• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

rasool1363

Registered User
لایک‌ها
46
طرز تفکر شما خیلی خوب و میهن پرستانه است. همین حالا از خودت شروع کن. من تولید کننده هستم، شما هر چی پول داری، بیار بذار توی کار من :p
دوست عزیز من خودم جزو این 80 درصد هستم
روزی که ایران شروع به تولید پیکان کرد کره ای ها آرزوی همچین کارخونه ای را داشتند و بیشتر بخوام مسئله را باز کنم مجبور هستم باید وارد سیاست بشم نه ربطی به تاپیک داره و نه اینجا جایش هست...
چند درصد هستند که سود شون در این اشفتگی هست و خودشون این اشفتگی را درست میکنند و دامن میزنند
مثلا یک کارگر امریکایی که ساعتی 8 دلار حقوق میگیره هیچ سرمایه گذاری هم در خود اون کار نداره

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
بنازم اونایی که یکماهه ثبت نام کردن
اگه تحویل بدن درست واقعن برد کردن

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
اگر قیمت سکه را دولت با ارز 4200 عملی کنه که قولش را داده عملا اسم نویسی ها سودی نکردن که البته تا حالا با نرخ آزاده
اینهایی که یک ماهه نوشتن اگر قیمت سکه 2 تومن بمونه عملا توی یک ماه 25 درصد سود کردن
حتی اگر 3 ماهه و 6 ماهه و 9 ماهه هم بنویسی و 9 ماه دیگه سکه 2 تومن باشه باز هم اسم نویسی سود کرده
اما با نرخ دلار 4200 اگر عملی بشه اسم نویسی ها ضرر کردن

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوست عزیز من خودم جزو این 80 درصد هستم
روزی که ایران شروع به تولید پیکان کرد کره ای ها آرزوی همچین کارخونه ای را داشتند و بیشتر بخوام مسئله را باز کنم مجبور هستم باید وارد سیاست بشم نه ربطی به تاپیک داره و نه اینجا جایش هست...
چند درصد هستند که سود شون در این اشفتگی هست و خودشون این اشفتگی را درست میکنند و دامن میزنند
مثلا یک کارگر امریکایی که ساعتی 8 دلار حقوق میگیره هیچ سرمایه گذاری هم در خود اون کار نداره

کدام 80 درصد ؟ شما یه جوری میگی 80 درصد مردم معمولی که انگار اون 20 درصد، غیر معمولی هستن یا شاخ و دم دارن مثلا:D

کسی آشفتگی را درست نکرده و به آشفتگی دامن نمیزنه. کسی در حال توطئه نیست. وضعیت فعلی ایران، حاصل کار همون 80 درصدیه که شما میگید. آدم هایی که عقیده شون اینه که وظیفه من نیست که چیزی به اجتماع بدم. وظیفه بقیه است که ریسک کنند تا من یک زندگی راحت داشته باشم.
اون کره ای که شما میگی، مهندسش می اومد توی کارخونه پارس الکتریک ایران از صبح تا شب کار میکرد. کارگر ایرانی دنبال اعتراض به این بود که چرا گوجه کباب نهارش حذف شده:D. چند سال بعد این کارخونه کلا ورشکست شد و تعطیل شد.
اون امریکایی هم اگر خودش سرمایه گذاری نکرده، پدران و اجدادش سرمایه گذاری کردن. همین الان هم به اندازه 16 دلار کار میکنه، 8 دلار حقوق میگیره.

کلا تا آدم خودش کاری رو نمیکنه، حق نداره از دیگران بخواد اون کار رو انجام بدن. شما اول ماشین خودتو بفروش بذار توی تولید، اگر خونه داری خونتو بفروش، اگر خونه نداری و اجاره کردی، برو یه جای ارزونتر اجاره کن و مابه التفاوتش رو بذار توی تولید :p ... وقتی این کار رو کردی، بعد بیا بگو چرا بقیه سکه طلا میخرند، بیارن پولشون رو بذارن توی تولید ... چیزی که برای خودت نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند:D اون کسی هم که پولداره ، به خدا پولشو از توی جوب :D پیدا نکرده. پول به سختی به دست میاد. همه حق دارن به فکر سود خودشون باشند. اون 80 درصدی که شما میگی، یکیش همون کارمندیه که به خاطر تنبلیش من ساعت ها معطل میشم و متضرر میشم. یکیش همون معلمیه که یه ذره برای بچه من نوعی دلسوزی نمیکنه. یکیش همون کارگریه که من سرمو برگردونم از کارش دزدی میکنه یا پشت سرم دری وری میگه. خداییش اون 80 درصد همچین مظلوم و بیگناه هم نیستن:D

البته بیشتر از همه هم دولت و مسئولین مقصر وضع فعلی هستند که نتونستن مدیریت درستی داشته باشن و مملکت رو به سوددهی برسونن و از تنبل بازی مردم جلوگیری کنند. از طرفی همون پولی هم که خدا برای تنبل ها فراهم کرده بود تا زندگی راحتی داشته باشن( پول نفت) رو هم صرف جنگ های بیهوده و مصارف مذهبی غیر ضروری میکنند

