• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
ممنون از راهنماییتون. بله این روش برای من که مبتدیم گزینه مناسبتریه، منتها ورود مستقیم به بورس شاید درست نباشه و شرکت کارگزاری هم فقط سکه طرح قدیم خریداری میکنه. اینطوری زمان فروشش به مشکل نمیخورم؟ چون شنیدم چند سال اخیر بهار آزادی تقریبا مشتری نداشته و تازه تو این شرایط معامله ش دوباره رونق گرفته!
کارگزاری خودش چیزی رو نمیخره یا بفروشه، فقط واسط عملیات خرید و فروش هست.

سکه های مورد معامله در بورس در نماد سکه که در خزانه بانک رفاه در تهران نگهداری میشند هم تماما امامی 86 هستند، هر کسی غیر از این گفته ده ها اطلاعیه مربوط به گواهی سپرده سکه رو تا حالا یک بار هم گذری نگاه نکرده!

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
چیطوری ایرانی؟
سکه وارد کانال 1800
پیش بسوی 1700
سکه 1879
نمی دونم چی بگم! جای شما بودم سکوت میکردم خیلی سنگین تر بود. (به گفته شما قرار بود الان سکه 1500 باشه و مردم از گرفتن سکه ها منصرف بشن)
دمشون گرم که سکه رو نمیخرن بزار رو دستشون بمونه باد کنه تازه هنوز اولشه اینهمه سکه بیاد تو دست مردم خریدار از این هم کمتر میشه
کسایی که پول کشورشون بی ارزش میکنن لیاقتشون همینه حالا بشینن با سکه ها بیخ دیواری بازی کنن :D:general601:
پرشین تولز هم شده بچه بازی!:general705:
من اینجا دیگه نمیام اما این خط و این هم نشون....:general505: اگه قمبل قهرمانانه نشه در خوشبینانه ترین حالت (و البته متاسفانه) تا اخر سال سکه رو بین 2200 تا 2400 خواهیم دید...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
شما می دونید این ساکشنها خوبه یا نه ؟؟؟؟؟؟تو همین رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید؟؟؟ شیشه نمی خواهم از همین مستقیم به فاصلاب نیاز دارم.
http://comteb.com/product/ساکشن-جراحی-sp-مدل-jet-plus/

راستش هیچ اطلاعات به درد بخوری در این زمینه ندارم متاسفانه. ببخشید :general507:

حوزه کار ما، تولید تجهیزات آزمایشگاه پاتوبیولوژی و لیزر و تجهیزات درماتولوژیه. شرکت تجهیزات دندانپزشکی نمی شناسم، اما اگر بخواهید میتونم شرکتی که وارد کننده ست های جراحی از آلمانه و کارشون خوبه، معرفی کنم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
راستش هیچ اطلاعات به درد بخوری در این زمینه ندارم متاسفانه. ببخشید :general507:

حوزه کار ما، تولید تجهیزات آزمایشگاه پاتوبیولوژی و لیزر و تجهیزات درماتولوژیه. شرکت تجهیزات دندانپزشکی نمی شناسم، اما اگر بخواهید میتونم شرکتی که وارد کننده ست های جراحی از آلمانه و کارشون خوبه، معرفی کنم
چاکریم:)

ممنون تجهیزات آلمانی برند خیلی گرونه به درد موردی که الان برا ساکشن از من سوال کرد نمی خوره .بنده خدا فعلا پول نداره :D

بزنید تو کار تولید اتوکلاو این شرکت فرازمهر تولید می کنه ارزون ترینش را میده 12.5میلیون اما من از هرکسی می پرسم میگه آشغاله اما اکثرا چون 10میلیون از برندهای اروپایی ارزون تره میخرند .من فکر کنم کلا هزینه تولید این 12.5میلیون 2.5 هم نشده :confused: در مجموع تولید کننده درست درمون داخلی نداره از تجهیزات تولیدی شما هم خیلی خیلی تلکنولوژی پایین تری نیاز داره

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
سکه 1879
نمی دونم چی بگم! جای شما بودم سکوت میکردم خیلی سنگین تر بود. (به گفته شما قرار بود الان سکه 1500 باشه و مردم از گرفتن سکه ها منصرف بشن)

