• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
سکه 1879
پرشین تولز هم شده بچه بازی!:general705:
من اینجا دیگه نمیام اما این خط و این هم نشون....:general505: اگه قمبل قهرمانانه نشه در خوشبینانه ترین حالت (و البته متاسفانه) تا اخر سال سکه رو بین 2200 تا 2400 خواهیم دید...

میخوای نیای، نیا پست دادن نداره که عزیز من بچه شمایی که فکر میکنی با خریدن چند تا سکه برد کردی و الان خیلی زرنگی شما برو دعا کن مشکل حل بشه وگرنه باید چند برابر سود رو بابت گرونی های دیگه بدی تازه اگه سکه فزایشی باشه و به این قیمتی که میگید برسه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
میخوای نیای، نیا پست دادن نداره که عزیز من بچه شمایی که فکر میکنی با خریدن چند تا سکه برد کردی و الان خیلی زرنگی شما برو دعا کن مشکل حل بشه وگرنه باید چند برابر سود رو بابت گرونی های دیگه بدی تازه اگه سکه فزایشی باشه و به این قیمتی که میگید برسه
آره والا طرف کل سرمایه اش 20 میلیون بوده رفته 10 تا سکه خریده حالا شبا پا میشه نماز شب میخونه و دعا میکنه دلار بره بالا سکه گرون شه نمی فهمه 2 میلیون اینجوری سود کنه چهار برابرش رو باید با خرید اجناس به قیمت بالاتر پس بده. عقل چیزیه که خدا به مردم این خراب شده نداده. نمی دونم چرا.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ما بیشتر:p
ممنون تجهیزات آلمانی برند خیلی گرونه به درد موردی که الان برا ساکشن از من سوال کرد نمی خوره .بنده خدا فعلا پول نداره :D

بزنید تو کار تولید اتوکلاو این شرکت فرازمهر تولید می کنه ارزون ترینش را میده 12.5میلیون اما من از هرکسی می پرسم میگه آشغاله اما اکثرا چون 10میلیون از برندهای اروپایی ارزون تره میخرند .من فکر کنم کلا هزینه تولید این 12.5میلیون 2.5 هم نشده :confused: در مجموع تولید کننده درست درمون داخلی نداره از تجهیزات تولیدی شما هم خیلی خیلی تلکنولوژی پایین تری نیاز داره

سود ما از این بیشتره. ما تقریبا قیمت فروشمون، 30 برابر هزینه تمام شده است. البته طبیعت تولید محصولات اینطوری که تکنولوژی بالا و تیراژ پایین دارند همینه
فعلا ما فقط برای خارج از کشور تولید میکنیم. در واقع برندمون اروپاییه. کسی نمیدونه اینا در ایران تولید میشه:D. بازار ایران هم شرایط خاص خودشو داره. ما بعد از زلزله کرمانشاه، میخواستیم بازسازی و تجهیز آزمایشگاه های سرپل رو رایگان به عهده بگیریم، موفق نشدیم:general509::D فروختن جنس پیشکش:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

عزیز اینجا تاپیک سرمایه گذاری روی سکه و طلاست. فکر نمیکنی که این حرف شما که میگی سکه نخرید، با فلسفه این تاپیک منافات داره ؟:general108::D ... بعدشم پول خودشه. اصلا دلش خواسته سکه بخره و ضرر کنه:general108:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
عزیز اینجا تاپیک سرمایه گذاری روی سکه و طلاست. فکر نمیکنی که این حرف شما که میگی سکه نخرید، با فلسفه این تاپیک منافات داره ؟:general108::D ... بعدشم پول خودشه. اصلا دلش خواسته سکه بخره و ضرر کنه:general108:

دقیقا میخواستم همینو بگم که شما زحمتشو کشیدی:general304:

از عجایب بازار ایران:

از دیشب تا الان طلای جهانی 1.5% افت کرد، سکه 1.5% رفت بالا

3 هفته پیش با اونس 1350 دلاری طلا فروختم مظنه 716 بود، امروز با اونس 1290 دلاری مظنه 803

وای به روزی که تو این هاگیر واگیر و بلبشو طلای جهانی هم کمی به سمت بالا حرکت کنه!

