• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
احتیاج شدیدی به پول دارم برای خرید خونه
حدود صد تا سکه دارم به نظرتون الان بفروشم یا بزارم بازار یکم رونق بیشتری بگیره
البته چک رو برای بهمن ماه نوشتم می ترسم افت قیمت داشته باشیم استرس دارم
کلا معاوضه سکه با منزل مسکونی پیشنهاد میشه یا نه؟
روی حساب پول این سکه ها چک نوشتی؟؟ قمار داری میکنی , برو بفروش. این کارا که حساب کتاب نداره , یعنی اگه حساب کتاب داشت هرکسی وارد این بازار میشد میلیاردر بود.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
روی حساب پول این سکه ها چک نوشتی؟؟ قمار داری میکنی , برو بفروش. این کارا که حساب کتاب نداره , یعنی اگه حساب کتاب داشت هرکسی وارد این بازار میشد میلیاردر بود.

پول نقد ندارم که همش رو پول سکه هام حساب کردم

یعنی تا بهمن ماه هر روزی که یه کوچولو تکون بخوره فروختم به اسنرسش نمی ارزه
البته سکه رو خیلی ارزون خریدم فکر کنم از سکه های 400تومنی هم توش باشه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454

خونه وسیله اسایشه وداشتنش واجب سکه وسیله سرمایه گذاریه
ماشا الله وضعتون خوبه ها بزنم به تخته کاش ما هم اینقدر داشتیم.:D

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
خونه وسیله اسایشه وداشتنش واجب سکه وسیله سرمایه گذاریه
ماشا الله وضعتون خوبه ها بزنم به تخته کاش ما هم اینقدر داشتیم.:D

ایشالا شما هم یه مقدار پس انداز کنید همینقدر میشه دیگه شایدم بیشتر خدا همه رو خونه دار کنه.
خب اینا رو تو قرعه کشی بانک که جایزه نبردم پس انداز چندین ساله

نمی دونم چرا هر چی اونس میاد پایین سکه تکون نمی خوره به قول دوستان نشونه تضعیف ریاله
من فکر نمی کنم با این شرایط نگه داشتن ریال به صلاح باشه برای همین دست بکار شدم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
از حالا خرد خرد بفروشید هر روز چند تاشو بفروشین که در برابر نوسانات صدمه کمتری ببینید بعد هم به نظر من منزل چون برای سکونت هست و آرامش خیال بیشتری به آدم میده بهتره.ایشالا مبارکتون باشه

احتیاج شدیدی به پول دارم برای خرید خونه
حدود صد تا سکه دارم به نظرتون الان بفروشم یا بزارم بازار یکم رونق بیشتری بگیره
البته چک رو برای بهمن ماه نوشتم می ترسم افت قیمت داشته باشیم استرس دارم
کلا معاوضه سکه با منزل مسکونی پیشنهاد میشه یا نه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466

به نظرم الان نفروش
تا بهمن حداقل 5 تا 10 درصدی راحت افزایشی تکون میخوره

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طلا در بازار‌های جهانی
قیمت جهانی طلا دیروز در پایین‌ترین سطح تا محدوده 1600 دلار پایین آمد و حفظ نرخ بهره در فدرال رزرو در سطح بین صفر تا 25 صدم درصد در حالی که نرخ بهره در اغلب کشورها به‌جز ژاپن بیشتر از آمریکا است، موجب شد تا چشم‌اندازها برای رشد اقتصادی در این کشور بهبود یافته و برابری یورو در مقابل دلار تا 3/1 درصد افت کرد. افزایش ارزش دلار مهم‌ترین دلیل افت قیمت طلا عنوان شده است. Terry wootenسردبیر سايت کیتکو در یاداشتی با برشمردن دلایل افت و خیز قیمت طلا در سال 2011 همچون عدم توافق اوباما و کنگره آمریکا بر سر سیاست‌های مالی این کشور، افت رتبه اعتباری آمریکا از سطح AAA مثبت و تداوم بحران مالی در اروپا، برای سال 2012 نیز دلایل مذکور را پابرجا دانست و افزود: اینکه نرخ رشد اقتصادی در چین به چه اندازه‌ای برسد مشخص نیست. اینکه مشکلات بازار‌های مالی جهان به کشورهای نوظهور سرایت کند، نامشخص است و اینکه نتایج انتخابات آمریکا بر بازار‌های جهانی چه تاثیری خواهد داشت، باید منتظر ماند. در همین حال افزایش نیافتن قابل انتظار تقاضا در هندوستان در پایان ماه اکتبر و رقابت دلار آمریکا با طلا در جذب نقدینگی‌های بازار عوامل دیگر افت قیمت طلا عنوان شده است.

