• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان هنوز ثبت نام سکه هست ؟ به چه شکلی و چه قیمتی ؟ ؟ میشه توضیح بدید

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
ثبت نام تمام شده خیلی وقته
برد را کسانی کردن که نوشتن

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بله دقیقا منم اومدم اینجا و یا توی جاهای دیگه خیلی ها میگفتن
از یکی از دوستان البته پرسیدم گفت نه بابا بانک مرکزی هر چی بگه انجام میده
منم 80 تومن داشتن اسم نویسی نکردم
الان 80 تومن را میخوام تا دیر نشده با یکی از خانواده شریک بشم یه آپارتمانی چیزی بگیرم
به هیچ وجه نباید روی نظرات دیگران رفتار کرد
حداقل تو این شرایط باید نصف پول را جایی دیگه سرمایه گذاری کرد
اونایی که یک ماهه نوشتن خیلی شیک و تمیز 25 درصد توی یک ماه اومده روی پول شون
اینجا هم گفته شد اما شنیده نشد...
سلام... تو این تاپیک من 10 سال پیش نظر گذاشته بودم (صفحه اول) ...
این طرح هم برای دولت و هم برای مردم عالیه.... من پیشنهاد میکنم اگر سرمایه ای راکد یا پس انداز در حساب بانکی دارید حتما و حتما پیش خرید سکه کنید... خودم هم فردا که نمی رسم اما شنبه چن تا دوساله ثبت نام میکنم!:)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نکته جالبش اینجاست که اونایی که سکه هاشون رو تحویل گرفتن، ظاهرا قصد فروش ندارن:general509::general711:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
آماری هم که بانک مرکزی از پیش فروش سکه داد خیلی جالبه

در مجموع 114 هزار شخص مختلف بیش از 7.5 میلیون سکه ثبت نام کردن یعنی میانگین حدود 67 سکه به ازای هر نفر.

مطمئنا این وسط تعدادی هستند که مقادیر کم در حد 3 تا و 5 و 10 تا ثبت نام کردند. مثلا من خودم وقتی فرم پر میکردم فرم یه خانوم میانسالی رو دیدم 3 تا دونه نوشته بود

اگه این ثبت نام کننده های خُرد رو کنار بذاریم به این نتیجه میرسیم که بیشتر افرادی که به قصد سرمایه گذاری تو این طرح اومدن چیزی بین 200 300 تا 400 500 سکه ثبت نام کردند.

کسی که 300 تا سکه ثبت نام کرده به ازای هر 10 هزار تومنی که سکه بالا بره 3 میلیون تومن به سرمایه اش اضافه میشه!

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
حتی به نظر من اونهایی که 3 ماهه 6 ماهه 9 ماهه اسم نوشتن هم بیشتر سود میکنن از یک ماهه
چرا؟
چون فرضا شما یک ماه پیش هر سکه را 1.6 پول دادی گرفتی
خب وقتی نمیفروشی اگر سکه همین 2 تومن بمونه پولت راکده
اما اونایی که مدت دار نوشتن مثلا 9 ماهه 1.4 دوباره سود بیشتری کردن روی هر سکه 200 تومن
حتی سکه بالاتر هم بره وقتی شما نمی فروشی
دوباره 9 ماهه سود بیشتری کرده !
چون دلت نمیاد سکه ات را تبدیل به ریال کنی نگه میداری

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
۳۰۰ تومن پول داشتم اشتباه کردم سکه ننوشتم بعضیا میگفتن ریسک داره و فلان حالا موندم این پول رو رو چی سرمایه گذآری کنم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
حتی به نظر من اونهایی که 3 ماهه 6 ماهه 9 ماهه اسم نوشتن هم بیشتر سود میکنن از یک ماهه
چرا؟
چون فرضا شما یک ماه پیش هر سکه را 1.6 پول دادی گرفتی
خب وقتی نمیفروشی اگر سکه همین 2 تومن بمونه پولت راکده
اما اونایی که مدت دار نوشتن مثلا 9 ماهه 1.4 دوباره سود بیشتری کردن روی هر سکه 200 تومن
حتی سکه بالاتر هم بره وقتی شما نمی فروشی
دوباره 9 ماهه سود بیشتری کرده !
چون دلت نمیاد سکه ات را تبدیل به ریال کنی نگه میداری

دقیقا. اگه کسی فوری به پولش نیاز نداره و قرار نیست بفروشه هر چی بلندمدت تر خریده باشه کار بهتری کرده.

چون شما با 159 میلیون تومن میتونستی 100 سکه یه ماهه بخری، اما با همین پول میشد 118 تا یکساله ثبت نام کرد.