بیچاره اون کسایی که میخوان خرید عروسی کنن یا کسایی کلی برنامه ریخته بودن چندرغازی که دستشون میاد برن واسه خودشون طلا بخرن. با احتساب اجرت + 7% سود طلا فروش + 9% مالیات ارزش افزوده عملا قیمت طلا میشه گرمی 250 تا 260 هزار تومن :(:general602:

karim1989

Registered User
لایک‌ها
46
اینقدر حرص مال دنیا رو نخوریم
همه میگن نداریم ولی میبینی ۲۰۰تا ۲۰۰تا سکه میخرن
وقتی این پول بوجود اومد شیطان گفت آخ جون الان دیگه راحت میتونم تفرقه پراکنی کنم
والا ما که نداریم یه دونشم بخریم
این همه ای که شما میگین نمیدونم کیا هستن ولی در چند فرسخی خودم ندیدم همچین کسیو :general210:

karim1989

Registered User
لایک‌ها
46

از عجایب بازار ایران:

3 هفته پیش با اونس 1350 دلاری طلا فروختم مظنه 716 بود، امروز با اونس 1290 دلاری مظنه 803

وای به روزی که تو این هاگیر واگیر و بلبشو طلای جهانی هم کمی به سمت بالا حرکت کنه!

بیچاره اون کسایی که میخوان خرید عروسی کنن یا کسایی کلی برنامه ریخته بودن چندرغازی که دستشون میاد برن واسه خودشون طلا بخرن. با احتساب اجرت + 7% سود طلا فروش + 9% مالیات ارزش افزوده عملا قیمت طلا میشه گرمی 250 تا 260 هزار تومن :(:general602:
واقعا تو ایران هیچی حساب کتاب نداره
هر برنامه ریزی کنی در ی لحظه همش بر باد میره و هیچ ثباتی توی هیچی نیس

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

از عجایب بازار ایران:

الان دیگه همه میان معاوضه میکنن

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان یک سوال
توی سایت
http://www.tgju.org/
زده قیمت سکه امامی - بهار آزادی و تمام سکه تاریخ پایین
امامی که طرح جدید هست و بهار آزادی طرح قدیم
بعد میخواستم بپرسم طرح قدیم 86 مگه داریم؟
این تمام سکه تاریخ پایین منظورش کدام هست؟

Handel

Registered User
لایک‌ها
397

منافاتی نداره تو تاپیک میشه پیشنهاد خرید وعدم خرید داد، من نگفتم سکه و طلا کلا نخرید گفتم تو شرایط فعلی هجوم بردن برای خرید سکه اوضاع رو بدتر میکنه و پول رو بی ارزش تر میکنه در نهایت باعث ضرر همه میشه

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
منافاتی نداره تو تاپیک میشه پیشنهاد خرید وعدم خرید داد، من نگفتم سکه و طلا کلا نخرید گفتم تو شرایط فعلی هجوم بردن برای خرید سکه اوضاع رو بدتر میکنه و پول رو بی ارزش تر میکنه در نهایت باعث ضرر همه میشه

اولا اینکه یه چیزی به ضرر همه است یا به نفع همه است، کلا اشتباهه. هر اتفاقی که در اقتصاد بیفته به نفع بعضی هاست و به ضرر بعضی دیگر. چیزی به اسم منافع ملی یا منافع مشترک برای گول زدن عوام الناسه:D. همه ما در عین حال که بعضی جاها منافعمون با هم همسو هست، در خیلی جاها هم تضاد و تضارب منافع داریم. معامله برد-برد هم فقط در سیاست و به دروغ استفاده میشه. در واقع همیشه یک طرف معامله برده و طرف مقابلش باخت:D. در همین تاپیک آدمی هست که اگر زندگیش نابود بشه یا فقیرتر بشه و توان مالی نداشته باشه، به نفع منه:D

ثانیا اینکه واقعا کاهش ارزش پول ملی به ضرر اقتصاد کلان ایران باشه، خودش جای سوال و بحثه. به این راحتی نمیشه در این رابطه نظر قطعی داد