من اینجا دیگه نمیام اما این خط و این هم نشون....:general505: اگه قمبل قهرمانانه نشه در خوشبینانه ترین حالت (و البته متاسفانه) تا اخر سال سکه رو بین 2200 تا 2400 خواهیم دید...
قبل از باز کردن یه ذره تعقل کن
گفتم اون زمان 1500 شد رفت تا 900 الانم تا 2250 رفته و داره میرسه به 400 الی 500 کمتر هم حافظه کوتاه مدتت هم بلند مدتت ضعیفه :D فعلا شرایط طوریه شما باید قمبل کنی
صبح شخصی 1800 فروخت از استرس داشت له میشد
تا اینجا 450 تومن ریزش از اوج (دقیقا منطبق بر تحلیل قبلی من به کوری چشمت :D)
متاسفانه تحلیلت اشتباه درومد دوست عزیز : ))))))))

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سکه 1879

سخت نگیر، دوستان گرامی از قافله پیش فروش با قیمتهای عالی 1300 و 1400 جا موندن یکم ناراحتن:D حتی من خودم که 180 تا یه ساله نوشتم از اینکه میتونستم چندتا تا دیگه بنویسم و ننوشتم هم ناراحتم، چه برسه به کسی که هیچی ننوشته باشه!

جالب اینجاست سکه همین الان که 3 روز پیاپی با افت قیمت همراه بوده بازم ارزش ذاتی طلاش 1960ئه:D

شما شک نکنید قمبل قهرمانانه ای در کار نخواهد بود چون همونطور که بنده خدای قبلی اومد گفت تحریما کاغذ پارست، بنده خدای فعلی هم گفت تک نرخی کردن دلار تو دهنی به ترامپ بود چون دیگه تصمیماتش هیچ اثری رو اقتصاد ایران نخواهد داشت:general711:

تنها چیزی که در چند ماه آینده میتونه جلوی 2 میلیونی شدن سکه رو بگیره فقط و فقط ریزش حداقل 100 دلاری قیمت طلای جهانیه، وگرنه با اونس 1300 دلاری از آذرماه به بعد بازار ایران دیگه رنگ سکه کمتر از 2 میلیون رو به خودش نخواهد دید

پیشبینی من هم برای آخر سال(اسفندماه) با احتساب اونس 1300 دلاری سکه ی 2.2 و 2.3 میلیونیه. دقت کنید با اونس 1300 دلاری، اگه یوقت اونس ریزش کرد و سکه شد 1950 دوستان نیان بگن دیدید تحلیلتون اشتباه بود و سکه 2 میلیونی نشد:D

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
دلیل ارزان شدن سکه بخاطر پیش فروشهاست یا نزدیکی و افت ماه رمضان ؟.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
*** دوستانی که در صندوقهای ETF بورسی مثل صندوق طلا و یا اوراق مشارکت، اخزا و سخاب و در کل هر نوع دارایی که از طریق سیستم بورس کشور قابل خریداری هستند بایستی توجه داشته باشند که ثبت این داراییها کاملا با نام هست و توسط یکی از شرکتهای تابعه سازمان بورس به اسم "شرکت سپرده گزاری مرکزی و تسویه وجوه" انجام میشه و کارگزاریها در این بین تنها واسطه هستند. (این دارییها مثل تمام داراییهای با نام دیگه به ارث هم میرسند.)
حالا افرادی که حساسیت بیشتری دارند و مبالغ بالایی از این طریق سرمایه گزاری کرده اند میتونند در سامانه آنلاین استعلامی این شرکت از طریق دفاتر منتخب پیشخوان دولت ثبت نام کنند:

https://ips.csdiran.com

هزینه دریافت اکانت در حال حاضر 15 هزار تومانه, ولی در عوض لیست کلیه داراییهای بورسی به تفکیک اینکه از کدوم کارگزاری خریداری شده رو میشه به شکل لحظه ای از طریق وبسایت و یا اپ آندروید این سرویس دید. مضافا اینکه در ابتدای روز کاری بعد لیست کامل خرید و فروشها با کد ملی شخص رو رایگان sms می کنند و از این طریق خیال فرد از دست نخوردن داراییش جمع خواهد بو

