• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
عزمي براي كاهش نرخ سكه در بانك مركزي ديده نمي شود اين اطمينان را به دوستانم داده بودم كه با كاهش ارزش اونس قيمت دلار را افزايش مي دهند تا نرخ سكه متعادل بماند حالا شما قيمت فردا را نيز ببينيد اگر روند كاهش اونس ادامه يابد دلار با افزايش قيمت در بازار آزاد اين كاهش را جبران مي كند.بنازم به بانك كارگشايي كه با بازار گرمي سكه را به بالاترين نرخ مي فروشد.بنده كه به صحبتهاي آقاي بهمني بدبينم

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
باید به هر حرفی که از جانب اینها زده می شود بد بین بود.
اما من متوجه نمیشم چرا این ملت نمی خان بفهمن که:

وقتی میشه از یه کاری خوب نون خورد، که همه کس همه کسی نشده باشه.
وفتی یه کاری رو همه انجام بدن دیگه فایده نداره.
همیشه توی هر کاری یه تعداد محدودی اوایل (قبل از اینکه عمومی بشه) سود خوب می کنند.

بیخود جو گیر نشید. خیلی کارای پر سود تر از خرید سکه هم هست...
اگه امکان داره چند موردش رو برای پ خ کنید

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اوه اوه اوه انس شد 1660 .بچه ها نظرتون چیه زود بیاین بگین چه خبرشده چرا اینجوری شده فکر کنم به خاطر اینکه آمریکا میخواد نفت ایران رو نخره و تحریم کنه داره ارزش دلارشو میبره بالا و از اون طرف انس داره میاد پایین .

:lol:

از کی تا حالا امریکا نفته ایرانو میخریده

امریکا خودش به نصف جهان نفت صادر میکنه

عظیم ترین میادین نفتیه جهان رو تو آلاسکا خودش داره

بیش از ایران استخراج فقط از تگزاس داره

نفته ایران به هندو چین و پاکستان میره یه خردشم به شرقه آسیا

از شمال هم به حوزه دریای خزر و روسیه سفید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرسی یاسر جان از توضیحت

look

Registered User
لایک‌ها
6
احتمال اینکه سکه آخره هفته پس از تصویب تحریم بانک مرکزی قیمتش بره بالا هست

چون ریال افت می کنه ، متعاقبا اگر بانک سکه نده ؛ قیمت بازار میره بالا
چون تا الان به زور بهمنی و سکه هاش قیمت بازار اومده پایین

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان چند نفر حاضرن اگه بانک شروع به پیش فروش کنه سکه بخرند؟
برای کسانی که بخوان بلند مدت روی سکه سرمایه گذاری کنند عالیه.
بنظر شما حواله همین سکه ها بعد از یک مدت بین مردم خرید و فروش نخواهد شد؟
بدون شک این اتفاق می افتد.بنظر می رسد اونایی که معنقدند مردم به دولت اعتماد ندارند سخت در استباه باشند.مردم ما علاقه زیاده به این پیشفروشها نشون میدن همیشه.حتی به شرکتهای خصوصی اعتماد میکنند.دولت که جای خود را دارد.
یه آمار بگیرید ببینید در طرح سپرده طلای بانک صادرات چند نفر سپرده گذاری کردند.طرحی که با یک حساب سر انگشتی خیلی راحت ضرر توش پیدا بود.
یه سوال دیگه کسی میتونه بگه که چرا ژاپن طلای خود را میفروشد.درحالی که خیلی ها معتقدند طلا به 2000 دلار در انس خواهد رسید؟!!!! بنظر شما عجیب نیست.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
بدون شک این اتفاق می افتد.بنظر می رسد اونایی که معنقدند مردم به دولت اعتماد ندارند سخت در استباه باشند.مردم ما علاقه زیاده به این پیشفروشها نشون میدن همیشه.حتی به شرکتهای خصوصی اعتماد میکنند.دولت که جای خود را دارد.
یه آمار بگیرید ببینید در طرح سپرده طلای بانک صادرات چند نفر سپرده گذاری کردند.طرحی که با یک حساب سر انگشتی خیلی راحت ضرر توش پیدا بود.
یه سوال دیگه کسی میتونه بگه که چرا ژاپن طلای خود را میفروشد.درحالی که خیلی ها معتقدند طلا به 2000 دلار در انس خواهد رسید؟!!!! بنظر شما عجیب نیست.
علت فروش طلا توسط ژاپن بخاطر هزینه هایی است که بخاطر سونامی بهش تحمیل شده . برابر قانون اساسی ژاپن , اونا نمیتونن برای این هزینه ها از جایی پول قرض کنن و مجبورن طلا بفروشن.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اعتماد از بین رفته و من که اعتماد ندارم پول بدهم و یک برگه دستم باشد که هر وقت نوبتم رسید سکه بهم بدهند ! اگر اعتماد بود که سکه نمی خریدیم کلا !!

