• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
سلام دوستان

من قصد دارم در حد سی میلیون طلا بفروشم ماشین بگیرم ، بنظرتون بفروشم یا نه؟ قیمت طی یک ماه آینده بالاتر
الانه اومده زیر 2 تومن
کمترم میشه
چون فردا تحویلای آتی اردیبهشت ماهه
ماه رمضون هم باز کمتر خواهد شد
البته الان با این قیمتا هم کسی خریدار نیست...

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بازار دلار و یورو هم الان همینطور شده. نزدیک به 10 درصد تفاوت خرید و فروش شده.
طبیعیه. اون دلال هم میترسه تو این شرایط. تفاوت خرید و فروش رو باز میکنه که ریسکش کم بشه
داستان سکه با دلار فرق داره ارز الان قاچاقه و جرم داره خوب طبیعیه طرفی که قراره کار خلاف کنه حاشیه سودش را ببره بالا اما سکه راحت خرید فروش میشه سکه کسی 1750 بفروشه در حال حاضر در یک ثانیه فروش میره
یک سری دزد یا بچه تو این گروه تلگرامها داستان مینویسند .طرف دنبال دزدیه میگه من اینقدر سکه دارم قیمت مفت می فروشم تا سوژه مناسب برای سرقت پیدا کنه یا بچه مغزه همین طور از رو شیکم تو تلگرام یک چیزی نوشته.

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
دمشون گرم که سکه رو نمیخرن بزار رو دستشون بمونه باد کنه تازه هنوز اولشه اینهمه سکه بیاد تو دست مردم خریدار از این هم کمتر میشه
کسایی که پول کشورشون بی ارزش میکنن لیاقتشون همینه حالا بشینن با سکه ها بیخ دیواری بازی کنن :D:general601:

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دمشون گرم که سکه رو نمیخرن بزار رو دستشون بمونه باد کنه تازه هنوز اولشه اینهمه سکه بیاد تو دست مردم خریدار از این هم کمتر میشه
کسایی که پول کشورشون بی ارزش میکنن لیاقتشون همینه حالا بشینن با سکه ها بیخ دیواری بازی کنن :D:general601:

پول این کشور از 40 سال پیش تا حالا به سمت سقوط آزاد رفته و ارتباطی به خریدن 4 تا دونه سکه و چند گرم طلا توسط ملتی که 40 ساله غارت شدن نداره.

کل سکه ای که بانک مرکزی فروخته 7.5 میلیون قطعست که هر سکه 7.3 گرم طلای خالص داره و با توجه به اونس 1320 دلاری ارزش هر سکه حدود 310 دلاره. ینی تمام سکه هایی که مردم خریدن 2.3 میلیارد دلار بیشتر نیست.

از ابتدای انقلاب شکوهمند تا الان حدود یک تریلیون دلار نفت فروخته این کشور. دقت کنید 1 تریلیون دلار، یعنی هزار میلیارد دلار.

آمار دقیق ندارم اما حدس میزنم مجموع صادرات محصولات پتروشیمی و گاز و آهن و مس و فولاد و آلمینیوم هم حداقل 300 400 میلیارد دلار بوده باشه تو همین مدت.

اگه شما فکر میکنید پول ملی ایران به خاطر خرید چندرغاز طلا و دلار توسط مردم بی ارزش شده یا یکم خوش خیالید یا میخواید آدرس غلط بدید.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
داستان سکه با دلار فرق داره ارز الان قاچاقه و جرم داره خوب طبیعیه طرفی که قراره کار خلاف کنه حاشیه سودش را ببره بالا اما سکه راحت خرید فروش میشه سکه کسی 1750 بفروشه در حال حاضر در یک ثانیه فروش میره
یک سری دزد یا بچه تو این گروه تلگرامها داستان مینویسند .طرف دنبال دزدیه میگه من اینقدر سکه دارم قیمت مفت می فروشم تا سوژه مناسب برای سرقت پیدا کنه یا بچه مغزه همین طور از رو شیکم تو تلگرام یک چیزی نوشته.

بله. منم تحقیق کردم دیدم سکه راحت و با قیمت واقعی فروش میره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
در هر حال به قول معروف شب دراز است و قلندر بیدار...
کاملا درسته کاهش چند سال پیش سکه به خاطر افت چند صد درصدی از 1900 تا محدوده 1100 دلار بود که باعث شد سکه اینقدر پایین بیاد اما در حال حاظر اونس بیشتر در قیمتهای پایین قرار داره و حتی احتمال داره که به سمت قیمتهای گذشته حرکت کنه .
چیطوری ایرانی؟
سکه وارد کانال 1800
پیش بسوی 1700

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سلام دوستان من تا حالا تجربه خرید سکه نداشتم و متاسفانه از پیش فروش هم جا موندم. اگه اون موقع خرید میکردم برای اولین تجربه استرس کمتری داشتم ولی خب اتفاقیه که افتاده..

