جالبه كه ترامپ با اين صراحت نگفته، هنوز چيزي معلوم نيست و مردم ايران حماسه ديگري خلق كردند!چیزی نشد سخنگوی دولت اومدند گفتند احتمال زیاد آمریکا از برجام خارج میشه هنر دیگه که ندارند حداقل آمار احتمالات برای مردم شرح میدهند.
یعنی شما واقعا فکر میکنی میتونن سکه رو بیارن روی 1500 ؟!! معنیش اینه که دلارو میارن روی 5000 ، تو این شرایط چنین چیزی امکان داره از نظر شما ؟!!!! من که اینطور فکر نمیکنم، به نظرم اینا میخواستن با پیش فروش سکه، نقدینگی رو از ارز ببرن روی پیش فروش سکه، که چون پیش بینی نمیکردن چنین عطشی برای خرید باشه، خودشون هم غافلگیر شدن. نقدینگی الان فقط با یه خبر خوب سیاسی در مورد برجام آروم میگیره.یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.
خبر مهمی هست... به نظر من هر کی با این قیمت ها پیش خرید نکرد متضرر شد!مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی اعلام کرد: پیش فروش سکه در سررسیدهای مختلف از فردا (دوشنبه) تا اطلاع ثانوی متوقف می شود
این انتظار رفتار آمریکا در 22 اردیبهشت بدتر از خود اتفاق داره در عرصه اقتصاد ایران کار می کنه متاسفانه در سالهای قبل هم زمانی که تحریمها داشت مرحله به مرحله انجام می شد ما شاهد این رفتارهای هیجانی نبودیم که در این روزها و این آشوب و بلوایی که بازار و فرا گرفته جای تامل و بررسی داره که بخشی از این دستپاچگی ها رو خود دولت داره دامن می زنه چرا که صرافی ها رو بسته و دلار اصلا نیست در حالی که در سالهای قبل اگر دلار 3500 می شد به عطش بازار پاسخ داده می شد در حالیکه در این فضا نرخهای 10000 هم وقتی نیست می تونه خرید و فروش بشه و از اونطرف قیمت سکه داره به قیمتهای تاریخی و رکوردهای عجیب و غریب نزدیک میشه البته باید دید چرا هر قدر طلا و سکه و ارز وارد بازار میشه به سرعت خریداری و جمع میشه یعنی خریداران خرد اینقدر پول در دست وبالشون است در حالی که در گذشته اینگونه نبود ؟
اون زمانی که شما صحبتش رو میکنید قیمت اونس از حدود 2000 دلار اومد 1300 برای همین قیمت سکه پایین اومد ربطی به اتفاقات داخل ایران نداشت.یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.
شما که اون روزا رو خوب یادت میاد اونس جهانی هم یادت بود؟!یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
تحویل سکه های فیزیکی بدون ارزش افزوده و مالیات...سکه های پیش فروش یکماهه رو امروز دارن میدن
سکه تمام داره میاد پایین یکم.
به نظر من زمان تحویل سکه ها که شد قبلش دولت سکه می ریزه تو بازار قیمتها را میاره پایین مردم هم میرند پول خودشون را پس می گیرند و هیچ سودی هم نسیبشون نمیشه .حالت بهترشم اینه که قیمت سکه موقع تحویل سکه به مردم حدود 2 درصد یا همون سود بانکی بیشتر از قیمت پیش خرید است.یعنی افرادی که سکه خریدند حدود همون سود بانکه گیرشون اومده .البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه.
کارت سکه میدن احتمالا
باشه روزی برسه که خرید و فروش سکه هم بصورت فیزیکی ممنوع بشه
پول از تو بازار جمع اوری بشه
و سکه ها بصورت یک یا چند کارت خرید و فروش بشه
و در بدبینانه ترین حالت کارت های سکه تبدیل نقد شوندگی نداشته باشند
هر چی بگی بر میاد
دفعه پیش دقیقا همین کار رو کردند که موقع تحویل سکه قیمت رو به همون قیمت ثبت نامی پایین آوردند و پیشنهاد می دادن پول بگیری. در نتیجه بهترین کار اینه که پولت رو بذاری توی بانک، سودش رو بگیری، موقع تحویل سکه بری سکه بخری از بازار آزاد. در عین حال چون همه به این تحلیل می رسند معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. البته کلا معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. :general304:
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!مطمئن باشید وقتی طرف معامله شما دولت هست، اونی که سود می کنه دولته و اونی که ضرر میکنه شما خواهید بود.
