جسارتا من نماز و دعا بلد نیستم شما اگه بلدی بخون که وضع مملکت بهتر بشه!
پست های منو مطالعه کن و اگه همچین حرفی زدم یا ابراز خوشحالی کردم از گرانی عمومی ، نقل قول بزنید و با سند صحبت کنید نه باد معده...
در ضمن اگه با دیدگاه شما بخوام قضاوت کنم پس اونایی که از پیش فروش سکه جا موندن به خاطر سوزش میان اینجا بر علیه م صحبت میکنن...
موضوع گفتگو اینجا در مورد سرمایه گذاری روی سکه هست نه چیزای دیگه... اینجا جای شعار نیست با شعار اگه قرار به تحول و شکوفایی اقتصاد بود تو این ۴۰ سال ایران باید بهشت میشد. عزیزان هفت تومانی... اگه فک میکنید اینده سکه و طلا کاهشی هست و سرمایه گذاری روی آنها غیر منطقی و ضرر ده با دلیل و منطق حرف هاتون رو بزنید ما هم استفاده میکنیم... در غیر این صورت بحث رو عوض نکنید و شعارهای ملی گرایانه ندهید که خنده داره قبول کردنش از شما...
اخه اینا یه مشت دلسوز ملت ایرانن دیگه، چطور متوجه نشدید تا حالا؟
مگه ندیدید رئیس کل بانک مرکزی وقتی دلار شد 6 7 هزار تومن گفت آی مردم دلار نخرید میاد زیر 4 تومن ضرر میکنید زن و بچتون گناه دارن گشنه میمونن
خب اینام دقیقا از این نگرانن که خدایی نکرده یهو سکه بشه 1500 من و شما ضرر کنیم
این کجاش بده؟ انسان دوستی و دلسوزی برای هموطنان بیش از این؟
تو این مملکت یکی سیف به فکر جیب مردم ایرانه یکی اعضای این تاپیک:general304:
بعد تازه نگران ارزش پول ملی هم هستن اینا. آخه با این 7 گرم طلایی که به صورت قانونی و با هزار تبلیغ تو رسانه میلی(اِ ببخشید ملی) توسط خود دولت فروخته شد و من و شما پیش خرید کردیم یهو ریال سقوط کرد و دلار 7 تومنی شد 7 هزار تومن. آخه دزدی و فساد و سومدیریت و غارت منابع مملکت و انتقال اونها به بانکهای ژنو و زوریخ و لندن و آتیش زدن یه مقدار دیگه از منابع و ارز مملکت تو کشورهای دوست و برادری مثل سوریه و لبنان و ... هیچ اثری روی پول ملی نداشته
راستی بهتره یه پماد ضد درد هم بگیریم بمالیم به وجدانمون و یه بسته استامینوفن هم بگیریم 6 ساعت یه بار بخوریم تا مبادا یوقت وجدانمون درد بگیره، آخه 40 ساله ما مردم بی همه چیز و فرصت طلب با بلعیدن و به تاراج بردن تمام منابع نفت و گاز و آهن و مس و آلمینیوم و فولاد و زعفرون و خاویار و پسته و فیروزه و ... باعث ورشکستگی اقتصاد یکی از غنی ترین کشورهای کره زمین شدیم.
اون 7 تومنم که گفتی مال زمانیه که دلار ارزون تر بود، الان احتمالا 14 تومن میگیرن که بشه 2 دلار. یا شایدم مستقیم دلار جهانگیری میگیرن
خلاصه اینطوریاست، اگه تشریح بیشتر و دقیق تر از اینم خواستید انشالا با در افشانی های جدیدشون بنده هم تشریحاتم رو آپدیت میکنم و ارائه میدم:general304: