سکه 1879
نمی دونم چی بگم! جای شما بودم سکوت میکردم خیلی سنگین تر بود. (به گفته شما قرار بود الان سکه 1500 باشه و مردم از گرفتن سکه ها منصرف بشن)
پرشین تولز هم شده بچه بازی!:general705:
من اینجا دیگه نمیام اما این خط و این هم نشون....:general505: اگه قمبل قهرمانانه نشه در خوشبینانه ترین حالت (و البته متاسفانه) تا اخر سال سکه رو بین 2200 تا 2400 خواهیم دید...
سخت نگیر، دوستان گرامی از قافله پیش فروش با قیمتهای عالی 1300 و 1400 جا موندن یکم ناراحتن
حتی من خودم که 180 تا یه ساله نوشتم از اینکه میتونستم چندتا تا دیگه بنویسم و ننوشتم هم ناراحتم، چه برسه به کسی که هیچی ننوشته باشه!
جالب اینجاست سکه همین الان که 3 روز پیاپی با افت قیمت همراه بوده بازم ارزش ذاتی طلاش 1960ئه
شما شک نکنید قمبل قهرمانانه ای در کار نخواهد بود چون همونطور که بنده خدای قبلی اومد گفت تحریما کاغذ پارست، بنده خدای فعلی هم گفت تک نرخی کردن دلار تو دهنی به ترامپ بود چون دیگه تصمیماتش هیچ اثری رو اقتصاد ایران نخواهد داشت:general711:
تنها چیزی که در چند ماه آینده میتونه جلوی 2 میلیونی شدن سکه رو بگیره فقط و فقط ریزش حداقل 100 دلاری قیمت طلای جهانیه، وگرنه با اونس 1300 دلاری از آذرماه به بعد بازار ایران دیگه رنگ سکه کمتر از 2 میلیون رو به خودش نخواهد دید
پیشبینی من هم برای آخر سال(اسفندماه) با احتساب اونس 1300 دلاری سکه ی 2.2 و 2.3 میلیونیه. دقت کنید با اونس 1300 دلاری، اگه یوقت اونس ریزش کرد و سکه شد 1950 دوستان نیان بگن دیدید تحلیلتون اشتباه بود و سکه 2 میلیونی نشد