• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
وای تو چقدر خوبی ! حباب هم که بلدی چیه . فازت چیه عزیزم ؟ طلافروش شومایی ؟
میگم کسی با این قیمت (حباب 10 درصد) نمیخره ازت . فقط میندازن بهت
خرید با همون قیمت کمتر از 1900 که ارزش طلاش هست ( تازه اگه کسی خریدار باشه)

سکه 20 میلیونی هم تو زمان خودش ، یه ماه دیگه یا 10 سال دیگه اگه ایرانی وجود داشت خرید و فروش میشه . نه امروز
چی میزنی که اینقدر سرعتت زیاده . وایسا با هم بریم :D

تو نیویورک سکه امامی با حباب 10 درصد خرید و فروش میشه ؟ اوه مای کامپیوتر :eek:
سخت نگیردوست من این behsen69 و امثالهم که من خیلی باهاشون حال میکنم توی تاپیک باشند دلیلش اینه پستاشونو میخونم تا نیم ساعت میخندم چون یه چیز بی پایرو با جدیت میگن و کلی باعث شادی من میشه امیدوارم برا شمام همینطور بشه:D ایشون اصلا فلسفه وجودیشون اینه

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.

:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
این تاپیک مرهمی برای افسردگی من تو این اوضاع آشفته بازار هستش....:general506: ممنون ehsan حسابی خندیدم... :D بر عکس خودت من اصن چیکار به سرمایه جنابعالی دارم کجاست و چیکار میکنی باهاش...شب ها نماز و دعا براش میخونی یا نه... :p
خدایی به عشق خودت میام اینجا (هر چند بر خلاف عقاید شما خودم هم ضرر میکنم از این شرایط) اما دوست دارم ببینم کی از رو میری...

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

واضح و شفاف گفتم، 500 تا سکه بیار باهم میریم طلافروشی اصلی شهر میفروشیم. چطوری بگم دیگه:D

من 20 فروردین 1397 یعنی دقیقا همون روزی که بازار ایران منفجر شد و سکه به 25% حباب رسید و جهانگیری اومد جلوی دوربین دلار رو تک نرخی اعلام کرد خیلی شیک و مجلسی سکه بردم به اولین طلا فروشی فروختم پولشم نقد دریافت کردم:D

اما در مورد حباب این ها رو خدمتتون تقدیم میکنم

اول آذر 1396 دلار 4100، اونس 1280 یعنی ارزش طلای سکه = 1250. اما قیمت سکه در بازار = 1450 یعنی 16% حباب;):D

اول تیرماه 1392 دلار 3350 اونس 1250 و یعنی ارزش طلای سکه = 1 میلیون تمام اما قیمت سکه در بازار = 1140 یعنی 14% حباب;):D

ربع سکه هم به دلیل تقاضای بیشتر همواره حبابی بین 20 تا 25% داره;)

حباب 10 درصدی برای تمام سکه کاملا نرمال و طبیعیه برادر;)

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
واضح و شفاف گفتم، 500 تا سکه بیار باهم میریم طلافروشی اصلی شهر میفروشیم. چطوری بگم دیگه:D
صفحه قبلی گفتی هرکی 1800 فروخته 15 درصد ضرر کرده . چون الان 2080 هست
من سکه میارم 2080 برام بفروش
اگه نتونستی سیخ لای نونت میزارم
حله ؟ :rolleyes:

حباب 10 درصدی برای تمام سکه کاملا نرمال و طبیعیه برادر;)
آره خیلی طبیعیه . برای همین رفتی گشتی از کتاب تاریخ 2 تا روز پیدا کردی