ثالثا اینکه اقتصاد یک چیز به هم پیوسته است. شما نمیتونی سکه یا ارز رو از بقیه اقتصاد جدا کنی. وقتی در اقتصاد ایران تورم وجود داره، شما نمیتونی قیمت ارز و سکه رو که اتفاقا جزء معدود چیزهایی هستند که ارزش ذاتی دارند، ثابت نگه داری.... شما در این اقتصاد، دست به هر عملی که بزنی که ارزش پولت حفظ بشه یا سود کنی، انگار که سکه و ارز خریدی. هیچ فرقی نمیکنه. الان نرخ جدید کرایه تاکسی ها مصوب شده، شما اگر قبول کنی که ضرر افزایش نرخ رو بدی، خودت متضرر میشی. اگر بری ماشین شخصی بخری که بتونی با همون نرخ قبلی به مقصدت برسی، انگار که دلار خریدی. چون برای تولید اون ماشین هم دلار صرف شده:D. دلار و طلا هم یک چیزه. در بازار جهانی این دو تا قابل تبدیلند

رابعا اینکه چیزی که من از شما و همفکران شما در این تاپیک دیدم، پیشنهاد عدم خرید نبود. توهین مستقیم با الفاظ بد به کسانی بود که سکه خریدن

خامسا اینکه حالا فکر نکنی من سکه خریدم:p. من اصولا سکه ای که عیارش استاندارد نیست و گلاب به روت با اون عکس روش، نمیشه توی طلافروشی خارج از کشور فروخت ، نمیخرم:D... شاید کلا 10-15 تا سکه داشته باشم، اونم برای هدیه دادن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مشکل چیه؟

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
اولا اینکه یه چیزی به ضرر همه است یا به نفع همه است، کلا اشتباهه. هر اتفاقی که در اقتصاد بیفته به نفع بعضی هاست و به ضرر بعضی دیگر. چیزی به اسم منافع ملی یا منافع مشترک برای گول زدن عوام الناسه:D. همه ما در عین حال که بعضی جاها منافعمون با هم همسو هست، در خیلی جاها هم تضاد و تضارب منافع داریم. معامله برد-برد هم فقط در سیاست و به دروغ استفاده میشه. در واقع همیشه یک طرف معامله برده و طرف مقابلش باخت:D. در همین تاپیک آدمی هست که اگر زندگیش نابود بشه یا فقیرتر بشه و توان مالی نداشته باشه، به نفع منه:D

ثانیا اینکه واقعا کاهش ارزش پول ملی به ضرر اقتصاد کلان ایران باشه، خودش جای سوال و بحثه. به این راحتی نمیشه در این رابطه نظر قطعی داد

ثالثا اینکه اقتصاد یک چیز به هم پیوسته است. شما نمیتونی سکه یا ارز رو از بقیه اقتصاد جدا کنی. وقتی در اقتصاد ایران تورم وجود داره، شما نمیتونی قیمت ارز و سکه رو که اتفاقا جزء معدود چیزهایی هستند که ارزش ذاتی دارند، ثابت نگه داری.... شما در این اقتصاد، دست به هر عملی که بزنی که ارزش پولت حفظ بشه یا سود کنی، انگار که سکه و ارز خریدی. هیچ فرقی نمیکنه. الان نرخ جدید کرایه تاکسی ها مصوب شده، شما اگر قبول کنی که ضرر افزایش نرخ رو بدی، خودت متضرر میشی. اگر بری ماشین شخصی بخری که بتونی با همون نرخ قبلی به مقصدت برسی، انگار که دلار خریدی. چون برای تولید اون ماشین هم دلار صرف شده:D. دلار و طلا هم یک چیزه. در بازار جهانی این دو تا قابل تبدیلند

رابعا اینکه چیزی که من از شما و همفکران شما در این تاپیک دیدم، پیشنهاد عدم خرید نبود. توهین مستقیم با الفاظ بد به کسانی بود که سکه خریدن

خامسا اینکه حالا فکر نکنی من سکه خریدم:p. من اصولا سکه ای که عیارش استاندارد نیست و گلاب به روت با اون عکس روش، نمیشه توی طلافروشی خارج از کشور فروخت ، نمیخرم:D... شاید کلا 10-15 تا سکه داشته باشم، اونم برای هدیه دادن

منافع مشترک وجود نداره یعنی چی؟! تمام دنیا معامله بر اساس منافع مشترک صورت میگیره و همه هم سعی میکنن به این سمت برن بغیر از کشورهای استبدادی و استعماری که همیشه برنده و بازنده وجود داره. کسی که دنبال این نوع معامله هست باید دنبال دلایل روانی این موضوع باشه که چرا دلش میخواد طرف مقابل همیشه بازنده باشه و خودش برنده که بحثش رو اینجا نمیشه کرد.