13-02.jpg

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:20 شنبه 26/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 548600
نيم سکه بهار آزادی : 264680
ربع سکه بهار آزادی : 132080
سکه گرمی : 73840

:lol:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دیگه باید به یقین رسید بانک مرکزی هدفش کاهش قیمت و به قول بهمنی ترکوندن حباب نبوده و فقط می خواست یه سودی کنه و
ملتی سره کار باشند ؛
چون بیکار کم نداریم ؛
کلا دولت عادت به درست کردن کارهای کاذب زیاد داره ؛

قیمت جهانی طلا پایین میاد ؛ اینجا میره بالا ؛ بانک گرون می کنه ؛ :p

دوستانی که گفتند گرون می شه ؛ حدسشون درست بوده
طبق هفته های گذشته در هفته معمولا 3 بار افزایش قیمت می ده که یقینا تا دو هفته دیگه به نرخ بازار الان می رسه و بازار هم خودشو به بالاتر از اون حبابی که بهمنی می گفت می رسونه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دیگه باید به یقین رسید بانک مرکزی هدفش کاهش قیمت و به قول بهمنی ترکوندن حباب نبوده و فقط می خواست یه سودی کنه و
ملتی سره کار باشند ؛
چون بیکار کم نداریم ؛
کلا دولت عادت به درست کردن کارهای کاذب زیاد داره ؛

قیمت جهانی طلا پایین میاد ؛ اینجا میره بالا ؛ بانک گرون می کنه ؛ :p

دوستانی که گفتند گرون می شه ؛ حدسشون درست بوده
طبق هفته های گذشته در هفته معمولا 3 بار افزایش قیمت می ده که یقینا تا دو هفته دیگه به نرخ بازار الان می رسه و بازار هم خودشو به بالاتر از اون حبابی که بهمنی می گفت می رسونه

نه قصدش واقعا پایین اوردن قیمت بود , ولی نه با سکه دادن , با چو انداختن , که خب با روزی دویستا سکه دادن توی هر بانک جواب نداد , از طرفی هم شده بود نون دونی برای دلالا , حالا دید قیمت بازار به قیمت بانک نزدیک نشده , قیمت بانکو به قیمت بازار نزدیک کرد که صف های سکه رو بخوابونه. به هر حال این سود مفت و مجانی ای که دلالا با یه شب تو صف وایسادن میکردن از جیب این ملت داره میره . از طرفی هم جریان تحریم پیش اومد و قیمت دلار رفته بالا , ولی این مردک از بزرگترین خائنان به این مملکته.

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
وای به حال ملت ؛ نفت تحریم بشه ؛ اوضاع خیلی خراب می شه ؛

بانک مرکزی فقط فکرش تشویش اذهان عمومی است ؛ وگرنه فروختن طلا با نرخ بالاتر و دریافت ریالی که داره افت می کنه چه نفعی داره معلوم نیست ؟؟؟؟!!!!!

البته به تحلیلی بانک داره با فروش سکه به نرخ بالاتر ؛ به همون مقدار ریالی که ارزشش افت کرده از مردم می گیره

چون اگر با دلار 1100 تومن بانکی طلا رو حساب کنید
هر سکه به نرخ جهانی می شه 468000

اما بانک داره الان به نرخ دلاری 1293 حساب می کنه سکه رو
بازار هم به نرخ دلاری 1388 داره حساب می شه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
:lol::lol::lol:

چوپان دروغگو هم اينقدر رسوا نبود كه اين هست. كسي(حتي اطرافيانش) براش تره خرد نميكنند، چه برسه به مردم ! همينكه حرف ميزنه همه بالعكس عمل ميكنند چون خوب شناختن ...
دقیقا همینه همیشه باید بر عکس عمل کردیادتونه می گفت دلار 1000 تومنی در راه است .حالا خیلی دلم میخواد ببینم چه جوری پیش فروش میکنه اینم عین ا.ن هست حرفاش که هر جا میشینه یه چیزی میگه جو گیر میشه بعد تازه میاد فکر میکنه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دقیقا همینه همیشه باید بر عکس عمل کردیادتونه می گفت دلار 1000 تومنی در راه است .حالا خیلی دلم میخواد ببینم چه جوری پیش فروش میکنه اینم عین ا.ن هست حرفاش که هر جا میشینه یه چیزی میگه جو گیر میشه بعد تازه میاد فکر میکنه
پیش فروشی در کار نیست. با این تحریما بعیده بیاد سکه حراج کنه , البته همونوقتم اگه بحث تحریم و اینا در کار نبود و بازار ثابت بود بازم بعید میدونم میومد سکه 540 تومنی میداد , چه برسه حالا.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دقیقا
بچه ها 1 سوال به نظرتون الان پول بدیم اوراق بخریم برای خونه خریدن بهتره سا اینکه چند وقت پول بذاریم بمونه وام مسکن بگیریم؟

بالا