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
به هیچ عنوان قصد دادن نظر کارشناسی و همچنین جانبداری از هیچکدوم از طرفین مشاجره این تاپیک رو ندارم، و ضمنا جهت اطلاع دوستان تو این مدت بالا رفتن قیمت ها نه حتی 1 دلار خرید و فروش کردم و نه حتی یه ربع سکه خریدم. ولی چیزی که از روز اول تا همین امروز تو این کشور طاعون زده شاهدش بودم این بوده که در دراز مدت قیمت همه چیز به شدت صعودی خواهد بود، که اینم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. حالا شاید به قول یکی از طرفین بحث، رشد قیمت ها برای مدتی کوتاه فروکش کنه یا حتی منفی بشه، ولی نهایتا چیزی که اتفاق میفته بالا و بالاتر رفتن هر چه بیشتر قیمت هاست. فکر نکنم هیچوقت کسی دیده یا شنیده باشه که ظرف 40 سال گذشته ارز یا سکه یا طلا ارزون شده باشن. اگرم شده باشن در حد ناچیز بوده و البته به شکل کاملا گذرا.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اگه قیمت دلار بر مبنای 4200 محاسبه بشه سکه در میاد حول و حوش 1300 تا 1400 اما اختلاف قیمت بیش از اینهاست و می تونه دلایل مختلف داشته باشه مثلا محاسبه بر مبنای دلار 6500 تا 7000 یا اخبار برجامی و از همه مهمتر اینکه هیچکس حاضر نیست پول داشته باشه منظورم وجه نقد و همه میخوان به هر چیزی اون رو تبدیل کنند طبیعتا دلار که داشتنش الان جرم محسوب میشه و نایاب و طبیعتا طلا و سکه جایگزین ارز شده و از هر دوره ای تقاضا برای اون بیشتره و از طرف دیگه کسی که الان می خواد خرید کنه خیلی براش سخته که یک سکه که مهر ماه پارسال حوالی 1200 بود الان باید 2080 پول بابتش داده بشه یعنی یه چیزی نزدیک 70 درصد ارزش پول اون فرد کم شده و ممکنه بعد از خرید با انتشار هر گونه خبر مثبت برجامیاون سکه حدود 30 درصد اصلاح قیمت داشته باشه البته عکس اون هم صادق اما بالاخره این هم یک احتمال و قبلا هم اتفاق افتاده حالا شاید بهترین کار رفتن به سراغ کالاهایی است که هنوز رشد قیمتی نداشتند و از افزایش قیمت جا موندند چون اولین کالاهایی که از رشد یا کاهش قیمت تاثیر می پذیرند ارز , طلا , سهام و با تاخیر مسکن که در صف جلو قرار دارند اما بی برو برگرد همه بخشهای اقتصادی به نوبت افزایش قیمت خواهند داشت تازه بازم باید خدا رو شکر کنیم که اونس جهانی در قیمتهای پایین قرار داره و روند اون کاهشی و اگه این شاخص نیز شروع به بالا رفتن بکنه دیگه باید دنبال قیمتهای بالای 3000 دنبال سکه بگردیم .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اگه قیمت دلار بر مبنای 4200 محاسبه بشه سکه در میاد حول و حوش 1300 تا 1400 اما اختلاف قیمت بیش از اینهاست و می تونه دلایل مختلف داشته باشه مثلا محاسبه بر مبنای دلار 6500 تا 7000 یا اخبار برجامی و از همه مهمتر اینکه هیچکس حاضر نیست پول داشته باشه منظورم وجه نقد و همه میخوان به هر چیزی اون رو تبدیل کنند طبیعتا دلار که داشتنش الان جرم محسوب میشه و نایاب و طبیعتا طلا و سکه جایگزین ارز شده و از هر دوره ای تقاضا برای اون بیشتره و از طرف دیگه کسی که الان می خواد خرید کنه خیلی براش سخته که یک سکه که مهر ماه پارسال حوالی 1200 بود الان باید 2080 پول بابتش داده بشه یعنی یه چیزی نزدیک 70 درصد ارزش پول اون فرد کم شده و ممکنه بعد از خرید با انتشار هر گونه خبر مثبت برجامیاون سکه حدود 30 درصد اصلاح قیمت داشته باشه البته عکس اون هم صادق اما بالاخره این هم یک احتمال و قبلا هم اتفاق افتاده حالا شاید بهترین کار رفتن به سراغ کالاهایی است که هنوز رشد قیمتی نداشتند و از افزایش قیمت جا موندند چون اولین کالاهایی که از رشد یا کاهش قیمت تاثیر می پذیرند ارز , طلا , سهام و با تاخیر مسکن که در صف جلو قرار دارند اما بی برو برگرد همه بخشهای اقتصادی به نوبت افزایش قیمت خواهند داشت تازه بازم باید خدا رو شکر کنیم که اونس جهانی در قیمتهای پایین قرار داره و روند اون کاهشی و اگه این شاخص نیز شروع به بالا رفتن بکنه دیگه باید دنبال قیمتهای بالای 3000 دنبال سکه بگردیم .
دوست عزیز کاملا با شما موافقم فقط در تکمیل صحبت تون یه نکته رو اضافه کنم:
دلار ۴۲۰۰ تومانی که جدیدا ۱۱ تومن هم افزایش قیمت داشته تا ریا نشه! در حد جوک هست....
دولت خیلی زرنگ باشه بتونه دارو و اقلام اساسی رو با این قیمت پوشش بده (که اونم بعیده من شکر دوماه پیش خریدم ۲۹۰۰ الان رفتم بخرم واسه مربا توت فرنگی ۳۸۰۰) و در عمل برای سایر کالاها یه افسانه ست.
البته اختلاف قیمت ۲ تا ۳ هزار تومانی بسیار وسوسه کننده و رانت پذیره و مثلا ممکنه یه ادم ژن خوب بتونه ماشین خارجی با دلار ۴۲۱۱ تومانی وارد کنه اما...
علی برکت الله!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
صفحه قبلی گفتی هرکی 1800 فروخته 15 درصد ضرر کرده . چون الان 2080 هست
من سکه میارم 2080 برام بفروش
اگه نتونستی سیخ لای نونت میزارم
حله ؟ :rolleyes:

آره خیلی طبیعیه . برای همین رفتی گشتی از کتاب تاریخ 2 تا روز پیدا کردی
۲۰۸۰ قیمت فروش دیروز بود و نه خرید
مسلما خرید کمتره چون صرافی که نوکر من و شما نیست با نرخ واحد بخره و بفروشه!
البته اگه اصرار به فروش ۲۰۸۰ داری چند روزی هم صبر کن با این اوضاع راحت میفروشی!

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
۲۰۸۰ قیمت فروش دیروز بود و نه خرید
مسلما خرید کمتره چون صرافی که نوکر من و شما نیست با نرخ واحد بخره و بفروشه!
البته اگه اصرار به فروش ۲۰۸۰ داری چند روزی هم صبر کن با این اوضاع راحت میفروشی!
من که اعتراضی که به تفاوت قیمت خرید و فروش نداشتم . ایشون فرمودن هرکی 1800 فروخته 15 درصد ضرر کرده
گفتم شاید 2080 میتونه بفروشه
جهنم و ضرر . 100 تومن پایین تر بفروشه . میشه 5 درصد
تفاوت خرید و فروش زمان سکه یه تومنی 40-30 تومن نهایت 50 بود

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من که اعتراضی که به تفاوت قیمت خرید و فروش نداشتم . ایشون فرمودن هرکی 1800 فروخته 15 درصد ضرر کرده
خب راست میگه ۱۸۰۰ فروخته الان بخواد بخره ۲۱۴۰ باید پول بده چند درصد ضرر حساب میشه؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
الان امکان خرید دلار به صورت قانونی از صرافی وجود داره ؟
نخیر! قانون میگه دلار ۴۲۱۱ تومان و هیچ صرافی با این قیمت دلار نمیده حتی حواله هم با نرخ ازاد به سختی ممکنه ولی احتمالا تو اینده امکانش فراهم بشه ظاهرا یه بخشنامه در این زمینه به زودی از طرف بانک مرکزی ابلاغ میشه...
چون اینجوری همه چی خوابیده و عملا ادامه این وضع امکانپذیر نیست...

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سکه امروز به شکل بی سابقه از قیمت 2060 تا 2160 یعنی 100 هزار افزایش قیمت داشته و به نظر میاد بالای 2 میلیون قیمتش تثبیت شده و باید منتظر قیمتهای تاریخی باشیم و امروز دیگه 2میلیون کف محسوب میشه و هر قدر هم سکه توی بازار ریخته میشه هیچ تاثیری توی کاهش اون نداره و به سرعت جمع میشه و با این روندی افزایشی کسانی که پیش خرید سکه انجام دادن سودهای خوبی خواهند برد .