کاملا درسته کاهش چند سال پیش سکه به خاطر افت چند صد درصدی از 1900 تا محدوده 1100 دلار بود که باعث شد سکه اینقدر پایین بیاد اما در حال حاظر اونس بیشتر در قیمتهای پایین قرار داره و حتی احتمال داره که به سمت قیمتهای گذشته حرکت کنه .اون زمانی که شما صحبتش رو میکنید قیمت اونس از حدود 2000 دلار اومد 1300 برای همین قیمت سکه پایین اومد ربطی به اتفاقات داخل ایران نداشت.
دقیقا داره درست از آب در میاد احتمالا متوجه نشدی چی گفتم؟ گفتم سقفو تاچ کنه 500 - 400- کم میشهدوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!
چقدر عصبانی... و چه راحت برچسب میزنی...دقیقا داره درست از آب در میاد احتمالا متوجه نشدی چی گفتم؟ گفتم سقفو تاچ کنه 500 - 400- کم میشه
تا 2200 رفت و داره میاد تا 1800 امروز سکه ای در نیمد فروخته نشد بعد این تحریم سنگین هیچ تغییری نکرد ! و از دیروزم کمتر شد حالا وایسا ثبت نامیام بفروشند، بهتره تا نرفتی تو ضرر بفروشی دوست گرامی همونطور گفتم بساط دلالی داره برچیده میشه باید امسال با کار موفق شی دوست عزیز بساط دلالی برچیده شده. به جا اینکه صبح تا شب بشینی پستا منو تگ کنی و قیمت انسو رفرش کنی بشین فکر آیندت باش
اون 25 درصدم که میگی بخاطر شرایط دیشبه خیلی احساس تحلیلگر بودن بهت دست نده این سودا موقتیه و از جا دیگه در میاد
سلام. من مدت زیادیه میام اینجا تاپیکای دلار و سکه و سود بانکی رو میخونم اما تا الان سعادت نداشتم وارد بحث بشم که بالاخره این سعادت نصیبم شد
اول بگم من 180 تا سکه یک ساله ثبت نام کردم. در واقع یه مبلغی در حدود 500 میلیون تو بانک داشتیم که قرار بود و البته هنوزم هست باهاش یه ساخت و ساز 5 طبقه انجام بدیم توی زمین و خونه فعلی خودمون.
وقتی دیدم وضع بازار اینقد داغون شده و ریال داره نابود میشه تصمیم گرفتیم نصف پولو سکه بنویسیم. الان به شدت پشیمونم که چرا بقیه پولارو سکه ننوشتم:general208::general208::general208: انصافا مشخص بود بانک مرکزی به عنوان بزرگترین نهاد پولی یک کشور به این سادگی زیر تعهداتی که داده نمیزنه. اما اینقد جو دادن که پولو میخورن، سکه نمیدن، کارت سکه میدن، و این حرفا که باعث شد یکم دست و پام بلرزه و محافظه کار بشم. وگرنه اگه به خودم بود فقط یه مبلغ در حد پول پروانه ساخت و نقشه رو میذاشتم تو بانک و بقیه پولو از دم سکه مینوشتم.
الان سود سالیانه در بهترین حالت 20 الی 21 درصده تو بانک آینده و گردشگری. مثلا اگه قیمت پیش فروش یک ساله یعنی 1350 رو همراه با سود 20 درصد حساب کنید میشه 1620. یعنی اگه بعد از یک سال سکه ها رو 1620 بفروشی به سود 20 درصد بانک میرسی و از 1620 به بالا به ازای هر 13 هزار و 500 تومن یک درصد سود بیشتری نسبت به بانک گیرت میاد.
همیشه میگن تمام تخم مرغ هات رو تو یک سبد نذار، ولی انصافا مثل روز روشن بود این سبد پیش فروش سکه به شدت مناسب و سود رسان و کم ریسکه. خوش به حال کسی که هر چی داشت و نداشت سکه نوشت. با قاطعیت میگم هر کی با هر سر رسیدی، چه 1 ماهه چه 18 ماهه نوشته باشه سود بسیار خوب و مناسبی نصیبش خواهد شد(البته ترکیبی از سود+حفظ دارایی)
الان من موندم و 200 میلیون پول نقد تو بانک که میشد باهاش 140 تا سکه 9 ماهه، یا 150 تا سکه یکساله نوشت. 2 روزه دارم آه میکشم و حسرت میخورم به خاطر کاری که نکردم:general208::general208::general208: