• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
الان که خب شاید حباب داشته باشه ولی تقریبا دلارش میشه 6400

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
چیزی نشد سخنگوی دولت اومدند گفتند احتمال زیاد آمریکا از برجام خارج میشه هنر دیگه که ندارند حداقل آمار احتمالات برای مردم شرح میدهند.
جالبه كه ترامپ با اين صراحت نگفته، هنوز چيزي معلوم نيست و مردم ايران حماسه ديگري خلق كردند!

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.
یعنی شما واقعا فکر میکنی میتونن سکه رو بیارن روی 1500 ؟!! معنیش اینه که دلارو میارن روی 5000 ، تو این شرایط چنین چیزی امکان داره از نظر شما ؟!!!! من که اینطور فکر نمیکنم، به نظرم اینا میخواستن با پیش فروش سکه، نقدینگی رو از ارز ببرن روی پیش فروش سکه، که چون پیش بینی نمیکردن چنین عطشی برای خرید باشه، خودشون هم غافلگیر شدن. نقدینگی الان فقط با یه خبر خوب سیاسی در مورد برجام آروم میگیره.

Last edited:

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی اعلام کرد: پیش فروش سکه در سررسیدهای مختلف از فردا (دوشنبه) تا اطلاع ثانوی متوقف می شود

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی اعلام کرد: پیش فروش سکه در سررسیدهای مختلف از فردا (دوشنبه) تا اطلاع ثانوی متوقف می شود
خبر مهمی هست... به نظر من هر کی با این قیمت ها پیش خرید نکرد متضرر شد!

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
باید منتظر بود و مخصوصا دور اول توزیع را دید که تفاوت قیمت با بازار چقدر میشه
نمیشه زود تصمیم گرفت اما خب خداییش قیمت ها خیلی خوب بود

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
این انتظار رفتار آمریکا در 22 اردیبهشت بدتر از خود اتفاق داره در عرصه اقتصاد ایران کار می کنه متاسفانه در سالهای قبل هم زمانی که تحریمها داشت مرحله به مرحله انجام می شد ما شاهد این رفتارهای هیجانی نبودیم که در این روزها و این آشوب و بلوایی که بازار و فرا گرفته جای تامل و بررسی داره که بخشی از این دستپاچگی ها رو خود دولت داره دامن می زنه چرا که صرافی ها رو بسته و دلار اصلا نیست در حالی که در سالهای قبل اگر دلار 3500 می شد به عطش بازار پاسخ داده می شد در حالیکه در این فضا نرخهای 10000 هم وقتی نیست می تونه خرید و فروش بشه و از اونطرف قیمت سکه داره به قیمتهای تاریخی و رکوردهای عجیب و غریب نزدیک میشه البته باید دید چرا هر قدر طلا و سکه و ارز وارد بازار میشه به سرعت خریداری و جمع میشه یعنی خریداران خرد اینقدر پول در دست وبالشون است در حالی که در گذشته اینگونه نبود ؟

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
سکه دارای مولفه های زیادی هست ، ۱- قیمت جهانی طلا ، اون دوستمون که میگه یه هو شد رقم ۸۵۰ از ۱.۵ اون سال اونس رو برید ببینید چند بود چند شد ۲- مبحث دلار تو اینجا هست که خیلی تاثیر داره ، ۳- حفظ ارزش سرمایه و .... موارد دیگه ، انقدر نقدینگی دست مردم زیاده که خیلی ها نمیدونن چی کار کنن ، اون سودهای ۲۰-۳۰ درصدی به مردم همین میشه یه سری انقدر تنبل شدن که فقط هی پول گذاشتن تو بانک سود گرفتن دریغ از یه کار اقتصادی ، درست امنیت بازار مهمه هست اما کلا مردم ما تاریخ هم بخونین دنبال پولهای مفت بودن همیشه.

انقدر تو بازر تقاضا هست بابت همون پولهای که روزی ۱ میلیارد هم دلار بیاد باز میخرن مردم ، یعنی تموم میشه زود ، نظر شخصی من اینه که امنیت بازار سرمایه رو ایجاد کنند تا مردم سراغ بورس برن یا هر کار تولیدی بجای سود بانکی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این انتظار رفتار آمریکا در 22 اردیبهشت بدتر از خود اتفاق داره در عرصه اقتصاد ایران کار می کنه متاسفانه در سالهای قبل هم زمانی که تحریمها داشت مرحله به مرحله انجام می شد ما شاهد این رفتارهای هیجانی نبودیم که در این روزها و این آشوب و بلوایی که بازار و فرا گرفته جای تامل و بررسی داره که بخشی از این دستپاچگی ها رو خود دولت داره دامن می زنه چرا که صرافی ها رو بسته و دلار اصلا نیست در حالی که در سالهای قبل اگر دلار 3500 می شد به عطش بازار پاسخ داده می شد در حالیکه در این فضا نرخهای 10000 هم وقتی نیست می تونه خرید و فروش بشه و از اونطرف قیمت سکه داره به قیمتهای تاریخی و رکوردهای عجیب و غریب نزدیک میشه البته باید دید چرا هر قدر طلا و سکه و ارز وارد بازار میشه به سرعت خریداری و جمع میشه یعنی خریداران خرد اینقدر پول در دست وبالشون است در حالی که در گذشته اینگونه نبود ؟

