• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یعنی دولت داره عمدا به حباب (تا حدی) دامن میزنه تا مردم سکه رو گرون تر از ارزش ذاتیش بخرن و نتونن برن خارج از کشور با سود بفروشنش؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تب قیمت میره بالا احتمالا
چون بانک ملی اعلام کرد دیگه به هر نفر 5 تا هر روز نمی ده

در هر هفته به هر نفر 5 تا داده می شه
اینجوری باشه خوبه , دلالا نمیزارن همون هفته ای پنجتا هم گیر کسی بیاد , حالا اگه گفته هفته ای پنج تا میدیم صفا یکسوم میشه !! سکه هم گیر اونایی که واقعا نیاز دارن میاد. حتی همین ممکنه باعث بشه قیمت پایینتر بیاد . چون تا الان که اونایی که سکه میخواستن نمیتونستن از بانک بگیرن , نمیتونستن یک شب برن تو صف , در نتیجه مجبور بودن از بازار بخرن , ولی حالا اگه صفا خلوت بشه اوضاع فرق میکنه . دیگه میرن از بانک میگیرن , تقاضای بازار ازاد میاد پایین درنتیجه قیمتشم میاد پایین.
از اون طرف خود کارمندای بانکم دیگه نمیتونن سکه هارو هر روز هاپولی کنن.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
با پيش فروش سكه قطعا قيمت ها به شدت افت خواهد كرد مخصوصا براي تمام سكه .....به نظر ميرسه اين بار ديگه اين روش جواب بده هر چند بايد منتظر موند تا ببينيم چه طوري اجرا ميشه

Last edited:

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
پیش فروش سکه 530 هزار تومانیی بانک مرکزی

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: البته هنوز بسیاری از افراد در کشور برایشان جا نیفتاده است که تحریم هستیم؛ شرایط تحریم مقررات تحریم را می‌طلبد چرا که در این شرایط نمی‌توان مقررات عادی را اعمال کرد

وی اضافه کرد: حتی اگر نتوانیم قیمت طلا را پایین بیاوریم قیمت سکه را مطابق جهانی بدون لحاظ کارمزد و سود تعیین کرده و شمش و سکه را وارد بازار خواهیم کرد.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اگه اراده فروش داشتن مردمی که از 12 شب وایسادن رو مسخره نمیکردن
الان یک شعبه هست دقیقا آمارش رو دارم تو این یک هفته غیر از تعطیلی ها نشده تمام سکه حتی 1 دونه بده مردم و معلومه خود دزدشون بین خود پدرسوختشون تقسیم میکنن تو شعبه
امروز رد میشدم ملت از 12 شب صف شدن بانک 2 تا نیم یا 4 تا ربع میده!
من که دیگه نمیرم صف

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اگه اراده فروش داشتن مردمی که از 12 شب وایسادن رو مسخره نمیکردن
الان یک شعبه هست دقیقا آمارش رو دارم تو این یک هفته غیر از تعطیلی ها نشده تمام سکه حتی 1 دونه بده مردم و معلومه خود دزدشون بین خود پدرسوختشون تقسیم میکنن تو شعبه
امروز رد میشدم ملت از 12 شب صف شدن بانک 2 تا نیم یا 4 تا ربع میده!
من که دیگه نمیرم صف
كاملا موافقم اگه ميتونستن همين ربع و نيم ها رو به مردم نميدادن اينم برا رفع تكليفه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پیش فروش سکه 530 هزار تومانیی بانک مرکزی

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: البته هنوز بسیاری از افراد در کشور برایشان جا نیفتاده است که تحریم هستیم؛ شرایط تحریم مقررات تحریم را می‌طلبد چرا که در این شرایط نمی‌توان مقررات عادی را اعمال کرد

وی اضافه کرد: حتی اگر نتوانیم قیمت طلا را پایین بیاوریم قیمت سکه را مطابق جهانی بدون لحاظ کارمزد و سود تعیین کرده و شمش و سکه را وارد بازار خواهیم کرد.
صد در صد اجرایی بشه تیر خلاصه به بازار ازاد , البته میگه 530 تا 550 برای همین چندان نمیشه روی 530 حساب کرد.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
اين هم بازي جديد است .
نمي گذارن دهن آدم بسته بماند . !!
عزيز من جناب بهمني چرا بازار سكه را با حباب 80 هزار توماني مي بلعد ؟ تا حالا از خودت پرسيدي؟ چرا .
حالا من بهت مي گم چون هر لحظه امكان داره همه چي بره روي هوا .من و تو و بانك مركزي و اروراق مشاركت و ارواق پيش فروش سكه همه باهم نيست و نابود بشيم . پس مشكل اصلي بي اعتباري سيستم است علت اختلاس 3000 ميلياري است و علت آينده مبهم است . شما اگر مي توانيد به جنگ سرنوشت برويد نه به جنگ حقيقت بازار .
البته مهمترين برداشت از اين فرمايش محمود خان اين است كه سكه فيزيكي تمام شد . ان شالله از اين به بعد سكه كاغذي بايد بخريد تا اطلاع ثانوي !
و اين يعني سكه كوپني و سكه مجازي

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
خرید سکه با این وسعت از سوی مردم از یکسو و نبود بازار فروش و کم شدن سطح کشش خرید از سوی بازار کم کم باعث میشه که سکه تو دست مردم باد کنه و نتونن بفروشند. دولت هم در چنین شرایطی اقدام به فروش طلا به بازار های جهانی نخواهد کرد. همین بلا قبلا بر سر مردم ژاپن هم آمد و اونا سالهای سال مجبور شدند طلاجات خریداری شده خود را نگه دارند که با این روش کلیه سرمایه های سرگردان مردم تبدیل به طلا شد و از کشور خارج نشد. طی دو سال کنونی دولت ژاپن اقدام به فروش طلا به بازار های جهانی کرده که این حرکت اونا یکدهه تاخیر داشته. اگر دولت ایران هم همین سیاست را در دستور کار داشته باشد اونوقت کلیه سرمایه های مردم تبدیل به طلا خواهد شد و نخواهند توانست که اونو مجددا به پول تبدیل کنند. این کار باعث افزایش قدرت ریال میشه و جلو خیلی از ضربه های ارزی ناشی ار تحریم رو میگیره. نقشه دولت در ایجاد تحرک های اخیر همینه و باعث خواهد شد که ارز ها از جولان دادن بمونن و مردم هم پس از مدتی علاقه به خرید طلا رو از دست خواهند داد و توان خریدشان هم کم خواهد شد.
کسانی که در این شرایط از این کار سود میکنند باید بدانند که این سود اوری موقتی است و نظیر دوران بعد از قبول قطعنامه 598خواهد شد.
سیاست دولت مبنی بر استفاده از تمام ارز های جهان شمول در ترکیب سبد ارزی باعث خواهد شد که نرخ تورم کنترل بشه و در این صورت کلیه کسانی که سرمایه خود را تبدیل به سکه میکنند از دور خارج خواهند شد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بازارهای مالی ابزار مفیدی شدند برای شناخت بهتر شخصیت و روح و روان یک ملت و متاسفانه مردم (بخصوص مردم ایران) در مواقع بحرانی کمتر به سوابق تاریخی ذهن خود مراجعه میکنند و اینگونه میشود که با یه تلنگر هر دم به سویی میوفتیم

کسانی که مدعی هستند آقای بهمنی قیمت سکه رو پایین آورده واقعا جواب بدند که آیا بهمنی پایین آورد یا ترس ما مردم؟ بهمنی که از اون روز تا الان فکر نکنم جمعا 5000 سکه 520 تومانی دست مردم عادی داده باشه! اگه اینها بلوف نیست پس چیست؟ منتها اینبار بلوفش گرفت ولی با توجه به مسایل زیر شما بگین تا کجا میتونه ادامه بده:
بانک قصد داره: سکه رو 540 یا بقولی کمتر پیش فروش کنند، ارز رو تعدیل کنند، واردات رو بیشتر کنند (که ارز بیشتری مصرف میکنه)، نفت رو با قیمت ارزون به چند کشور اروپایی بفروشند و وجه آنرا در چند قسط آنهم به روپیه و یوان دریافت کنند، بهره های بانکی را 5% افزایش دهند، حقوق کارمندان را طبق معمول هر ساله بعد از عید افزایش دهند و دست آخر یارانه ها را ادامه دهند!!