من اگر اعتقاد داشتم که سکه ای که پیش خرید می کنم حتما بدستم می رسد، که می رفتم فیوچرش را می خریدم ! قضیه دقیقا سلب اعتماد کامل هست به شکلی که جز بازار اسپات عطش مردم ریسک گریز رو ارضا نمی کنه. دلیل تقاضای وحشتناک بازار اسپات هم همینه.

ضمنا خیالتون رو راحت کنم. با این همه ریخت و پاشی که در مملکت میشه، فکر میکنید امکان ورود یا حتی ساخت دستگاه های ضرب سکه نیست؟ واقعا شما باور میکنید که طلاتون توی انبارهای بانک مرکزی در امن و امان کامل هست و منتظر وایسیم که نوبت ضرب برسه و ضرب کنن و بدن دستمون. براحتی ممکنه اون موقع هم یک بهانه دیگه جور کنند و ندهند، یا چمدونم عیارش را بالا پایین کنند، بگویند که بجاش بهتون سهام میدیم و این .س شعرای همیشگی که دیگه دستشون برای ملت رو شده و حناشون رنگ نداره.

اگر اعتماد بود که این دولت و بانک مرکزی یکسال دیگه به همین شکل فعلی هستند و اتفاق خاصی قرار نیست بیافته، تقاضای سکه به این وضع دچار نمی شد ! اگر خواستید فکر کنید که من خیلی سیاه نما و ... هستم، ولی باور کنید که ما رو به ورشکستگی بانک مرکزی هستیم و بانک سامان و چند بانک دیگر را قربانی خواهند کرد تا این ورشکستگی را به تعویق بیاندازند.(عملا مصادره شان می کنند و این اتفاقی است که هم الان در حال افتادن است). البته چنین اتفاقاتی فقط در کوتاه مدت بانک مرکزی را مدتی بیمه خواهد کرد، وگرنه آثار بلندمدت آن منجمله کاهش شدید سرمایه گذاری ها(بخاطر ریسکی شدن سیستم بانکی) بشدت فلج کننده و غیر قابل کنترل خواهد بود.

من جز سکه فیزیکی نخواهم خرید و در تحلیل هام بشدت مطمئن تر شدم که قیمت سکه در سال آتی 1 میلیون را خواهد دید. دلیلش ممکن است هر چیزی باشد(من با دلایل کاری ندارم، ممکن است چند بانک ورشکست شوند، ممکن است جنگ شود، هر چیز) ولی قیمت سکه بشدت صعودی است.

ضمنا من آینده بشدت خطرناکی برای سیستم بانکی متصورم. نشانه هاش رو میشه از الان دید، ولی وقتش که برسه، دسترسی به پولهای بانکی سخت تر خواهد شد. مثلا ممکن هست که بانک مرکزی محدودیت 15 میلیون برداشت روزانه را بکند 10 یا 5 میلیون. چون با سرعت کافی حتی اسکناس هم نخواهند تونست که چاپ کنند و جواب نقدینگی را بدهند. ما کاملا به سمت یک بحران تمام عیار مالی هستیم و جز با یک تدبیر عملگرایانه دقیق و البته با 180 درجه برعکس کارهایی که الان میشه، نمیشه جلوش رو گرفت.

