• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
سایت tgju فیلتر شد سکه دوباره رفت 1900 یورو بالای 7 تومن
منم تو گروه تلگرامشون بن کردن :general208:

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
یکی و ساعت فیلتر بود با وی پی ان باز میشد زمان احمدی نژاد هم همه سایتای دلار رو فیلتر کردن.
مصطفی جان زمان احمدی رو تا حدودی یادم میاد
این سایت هم فکر نمیکنم فیلتر بوده باشه بلکه از دسترس خارج شده بود
امروز نمایندگی کرمان موتور بودم اونها هم سایتشون از دسترس خارج بود
فکر کنم بخاطر فیلتر تلگرام بعضی از سایت ها از دسترس خارج شده بودن برای مقطعی

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
هنوز سکه پیش فروش میشه؟ به نظرتون ۲۰۰ تومن سکه ۱ ساله یا ۲ ساله ثبت نام کنم برای سرمایه گذاری؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
هنوز سکه پیش فروش میشه؟ به نظرتون ۲۰۰ تومن سکه ۱ ساله یا ۲ ساله ثبت نام کنم برای سرمایه گذاری؟
بله 6 ماه و یکسال و دوسال هنوز ثبت نام هست .راست یا دروغش با دولت اما گفتند تا آخر 97 این طرح ثبت نام ادامه خواهد داشت
به نظر من باید دید 26ام که سر رسید سکه های یکماه است وضعیت چه جوری میشه.

rasool1363

Registered User
لایک‌ها
46
تا وقتی که کسانی که پول و سرمایه دارند به جای کار و تولید کار و انجام خدمتی فقط نشستند و دنبال سود اوری در زمین مسکن طلا دلار و خودرو و غیره هستند !
مردم معمولی که بالای 80 درصد هستند باید تاوان این را بدهند که چندین سال هست دارند میدند بعد هم میگیم که چرا کره ژاپن و ... اینقدر پیشرفت کردند

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
چه شده ؟
اونس تازه خدارحم کرده نسبت به هفته ی پیش اومده پایین خیلی
سکه در مرز دو میلیون تومن شده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چه شده ؟
اونس تازه خدارحم کرده نسبت به هفته ی پیش اومده پایین خیلی
سکه در مرز دو میلیون تومن شده
چیزی نشد سخنگوی دولت اومدند گفتند احتمال زیاد آمریکا از برجام خارج میشه هنر دیگه که ندارند حداقل آمار احتمالات برای مردم شرح میدهند.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تا وقتی که کسانی که پول و سرمایه دارند به جای کار و تولید کار و انجام خدمتی فقط نشستند و دنبال سود اوری در زمین مسکن طلا دلار و خودرو و غیره هستند !
مردم معمولی که بالای 80 درصد هستند باید تاوان این را بدهند که چندین سال هست دارند میدند بعد هم میگیم که چرا کره ژاپن و ... اینقدر پیشرفت کردند
من پول سرمایه ندارم که باهاش دلالی دلار و....کرده باشم .اما وقتی دهن تولید کننده تو این مملکت سرویس میشه هیچ کسی رقبت به تولید نداره. همین الان بسیاری از تولید کننده ها با مشکل واردات مواد و ماشین الات مواجه هستند صادر کنندگان هم که باید دلار 6200از بازار آزاد بخرند بعد دلارحاصل از فروششون را بفروشند به دولت 4200!!!!
وقتی قوانین این مملکت از بیخ و بن ضد تولید کننده و کارآفرین است به نظرتون دلیلی داره کسی بره دنبال تولید؟؟؟؟؟

