چیطوری ایرانی؟هم اکنون در صرافی ها:
سکه امامی خرید ۱۱۶۰
فروش ۲۲۰۰
اختلاف قیمت ۴۰
سکه وارد کانال 2100
پیش بسوی 2000
( به زودی از طرف e h s a n )
چیطوری ایرانی؟
سکه وارد کانال 1800
پیش بسوی 1700
Last edited:
چیطوری ایرانی؟هم اکنون در صرافی ها:
سکه امامی خرید ۱۱۶۰
فروش ۲۲۰۰
اختلاف قیمت ۴۰
چیطوری ایرانی؟
سکه وارد کانال 1800
پیش بسوی 1700
آخر سال به نظر خودم هم همینه البته اگه اوضاع آروم (وضعیت فعلی)پیش بره و اتفاق خاصی نیوفته.سکه روز عید فطر ۲۲۵۰ هست
بعد از اون تا پایان سال بین ۲۳۰۰ تا ۲۴۰۰ در نوسان
دیگه الان سود 30 درصدی هم جوابگو نیست اون موقع که داشت دستوری سود را کم میکرد باید به فکر امروز می بود.سکه برای دقایقی 2.5 میلیون رو تاچ کرد و احتمالا توی این مقاوت زمین گیر بشه و کمی پایین بیاد . به نظر میاد دولت باید هر چه زودتر سود های بانکی با نرخ های بالا رو تجویز کنه تا این رشد افسار گسیخته مهار بشه .
تغییر قیمت با این نرخ عجیب، اصولاً فقط با خواست دولت اتفاق میافتد و شخصاً فکر میکنم برنامه ای در پیش هست، مثلاً در فروردین با عدم تزریق ارز توسط بانک مرکزی به بازار ناگهان دلار به سرعت به بالای ۶۰۰۰ تومان رسید، همان شب یکباره اعلام کردند که ارز تک نرخی ۴۲۰۰ تومان هست و هر قیمت دیگر قاچاق هست و کل بازار ارز را زیرزمینی کردند. شاید برنامه مشابهی هم برای سکه داشته باشند. البته تامین مالی عظیم برای دولت هم با همین افزایش سریع قیمت ها ممکن میشود.سکه برای دقایقی 2.5 میلیون رو تاچ کرد و احتمالا توی این مقاوت زمین گیر بشه و کمی پایین بیاد . به نظر میاد دولت باید هر چه زودتر سود های بانکی با نرخ های بالا رو تجویز کنه تا این رشد افسار گسیخته مهار بشه .
تغییر قیمت با این نرخ عجیب، اصولاً فقط با خواست دولت اتفاق میافتد و شخصاً فکر میکنم برنامه ای در پیش هست، مثلاً در فروردین با عدم تزریق ارز توسط بانک مرکزی به بازار ناگهان دلار به سرعت به بالای ۶۰۰۰ تومان رسید، همان شب یکباره اعلام کردند که ارز تک نرخی ۴۲۰۰ تومان هست و هر قیمت دیگر قاچاق هست و کل بازار ارز را زیرزمینی کردند. شاید برنامه مشابهی هم برای سکه داشته باشند. البته تامین مالی عظیم برای دولت هم با همین افزایش سریع قیمت ها ممکن میشود.
فکر کن مادر بزرگ ها همه قاچاقچی میشن!به نظرم چنین اتفاقی از اساس غیر ممکنه. درسته که از نظر ارزش اقتصادی طلا و دلار هم ارز و هم تراز هستند، اما از نظر هویتی و کارکرد زمین تا آسمون باهم فرق میکنن.
طلا از دیرباز یه وسیله زینتی محبوب و بسیار پر طرفدار بین تمام مردم از قشر پایین گرفته تا مرفه بوده. بحث فقط سکه نیست، اومدیم و یه قانون من در آوردی برای سکه گذاشتند. با صدها(شاید چند هزار) تن گردنبند و گوشواره و النگو و انگشتر و دستبند و ... که دست مردم و توی 30 هزار مغازه طلا فروشی کشور هست چیکار میکنن؟!
توضیحات شما در مورد طلا کاملاً صحیح هست و اصولاً بازار طلا یک بازار قدیمی و قدرتمند هست ولی در مورد سکه بازارهای مجزا و متفاوت هم وجود دارد، وقتی در زمان پیش فروش سکه برنامه تعطیل کردن بازار آتی و انتقال کل بازار سکه به بورس کالا را مطرح کردند، یعنی این مساله در مورد حذف بازار سکه و ارایه قیمت از طرف بانک مرکزی قبلاً بررسی شده و در این کشور اجرای همه نوع بی خردی ممکن هست، هرچند بازار همیشه راه خودش را پیدا میکند.به نظرم چنین اتفاقی از اساس غیر ممکنه. درسته که از نظر ارزش اقتصادی طلا و دلار هم ارز و هم تراز هستند، اما از نظر هویتی و کارکرد زمین تا آسمون باهم فرق میکنن.
طلا از دیرباز یه وسیله زینتی محبوب و بسیار پر طرفدار بین تمام مردم از قشر پایین گرفته تا مرفه بوده. بحث فقط سکه نیست، اومدیم و یه قانون من در آوردی برای سکه گذاشتند. با صدها(شاید چند هزار) تن گردنبند و گوشواره و النگو و انگشتر و دستبند و ... که دست مردم و توی 30 هزار مغازه طلا فروشی کشور هست چیکار میکنن؟!
همین حالا تمام مسافران ایرانی که مقداری ارز با نرخ بازار برای سفرشان به کشورهای دیگر تهیه میکنند، قاچاقچی محسوب میشوند، چون معامله خرید ارز با نرخ غیر مصوب انجام داده اند.فکر کن مادر بزرگ ها همه قاچاقچی میشن!