موقعیت خرید خوبی هست بهمنی اتیش به مالش زده:wacko:شما به نظرم با خرید موافق بودین که نبودین؟.یاسر خان ممنون بابت پاسخ هاتون .مرسی
موقعیت خرید خوبی هست بهمنی اتیش به مالش زده:wacko:شما به نظرم با خرید موافق بودین که نبودین؟.یاسر خان ممنون بابت پاسخ هاتون .مرسی
البته اگه كسي بتونه از بانك بگيره!!! وگرنه بازار به نظر ميرسه هنوز جا براي پايين اومدن داره خصوصا كه الان احتمال كاهش اونس بيشتر از احتمال صعود اونه خصوصا تا وقتي كه نتونه سطح مقاومتي 1775-1750 رو رد كنهموقعیت خرید خوبی هست بهمنی اتیش به مالش زده:wacko:
البته اگه كسي بتونه از بانك بگيره!!! وگرنه بازار به نظر ميرسه هنوز جا براي پايين اومدن داره خصوصا كه الان احتمال كاهش اونس بيشتر از احتمال صعود اونه خصوصا تا وقتي كه نتونه سطح مقاومتي 1775-1750 رو رد كنه
هر چند كه در اينجا چيزي قابل پيش بيني نيست اصلا شايد يكدفعه بانك مركزي تصميم گرفت از فردا باز قيمت ها رو ببره بالا يا مثلا دلارو تك نرخي كنه و ....
اگه بانك مركزي فعلا سكه رو با همين قيمت ها عرضه كنه و يكدفعه تصميمش عوض نشه احتمال پايين اومدن سكه زياد هست و ممكنه تا 570-560 هم بياد يا حتي طبق گفته دوستمون حتي تا 550همین دیگه مشکل ما اینه که نمیتونیم از بانک بگیریم .پل از بازار آزاد نگیریم یعنی؟
شما به صورت پلهای خریدتو شروع کن سرمایه ات تقسیم کن به چند جزئ کوچکتر وبه فاصله هر چند روز خرید کن سرمایه و وقتو تقسیم کن
میشه بگی چرا توصیه نمیکنی؟
یه سوال دیگه هم دارم لطفا بهم جواب بدین طلا اگه بخوایم تعویض کنیم مگه نباید به نرخ تابلو ازم بخرن؟یا پایینتر میخرن برا من گرمی 6000پایینتر خریده درسته؟
حرف های بهمنی رو که بیخیال. تا جائی که یادمه از 4 ماه گذشته هفته ای یک مرتبه در مورد قیمت دلار نظریه میده و تهدید میکنه. روز اول 30 تومن میاد پائین فرداش 50 تومن میزاره روش.موافقم با حرفات .ولی بهمنی گفته تا زمانیکه حباب بشکنه ادامه میده آره ؟تاریخ که تعیین نکرده/؟البته به خاطر محرم هم هستا ولی از یه طرف هم ژانویه شروع بشه ممکنه اونس بره بالا ولی به نظر من هم فعلا رو به پایینه .این حرفت هم قبول دارم برای اینکه آبروشن نره و بخوان قدرتشونو نشون بدن میگن که آوردیم پایین
فروم ممنون از راهنماییت
نه برای معاوضه فقط ده خط کم میشه.
یعنی طلایی که دیروز فروشش بود 56200 تومن، برای معاوضه 55450 برداشته میشه.
از کجا میدونی اونجوری که چیزی نمیشه .فکر نکنم طلا فروشهای منصف ما اینجوری حساب کنن .کاش مثل شما منصف بودن .راستی اصلا کلا دلیل اینکه به سکه خریدن اعتقادی ندارین چیه
به قول شما بازاريا از بازار ساقط شدن وگرنه كسي كه سال 60 سكه طرح قديمو خريده كه تا امروز ضرر نكرده... طلا آبشده به نظر من بيشتر برا كسايي خوبه كه ميخوان خريد و فروش كنن يا براي كوتاه مدت ميخوان هر چند گاهي هم كه حباب بازار خيلي بالاست و طلا هم سير صعودي داره ميشه نيم نگاهي هم بهش كردبعنوان مثال باید بدونید در دهه شصت قیمت سکه افت بسیار بسیار زیادی داشت بطوری که خیلی ها توی بازار از هستی ساقط شدند.
نمونه اش هم در سال های اخیر، همین تفاوت بین سال های ضرب.
از طرفی چون کار ما طلافروشی هستش، همیشه افت و خیز های سکه رو در طولانی مدت زیر نظر داریم اما خودمون رو وارد این بازار نمیکنیم.