تعداد سکه ای که میخوام بگیرم بالاست و نمیدونم چطوری بخرم و انتقالش بدم به صندوق امانات بانک. البته هنوز صندوق امانات رو هم درنظر نگرفتم اما کارش زیاد نیست. واسه همین چند تا سوال دارم و واقعا از کسانی که اطلاع و تجربه خرید تعداد زیاد سکه رو دارن خواهش میکنم هرچه زودتر و دقیق راهنمایی کنن. چون پولم رو از صندوق سرمایه گذاری کشیدم بیرون و همینطوری الکی توی حسابم هست و سود سپرده هم که میدونین چقدره! بیخودی دارم ضرر میکنم..

-بنظرتون سکه رو از طلا فروشی تهیه کنم یا صرافی های مجاز؟

-ببخشید شاید این سوالم خیلی مبتدیانه باشه ولی چاره ای جز پرسیدنش ندارم. میخوام بدونم موقع خرید، هر یه دونه سکه رو همینطوری بدون کارت و مشخصات بهمون تحویل میدن یا باید همراه هر سکه چیزی مثل شناسنامه باشه؟ اگه تصویری از سکه با کارت و اینجور ملحقاتش دارین ممنون میشم بذارین تا باهاش آشنا باشم سرم کلاه نره..

-همونطور که گفتم سکه ها رو میخوام بذارم صندوق امانات بانک. خب همینطوری که نمیشه همشونو بریزم تو صندوق! چطوری حملشون کنم؟ فکر میکنین از این آلبوم ها یا کاورهایی که مخصوص نگهداری سکه های تاریخی و عتیقه است خوب باشه؟ اگه همه رو بریزم تو سامسونت رمزدار چطور؟

ببخشید طولانی شد اگه میشه محبت کنین زودتر جواب بدین

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام دوستان من تا حالا تجربه خرید سکه نداشتم و متاسفانه از پیش فروش هم جا موندم. اگه اون موقع خرید میکردم برای اولین تجربه استرس کمتری داشتم ولی خب اتفاقیه که افتاده..

تعداد سکه ای که میخوام بگیرم بالاست و نمیدونم چطوری بخرم و انتقالش بدم به صندوق امانات بانک. البته هنوز صندوق امانات رو هم درنظر نگرفتم اما کارش زیاد نیست. واسه همین چند تا سوال دارم و واقعا از کسانی که اطلاع و تجربه خرید تعداد زیاد سکه رو دارن خواهش میکنم هرچه زودتر و دقیق راهنمایی کنن. چون پولم رو از صندوق سرمایه گذاری کشیدم بیرون و همینطوری الکی توی حسابم هست و سود سپرده هم که میدونین چقدره! بیخودی دارم ضرر میکنم..

-ببخشید شاید این سوالم خیلی مبتدیانه باشه ولی چاره ای جز پرسیدنش ندارم. میخوام بدونم موقع خرید، هر یه دونه سکه رو همینطوری بدون کارت و مشخصات بهمون تحویل میدن یا باید همراه هر سکه چیزی مثل شناسنامه باشه؟ اگه تصویری از سکه با کارت و اینجور ملحقاتش دارین ممنون میشم بذارین تا باهاش آشنا باشم سرم کلاه نره..

-همونطور که گفتم سکه ها رو میخوام بذارم صندوق امانات بانک. خب همینطوری که نمیشه همشونو بریزم تو صندوق! چطوری حملشون کنم؟ فکر میکنین از این آلبوم ها یا کاورهایی که مخصوص نگهداری سکه های تاریخی و عتیقه است خوب باشه؟ اگه همه رو بریزم تو سامسونت رمزدار چطور؟

صرافی، طلا فروش ،یا سکه فروش هیچ فرقی نداره فقط از جاهای معتبر بخرید که یک موقع سکه تقلبی بهتون ندهند .مثلا صرافی های دارای مجوز جز محلهای معتبر برای خرید سکه است .طلا فروش معتبر یا سکه فروش معتبر هم خوبه
سکه هیچی نداره جز پرس یا پک مثل کارت ملی های قدیمی روش پرس شده .به نظر من هم سکه امامی بخرید.
عکس پرس سکه ها تو لینک هست.
http://iscanews.ir/news/932766/دلار-خوابید،-سکه-پرواز-کرد--سکه-امامی-48-هزار-تومان-گران-...