البته ایران ممکنه برای جبران این مسائل، قیمت نفت را با ایجاد بحران های منطقه ای و ورود عمدی بهش، بالا ببره ولی غافل از اونکه نفت ایران دیگه خریداری نخواهد داشت و جز چین بزخر و روسهای دورو کسی برای چاپیدن ما جلو نخواهد آمد و دست آخر مجبور به مفت فروشی نفت خواهند شد، صرفنظر از اینکه قیمت جهانیش چنده...

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی قراراست طلا ارزان شود حراج راه می اندازند!

اگر بانک مرکزی واقعا دلسوز مردم است چرا وقتی با تحلیل هایی که داشت می دانست قیمت طلا کاهش پیدا می کند و بر آن اساس حراج شمش و سکه را آغاز کرد این موضوع را به مردم هشدار نداد؟ در کشتی وزن بندی را برای این گذاشته اند که یک ورزشکار 130 کیلویی با یک ورزشکار 48 کیلویی مبارزه نکند.در فوتبال و ورزش های دیگر هم تیم نوجوانان را مقابل بزرگسالان قرار نمی دهند. اصلا رسم جوانمردی هم نیست که یک نفر با تجهیزات پیشرفته و تانک و موشک با یک نفر با دستان خالی بجنگد!

اینها مقدمه ای است بر اینکه بانک مرکزی با تمام قوا و استخدام کارشناسان و در اختیار داشتن شبکه بانک و رسانه ها این روزها به جای آنکه سیاستگذار بازار پولی کشور باشد خودش وارد میدان شده و دارد در بازار سکه، ارز و طلا کار و کاسبی می کند.

عرضه سکه را کم می کند قیمت که بالارفت و حباب ایجاد شد، می فروشد!

با تغییرات قیمت ارز که قطعا چون خودش تغییر قیمت می دهد در نرخ دولتی، از نوسانات قیمت و معاملات هماهنگ با آن سود می برد!

بانک وقتی بر اساس تحلیل ها و پیش بینی ها متوجه می شود طلا دارد پایین می آید حراج طلا را آغاز می کند که ذخایرش را به مردم بفروشد و بعد که ارزان شد، دوباره بخرد اما این بار به قیمت ارزانتر.وقتی هم که قرار است بالا برود عرضه را متوقف می کند چه در سکه و چه در بازار شمش.

البته این کار عاقلانه ای است.اما اینکه با امکانات دولتی مثل شعب بانکها و با استفاده از رسانه ها این کار انجام شود و اعتماد مردم به بانک مرکزی هم پشتوانه این موضوع باشد ، درست است یا نه؟ موضوعی است که محل بحث است و شاید به فکر خطور کند که این کار از آب گل آلود ماهی گرفتن است.گرچه پول به حساب دولت می رود و از منافع آن همه بهره مند می شوند اما اینکه با چه شیوه ای این کار انجام می شود و آیا اخلاق و قواعد رعایت شده است، قطعا مهم است.

شاید مسوولان بانک مرکزی بگویند خوب ما که به مردم گفته ایم وارد بازارهای طلا و ارز نشوند، اگر هم این بلاها سرشان می آید حقشان است چون ما هشدار داده بودیم! این هم مثل این است که بگوییم در خیابان راه نروید! بعد جیب مردم را بزنیم و بگوییم قبلا هشدار داده بودیم.

قطعا تعداد زیادی از مردم وقتی می بینند تورم از 22 درصد بالاتر رفته و ارزش پولشان دارد از بین می رود و سود سپرده ها حتی نصف این زیان را هم جبران نمی کند، ناچارند برای حفظ ارزش پول خود به بازار طلا و ارز روی بیاورند، هر چند با مسوولیت اجتماعی سازگاری ندارد ولی وقتی کسی به وضعیت اقتصادی امیدوار نیست و سطح اعتماد هم پایین باشد به هر حال این اتفاق می افتد.

