اولا اینکه یه چیزی به ضرر همه است یا به نفع همه است، کلا اشتباهه. هر اتفاقی که در اقتصاد بیفته به نفع بعضی هاست و به ضرر بعضی دیگر. چیزی به اسم منافع ملی یا منافع مشترک برای گول زدن عوام الناسه
. همه ما در عین حال که بعضی جاها منافعمون با هم همسو هست، در خیلی جاها هم تضاد و تضارب منافع داریم. معامله برد-برد هم فقط در سیاست و به دروغ استفاده میشه. در واقع همیشه یک طرف معامله برده و طرف مقابلش باخت
. در همین تاپیک آدمی هست که اگر زندگیش نابود بشه یا فقیرتر بشه و توان مالی نداشته باشه، به نفع منه
ثانیا اینکه واقعا کاهش ارزش پول ملی به ضرر اقتصاد کلان ایران باشه، خودش جای سوال و بحثه. به این راحتی نمیشه در این رابطه نظر قطعی داد
ثالثا اینکه اقتصاد یک چیز به هم پیوسته است. شما نمیتونی سکه یا ارز رو از بقیه اقتصاد جدا کنی. وقتی در اقتصاد ایران تورم وجود داره، شما نمیتونی قیمت ارز و سکه رو که اتفاقا جزء معدود چیزهایی هستند که ارزش ذاتی دارند، ثابت نگه داری.... شما در این اقتصاد، دست به هر عملی که بزنی که ارزش پولت حفظ بشه یا سود کنی، انگار که سکه و ارز خریدی. هیچ فرقی نمیکنه. الان نرخ جدید کرایه تاکسی ها مصوب شده، شما اگر قبول کنی که ضرر افزایش نرخ رو بدی، خودت متضرر میشی. اگر بری ماشین شخصی بخری که بتونی با همون نرخ قبلی به مقصدت برسی، انگار که دلار خریدی. چون برای تولید اون ماشین هم دلار صرف شده
. دلار و طلا هم یک چیزه. در بازار جهانی این دو تا قابل تبدیلند
رابعا اینکه چیزی که من از شما و همفکران شما در این تاپیک دیدم، پیشنهاد عدم خرید نبود. توهین مستقیم با الفاظ بد به کسانی بود که سکه خریدن
خامسا اینکه حالا فکر نکنی من سکه خریدم
. من اصولا سکه ای که عیارش استاندارد نیست و گلاب به روت با اون عکس روش، نمیشه توی طلافروشی خارج از کشور فروخت ، نمیخرم
... شاید کلا 10-15 تا سکه داشته باشم، اونم برای هدیه دادن