منم یه بخشی از پول که تا یک سال آینده بهش نیاز نداشتم یکساله نوشتم. اونم در صورتی که روزی که واسه خرید رفتم یک ماهه و سه ماهه هم باز بود.

بزرگترین اشتباهم این بود که بقیه پولمو کوتاه مدت تر 3 یا 6 ماهه ننوشتم. الان نمیدونم به خاطر اون 180 تایی که نوشتم خوشحال باشم یا به خاطر 100 تایی که میتونستم بنویسم و ننوشتم نارحت :| :|

تازه یه عده هستن قبل از 18 فروردین 1300 پیش خرید کردن. الان به معنای واقعی دارن عشق میکنن:general707::general711:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
هنوز هم میشه سکه پیش خرید کرد؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!

فوری 6 ماه شد؟ :D اون هایی که یک ماهه ثبت نام کردند برد کردند. من اصلا خبر نشدم و چیزی که گفتم، اینه که معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. 5 ماه دیگه با این حجم اتفاقاتی که داره می افته، خیلی غیر قابل پیش بینیه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان با کمال احترام، متاسفانه تحلیل هاتون اشتباه بود!

فوری 6 ماه شد؟ :D اون هایی که یک ماهه ثبت نام کردند برد کردند. من اصلا خبر نشدم و چیزی که گفتم، اینه که معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. بله، بانک مرکزی وجود داشته باشه به تعهداتش عمل می کنه. 6 ماه دیگه با این حجم اتفاقاتی که داره می افته، غیر قابل پیش بینیه.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
نکته جالبش اینجاست که اونایی که سکه هاشون رو تحویل گرفتن، ظاهرا قصد فروش ندارن:general509::general711:
یکی دو نفر میشناختم 100 تا ثبت نام کرده بودن اما بالاترین قیمتی که فروختن 1750 بود!
اکثر دلال ها بالای 1600 نمیخریدن!
نمیدونم چه داستانیه والا

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یکی دو نفر میشناختم 100 تا ثبت نام کرده بودن اما بالاترین قیمتی که فروختن 1750 بود!
نمیدونم چه داستانیه والا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نمیدونم چه داستانیه والا

چنین چیزی امکان نداره، مگه خرید و فروش اعضای بدن انسانه که چنین داستانایی داشته باشه؟

محل خرید و فروش طلا طلا فروشیه، دلال دیگه چه صیغه ایه. شما هر چقدر طلا ببرید طلا فروشی در همون لحظه به قیمتی که روی تابلو هست ازتون میخرن. طلا فروشی اول نخره دومی میخره، دومی نخره نهایتش سومی میخره.

من خودم چندتا تا نیم سکه داشتم، همون 3 هفته پیش که یهو به شکل عجیب غریبی سکه تو یه روز 300 هزار تومن رفت بالا رفتم فروختم، اولین طلا فروشی ازم خرید و همون لحظه پولو ریخت به کارتم. دقیقا همون روزی که بازار در حال انفجار بود و جهانگیری به صورت اورژانسی اومد ارزو تک نرخی اعلام کرد.

چند روز بعدشم حدود 200 گرم طلای 21 عیار بردم طلا فروشی همون لحظه به قیمت روی تابلو ازم خرید و پولشم ریخت به کارتم. این یکی مال وقتیه که سکه 1820 بود.

اگه شما میگید دلالا بیشتر از 1600 نمیخرن و دوستتون هم بیشتر از 1750 نتونسته بفروشه من حاضرم 100 تا سکه رو 1800 بخرم ازشون.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نمیدونم چه داستانیه والا

بازار دلار و یورو هم الان همینطور شده. نزدیک به 10 درصد تفاوت خرید و فروش شده.
طبیعیه. اون دلال هم میترسه تو این شرایط. تفاوت خرید و فروش رو باز میکنه که ریسکش کم بشه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چنین چیزی امکان نداره، مگه خرید و فروش اعضای بدن انسانه که چنین داستانایی داشته باشه؟

محل خرید و فروش طلا طلا فروشیه، دلال دیگه چه صیغه ایه. شما هر چقدر طلا ببرید طلا فروشی در همون لحظه به قیمتی که روی تابلو هست ازتون میخرن. طلا فروشی اول نخره دومی میخره، دومی نخره نهایتش سومی میخره.

من خودم چندتا تا نیم سکه داشتم، همون 3 هفته پیش که یهو به شکل عجیب غریبی سکه تو یه روز 300 هزار تومن رفت بالا رفتم فروختم، اولین طلا فروشی ازم خرید و همون لحظه پولو ریخت به کارتم. دقیقا همون روزی که بازار در حال انفجار بود و جهانگیری به صورت اورژانسی اومد ارزو تک نرخی اعلام کرد.