در این شرایط درست نیست که این رفتار با این افراد صورت گیرد، اگر بانک مرکزی واقعا دلسوز مردم است چرا وقتی با تحلیل هایی که داشت می دانست قیمت طلا کاهش پیدا می کند و بر آن اساس حراج شمش و سکه را آغاز کرد این موضوع را به مردم هشدار نداد؟

وقتی قراراست طلا ارزان شود حراج راه می اندازند! - ( Tala.ir ) سایت طلا

Last edited by a moderator:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
طبق آخرین خبری که دارم ؛ امروز آخر وقت بخشنامه ای زدن
از فردا فروش سکه تعطیل شد
و فقط پیش فروش
تحویل تیرماه

البته باید ببینیم صحت داره یا نه ؟
دوستان اگر می دونند منبع موثق اعلام کنند

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

خود من همینطوری سکه میخرم
طلا فروشا که مشتری تعداد بالای سکه داشته باشن همینطوری کار میکنن
رسید میدن با مهر میگن مثلا فردا بیا تحویل بگیر
یا فلان روز
حالا اگه کامل تسویه کنی به نرخ روز
اگه پیش پرداخت بدی به نرخه روزه تحویل بهت میده
این بین طلا فروشا کاملا عرفه

حتی صرافیا هم با مشتریای تعداد بالا همینطوری کار میکنن
فقط فروشنده های سکه که امتیاز پلم از بانک مرکزی دارن معمولا تحویله روز دارن

حالا این برنامه قراره دولتی بشه
هرچیزی که اسم دولت توش باشه یعنی پشتوانه داره

خود شما میری تو یه بانک یا موسسه نمیپرسی آقا زیره نظر بانک مرکزیه

من لا اقل روزی چن بار این جمله رو میشنوم

در مورد قضیه ژاپن و صندوق اسپایدر و ... من فک میکنم اینا میخان قبله ژانویه یه خرید اساسی بکنن
چون تقریبا همیشه ژانویه قیمت میره بالا
حالا چن تا پلتیک میزنن تا قیمت بکشه پایین
بعد یه خرید اساسی میکنن
به نمودار های سالهای گذشته یه نیگا بکنید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
طبق آخرین خبری که دارم ؛ امروز آخر وقت بخشنامه ای زدن
از فردا فروش سکه تعطیل شد
و فقط پیش فروش
تحویل تیرماه

البته باید ببینیم صحت داره یا نه ؟
دوستان اگر می دونند منبع موثق اعلام کنند
تیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجور باشه نه تنها قیمتی شکسته نمیشه تازه بالا هم میره , البته تا تیر که سکه هارو بدن , بعد که دادن قیمت سکه میشه در حد پشکل !!!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
اين هم بازي جديد است .

عزيز من جناب بهمني چرا بازار سكه را با حباب 80 هزار توماني مي بلعد ؟ تا حالا از خودت پرسيدي؟ چرا .
حالا من بهت مي گم چون هر لحظه امكان داره همه چي بره روي هوا .من و تو و بانك مركزي و اروراق مشاركت و ارواق پيش فروش سكه همه باهم نيست و نابود بشيم . پس مشكل اصلي بي اعتباري سيستم است علت اختلاس 3000 ميلياري است و علت آينده مبهم است . شما اگر مي توانيد به جنگ سرنوشت برويد نه به جنگ حقيقت بازار .
البته مهمترين برداشت از اين فرمايش محمود خان اين است كه سكه فيزيكي تمام شد . ان شالله از اين به بعد سكه كاغذي بايد بخريد تا اطلاع ثانوي !
و اين يعني سكه كوپني و سكه مجازي

