فک کنم اون نمودار اخری رو حساب کنیم الان دقیقا نصف شده... سکه ۲ م پایه حقوق ۱ م علی برکت الله!
گفتی سیف یاد بهمنی افتادم... والا گوش ما پره از این حرفا
پول و سرمایه مملکت یه جای دیگه خرج میشه عذاب وجدانش رو از ما طلب میکنن... جالبه والا...
اون 7 تومنم که گفتی مال زمانیه که دلار ارزون تر بود، الان احتمالا 14 تومن میگیرن که بشه 2 دلار. یا شایدم مستقیم دلار جهانگیری میگیرن![]()
چي ميگي اسدي جون؟ كي با تو بود؟ چرا به خودت گرفتي؟!جسارتا من نماز و دعا بلد نیستم شما اگه بلدی بخون که وضع مملکت بهتر بشه!
پست های منو مطالعه کن و اگه همچین حرفی زدم یا ابراز خوشحالی کردم از گرانی عمومی ، نقل قول بزنید و با سند صحبت کنید نه باد معده...
در ضمن اگه با دیدگاه شما بخوام قضاوت کنم پس اونایی که از پیش فروش سکه جا موندن به خاطر سوزش میان اینجا بر علیه م صحبت میکنن...
موضوع گفتگو اینجا در مورد سرمایه گذاری روی سکه هست نه چیزای دیگه... اینجا جای شعار نیست با شعار اگه قرار به تحول و شکوفایی اقتصاد بود تو این ۴۰ سال ایران باید بهشت میشد. عزیزان هفت تومانی... اگه فک میکنید اینده سکه و طلا کاهشی هست و سرمایه گذاری روی آنها غیر منطقی و ضرر ده با دلیل و منطق حرف هاتون رو بزنید ما هم استفاده میکنیم... در غیر این صورت بحث رو عوض نکنید و شعارهای ملی گرایانه ندهید که خنده داره قبول کردنش از شما...
1- اطلاعات تصویر غلطه . حداقل حقوق سال 57 معادل 630 ت و قیمت سکه 420 ت![]()
فک کنم اون نمودار اخری رو حساب کنیم الان دقیقا نصف شده... سکه ۲ م پایه حقوق ۱ م علی برکت الله!
گفتی سیف یاد بهمنی افتادم... والا گوش ما پره از این حرفا
پول و سرمایه مملکت یه جای دیگه خرج میشه عذاب وجدانش رو از ما طلب میکنن... جالبه والا...
هر چی تو اینترنت دیدی منتشر نکن اون آمارت کلا غلطه الان دیگه عصر قجر نیست با یه سرچ ساده میشه همه آمار رو درآورد.![]()
خدایی سخته من بودمم قاطی میکردم! خسته نباشی خواهر...![]()
1- اطلاعات تصویر غلطه . حداقل حقوق سال 57 معادل 630 ت و قیمت سکه 420 ت
نمودار کش گرامی احتمالا با حداقل حقوق 7 تا سکه یک گرمی خریده نه سکه تمام
2- قیمت های جهانی
https://goldprice.org/gold-price-history.html
قیمت امروز اونس 1292 دلار
قیمت اونس 28 دی ماه 57 بعد از فرار اعلیحضرت 231 دلار
6 سال قبل 90 دلار > سال 51
یک سال بعد 630 دلار > سال 58
دلار 57 رسمی 7 تومان بازار 10 تومان
حداقل حقوق 630 تک تومن
معادل 90 دلار رسمی و 63 دلار آزاد
-----------------------------------------
دلار 97 رسمی 4200 بازار 6400 تومان
حداقل حقوق 1100 هزار تومن
معادل 260 دلار رسمی و 172 دلار آزاد
مشخصا عکسی از این عزیزان منتشر نمیشه ولی اینکه مجموعه ای به نام "افسران جنگ نرم " یا به تعبیر خودمانی تر هفت هزار تومانی وجود دارند غیر قابل انکار هست...هر چی تو اینترنت دیدی منتشر نکن اون آمارت کلا غلطه الان دیگه عصر قجر نیست با یه سرچ ساده میشه همه آمار رو درآورد.