rasool1363

Registered User
لایک‌ها
46
بله دوست عزیز فرمایش شما درست هست و از ریشه کار مشکل داره ولی ما خودمون به این مسایل دامن میزنیم مثلا دولت میخواد از طریق فروش دلار به قیمت بالاتر کسری بودجه و درامد خودش را جبران کنه چرا باید بریم صف بکشیم سکه و دلار بخریم و به خیال خودمون سود کنیم من خودم دیدم که طرف رفته ماشینش را فروخته و سکه ثبت نام کرده و ... قیمت را عرضه و تقاضا تعیین میکنه و با این کارمون دولت و کسانی که سرمایه مملکت دست شون هست را به هدف شون میرسونیم و در نهایت خودمون ضرر میکنیم چون همه اجناس و خدمات را باید به قیمت بالاتر خرید کنیم و کسی که یه کارگر و حقوق بگیر هست و درامد ریالی داره باید چه کنه ؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان توی ایران ، شمش خرید فروش میشه؟ مثلا 10 گرمی و ...؟ با چه عیاری و از کجا و چه تضمینی؟
مثلاً ایرانشمش میفروشه 282 تومن قیمتش برای 24 عیار نظرتون چیه؟ چرا سکه 1 گرمی الان 375 تومنه این تفاوت قیمت بالا ناشی از چیست؟

مثلاً قیمت گرم طلا جهانی 42 دلار هست با این تفاسیر میشه دلاری 6700 که اصلاً منطقی نیست یا اشتباه حساب میکنم؟
پ ن : قیمت جهانی عیار 18 هست 31.6 دلار الان

24K (pure, .999+) $42.13/gram
18 Karat $31.60/gram

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من پول سرمایه ندارم که باهاش دلالی دلار و....کرده باشم .اما وقتی دهن تولید کننده تو این مملکت سرویس میشه هیچ کسی رقبت به تولید نداره. همین الان بسیاری از تولید کننده ها با مشکل واردات مواد و ماشین الات مواجه هستند صادر کنندگان هم که باید دلار 6200از بازار آزاد بخرند بعد دلارحاصل از فروششون را بفروشند به دولت 4200!!!!
وقتی قوانین این مملکت از بیخ و بن ضد تولید کننده و کارآفرین است به نظرتون دلیلی داره کسی بره دنبال تولید؟؟؟؟؟
تولید کننده تو این کشور تو سری خور و بدبخته... بازار تولید ما که تولید پیراهن مردانه ست بعد ازعید کلا تعطیله...
اینجا بیشتر نوشتم:

تولید و فروش پیراهن مردانه در کما، بازار حال خوشی ندارد
من 22 ساله تو این شغل هستم و هیچ سالی برامون مثل امسال نبود! اوضاع خرابتر از اون چیزی هست که به نظر میرسه....

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بله دوست عزیز فرمایش شما درست هست و از ریشه کار مشکل داره ولی ما خودمون به این مسایل دامن میزنیم مثلا دولت میخواد از طریق فروش دلار به قیمت بالاتر کسری بودجه و درامد خودش را جبران کنه چرا باید بریم صف بکشیم سکه و دلار بخریم و به خیال خودمون سود کنیم من خودم دیدم که طرف رفته ماشینش را فروخته و سکه ثبت نام کرده و ... قیمت را عرضه و تقاضا تعیین میکنه و با این کارمون دولت و کسانی که سرمایه مملکت دست شون هست را به هدف شون میرسونیم و در نهایت خودمون ضرر میکنیم چون همه اجناس و خدمات را باید به قیمت بالاتر خرید کنیم و کسی که یه کارگر و حقوق بگیر هست و درامد ریالی داره باید چه کنه ؟
خرید دلار بله حق با شماست ولی برای خرید سکه که بانک مرکزی پیش فروش میکنه به نظر من هم برای دولت و هم برای خریدار سودمند هست. هدف بانک مرکزی از پیش فروش سکه کنترل نقدینگی می باشد. حالا اینکه در قیمت گذاری به خصوص در یکماهه و سه ماهه اشتباه کردند و یک عده هم اونو کشف و در یک ماه بیش از 20% سود کردند بماند!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان توی ایران ، شمش خرید فروش میشه؟ مثلا 10 گرمی و ...؟ با چه عیاری و از کجا و چه تضمینی؟
مثلاً ایرانشمش میفروشه 282 تومن قیمتش برای 24 عیار نظرتون چیه؟ چرا سکه 1 گرمی الان 375 تومنه این تفاوت قیمت بالا ناشی از چیست؟

مثلاً قیمت گرم طلا جهانی 42 دلار هست با این تفاسیر میشه دلاری 6700 که اصلاً منطقی نیست یا اشتباه حساب میکنم؟
پ ن : قیمت جهانی عیار 18 هست 31.6 دلار الان