واقعا کشور ما پتانسیل تبدیل شدن به همچین بهشتی را دارد؟ ممکن است برای تخلیه فشاری که از طرف جامعه جهانی بر کشور وارد میشود، بخش اعظم آن را بر دوش ملت بیاندازد اما باز میشه همون! برقراری توازن در این شرایط و همه مسایل رو بالانس نگه داشتن امری است که بنده میگم یا نمیشه یا اگه بشه کوتاه مدت با نتایج انفجاری خواهد بود. مردم باید خیلی مراقب باشند و اسیر بلوفهای سیاسی و کوتاه مدت نشوند. تمام این فشارها باید توسط مردم تحمل شود پس به فکر 2 روز دیگر خود باشید
قبلا بلوف هایی که میزد بلوف بود و حتی اصلا قصد پایین اوردن هم نداشت , داشت از بالا رفتنش سود میکرد , دلیلش هم عدم فروش هرگونه اوراق مشارکت , و از طرف دیگه بالا نبردن سود بانکی بود , ولی ایندفه بلوف نیست , یعنی واقعا داره زورشو میزنه پایین بیاره , دلیل هم یه چیز بیشتر نیست ! تحریم , و این هم به این دلیله که وجهه اینا در داخل کشور حفظ بشه , که یعنی تحریم هیچ اثری به ما نداره , اگه این کار رو نکرده بود دلار تا الان به پونصد رسیده بود سکه هم طبعا به تناسب بالا میرفت.
از طرفی موقعی شروع به حراج طلا کرده که امکان پایین اومدن اونس خیلی زیاده , این یعنی دوباره سود .
ولی شناخت روح و روان یک ملت رو خوب اومدی ,به نظرم هر کسی یه بار باید بره تو صف طلا وایسه تا بعد ببینه اگه یه روزی نون گیر مردم نمیومد , مردم چجوری به جون هم می افتن . البته شایدم حق دارن.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
خرید سکه با این وسعت از سوی مردم از یکسو و نبود بازار فروش و کم شدن سطح کشش خرید از سوی بازار کم کم باعث میشه که سکه تو دست مردم باد کنه و نتونن بفروشند. دولت هم در چنین شرایطی اقدام به فروش طلا به بازار های جهانی نخواهد کرد. همین بلا قبلا بر سر مردم ژاپن هم آمد و اونا سالهای سال مجبور شدند طلاجات خریداری شده خود را نگه دارند که با این روش کلیه سرمایه های سرگردان مردم تبدیل به طلا شد و از کشور خارج نشد. طی دو سال کنونی دولت ژاپن اقدام به فروش طلا به بازار های جهانی کرده که این حرکت اونا یکدهه تاخیر داشته. اگر دولت ایران هم همین سیاست را در دستور کار داشته باشد اونوقت کلیه سرمایه های مردم تبدیل به طلا خواهد شد و نخواهند توانست که اونو مجددا به پول تبدیل کنند. این کار باعث افزایش قدرت ریال میشه و جلو خیلی از ضربه های ارزی ناشی ار تحریم رو میگیره. نقشه دولت در ایجاد تحرک های اخیر همینه و باعث خواهد شد که ارز ها از جولان دادن بمونن و مردم هم پس از مدتی علاقه به خرید طلا رو از دست خواهند داد و توان خریدشان هم کم خواهد شد.
کسانی که در این شرایط از این کار سود میکنند باید بدانند که این سود اوری موقتی است و نظیر دوران بعد از قبول قطعنامه 598خواهد شد.
سیاست دولت مبنی بر استفاده از تمام ارز های جهان شمول در ترکیب سبد ارزی باعث خواهد شد که نرخ تورم کنترل بشه و در این صورت کلیه کسانی که سرمایه خود را تبدیل به سکه میکنند از دور خارج خواهند شد.
کاملا منم موافقم با نظرشون.
من نمودنم این آقای anony کجا رفته یه زمانی خیلی صحبت می کرد و ادعا داشت و همه رو مورد توهین واتهام قرار می داد.
آخر پاییز نرسیده جوجه هاشون رو بشمارن ؟