https://www.cultofmac.com/311171/cr...hinese-workers-manipulate-app-store-rankings/
مشاهده پیوست 1070487
سکه وقتی حباب نداشته باشه هر وقت که خریداری بشه به نوعی فریز کردن سرمایه به حساب میاد... یعنی نه سود میکنی (چون در کنار گران شدن سکه همه چی هم گران میشه) و نه ضرر! من سکه رو کم کم بین 2200تا 2400 تا اخر سال می بینم.دوستان در حال حاظر خرید سکه با این قیمت عاقلانه هست؟یعنی اگه العان سکه رو بخریم 2 میلیون تومان فردا روز اگه ارزون بشه در کنارش بقیه چیزها هم ارزون میشن یا نه؟
والا ما داریم عملا نتیجه اون عکس اولی رو می بینیم. اینترنت فارسی پر از خزعبلاتی شده که مطمئنا با بودجه های غیر شخصی ایجاد شده. هر خبری که در رسانه های دنیا منتشر میشه، بلافاصله تعداد زیادی 7 تومنی میریزن زیرش به صورت هماهنگ و سازماندهی شده به نفع مصطفی کامنت میذارن. اون عکسه شاید جعلی باشه، اما تغییری در اصل موضوع ایجاد نمیکنههر چی تو اینترنت دیدی منتشر نکن اون آمارت کلا غلطه الان دیگه عصر قجر نیست با یه سرچ ساده میشه همه آمار رو درآورد.
https://www.cultofmac.com/311171/cr...hinese-workers-manipulate-app-store-rankings/
مشاهده پیوست 1070487
بحث با این
بحث کردن با این جماعت بی فایدست اینا هم میخوان سود کنن هم میخوان وجدانشون راحت باشه همه رو هم مثل خودشون می بینن، کسی حرف دیگه بزنه بهشون برمیخوره و شروع میکنن به تهمت زدن و توهین کردن. نمردیم و متهم به هفت تومنی بودن هم شدیم :general404:
کاری به این حرفا ندارم. صرفا جهت مقابله با بولشت پراکنی در سطح فروم پست گذاشتمحداقل حقوق قبل از انقلاب رو درست زدی ولی من بعید می دونم اون موقع مثل الان بوده که به دادن حداقل حقوق بسنده کنند... هر چند همین الان هم این حداقل حقوق رعایت نمیشه... قصد سیاه نمایی ندارم ولی خودتان در این سایت معتبر و داخلی مطالعه کنید:
این آگهی ها تن آدم را می لرزانند/ کار در برابر غذا
بدون شک اواخر دهه ۴۰ و دهه ۵۰ اوج شکوفایی اقتصاد ایران بوده مسلما و با این حساب و کتاب شما قابل قبول نیست که اوضاع فعلی بهتر از اون موقع باشه!
همین الان به کارگر ساده اگه شغلی باشه چقدر میدن انصافا؟ حالا مقایسه کن با این اگهی:
مشخصا عکسی از این عزیزان منتشر نمیشه ولی اینکه مجموعه ای به نام "افسران جنگ نرم " یا به تعبیر خودمانی تر هفت هزار تومانی وجود دارند غیر قابل انکار هست...
یه سری چیزا مربوط به پیشرفت تکنولوژی هست مثلا شما بگویید الان همه مردم موبایل دارند و تلویزیون led تو خونه شونه... پس سطح رفاه بالاتر از قبل شده!کاری به این حرفا ندارم. صرفا جهت مقابله با بولشت پراکنی در سطح فروم پست گذاشتم
یه نگاه به دور و برت بنداز . کدوم یک از لوازم (اکثرا وارداتی) قبل از عن قلاب وجود داشت ؟
یه شکم رو باید سیر میکردن . تامام
حتی خونه هم نسبت به درآمد مثل الان گرون بود
28 نفری تو یه مسکن آریامهر میخوابیدن شاد و خرم
معلومه که الان مردم کم میارن
در مورد بیکاری و فساد و ... مسئولیتی قبول نمیکنم . صرفا مقایسه کارگران بود
من ادم پولداری نیستم.شما متهم به هفت تومنی بودن نشدی. یه نفر دیگه شد که واقعا هم هست. اگر خواستی بیا پ.خ بهت میگم
شما متهم به دخالت در زندگی شخصی دیگران و محدود کردن آزادی های اولیه هر انسان هستی. آقای محترم، بارها در این تاپیک گفته شد، من نوعی با مال تحصیل شده از طرق قانونی مالیات داده شده خودم، سکه یا ارز یا توت فرنگی:general711: یا هر چیزی که دلم خواسته خریدم. در هیج جایی در روی کره زمین، این کار جرم نیست. آقا اگر فیزیکی هم از کشور خارج نمیشید، اینترنتی که میتونید وضع دنیا رو ببینید. شما برو ببین چقدر از مردم انگلیس بعد از برگزیت، پس انداز پوندیشون رو به یورو تبدیل کردن. هیچکس در اونجا بهشون نگفت وطن فروش
. همین الان هر اتفاقی که در دنیا میفته و هر خطر جنگی که پیش میاد، قیمت طلا بالا میره. چرا ؟ چون تعدادی از مردم دنیا با احساس خطر، دارایی هاییشون رو از موارد پرریسک تر به طلای مطمئن تبدیل میکنند و تقاضا برای طلا بالا میره. در هیچ جای دنیا هم به کسی که طلا میخره نمیگن سودجو. میگن مغز اقتصادی داشته و سرمایه اش رو به یک چیز Safe haven تبدیل کرده
بنابراین این موضوع خیلی ساده است. اگر یه کم روش فکر کنی، دیگه توقع نداری کسی که سکه خریده، عذاب وجدان داشته باشه. من بهت قول میدم که همه وجدانشون راحته. البته وقتی شما و همفکرانتون، کسی رو که سکه خریده، وطنفروش یا بچه یا نادون خطاب میکنید، طبیعتا اون شخص هم ناراحت میشه و در مقابل شما رو نادون و بی عقل و هفت تومنی خطاب میکنه
این به اون در
... اما در اصل قضیه هیچ تغییری نمیکنه. همچنان همه در وهله اول به فکر تامین منافع خودشون و خانوادشون هستند و در وهله دوم منافع گروه و دسته ای که توش هستن و در وهله سوم، شهر و کشور و جهان و بشریت و .... هر کسی که غیر از این میگه، دروغ میگه
....
اصلا بحث منع خرید سکه و طلا نیست! اتفاقا خرید طلا یکی از بهترین راه های حفظ سرمایه است. کاری که خود من هم اگه پول بیکار داشته باشم انجام میدم. حتی دلار خریدن هم تو وضعیت عادی برای حفظ ارزش سرمایه از نظر من و همفکران من (چه تیمی شدیم!!) هیچ مشکلی نداره. هرکی هر جوری دوست داره و تشخیص میده میتونه پولش رو سرمایه گذاری کنه. هر ابلهی هم میدونه که قیمت طلا تابعی از قیمت جهانی و نرخ ارز هست و خرید طلا تو ایران اثری روی قیمت دلار نداره و این دلاره که قیمت طلا رو تغییرمیده.با خرید سکه و طلا کسی سود نمیکنه (این هزار بار) و در بهترین حالت در واقع ارزش دارایی و سرمایه حفظ میشه... (فریز)
یعنی این همه سخته درک این موضوع؟
خرید دلار و ارز رو منم باهاش مخالفم... ولی اگه کسی بخواد ارزش پولش با تبدیل اون به طلا حفظ کنه(که بی سواد ها بهش سود میگن) شما چرا ناراحت میشی...
خوب منم دارم دقیقا برعکس اینو از منظر خودم میبینم اما مساله اینجاست که اینترنت فارسی 99 درصدش به خودی خود خزعبل هست دیگه دلیل نمیشه هر کس مخالف ما نظر داد بهش برچسب هفت تومنی بزنیم.والا ما داریم عملا نتیجه اون عکس اولی رو می بینیم. اینترنت فارسی پر از خزعبلاتی شده که مطمئنا با بودجه های غیر شخصی ایجاد شده. هر خبری که در رسانه های دنیا منتشر میشه، بلافاصله تعداد زیادی 7 تومنی میریزن زیرش به صورت هماهنگ و سازماندهی شده به نفع مصطفی کامنت میذارن. اون عکسه شاید جعلی باشه، اما تغییری در اصل موضوع ایجاد نمیکنه![]()
من کجا گفتم رفاه بیشتر شدهیه سری چیزا مربوط به پیشرفت تکنولوژی هست مثلا شما بگویید الان همه مردم موبایل دارند و تلویزیون led تو خونه شونه... پس سطح رفاه بالاتر از قبل شده!
یا خدمات پزشکی بهتر شده... منصفانه نیست دیدگاه شما
هر چند قبلا مردم قانع تر بودند اما این همه چه کنم چه کنم نداشتن... حداقل ش کار بود.
البته در هر **** ورودی و خروجی رو نگاه کنید متوجه میشید که داخلش چه خبره.... مثلا اینا چی تحویل گرفتن و چی تحویل دادند یا پهلوی ها میراث دار چه چیزی از قاجار بودند و چی گذاشتن...
در رابطه با خرید سکه از طریق کارگزاری سوالاتی دارم ممنون میشم جواب بدین.
– این درسته که سال 1370 ضرب سکه طرح قدیم(که نقش روی اون نام حضرت علی بود) متوقف شده و از اون موقع سکه طرح جدید فقط با تصویر امام ساخته میشه؟
– پس چرا سکه تمام بهار آزادی1386، با اینکه تصویر امام ***** روش حک نشده، طرح جدید محسوب میشه و از طرف کارگزاریها با نام سکه طرح جدید به فروش میرسه؟
– همه سکه هایی که با نام “تمام بهار آزادی1386” در بازار معامله میشه نام علی بر روی اونها درج شده؟ سکه های تمام بهار آزادی1386 که تصویر امام روی اونها باشه وجود داره؟