24K (pure, .999+) $42.13/gram
18 Karat $31.60/gram

بله. شمش های استاندارد 1 و 2.5 و 5 و 10 گرمی و 1 اونسی و 100 گرمی سوئیسی هست ( با برند PAMP) که عیارشون 999.9 ـه (همون 24). که قیمت فروششون تقریبا گرمی 320 تومنه ( کوچک هاش گرونتر، بزرگ هاش ارزونتر)
شمش های استاندارد اماراتی هم هست که 1 کیلویی و 3 کیلویی هستن. اینا هم با عیار 999.9 که قیمتشون تقریبا 1 درصد بالاتر از قیمت پایه طلاست

شمش و سکه در همه جای دنیا چند درصد با قیمت پایه طلا فاصله دارن که بهش میگن پریمیوم. این شامل حق ضرب و سود خرده فروشیه. معمولا هر چی که سکه و شمش کوچکتر باشه، این بیشتر به چشم میاد

اما در بازار ایران، علت تفاوت زیاد قیمت سکه های دولتی، با قیمت طلاشون، سهولت و تفاوت کم نرخ خرید و فروششونه. یه مثال ساده بزنم با همین عدد هایی که خودتون گفتید

شما اگر یک سکه 1 گرمی دولتی به قیمت 375 تومن بخرید، میتونید 10 دقیقه بعدش به قیمت 365 تومن بفروشیدش ( با اینکه ارزش طلای واقعیش که عیار 21.6 هست، فقط 230 تومنه) .... اما اگر یک شمش 1 گرمی 24 عیار از ایرانشمش یا هر جای دیگری به قیمت 282 تومن بخرید، 10 دقیقه بعدش باید به قیمت طلاش یعنی 250 تومن بفروشید ... در واقع سکه یه جور سند دولتی حساب میشه، اما شمش مثل طلا خرید و فروش میشه. موقع فروش مزد ساخت و سود فروشنده داره، موقع خرید مزد ساخت و سود ازش کم میشه

البیته هر چی شمش بزرگتر باشه، این مسئله کمتره. قاعدتا برای سرمایه گذاری سنگین روی طلا، خرید شمش های کیلویی به صرفه تر از سکه است

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

طرز تفکر شما خیلی خوب و میهن پرستانه است. همین حالا از خودت شروع کن. من تولید کننده هستم، شما هر چی پول داری، بیار بذار توی کار من :p

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
چی چی تولید می کنید؟

تجهیزات پزشکی

پ.ن: یه دوستی داشتم از دوران های خیلی قدیم( ماقبل تاریخ:p) ... این بنده خدا هر دفعه که پیش ما می نشست، برای پول های من نقشه می کشید و طرح تولید و تجارت های پر سود میداد. آنچنان هم راحت از سرمایه گذاری های چند صد میلیونی و چند میلیاردی صحبت میکرد که آدم کیف میکرد:D البته هیچوقت هم خودش نمیخواست پول بذاره. همیشه به من میگفت سود، اونور دیوار ترسه. تو می ترسی ریسک کنی، اگه من پول تو رو داشتم، الان فلان کارو کرده بودم و .... از قضای روزگار زد و این دوست ما یه مقداری بهش ارث رسید:general509:. این بار به قصد شراکت اومد جلو و یکی از همون کارهاش رو پیشنهاد داد به صورت سرمایه گذاری 50/50. منم قبول کردم;). یه خرده قضیه جدی تر شد، گفت من کمتر میتونم بذارم. گفتم باشه :D.... سرتون رو درد نیارم :p انقدر قضیه پیش رفت که قرار شد این دوستم یه پول ناچیزی در حد چند میلیون بذاره. آخرش یه روز زنگ زد گفت ببین افتک جان، بذار یه خرده بیشتر تحقیق کنیم یه وقت پولمون سوخت نره :general304:

حالا این دوستمون که میگن طرف ماشینشو فروخته و سکه ثبت نام کرده، به نظر من اتفاقا آدم با دل و جرئتی بوده

Last edited:
بالا