نمی دونم تعداد زیاد منظورتون چقدره اما از نظر امنیت سکه ها را یک دفعه نخرید از یک جا هم نخرید و در یک نوبت هم تا صندوق بانک حمل نکنید .مثلا 20-30تا سکه از یک مغازه بخرید ببرید صندوق بانک نوبت بعدی 20-30تا دیگه از مغازه دیگه بخرید ببرید بانک
نیازی به آلبوم و...هم نیست یدونه نایلون یا کش دور سطل ماست براش کافیه :)می تونید یک جعبه یا کارتون کوچیکی توش سکه ها را بگذارید و در آخر با چسب و امضای خودتون روی چسب خیال خودتون را از بدون دست کاری شدن سکه ها راحت کنید البته نیازی به این کارها نیست .
کیف سامسونت رمز دار و.....هم هیچ سودی نداره جز ایجاد جلب توجه و بالا بردن امکان سرقت .یدونه نایلون (پاکت میوه:D )خیلی امن تر از کیف سامسونت است

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

برید مرکز اصلی و بازار طلای اصلی شهرتون و از اونجا بخرید. نیازی به هیچی هم نداره. سکه هم وکیوم هست تو یه بسته ای به اندازه کارت بانکی، همین!

معمولا بین هر 3 4 تا طلافروشی که زیورآلات و جواهرات میفروشن یه مغازه هست که مخصوص خرید و فروش سکه و طلای آبشده و بدون اجرته که اونجا میتونید سکه بخرید.

برای حمل و نقل هم چیز خاصی جز حفظ آرامش و حواس جمع نمیخواد، نهایتش یه آدم مطمئن و قوی هیکل با خودتون ببرید. اگه حجم خریدتون خیلی زیاده ترجیحا 2 تا آدم قوی هیکل و مطمئن در دو سمت چپ و راست:D

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
چیطوری ایرانی؟
سکه وارد کانال 1800
پیش بسوی 1700

من خودم 1 ماهه پروانه ساخت گرفتم و از شهریورم استارت ساخت یه 5 طبقه رو زمین خودمون رو میزنم. از خدامه که دلار بشه 3 تومن، سکه هم بشه یه میلیون، سیمان و آهن و سرامیک و گچ و سنگم بشه نصف قیمت. ولی اگه شما رنگ سکه 1700 رو دیدی سلام مارو هم بهش برسون.

سکه همین الان 1940، همراه با خرید و فروش راحت در هر مقدار و تعدادی در طلافروشی ها.

اگه سکه بشه 1700 بسیاری از مردم پولاشونو حتی از حسابهای بلند مدت بانک میگیرن میرن سکه نقدی میخرن، اون وقت اینقد تقاضا زیاد میشه که سکه پرواز میکنه و از 2 میلیون هم رد میشه. به همین سادگی;)

جهت اطلاع میزان سپرده بانکی بلند مدت مردم 1500 هزار میلیاردتومنه، معادل 750 میلیون قطعه سکه با قیمت 2 میلیون تومن.

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
deremel400 و behsen69 عزیز ممنون از راهنمایی و توصیه هاتون:) مفید و آموزنده بود:general408: خیـــــالمو راحت کردین:general705::general206:
اینم بگم منظورم از سکه زیاد حدودا 180 الی 200 تاست. کسی میدونه صندوق امانات برا نگهداری این مقدار ابعادش چقدر باید باشه؟
ضمنا میخوام نظرتون رو درمورد گواهی سپرده سکه هم بدونم؟ سکشون طرح قدیمه!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من خودم 1 ماهه پروانه ساخت گرفتم و از شهریورم استارت ساخت یه 5 طبقه رو زمین خودمون رو میزنم. از خدامه که دلار بشه 3 تومن، سکه هم بشه یه میلیون، سیمان و آهن و سرامیک و گچ و سنگم بشه نصف قیمت. ولی اگه شما رنگ سکه 1700 رو دیدی سلام مارو هم بهش برسون.

سکه همین الان 1940، همراه با خرید و فروش راحت در هر مقدار و تعدادی در طلافروشی ها.