این وضعبت فعلی، نتیجه سیاست های غلط سالیان گذشته است. اقتصاد ایران ورشکسته شده، و متاسفانه دوستان هنوز فکر میکنن سال 74 ـه که دو تا پارازیت بیندازن و بگن همه چی عالیه و اگر سختی تعدیل اقتصادی رو تحمل کنید، دو سال دیگه ما جزو 8 کشور صنعتی میشیم:D و مردم هم باور کنند:general509:. طرف دو هفته پیش توی تلویزیون گفت صادرات ایران 90 میلیارد دلاره :D. دیشب میگه 130-140 میلیارد دلاره . به یه هفته آقا 50 میلیارد دلار از خودش صادرات متصاعد کرد:general304:

وضعیت الان با سال 2011 و 2012 و دوره احمدی هم قابل مقایسه نیست. اون موقع دولت چند سال نفت 140 دلاری فروخته بود و ذخایرش پر بود. جنگی هم در کار نبود. الان جنگ سوریه وارد هفتمین سالش شده. 7 سال جنگ، کمر اقتصاد هر کشور جهان سومی رو میشکنه و عجیب اینجاست که حضرات حاضر نیستن با یک "غلط کردم" ساده :D خودشون رو از این باتلاق بیرون بکشند.

در عرصه جذب سرمایه گذاری خارجی، با اینکه میدیدند که یک رقیب جدی مثل عراق در کنارشونه، اما یا با همدیگه سر کمیسیون و اینکه ارباب کدومشون پروژه رو بگیره دعوا کردن یا قراردادهای نمادین مسخره بستن. اینها باید حتی اگر شده به قیمت دادن امتیاز مثل دوره قاجار(شباهتشون هم زیاده:D)، کشورهای ثروتمند خارجی رو میکشوندن داخل ایران. اما به جاش رفتن سراغ بانک های درجه 3 که بتونن توش پولشویی انجام بدن و شرکت هایی که بتونن ازشون کمیسیون خوب بگیرن.
حتی اگر همه چیز خوب پیش میرفت، برگشتن به دوران قبل از تحریم کار خیلی سختی بود. کمااینکه عراق بعد از 15 سال از حمله امریکا، هنوز به وضعیت 30 سال قبلش ( پایان جنگ ایران و عراق، قبل از حمله به کویت و شروع تحریم هاش) برنگشته .... رفع شدن تحریم به این معنی نیست که تا حالا شیر نفت بسته بوده، حالا فلکه رو باز میکنیم همه چی حل میشه.:D پالایشگاه های دنیا که با نفت سنگین ایران کار میکردن، در دوران تحریم تغییران فنی دادن که با نفت عربستان و بقیه کشورها کار کنند. قراردادهای اکتشاف و استخراج و نوسازی و حمل و فروشی که بسته شده و به خاطر تحریم ها کنسل شده، دفعه بعدی با شرایط خیلی خیلی بدتری بسته میشه. شرکت اروپایی نفتی یا بانک های خارحی که یکبار با ضرر از ایران خارج شدن، بعد از رفع تحریم با همون شرایط قبلی بر نمیگردن