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
یه کم این صحبتاتون سطح بالاست من حالیم نمیشه :D

کلا الان طلا بخریم یا نه ؟

حالا سکه نشد گردنبندی چیزی !

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
یه کم این صحبتاتون سطح بالاست من حالیم نمیشه :D

کلا الان طلا بخریم یا نه ؟

حالا سکه نشد گردنبندی چیزی !
بستگی داره هدف شما از خرید چی باشه.
آیا میخوای ارزش پولت رو با تبدیل به طلا حفظ کنی؟
میخوای باهاش خرید و فروش کنی؟
در ضمن خرید سکه با خرید سایر مصنوعات طلا فرق داره.
سکه قیمتش هر چی باشه , در صدر بسیار کمش مال حق ضرب یا سود خرید و فروش هست. در حالی که طلا های دیگه نظیر گردنبند و سایر طلاجات دارای سود فروشنده و اجرت ساخت و 3% مالیات بر خرید و افت ده خط موقع فروش هست که اگه از این نوع طلا بخری موقع فروش همه اون سود فروشنده و دستمزد ساخت و اینا ازش کم میشه و خیلی ضرر میکنی.
برای تبدیل ریال به طلا خرید طلای آبشده ( ذوبی ) یا سکه بهتره.
طلای ذوبی همان طلای شکسته هست که طلا فروش از مشتری میخره و ذوب میکنه و عیار سنجی میکنه ( ری گیری ) و طبق عیار به قیمت روز میخره یا میفروشه. سود خرید و فروش طلای ذوبی 7% هست که طلا فروش روش میکشه. البته تا 3% هم معامله میشه. شما موقع فروش اگه قیمت ثابت باشه همین 3% رو ضرر میدی.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من نمودنم این آقای anony کجا رفته یه زمانی خیلی صحبت می کرد و ادعا داشت و همه رو مورد توهین واتهام قرار می داد.

تاپیک رو طبق عادت و علاقه دنبال می کنم...
اینجا خیلی جالبه!
تا قیمت میاد پایین یکسری از دوستان آفتابی میشن... و بلعکس :)))))

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
بستگی داره هدف شما از خرید چی باشه.
آیا میخوای ارزش پولت رو با تبدیل به طلا حفظ کنی؟
میخوای باهاش خرید و فروش کنی؟
در ضمن خرید سکه با خرید سایر مصنوعات طلا فرق داره.
سکه قیمتش هر چی باشه , در صدر بسیار کمش مال حق ضرب یا سود خرید و فروش هست. در حالی که طلا های دیگه نظیر گردنبند و سایر طلاجات دارای سود فروشنده و اجرت ساخت و 3% مالیات بر خرید و افت ده خط موقع فروش هست که اگه از این نوع طلا بخری موقع فروش همه اون سود فروشنده و دستمزد ساخت و اینا ازش کم میشه و خیلی ضرر میکنی.
برای تبدیل ریال به طلا خرید طلای آبشده ( ذوبی ) یا سکه بهتره.
طلای ذوبی همان طلای شکسته هست که طلا فروش از مشتری میخره و ذوب میکنه و عیار سنجی میکنه ( ری گیری ) و طبق عیار به قیمت روز میخره یا میفروشه. سود خرید و فروش طلای ذوبی 7% هست که طلا فروش روش میکشه. البته تا 3% هم معامله میشه. شما موقع فروش اگه قیمت ثابت باشه همین 3% رو ضرر میدی.