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
کسی از تولید حرف میزنه که خودش یه چیزی توی عمرش به جز البته زباله تولید کرده باشه
من افراد زیادی رو دیدم که تنها مقصر شکستن کمر تولیدشون دولت بوده و مالیات های گزاف
کسی مردمو دلال بار نیاورده وقتی راه دیگه ای نمیمونه میرن سمت ارز بعد سکه بعد مسکن
حفظ پول مثل حفظ جونه اگه بدونی یکی قراره از پشت بوم پرتت بکنه پایین فرار میکنی یا میگی من مثل یه مرد وای میستم ترسو ها فرار نکنین؟!
من 1 جا سراغ ندارم دولت توی این 2 دورش کاری کرده باشه به سود تولید کننده بوده باشه! اینو برین از خود خط تولیدیا بپرسید که دارن با ضرر کار میکنند که فقط بیخ ریش زنو بچشون نباشند!
وقتی توی تلویزیون ملی میگه با افتخار تورم تک رقمیه و اشتغال بیشتر شده( با معیار 1 ساعت کار در هفته البته) ولی اون چیزی که در واقعیته یه چیز دیگست خوب شاید بشه گفت یه عده خوابند!
اما اینکه با این وضع خراب یکی توی این دوران بیاد بگه تو.لید واقعا باید به یه چیزیش شک کرد!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام.....این پیش فروش ها رو واقعا تحویل میدن؟؟؟؟
میخام برم یکساله ثبت نام کنم
ممنون میشم کمک کنید
باتشکر

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
قیمت سکه طرح قدیم از امامی بیشتر شده :eek:

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
دوستانی که 1 ماهه اسم نوشتن لطفا اعلام حضور کنن ببینیم 26 ام میدن بهشون یا نه
دوستان پیش فروش کسی خبر داره که خوبه - میدن سکه فیزیکی و ...؟
الان سکه 2 تومن هست 9 ماهه میشه بهمن 97 که بهت میدن
و الان 1.4 اسم نویسی هست من حساب کردم اگر بهمن 97 سکه 1.7 بشه شما اندازه 20 درصد سپرده بانکی پول ات پولی که اسم نوشتی سود کردی
با این شرایط بعید میدونم تا بهمن 97 دیگه سکه 1.7 نباشه
درسته تحلیل من؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سکه الان نزدیکای دو میلیون و سیصد هزار شده

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سکه را میدن - خوشا به حال اونایی که زرنگ بودن 1 ماهه نوشتن

یک مقام مسئول بانک مرکزی اعلام کرد از ۲۶ اردیبهشت بانک ملی اقدام به عرضه سکه‌ با سررسید یک ماهه و قیمت یک میلیون و ۵۹۰ هزار تومان می کند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از اقتصادنیوز، پیش‌تر اعلام شده بود که بیش از یک میلیون سکه با سررسید یک ماهه پیش‌فروش شده است. سکه‌هایی که با قیمت یک میلیون و 590 هزار تومان توسط مردم پیش‌خرید شده است. حالا با اعلام یک مقام مسئول بانک مرکزی، با تحویل این یک میلیون سکه به بانک ملی ایران،از 26 اردیبهشت ماه توزیع سکه‌ها آغاز خواهد شد و طبق موعد یک ماهه به خریداران تحویل خواهد شد.

با توجه به قیمت یک میلیون و 590 هزار تومانی پیش‌فروش سکه با سررسید یک ماهه و تعداد بیش از یک میلیون سکه پیش‌فروش شده، حجمی معادل یک هزار و 600 میلیارد تومان نقدینگی بابت پیش‌خرید یک ماهه به سکه‌های طلا تبدیل شده است.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اگر قیمت سکه را دولت با ارز 4200 عملی کنه که قولش را داده عملا اسم نویسی ها سودی نکردن که البته تا حالا با نرخ آزاده
اینهایی که یک ماهه نوشتن اگر قیمت سکه 2 تومن بمونه عملا توی یک ماه 25 درصد سود کردن
حتی اگر 3 ماهه و 6 ماهه و 9 ماهه هم بنویسی و 9 ماه دیگه سکه 2 تومن باشه باز هم اسم نویسی سود کرده
اما با نرخ دلار 4200 اگر عملی بشه اسم نویسی ها ضرر کردن
دلار ۴۲۰۰ تومانی رو فراموش کن... البته به یک شرط ممکنه این قیمت بشه اونم قمبل قهرمانانه ست...

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
فکر میکنید صرافی/طلافروش سکه ای که بالای دو میلیون قیمت فروشش هست از مشتری چند بر میداره؟
برید بگید مثلا ده تا سکه دارم یا یدونه سکه دارم ببنید چند قیمت میدن ! فاجعه اینجاست .
فکر نکنید قیمت سکه شد دو میلیون و صد، از شما دومیلیون برمیدارن .... این خبرها نیست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فکر میکنید صرافی/طلافروش سکه ای که بالای دو میلیون قیمت فروشش هست از مشتری چند بر میداره؟
برید بگید مثلا ده تا سکه دارم یا یدونه سکه دارم ببنید چند قیمت میدن ! فاجعه اینجاست .
فکر نکنید قیمت سکه شد دو میلیون و صد، از شما دومیلیون برمیدارن .... این خبرها نیست.

چند برمیدارن مثلا؟؟؟
مگه میتونه هر قیمتی خواست برداره! طلا قیمت داره!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
بعدازخبر عرضه سکه ها یک هفته جلوتر از موعد مقرر شاهد فشار فروش در بازار آتی و فیزیکی سکه و افت دلار هستیم .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.

Last edited:

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
مشکلی نیست اومد پایین میری پولت را پس میگیری از بانک
در واقع شما 1 ماه ریسک میکنی اسم می نویسی اگر دیدی بناست بیاد پایین میری پولت را میگیری از بانک

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
الان سکه داره با دلار چند قیمت گذاری میشه ؟

بالا