در عرصه داخلی هم که فقط سیاستشون اینه که این سرمایه های سرگردان یک جایی آروم بگیره تا اینا بتونن چند صباحی یه نفس راحت بکشن:D. یه دوره بورسه. یه دوره بانکه. یه دوره سکه است. یه دوره مسکن و ملکه. اصلا انگار نمیفهمند که اینجوری نقدینگی از بین نمیره. دولت اگر میخواست واقعا نقدینگی رو از دست مردم بیرون بکشه، باید یک بنگاه اقتصادی واقعی سودده (سود واقعی نه سود عددی و نمادین) راه می انداخت و سهام این رو به مردم واگذار میکرد. به نظر من تنها چیزی که اونقدر جذابیت داره که مردم ایران و حتی خارجی ها رو ترغیب کنه که پولشون رو بدن به دولت، صنعت نفته. دولت باید امتیاز بهره برداری از چاه های نفتش رو بفروشه:general509:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.
اون زمانی که شما صحبتش رو میکنید قیمت اونس از حدود 2000 دلار اومد 1300 برای همین قیمت سکه پایین اومد ربطی به اتفاقات داخل ایران نداشت.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
شما که اون روزا رو خوب یادت میاد اونس جهانی هم یادت بود؟!
فعلا که همین پیش فروش هم بسته شد تا مشخص بشه کی اشتباه کرده و کی راه درست رو رفته... کی جو داده...
من اگه جای یکی بودم اونی که ماشین ش رو فروخته سکه خریده رو میکردم ریس بانک مرکزی چون عقل ش خوب کار میکنه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
سکه های پیش فروش یکماهه رو امروز دارن میدن
سکه تمام داره میاد پایین یکم.
تحویل سکه های فیزیکی بدون ارزش افزوده و مالیات...
سود خالص ۲۵ درصدی در کمتر از یک ماه برای خریداران و به همون اندازه ضرر ۲۵ درصدی برای مابقی ... ایران سرزمین عجیبی هست!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
به نظر من زمان تحویل سکه ها که شد قبلش دولت سکه می ریزه تو بازار قیمتها را میاره پایین مردم هم میرند پول خودشون را پس می گیرند و هیچ سودی هم نسیبشون نمیشه .حالت بهترشم اینه که قیمت سکه موقع تحویل سکه به مردم حدود 2 درصد یا همون سود بانکی بیشتر از قیمت پیش خرید است.یعنی افرادی که سکه خریدند حدود همون سود بانکه گیرشون اومده .البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه.

کارت سکه میدن احتمالا

باشه روزی برسه که خرید و فروش سکه هم بصورت فیزیکی ممنوع بشه
پول از تو بازار جمع اوری بشه
و سکه ها بصورت یک یا چند کارت خرید و فروش بشه
و در بدبینانه ترین حالت کارت های سکه تبدیل نقد شوندگی نداشته باشند
هر چی بگی بر میاد

دفعه پیش دقیقا همین کار رو کردند که موقع تحویل سکه قیمت رو به همون قیمت ثبت نامی پایین آوردند و پیشنهاد می دادن پول بگیری. :D در نتیجه بهترین کار اینه که پولت رو بذاری توی بانک، سودش رو بگیری، موقع تحویل سکه بری سکه بخری از بازار آزاد. :D در عین حال چون همه به این تحلیل می رسند معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. البته کلا معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. :general304:

مطمئن باشید وقتی طرف معامله شما دولت هست، اونی که سود می کنه دولته و اونی که ضرر میکنه شما خواهید بود.
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اون زمانی که شما صحبتش رو میکنید قیمت اونس از حدود 2000 دلار اومد 1300 برای همین قیمت سکه پایین اومد ربطی به اتفاقات داخل ایران نداشت.
کاملا درسته کاهش چند سال پیش سکه به خاطر افت چند صد درصدی از 1900 تا محدوده 1100 دلار بود که باعث شد سکه اینقدر پایین بیاد اما در حال حاظر اونس بیشتر در قیمتهای پایین قرار داره و حتی احتمال داره که به سمت قیمتهای گذشته حرکت کنه .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!
دقیقا داره درست از آب در میاد احتمالا متوجه نشدی چی گفتم؟ گفتم سقفو تاچ کنه 500 - 400- کم میشه
تا 2200 رفت و داره میاد تا 1800 امروز سکه ای در نیمد فروخته نشد بعد این تحریم سنگین هیچ تغییری نکرد ! و از دیروزم کمتر شد حالا وایسا ثبت نامیام بفروشند، بهتره تا نرفتی تو ضرر بفروشی دوست گرامی:D همونطور گفتم بساط دلالی داره برچیده میشه باید امسال با کار موفق شی دوست عزیز بساط دلالی برچیده شده. به جا اینکه صبح تا شب بشینی پستا منو تگ کنی و قیمت انسو رفرش کنی بشین فکر آیندت باش
اون 25 درصدم که میگی بخاطر شرایط دیشبه خیلی احساس تحلیلگر بودن بهت دست نده این سودا موقتیه و از جا دیگه در میاد