چند روز بعدشم حدود 200 گرم طلای 21 عیار بردم طلا فروشی همون لحظه به قیمت روی تابلو ازم خرید و پولشم ریخت به کارتم. این یکی مال وقتیه که سکه 1820 بود.

اگه شما میگید دلالا بیشتر از 1600 نمیخرن و دوستتون هم بیشتر از 1750 نتونسته بفروشه من حاضرم 100 تا سکه رو 1800 بخرم ازشون.
تو گروه های اینترنتی سرچ کنید خیلیا الان فروشنده هستن چون سکه هارو تحویل گرفتن طلا فروشی هام خرید نمیکن ازشون!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
تو گروه های اینترنتی سرچ کنید خیلیا الان فروشنده هستن چون سکه هارو تحویل گرفتن طلا فروشی هام خرید نمیکن ازشون!

شاید با وجود این نوسانات شدید خرید کمتر باشه، اما خیلی بعید میدونم اگه به کل طلا فروشی های شهر سر بزنی نتونی حداقل یکی دو خریدار پیدا کنی.

به نظرم کسی که فوری به پولش نیاز نداره نباید بفروشه. تا الان ژاپن و ایتالیا دستور ترامپو قبول کردن و گفتن دیگه از ایران نفت نمیخریم. تازه هنوز 6 ماه به ضرب الاجل ترامپ مونده. اروپاییا هم هارت و پورتشون بیخوده و بیشتر نمایشه واسه اینکه بگن آره ما پشت قراردادی که بستیم موندیم و نمیخوایم زیر حرفمون بزنیم. ولی به محض شروع رسمی تحریم اونا هم میکشن کنار.

در نهایت احتمال اینکه یکی دو سال آخر روحانی مثل یکی دو سال آخر احمدی نژاد بشه خیلی زیاده. من که رویت کردن دلار 8 هزار تومنی و سکه ی 2.5 میلیونی تا اواخر 98 رو خیلی دور از ذهن نمیدونم.

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
نمیدونم چه داستانیه والا

سعید جان منظورت همون بچه های تلگرامی هست که یکی شون 1600 و یکی هم 1750 میفروخت ؟
فکر کنم شیراز و اصفهان بودن
درسته ؟
اگر اونها بود منظورت دروغ میگفتن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سعید جان منظورت همون بچه های تلگرامی هست که یکی شون 1600 و یکی هم 1750 میفروخت ؟
فکر کنم شیراز و اصفهان بودن
درسته ؟
اگر اونها بود منظورت دروغ میگفتن
سلام عزیز اره اونارو گفتم
میشناسیشون؟
اینقدر دیگه الان اوضاع بهم ریخته همه برای منافع خودشون دروغ میگن!! عجب بساطی واقعا

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام دوستان

من قصد دارم در حد سی میلیون طلا بفروشم ماشین بگیرم ، بنظرتون بفروشم یا نه؟ قیمت طلا طی یک ماه آینده بالاتر میره یا پایین میاد بنظرتون؟

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام دوستان

من قصد دارم در حد سی میلیون طلا بفروشم ماشین بگیرم ، بنظرتون بفروشم یا نه؟ قیمت طی یک ماه آینده بالاتر

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
میشناسیشون؟
اینقدر دیگه الان اوضاع بهم ریخته همه برای منافع خودشون دروغ میگن!! عجب بساطی واقعا
ارادت
مستقیم نمیشناسمشون
خودم تو گروه هستم
هرچقدر تاکید به فروش با قیمت های 1600 و 1750 داشتند به همون اندازه هم طفره میرفتن واسه فروش
دو تا از هم گروهی ها ازشون میخواستن بخرن مدام میپیچوندن
حتی اگر پیام های گذشته رو بخاطر بیاری یا مرور کنی اون بنده خدا 1750 کلا گیج بود اول میگفت خریدارم بعد میگفت فروشندم
من خریدار نبودم اما بهش پیام دادم ادرس بده کسی رو بفرستم بیاد 50 تا معامله کنه پاسخ نداد
من اونجا parto هستم ;)

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
میشناسیشون؟
ارادت
مستقیم نمیشناسمشون
خودم تو گروه هستم
هرچقدر تاکید به فروش با قیمت های 1600 و 1750 داشتند به همون اندازه هم طفره میرفتن واسه فروش
دو تا از هم گروهی ها ازشون میخواستن بخرن مدام میپیچوندن
حتی اگر پیام های گذشته رو بخاطر بیاری یا مرور کنی اون بنده خدا 1750 کلا گیج بود اول میگفت خریدارم بعد میگفت فروشندم
من خریدار نبودم اما بهش پیام دادم ادرس بده کسی رو بفرستم بیاد 50 تا معامله کنه پاسخ نداد
من اونجا parto هستم ;)

بالا