ممنون از پاسختون

کلا من یه تومنی دارم ، اگه تو دستم باشه خرجش میکنم و خودمم نمیفهمم ! حالا سکه بخرم که پولم رو داشته باشم اگه هم گرون شد سود کنم روش ، این کار درسته الان یا ممکنه ضرر کنم ؟

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون از پاسختون

کلا من یه تومنی دارم ، اگه تو دستم باشه خرجش میکنم و خودمم نمیفهمم ! حالا سکه بخرم که پولم رو داشته باشم اگه هم گرون شد سود کنم روش ، این کار درسته الان یا ممکنه ضرر کنم ؟
برای پولی که داری میتونی اندیشه هم داشته باشی. مثلا میتونی باهاش سکه بخری ولی باید اعتماد به نفس هم داشته باشی و موقعی که پول لازم بودی نری فوری بفروشی. کنترل هزینه و نقدینگی و سرمایه باید از اصول اولیه تصمیمات هر انسانی باشه. یعنی اول هر کاری یه اراده قوی باید داشته باشی.
میتونی با یکی از این بچه های مخترع اشنا بشی و با اون پول بهش کمک کنی که اختراعش رو تکمیل بکنه و به بازار بده و شمام تو سودش شریک باشی. یا کاری مشابه این نوع کار.
میتونی بعنوان سپرده بذاری بانک و پس از چند ماه وام برایر پولت بگیری و باهاش یه کاری رو شروع کنی.
باز میتونی اصل پول و وامش رو بگیری و تو یه بانگ دیگه بازم سپرده گذاری کنی. خدا رو چه دیدی. شاید تو قرعه کشی بانک هم برنده بشی و یه ماشین خوشگل هم بهت بدن.
میتونی سکه بخری ولی بازم ممکنه نتونی نگهش داری. پس بهتره بدی به یه نفر ادم مطمئن و سودش رو علی الحساب بگیری تا فکر بهتری به نظرت بیاد و تو این مدت ارزش پولت هم کم نشه.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 17:51 يکشنبه 20/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم:610000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد:588000
نيم سکه بهار آزادی :286000
ربع سکه بهار آزادی :145000
سکه يک گرمی :76000
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:00 يکشنبه 20/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد:526240
نيم سکه بهار آزادی :253240
ربع سکه بهار آزادی :126880
سکه گرمی :71240

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ممنون از پاسختون

یه تومن که چیزی نیست که سود و ضرر داشته باشه , ولی همین که بخری باعث میشه خرجش نکنی برات سوده , بخر.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
کاملا منم موافقم با نظرشون.

آفرین
قضیه ژاپن یاد آوریه خوبی بود
بزرگترا این داستانها رو برا ما کوچیکترا بگن

برا همه آموزندس
نه برا قیمت طلا و سکه و این حرفا
برا یاد گرفتنه سیاستهای اقتصادی

کدوم جوجه ها
مگه خبر نداری
ای بابا سرما زد همشون مردن :lol:

ولی نه سکه گرون میشه شما صب کنید :p:lol:
حالا صب کنید امسال نشد ساله دیگه حتما میشه
ایشالا پاییزه ساله دیگه
البته اگه مرغامون بهار تخ بزارن ساله دیگه آخر پاییز میشه جوجه ها رو شمرد :lol::lol:

جدا از شوخی روند کلی طلا در جهان رو به افزایشه
در واقع افزایش ثروت جهانی این قضیه رو پیگیری میکنه
تمام مردم پس انداز میکنن و این پس انداز باید به یه جایی بره
قسمتی ازون هم به این سمت میاد که باعث افزایش قیمته

این قضیه کاملا مستقل از قیمت سکه تو ایران و حبابه اونه
ارزون شدن سکه تو ایران فقط معنیش واقعی شدن قیمته اونه نه چیزه دیگه
حالا فقط باید یه خرده بیشتر صب کنید
مثلا یه 7 8 تا پاییز :lol:

بالا