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
طبق آخرین آمار، کل طلای استخراج شده ی در جهان از ابتدای تاریخ، 165 هزار تن است.
این از این مقدار، 52 درصد به صورت جواهر آلات، 12 درصد به صورت مصارف صنعتی و کاربردی و مابقی به صورت شمش و سکه (حدود 30 درصد) وجود دارد که میشود حدود 50 هزار تن.
در ایران طبق گفته آقای بهمنی حدود 320 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان وجود دارد.
اگر تنها 10 درصد از این نقدینگی سراغ پیش خرید سکه هایی که ادعا شده قرار است به زودی ثبت نامشان آغاز میشود برود، چیزی درحدود 32 هزار میلیارد تومان طلا باید به سکه تبدیل شود.
این مقدار نقدینگی معادل حدود 400 تن طلا است که حدود 1 درصد از کل طلای کشف شده (که تبدیل به جواهر یا مصارف صنعتی نشده) از اول تاریخ بشریت است!
اگر واقعا بانک مرکزی همچین برنامه ای را بخواهد اجرا کند یک پروژه تاریخی در سطح جهانی است! که من به شدت بعید میدانم از پس آن برآید.
لذا این حرف بهمنی را یک حرف شکمی و بلوف میدانم و اگر احیانا بخواهد آن را اجرا هم کند مطمئنا وقتی متوجه ابعاد فاجعه شود، زیر آن میزند.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
طبق آخرین آمار، کل طلای استخراج شده ی در جهان از ابتدای تاریخ، 165 هزار تن است.
این از این مقدار، 52 درصد به صورت جواهر آلات، 12 درصد به صورت مصارف صنعتی و کاربردی و مابقی به صورت شمش و سکه (حدود 30 درصد) وجود دارد که میشود حدود 50 هزار تن.
در ایران طبق گفته آقای بهمنی حدود 320 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان وجود دارد.
اگر تنها 10 درصد از این نقدینگی سراغ پیش خرید سکه هایی که ادعا شده قرار است به زودی ثبت نامشان آغاز میشود برود، چیزی درحدود 32 هزار میلیارد تومان طلا باید به سکه تبدیل شود.
این مقدار نقدینگی معادل حدود 400 تن طلا است که حدود 1 درصد از کل طلای کشف شده (که تبدیل به جواهر یا مصارف صنعتی نشده) از اول تاریخ بشریت است!
اگر واقعا بانک مرکزی همچین برنامه ای را بخواهد اجرا کند یک پروژه تاریخی در سطح جهانی است! که من به شدت بعید میدانم از پس آن برآید.
لذا این حرف بهمنی را یک حرف شکمی و بلوف میدانم و اگر احیانا بخواهد آن را اجرا هم کند مطمئنا وقتی متوجه ابعاد فاجعه شود، زیر آن میزند.
اطلاعات شما در مورد کل طلای استخراج شده صحیح نمیباشد. اطفا منبع اظهاراتتون رو هم بگید تا ما مطمئن بشیم.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
اگر هر کس به اندازه دانشش حرف میزد چه سکوتی بر جهان حاکم میشد !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها اگه انس بیاد پایین بدون دخالت دلار یعنی دلار زیاد نشه ثابت بمونه سکه چقدر میاد پایین آخه این چند روز 100 دلار انس اومد پایین ولی سکه نهایت 1000 تومن ارزون شد .چراااااااا؟یعنی علتش به خاطر دلاره ؟بعد به نظرتون تا آخر سال دلار چقدر میشه ؟
اگه انس بیاد پایین دلار بره بالا چی میشه؟سکه هم میره بالا

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
ولی سکه نهایت 1000 تومن ارزون شد .چراااااااا؟یعنی علتش به خاطر دلاره ؟بعد به نظرتون تا آخر سال دلار چقدر میشه ؟
اگه انس بیاد پایین دلار بره بالا چی میشه؟سکه هم میره بالا
کسی که سکه رو گرون خریده ،موقع فروش نمی یاد ارزونتر بده که . صبر می کنه گرونتر بشه .

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 14:04 چهارشنبه 23/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 615000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 595000
نيم سکه بهار آزادی : 286000
ربع سکه بهار آزادی : 147000
سکه يک گرمی : 76000
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:43 چهارشنبه 23/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 533000