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
دقیقا داره درست از آب در میاد احتمالا متوجه نشدی چی گفتم؟ گفتم سقفو تاچ کنه 500 - 400- کم میشه
تا 2200 رفت و داره میاد تا 1800 امروز سکه ای در نیمد فروخته نشد بعد این تحریم سنگین هیچ تغییری نکرد ! و از دیروزم کمتر شد حالا وایسا ثبت نامیام بفروشند، بهتره تا نرفتی تو ضرر بفروشی دوست گرامی:D همونطور گفتم بساط دلالی داره برچیده میشه باید امسال با کار موفق شی دوست عزیز بساط دلالی برچیده شده. به جا اینکه صبح تا شب بشینی پستا منو تگ کنی و قیمت انسو رفرش کنی بشین فکر آیندت باش
اون 25 درصدم که میگی بخاطر شرایط دیشبه خیلی احساس تحلیلگر بودن بهت دست نده این سودا موقتیه و از جا دیگه در میاد
چقدر عصبانی... و چه راحت برچسب میزنی...
به نظرت به من میخوره دلال باشم؟ اونی که ۲۶ هزار تا یکماهه نوشت دلاله... جهت اطلاع جنابعالی بنده تولید کننده بدبخت این مملکت هستم که امروز و فردا با این اوضاع بد باید جمع کنم...
در هر حال به قول معروف شب دراز است و قلندر بیدار...

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سلام. من مدت زیادیه میام اینجا تاپیکای دلار و سکه و سود بانکی رو میخونم اما تا الان سعادت نداشتم وارد بحث بشم که بالاخره این سعادت نصیبم شد :D

اول بگم من 180 تا سکه یک ساله ثبت نام کردم. در واقع یه مبلغی در حدود 500 میلیون تو بانک داشتیم که قرار بود و البته هنوزم هست باهاش یه ساخت و ساز 5 طبقه انجام بدیم توی زمین و خونه فعلی خودمون.

وقتی دیدم وضع بازار اینقد داغون شده و ریال داره نابود میشه تصمیم گرفتیم نصف پولو سکه بنویسیم. الان به شدت پشیمونم که چرا بقیه پولارو سکه ننوشتم:general208::general208::general208: انصافا مشخص بود بانک مرکزی به عنوان بزرگترین نهاد پولی یک کشور به این سادگی زیر تعهداتی که داده نمیزنه. اما اینقد جو دادن که پولو میخورن، سکه نمیدن، کارت سکه میدن، و این حرفا که باعث شد یکم دست و پام بلرزه و محافظه کار بشم. وگرنه اگه به خودم بود فقط یه مبلغ در حد پول پروانه ساخت و نقشه رو میذاشتم تو بانک و بقیه پولو از دم سکه مینوشتم.

الان سود سالیانه در بهترین حالت 20 الی 21 درصده تو بانک آینده و گردشگری. مثلا اگه قیمت پیش فروش یک ساله یعنی 1350 رو همراه با سود 20 درصد حساب کنید میشه 1620. یعنی اگه بعد از یک سال سکه ها رو 1620 بفروشی به سود 20 درصد بانک میرسی و از 1620 به بالا به ازای هر 13 هزار و 500 تومن یک درصد سود بیشتری نسبت به بانک گیرت میاد.

همیشه میگن تمام تخم مرغ هات رو تو یک سبد نذار، ولی انصافا مثل روز روشن بود این سبد پیش فروش سکه به شدت مناسب و سود رسان و کم ریسکه. خوش به حال کسی که هر چی داشت و نداشت سکه نوشت. با قاطعیت میگم هر کی با هر سر رسیدی، چه 1 ماهه چه 18 ماهه نوشته باشه سود بسیار خوب و مناسبی نصیبش خواهد شد(البته ترکیبی از سود+حفظ دارایی)

الان من موندم و 200 میلیون پول نقد تو بانک که میشد باهاش 140 تا سکه 9 ماهه، یا 150 تا سکه یکساله نوشت. 2 روزه دارم آه میکشم و حسرت میخورم به خاطر کاری که نکردم:general208::general208::general208:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اما درباره قیمت سکه و اینکه چندتا از دوستان گفته بودن زمان احمدی نژاد سکه یهو اومد پایین و به سیاست های زیرکانه(!) دولت ربط دادن باید بگم مطلقا اینطور نیست.

اون زمان دقیقا مصادف بود با بحران مالی عظیم در دنیا و بحران شدید مسکن در آمریکا. همین موضوع باعث شد از سال 2010 حجم عظیمی از سرمایه به سمت بازار طلا بیاد و اونس جهانی به شدت بالا بره. اونس به سقف عجیب 1900 دلار هم رسید یه مدت.
اما از سال 2013 به بعد با بهبود وضع اقتصاد دنیا و به خصوص آمریکا اونس دچار ریزش شدیدی شد که از قضا این زمان مصادف شد با پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی ایران!! دقیقا همون زمان ثبت نام سکه که اسفند 91 بود اونس طلا در عرض 3 ماه از 1600 دلار به کمتر از 1250 دلار سقوط کرد که سقوط وحشتناک 25 درصدی بود! و مردم بدون اطلاع فکر میکردن این موضوع کار دولته و خودش قیمت ها رو اورده پایین تا مردم ضرر کنن و پولشونو بدون سود از بانک بکشن !!!