دقیقا چون اقتصاد یه چیز به هم پیوسته هست استارت تمام گرونی ها از دلار و طلا آغاز میشه، وقتی مردم هجوم میبرن برای خرید دلار و نایاب میشه بعدش هجوم میبرن برای خرید طلا باعث میشه تمام اجناس گرون بشن و متاسفانه اجناس چند برابر قیمت سکه طلا گرون میشند و این وسط ضررش به همه میرسه غیر از یه عده محدود که اونم معلومه چه کسانی هستند.

یادم نمیاد توهینی کرده باشم اتفاقا یکی از همفکران شما پست منو نقل قول کرد و بی احترامی کرد.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
منافع مشترک وجود نداره یعنی چی؟! تمام دنیا معامله بر اساس منافع مشترک صورت میگیره و همه هم سعی میکنن به این سمت برن بغیر از کشورهای استبدادی و استعماری که همیشه برنده و بازنده وجود داره. کسی که دنبال این نوع معامله هست باید دنبال دلایل روانی این موضوع باشه که چرا دلش میخواد طرف مقابل همیشه بازنده باشه و خودش برنده که بحثش رو اینجا نمیشه کرد.

دقیقا چون اقتصاد یه چیز به هم پیوسته هست استارت تمام گرونی ها از دلار و طلا آغاز میشه، وقتی مردم هجوم میبرن برای خرید دلار و نایاب میشه بعدش هجوم میبرن برای خرید طلا باعث میشه تمام اجناس گرون بشن و متاسفانه اجناس چند برابر قیمت سکه طلا گرون میشند و این وسط ضررش به همه میرسه غیر از یه عده محدود که اونم معلومه چه کسانی هستند.

یادم نمیاد توهینی کرده باشم اتفاقا یکی از همفکران شما پست منو نقل قول کرد و بی احترامی کرد.

خودتون میگید تمام دنیا. ما مگه جز دنیاییم؟! یه کشور عقب افتاده ی بیچاره که یه مسترکارت و ویزاکارت توش وجود نداره جز دنیا نیست که با پارامترهای جهانی درباره اش بحث و تحلیل بشه.

توقع اینکه تو چنین کشوری رفتار مردم مثل بقیه مردم دنیا باشه توقع زیادیه.

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان یک سوال
توی سایت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان یک سوال
توی سایت
دو نوع سکه مرجع داریم
از سال 1358 تا 1370 که طرح قدیم شناخته میشه
بعد از سال 1370 که طرح جدید یا امامی شناخته میشه
این چیزهایی که داخل سایت زده معمولا تو بازار نیست دنبالش نباش

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
کدام ها داخل بازار هستند
امامی را که میدونم و 86 هست
بهار آزادی آیا 86 هست یا همون میشه تاریخ پایین؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
کدام ها داخل بازار هستند
امامی را که میدونم و 86 هست
بهار آزادی آیا 86 هست یا همون میشه تاریخ پایین؟

همونطور که دوستمون گفتن، 2 نوع سکه در بازار هست.

سکه بهار آزادی طرح قدیم که یک طرفش عکس حرمه و اون طرفش علی علی نوشته :D. این از سال 58 تا 71 ضرب شده. اگر اشتباه نکنم، 4 تا تاریخ ضرب داره. 58 و 64 و 69 و 71
سکه بهار آزادی طرح جدید که یک طرفش عکس حرمه و اون طرفش عکس یکی که عمامه سرشه:D. این از سال 71 تا الان ضرب شده. تاریخ های ضرب مختلفی داره. 71 و 74 و 77 و 80 و 83 و 86. بعد از 86 هرچی سکه ضرب شده، با تاریخ 86 ضرب شده. یعنی سکه ضرب سال 96 هم از سری 86 ـه.

منظور طلافروش ها از سکه تاریخ پایین، سکه طرح جدید(عمامه دار) با تاریخ ضرب قبل از 86 ـه. منظورشون از بهار آزادی، سکه طرح قدیمه که عمامه نداره:D. سکه ضرب 86 هم که تکلیفش مشخصه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

باشه. شما هر جوری که خودت فکر میکنی درسته، عمل کن . فقط خواهشا وقتی سکه و دلار گرون شد، نیا اینجا به هرکی خریده فحش بده :D. مردم که مسئول و مقصر انتخاب و طرز فکر شما نیستن:p

بالا