اینجا هم گفته شد اما شنیده نشد...بله دقیقا منم اومدم اینجا و یا توی جاهای دیگه خیلی ها میگفتن
از یکی از دوستان البته پرسیدم گفت نه بابا بانک مرکزی هر چی بگه انجام میده
منم 80 تومن داشتن اسم نویسی نکردم
الان 80 تومن را میخوام تا دیر نشده با یکی از خانواده شریک بشم یه آپارتمانی چیزی بگیرم
به هیچ وجه نباید روی نظرات دیگران رفتار کرد
حداقل تو این شرایط باید نصف پول را جایی دیگه سرمایه گذاری کرد
اونایی که یک ماهه نوشتن خیلی شیک و تمیز 25 درصد توی یک ماه اومده روی پول شون
سلام... تو این تاپیک من 10 سال پیش نظر گذاشته بودم (صفحه اول) ...
این طرح هم برای دولت و هم برای مردم عالیه.... من پیشنهاد میکنم اگر سرمایه ای راکد یا پس انداز در حساب بانکی دارید حتما و حتما پیش خرید سکه کنید... خودم هم فردا که نمی رسم اما شنبه چن تا دوساله ثبت نام میکنم!
حتی به نظر من اونهایی که 3 ماهه 6 ماهه 9 ماهه اسم نوشتن هم بیشتر سود میکنن از یک ماهه
چرا؟
چون فرضا شما یک ماه پیش هر سکه را 1.6 پول دادی گرفتی
خب وقتی نمیفروشی اگر سکه همین 2 تومن بمونه پولت راکده
اما اونایی که مدت دار نوشتن مثلا 9 ماهه 1.4 دوباره سود بیشتری کردن روی هر سکه 200 تومن
حتی سکه بالاتر هم بره وقتی شما نمی فروشی
دوباره 9 ماهه سود بیشتری کرده !
چون دلت نمیاد سکه ات را تبدیل به ریال کنی نگه میداری
مطلقا خیر، در هیچ حالت و طرحی نمیشه.هنوز هم میشه سکه پیش خرید کرد؟
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!
یکی دو نفر میشناختم 100 تا ثبت نام کرده بودن اما بالاترین قیمتی که فروختن 1750 بود!نکته جالبش اینجاست که اونایی که سکه هاشون رو تحویل گرفتن، ظاهرا قصد فروش ندارن:general509::general711:
یکی دو نفر میشناختم 100 تا ثبت نام کرده بودن اما بالاترین قیمتی که فروختن 1750 بود!نکته جالبش اینجاست که اونایی که سکه هاشون رو تحویل گرفتن، ظاهرا قصد فروش ندارن:general509::general711:
یکی دو نفر میشناختم 100 تا ثبت نام کرده بودن اما بالاترین قیمتی که فروختن 1750 بود!
اکثر دلال ها بالای 1600 نمیخریدن!
نمیدونم چه داستانیه والا
یکی دو نفر میشناختم 100 تا ثبت نام کرده بودن اما بالاترین قیمتی که فروختن 1750 بود!
نمیدونم چه داستانیه والا
تو گروه های اینترنتی سرچ کنید خیلیا الان فروشنده هستن چون سکه هارو تحویل گرفتن طلا فروشی هام خرید نمیکن ازشون!چنین چیزی امکان نداره، مگه خرید و فروش اعضای بدن انسانه که چنین داستانایی داشته باشه؟
محل خرید و فروش طلا طلا فروشیه، دلال دیگه چه صیغه ایه. شما هر چقدر طلا ببرید طلا فروشی در همون لحظه به قیمتی که روی تابلو هست ازتون میخرن. طلا فروشی اول نخره دومی میخره، دومی نخره نهایتش سومی میخره.
من خودم چندتا تا نیم سکه داشتم، همون 3 هفته پیش که یهو به شکل عجیب غریبی سکه تو یه روز 300 هزار تومن رفت بالا رفتم فروختم، اولین طلا فروشی ازم خرید و همون لحظه پولو ریخت به کارتم. دقیقا همون روزی که بازار در حال انفجار بود و جهانگیری به صورت اورژانسی اومد ارزو تک نرخی اعلام کرد.
چند روز بعدشم حدود 200 گرم طلای 21 عیار بردم طلا فروشی همون لحظه به قیمت روی تابلو ازم خرید و پولشم ریخت به کارتم. این یکی مال وقتیه که سکه 1820 بود.
اگه شما میگید دلالا بیشتر از 1600 نمیخرن و دوستتون هم بیشتر از 1750 نتونسته بفروشه من حاضرم 100 تا سکه رو 1800 بخرم ازشون.
تو گروه های اینترنتی سرچ کنید خیلیا الان فروشنده هستن چون سکه هارو تحویل گرفتن طلا فروشی هام خرید نمیکن ازشون!
نمیدونم چه داستانیه والا
سلام عزیز اره اونارو گفتمسعید جان منظورت همون بچه های تلگرامی هست که یکی شون 1600 و یکی هم 1750 میفروخت ؟
فکر کنم شیراز و اصفهان بودن
درسته ؟
اگر اونها بود منظورت دروغ میگفتن
ارادتسلام عزیز اره اونارو گفتم
میشناسیشون؟
اینقدر دیگه الان اوضاع بهم ریخته همه برای منافع خودشون دروغ میگن!! عجب بساطی واقعا
ارادتسلام عزیز اره اونارو گفتم
میشناسیشون؟
اینقدر دیگه الان اوضاع بهم ریخته همه برای منافع خودشون دروغ میگن!! عجب بساطی واقعا