اینکه با سرازیر شدن 1 میلیون سکه قطعا بازار با کاهش روبرو میشه چیز واضح و روشنیه اما این کاهش جوری نیست که باعث سقوط آزاد و ضرر دادن سکه نویس ها بشه. پیشبینی من اینه که از روزهای آینده هم دلار هم سکه با شیب خیلی ملایم اندکی کاهشی میشن و سکه میاد رو 1900 و شاید هم 1850. ولی کمتر از این رو بعید میدونم.

در هر صورت تجربه چند ده ساله سکه و طلا نشون داده که در بلند مدت سکه صعودیه. ذره ای شک نداشته باشید دو سه سال دیگه همینجا درباره سکه 3 میلیونی و اینکه قراره تا 2700 ریزش کنه داره بحث میشه:D:general711:

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام. من مدت زیادیه میام اینجا تاپیکای دلار و سکه و سود بانکی رو میخونم اما تا الان سعادت نداشتم وارد بحث بشم که بالاخره این سعادت نصیبم شد :D

اول بگم من 180 تا سکه یک ساله ثبت نام کردم. در واقع یه مبلغی در حدود 500 میلیون تو بانک داشتیم که قرار بود و البته هنوزم هست باهاش یه ساخت و ساز 5 طبقه انجام بدیم توی زمین و خونه فعلی خودمون.

وقتی دیدم وضع بازار اینقد داغون شده و ریال داره نابود میشه تصمیم گرفتیم نصف پولو سکه بنویسیم. الان به شدت پشیمونم که چرا بقیه پولارو سکه ننوشتم:general208::general208::general208: انصافا مشخص بود بانک مرکزی به عنوان بزرگترین نهاد پولی یک کشور به این سادگی زیر تعهداتی که داده نمیزنه. اما اینقد جو دادن که پولو میخورن، سکه نمیدن، کارت سکه میدن، و این حرفا که باعث شد یکم دست و پام بلرزه و محافظه کار بشم. وگرنه اگه به خودم بود فقط یه مبلغ در حد پول پروانه ساخت و نقشه رو میذاشتم تو بانک و بقیه پولو از دم سکه مینوشتم.

الان سود سالیانه در بهترین حالت 20 الی 21 درصده تو بانک آینده و گردشگری. مثلا اگه قیمت پیش فروش یک ساله یعنی 1350 رو همراه با سود 20 درصد حساب کنید میشه 1620. یعنی اگه بعد از یک سال سکه ها رو 1620 بفروشی به سود 20 درصد بانک میرسی و از 1620 به بالا به ازای هر 13 هزار و 500 تومن یک درصد سود بیشتری نسبت به بانک گیرت میاد.

همیشه میگن تمام تخم مرغ هات رو تو یک سبد نذار، ولی انصافا مثل روز روشن بود این سبد پیش فروش سکه به شدت مناسب و سود رسان و کم ریسکه. خوش به حال کسی که هر چی داشت و نداشت سکه نوشت. با قاطعیت میگم هر کی با هر سر رسیدی، چه 1 ماهه چه 18 ماهه نوشته باشه سود بسیار خوب و مناسبی نصیبش خواهد شد(البته ترکیبی از سود+حفظ دارایی)

الان من موندم و 200 میلیون پول نقد تو بانک که میشد باهاش 140 تا سکه 9 ماهه، یا 150 تا سکه یکساله نوشت. 2 روزه دارم آه میکشم و حسرت میخورم به خاطر کاری که نکردم:general208::general208::general208:

بله دقیقا منم اومدم اینجا و یا توی جاهای دیگه خیلی ها میگفتن
از یکی از دوستان البته پرسیدم گفت نه بابا بانک مرکزی هر چی بگه انجام میده
منم 80 تومن داشتن اسم نویسی نکردم
الان 80 تومن را میخوام تا دیر نشده با یکی از خانواده شریک بشم یه آپارتمانی چیزی بگیرم
به هیچ وجه نباید روی نظرات دیگران رفتار کرد
حداقل تو این شرایط باید نصف پول را جایی دیگه سرمایه گذاری کرد
اونایی که یک ماهه نوشتن خیلی شیک و تمیز 25 درصد توی یک ماه اومده روی پول شون

بالا