اگه سکه بشه 1700 بسیاری از مردم پولاشونو حتی از حسابهای بلند مدت بانک میگیرن میرن سکه نقدی میخرن، اون وقت اینقد تقاضا زیاد میشه که سکه پرواز میکنه و از 2 میلیون هم رد میشه. به همین سادگی;)

جهت اطلاع میزان سپرده بانکی بلند مدت مردم 1500 هزار میلیاردتومنه، معادل 750 میلیون قطعه سکه با قیمت 2 میلیون تومن.
چشم به زودی!
تحلیل شما احتراما اشتباهه چون هیچوقت همه پا نمیشن پولشونو ارزو سکه کنند
طرح قدیم
۱,۸۷۱,۰۰۰
طرح جدید
۱,۸۹۱,۰۰۰

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287

سلام
به راه دیگه هم هست میتونی از طریق بورس بخری
نمادش توی بورس سکه هست البته یه مقداری از بازار گرونتره
و آنلاین هم میتونی خرید و فروش کنی و میتونی از کارگزاری گواهی بگیری بری بانک رفاه تهران از انبارش سکه فیزیکی تحویل بگیری

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
به راه دیگه هم هست میتونی از طریق بورس بخری
ممنون از راهنماییتون. بله این روش برای من که مبتدیم گزینه مناسبتریه، منتها ورود مستقیم به بورس شاید درست نباشه و شرکت کارگزاری هم فقط سکه طرح قدیم خریداری میکنه. اینطوری زمان فروشش به مشکل نمیخورم؟ چون شنیدم چند سال اخیر بهار آزادی تقریبا مشتری نداشته و تازه تو این شرایط معامله ش دوباره رونق گرفته!

Last edited:

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
من خودم 1 ماهه پروانه ساخت گرفتم و از شهریورم استارت ساخت یه 5 طبقه رو زمین خودمون رو میزنم. از خدامه که دلار بشه 3 تومن، سکه هم بشه یه میلیون، سیمان و آهن و سرامیک و گچ و سنگم بشه نصف قیمت. ولی اگه شما رنگ سکه 1700 رو دیدی سلام مارو هم بهش برسون
بنظر منم پایین اومدن قیمت سکه خیلی پایدار نمیمونه و زمانی هم که دوباره بالا بره درست و حسابی میره
راستی چرا از سیستم خانه های پیش ساخته استفاده نمیکنید؟ اینطوری پروژه زودتر تموم میشه و صفر تا صد کار با خودشونه. درگیر سر و کله زدن با این و اون هم نمیشید

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
چشم به زودی!
تحلیل شما احتراما اشتباهه چون هیچوقت همه پا نمیشن پولشونو ارزو سکه کنند
طرح قدیم
۱,۸۷۱,۰۰۰
طرح جدید
۱,۸۹۱,۰۰۰

بنده خودم وقتی سکه 2200 بود کف کوتاه مدت رو 1850 پیشبینی کردم تو صفحه قبل میتونید ببینید

سکه الان حباب منفی داره و دلیلش هم عرضه زیاده

تحلیل من برای بلند مدت و از آذرماه به بعده

از 15 آبان تحریم نفت تازه شروع میشه

ضمنا قرار نیست همه(!) مردم پولشون رو ارز و سکه کنند چون اصلا چنین حجمی از ارز و سکه تو کشور وجود نداره.

مهلت سپرده های بلند مدت بالای 15 درصدی بانکها حداکثر 11 شهریور ماه و مهلت اوراق 20 درصدی دولت هم اوایل اسفند ماه به اتمام میرسه و از اون زمان به بعد دیگه خبری از سپرده بالای 15% نیست. اون موقع بازاره و چند صد هزار میلیاردتومن نقدینگی سرگردان... بقیه اش رو منتظر میمونیم ببینیم به کجا ختم میشه و کدوم تحلیل درست در میاد;)

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان یه پولی داخل بانک 27 درصد دارم ... بنظرتون بگیرم سکه خرید کنم یا بزارم باشه ؟ 1 سال سررسید داره

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
دوستان به نظرتون طلا تا چه قیمتی افت خواهد داشت و تا کی؟ و روند رو به رشد کی دوباره آزاد خواهد شد؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ممنون از راهنماییتون. بله این روش برای من که مبتدیم گزینه مناسبتریه، منتها ورود مستقیم به بورس شاید درست نباشه و شرکت کارگزاری هم فقط سکه طرح قدیم خریداری میکنه. اینطوری زمان فروشش به مشکل نمیخورم؟ چون شنیدم چند سال اخیر بهار آزادی تقریبا مشتری نداشته و تازه تو این شرایط معامله ش دوباره رونق گرفته!
والا من بیشتر از این نمی‌دونم ولی فکر نکنم قدیم و جدید باشه ببین شما یه کد بورسی از کارگزاری میگیری
بعد میری آنلاین سکه رو میخری هر سکه ده قسمت شده مثلا سکه دو تومن باشه ده تا اوراق باید بخری انبارشم تو تهرانه یکی از شعب بانک رفاهه میتونی گواهی رو از کارگزاری بگیری ببری انبار تحویل بگیری توضیحات بیشتر توی اینترنت هست هر موقع هم خواستی بفروشید باز آنلاین توی بورس میتونی بفروشی
اینم آدرس
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=18571988112728978

بالا