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
تصمیم گرفتم از طریق کارگزاری گواهی سپرده سکه بخرم. کسی میدونه بعد از تکمیل ثبت نام بصورت حضوری، رسید یا چیزی بعنوان سند عضویت در کارگزاری بهمون تحویل داده میشه یا نه؟

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
پیشبینی من هم برای آخر سال(اسفندماه) با احتساب اونس 1300 دلاری سکه ی 2.2 و 2.3 میلیونیه. دقت کنید با اونس 1300 دلاری، اگه یوقت اونس ریزش کرد و سکه شد 1950 دوستان نیان بگن دیدید تحلیلتون اشتباه بود و سکه 2 میلیونی نشد:D
آخرسال یعنی 10 ماه دیگه . 2.3 بشه به نظرت سود کردی ؟ این سود که از بانک و تورم هم کمتره
چرا نمیخوای قبول کنی ضرر کردی ؟
فردا دیره . به نظرم همین الان اعلام ورشکستگی کن :general602:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
آخرسال یعنی 10 ماه دیگه . 2.3 بشه به نظرت سود کردی ؟ این سود که از بانک و تورم هم کمتره
عزیزم شما اینو در نظر بگیر هر کی سکه خریده باید یه تحلیل آبدوخیاری بکنه دیگه :D همین اگه الان سکه نداشت پیش بینی ورشکستگی بانک مرکزی و سقوط طلارو داشت

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

من هر سکه رو خریدم 1350. اگه آخر سال 1600 بفروشم میشه سود بانک. اگه 2.3 بفروشم میشه 4 برابر سود بانک که البته خیلی خوشبینانست. به 2 تومن هم راضیم:D

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
عزیزم شما اینو در نظر بگیر هر کی سکه خریده باید یه تحلیل آبدوخیاری بکنه دیگه :D همین اگه الان سکه نداشت پیش بینی ورشکستگی بانک مرکزی و سقوط طلارو داشت

بله قطعا اگه فرصت خرید سکه یک میلیون و سیصد هزار تومنی رو از دست میدادم جوری میسوختم که پیشبینی ورشکستگی بانک مرکزی هیچ، پیشبینی برخورد شهاب سنگ به زمین و نابودی کره زمینم میکردم :))))))

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بله قطعا اگه فرصت خرید سکه یک میلیون و سیصد هزار تومنی رو از دست میدادم جوری میسوختم که پیشبینی ورشکستگی بانک مرکزی هیچ، پیشبینی برخورد شهاب سنگ به زمین و نابودی کره زمینم میکردم :))))))
فعلا یه زیر زبونی بنداز فشارت کم شه فکر شهاب و تخیلات نکن:D آفرین قهرمان بزرگترین دستاورد زندگیت خرید سکه 1300 بوده نگرش دار شهابه نابودش نکنه:D

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
فعلا یه زیر زبونی بنداز فشارت کم شه فکر شهاب و تخیلات نکن:D آفرین قهرمان بزرگترین دستاورد زندگیت خرید سکه 1300 بوده نگرش دار شهابه نابودش نکنه:D

قهرمان نیستم، ولی اونقدم احمق و کم عقل نیستم بشینم سقوط روز به روز کاغذ پاره ای به نام ریال رو ببینم و کاری که از دستم بر میاد انجام ندم;)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
قهرمان نیستم، ولی اونقدم احمق و کم عقل نیستم بشینم سقوط روز به روز کاغذ پاره ای به نام ریال رو ببینم و کاری که از دستم بر میاد انجام ندم;)
قهرمان ، کم عقل احمقی که مردم ایرانو خطاب میکنی که سکه نخریدند و در سقوط پولشون سهیم نشدند حاضرند احمق بمونند ولی طرز فکر شمارو نداشته باشند:D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
اینقدر حرص مال دنیا رو نخوریم
همه میگن نداریم ولی میبینی ۲۰۰تا ۲۰۰تا سکه میخرن
وقتی این پول بوجود اومد شیطان گفت آخ جون الان دیگه راحت میتونم تفرقه پراکنی کنم

بالا