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456

سکه 20 میلیونی هم تو زمان خودش ، یه ماه دیگه یا 10 سال دیگه اگه ایرانی وجود داشت خرید و فروش میشه . نه امروز
چی میزنی که اینقدر سرعتت زیاده . وایسا با هم بریم :D

تو نیویورک سکه امامی با حباب 10 درصد خرید و فروش میشه ؟ اوه مای کامپیوتر :eek:
جالبه وقتی میشه آنلاین از سرتاسر ایران اسلامی دید که امروز تا این لحظه 3400 تا سکه فقط در بورس به همین قیمتهای بالای 2 میلیون و 100 معامله شده، چطور شما میفرمایید خریداری نداره؟!

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=18571988112728978

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من شخصاً حتی روز بیستم فروردین که بازار به شدت ملتهب بود و زمانی که قیمت فروش سکه دو میلیون و شش هزار تومان بود هم سکه را با اختلاف ۳۶ هزار تومان یعنی با نرخ یک میلیون و نهصد و هفتاد هزار تومان به صرافی معتبر و دارای مجوز فروختم. همان شب جهانگیری یکباره دلار را بصورت ۴۲۰۰ تومان تک نرخی اعلام کرد و بعد از آن بدلیل نامشخص بودن قیمت دلار در بازار آزاد و بلاتکلیفی و بی ثباتی بازار و ریسک مالی، اختلاف نرخ خرید و فروش سکه و دلار از قبل بالاتر رفت ولی در حال حاضر بدترین نوع سرمایه‌گذاری، نگهداری ریال هست. انتخاب انواعی از سرمایه گذاری که هنوز اثرات افت ارزش ریال را بطور کامل دریافت نکرده باشد و امکان نقد شوندگی هم داشته باشد، مناسبتر هست.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
جالبه وقتی میشه آنلاین از سرتاسر ایران اسلامی دید که امروز تا این لحظه 3400 تا سکه فقط در بورس به همین قیمتهای بالای 2 میلیون و 100 معامله شده، چطور شما میفرمایید خریداری نداره؟!

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=18571988112728978

نمیدونم واقعا این بنده خداها تو ذهنشون چی میگذره. خیلی دورن از حقایق جامعه و وضع اقتصادی کشور. شایدم فکر میکنن ما هیولا و دژژژمن ملت و کشوریم و از طرف استکبار اومدیم تو این تاپیک پست بذاریم!!

اقتصاد کشور با مخ داره میره ته دره، پول ملی در برابر طلا به عنوان اصلی ترین و مهم ترین کالای غیر نقدی جهان روز به روز داره بیشتر سقوط میکنه، اینا میگن قیمتا الکیه با این قیمت فقط بهت میندازن!

طرف هنوز نمیدونه حیات و ادامه کار طلافروشی در گرو خرید و فروشه، نه فقط فروش!! اینا فکر کردن هر طلا فروشی به یک معدن استخراج طلا وصله که از اون پایین طلای قلمبه استخراج کنه و بذاره کف دست مشتری!
این بنده خداها هنوز تو ادبیات کوچه بازاری بهت میندازن گیر کردن. فکر کردن طلا پیاز و سیب زمینیه که هر چقد زورت رسید بفروشی بیشتر سود کنی و بعد با یک دهم قیمت از کشاورز بیچاره خرید کنی! نه عزیزم اگه طلا فروش امروز طلا رو گرمی 10 هزار تومن گرون تر فروخت فردا باید با گرمی 10 هزار تومن گرون تر هم طلا بخره بذاره تو مغازه اش!

اتفاقا طلا فروشیا در مواقع بحرانی که با پالس های شدید سقوط پول ملی همراهه با اشتیاق خیلی بیشتری خرید میکنن!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
هم اکنون در صرافی ها:
سکه امامی خرید ۱۱۶۰
فروش ۲۲۰۰
اختلاف قیمت ۴۰

بالا