا حدودی یادم میادیکی و ساعت فیلتر بود با وی پی ان باز میشد زمان احمدی نژاد هم همه سایتای دلار رو فیلتر کردن.
بله 6 ماه و یکسال و دوسال هنوز ثبت نام هست .راست یا دروغش با دولت اما گفتند تا آخر 97 این طرح ثبت نام ادامه خواهد داشتهنوز سکه پیش فروش میشه؟ به نظرتون ۲۰۰ تومن سکه ۱ ساله یا ۲ ساله ثبت نام کنم برای سرمایه گذاری؟
چیزی نشد سخنگوی دولت اومدند گفتند احتمال زیاد آمریکا از برجام خارج میشه هنر دیگه که ندارند حداقل آمار احتمالات برای مردم شرح میدهند.چه شده ؟
اونس تازه خدارحم کرده نسبت به هفته ی پیش اومده پایین خیلی
سکه در مرز دو میلیون تومن شده
من پول سرمایه ندارم که باهاش دلالی دلار و....کرده باشم .اما وقتی دهن تولید کننده تو این مملکت سرویس میشه هیچ کسی رقبت به تولید نداره. همین الان بسیاری از تولید کننده ها با مشکل واردات مواد و ماشین الات مواجه هستند صادر کنندگان هم که باید دلار 6200از بازار آزاد بخرند بعد دلارحاصل از فروششون را بفروشند به دولت 4200!!!!تا وقتی که کسانی که پول و سرمایه دارند به جای کار و تولید کار و انجام خدمتی فقط نشستند و دنبال سود اوری در زمین مسکن طلا دلار و خودرو و غیره هستند !
مردم معمولی که بالای 80 درصد هستند باید تاوان این را بدهند که چندین سال هست دارند میدند بعد هم میگیم که چرا کره ژاپن و ... اینقدر پیشرفت کردند
تولید کننده تو این کشور تو سری خور و بدبخته... بازار تولید ما که تولید پیراهن مردانه ست بعد ازعید کلا تعطیله...من پول سرمایه ندارم که باهاش دلالی دلار و....کرده باشم .اما وقتی دهن تولید کننده تو این مملکت سرویس میشه هیچ کسی رقبت به تولید نداره. همین الان بسیاری از تولید کننده ها با مشکل واردات مواد و ماشین الات مواجه هستند صادر کنندگان هم که باید دلار 6200از بازار آزاد بخرند بعد دلارحاصل از فروششون را بفروشند به دولت 4200!!!!
وقتی قوانین این مملکت از بیخ و بن ضد تولید کننده و کارآفرین است به نظرتون دلیلی داره کسی بره دنبال تولید؟؟؟؟؟
خرید دلار بله حق با شماست ولی برای خرید سکه که بانک مرکزی پیش فروش میکنه به نظر من هم برای دولت و هم برای خریدار سودمند هست. هدف بانک مرکزی از پیش فروش سکه کنترل نقدینگی می باشد. حالا اینکه در قیمت گذاری به خصوص در یکماهه و سه ماهه اشتباه کردند و یک عده هم اونو کشف و در یک ماه بیش از 20% سود کردند بماند!بله دوست عزیز فرمایش شما درست هست و از ریشه کار مشکل داره ولی ما خودمون به این مسایل دامن میزنیم مثلا دولت میخواد از طریق فروش دلار به قیمت بالاتر کسری بودجه و درامد خودش را جبران کنه چرا باید بریم صف بکشیم سکه و دلار بخریم و به خیال خودمون سود کنیم من خودم دیدم که طرف رفته ماشینش را فروخته و سکه ثبت نام کرده و ... قیمت را عرضه و تقاضا تعیین میکنه و با این کارمون دولت و کسانی که سرمایه مملکت دست شون هست را به هدف شون میرسونیم و در نهایت خودمون ضرر میکنیم چون همه اجناس و خدمات را باید به قیمت بالاتر خرید کنیم و کسی که یه کارگر و حقوق بگیر هست و درامد ریالی داره باید چه کنه ؟
دوستان توی ایران ، شمش خرید فروش میشه؟ مثلا 10 گرمی و ...؟ با چه عیاری و از کجا و چه تضمینی؟
مثلاً ایرانشمش میفروشه 282 تومن قیمتش برای 24 عیار نظرتون چیه؟ چرا سکه 1 گرمی الان 375 تومنه این تفاوت قیمت بالا ناشی از چیست؟
مثلاً قیمت گرم طلا جهانی 42 دلار هست با این تفاسیر میشه دلاری 6700 که اصلاً منطقی نیست یا اشتباه حساب میکنم؟
پ ن : قیمت جهانی عیار 18 هست 31.6 دلار الان
24K (pure, .999+) $42.13/gram
18 Karat $31.60/gram
تا وقتی که کسانی که پول و سرمایه دارند به جای کار و تولید کار و انجام خدمتی فقط نشستند و دنبال سود اوری در زمین مسکن طلا دلار و خودرو و غیره هستند !
مردم معمولی که بالای 80 درصد هستند باید تاوان این را بدهند که چندین سال هست دارند میدند بعد هم میگیم که چرا کره ژاپن و ... اینقدر پیشرفت کردند
چی چی تولید می کنید؟طرز تفکر شما خیلی خوب و میهن پرستانه است. همین حالا از خودت شروع کن. من تولید کننده هستم، شما هر چی پول داری، بیار بذار توی کار من
چی چی تولید می کنید؟