دوست عزیز من خودم جزو این 80 درصد هستم
روزی که ایران شروع به تولید پیکان کرد کره ای ها آرزوی همچین کارخونه ای را داشتند و بیشتر بخوام مسئله را باز کنم مجبور هستم باید وارد سیاست بشم نه ربطی به تاپیک داره و نه اینجا جایش هست...
چند درصد هستند که سود شون در این اشفتگی هست و خودشون این اشفتگی را درست میکنند و دامن میزنند
مثلا یک کارگر امریکایی که ساعتی 8 دلار حقوق میگیره هیچ سرمایه گذاری هم در خود اون کار نداره
کدام 80 درصد ؟ شما یه جوری میگی 80 درصد مردم معمولی که انگار اون 20 درصد، غیر معمولی هستن یا شاخ و دم دارن مثلا
کسی آشفتگی را درست نکرده و به آشفتگی دامن نمیزنه. کسی در حال توطئه نیست. وضعیت فعلی ایران، حاصل کار همون 80 درصدیه که شما میگید. آدم هایی که عقیده شون اینه که وظیفه من نیست که چیزی به اجتماع بدم. وظیفه بقیه است که ریسک کنند تا من یک زندگی راحت داشته باشم.
اون کره ای که شما میگی، مهندسش می اومد توی کارخونه پارس الکتریک ایران از صبح تا شب کار میکرد. کارگر ایرانی دنبال اعتراض به این بود که چرا گوجه کباب نهارش حذف شده
. چند سال بعد این کارخونه کلا ورشکست شد و تعطیل شد.
اون امریکایی هم اگر خودش سرمایه گذاری نکرده، پدران و اجدادش سرمایه گذاری کردن. همین الان هم به اندازه 16 دلار کار میکنه، 8 دلار حقوق میگیره.
کلا تا آدم خودش کاری رو نمیکنه، حق نداره از دیگران بخواد اون کار رو انجام بدن. شما اول ماشین خودتو بفروش بذار توی تولید، اگر خونه داری خونتو بفروش، اگر خونه نداری و اجاره کردی، برو یه جای ارزونتر اجاره کن و مابه التفاوتش رو بذار توی تولید
... وقتی این کار رو کردی، بعد بیا بگو چرا بقیه سکه طلا میخرند، بیارن پولشون رو بذارن توی تولید ... چیزی که برای خودت نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند
اون کسی هم که پولداره ، به خدا پولشو از توی جوب
پیدا نکرده. پول به سختی به دست میاد. همه حق دارن به فکر سود خودشون باشند. اون 80 درصدی که شما میگی، یکیش همون کارمندیه که به خاطر تنبلیش من ساعت ها معطل میشم و متضرر میشم. یکیش همون معلمیه که یه ذره برای بچه من نوعی دلسوزی نمیکنه. یکیش همون کارگریه که من سرمو برگردونم از کارش دزدی میکنه یا پشت سرم دری وری میگه. خداییش اون 80 درصد همچین مظلوم و بیگناه هم نیستن
البته بیشتر از همه هم دولت و مسئولین مقصر وضع فعلی هستند که نتونستن مدیریت درستی داشته باشن و مملکت رو به سوددهی برسونن و از تنبل بازی مردم جلوگیری کنند. از طرفی همون پولی هم که خدا برای تنبل ها فراهم کرده بود تا زندگی راحتی داشته باشن( پول نفت) رو هم صرف جنگ های بیهوده و مصارف مذهبی غیر ضروری میکنند