• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من سکه های امسالم رو خریدم (ماهی 1 سکه تمام که حداقل سالی 12 سکه تمام بشه)
اولیش رو 427500 و آخریش رو 618000 خرید و میانگین خریدم 521.166 تومان بوده
می خواستم اگه تونستم از بانک سکه بخرم بازم خرید کنم اما با این وحشی بازی که ملت دم بانک در میارن ارزشش رو نداره
حالا می خوام، تا آخر سال بجای سکه دلار بخرم و فکر کنم بتونم یه 5000 تایی بخرم، حالا چند تا سوال دارم
بنظرتون می تونم از بانک دلار بخرم؟
می دونم که باید پاسپورت ببرم بلیط ترکیه بخرم (بعد از خرید دلار کنسل کنم). اما بعدش رو نمی دونم چیکار باید بکنم
آیا اصلا میشه دلار از بانک خرید؟ یا نمیشه و پول کنسلی بلیط هم ضرر میشه؟
اگه نمیشه دلار مسافرتی خرید، برم بازار همون سکه به قیمت بازار بخرم ...
خواهش می کنم راهنمایی کنید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برو تو ویرایش نوشته از اونجا حذفش کن .ببین دلارهاتو سپرده ارزی کردی که سود روش میاد ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دیگه قدیمی شده عزیزم تو اخبارم نشون داد الان که اکثرا بلیط 1 روز قبل میدن

من سکه های امسالم رو خریدم (ماهی 1 سکه تمام که حداقل سالی 12 سکه تمام بشه)
اولیش رو 427500 و آخریش رو 618000 خرید و میانگین خریدم 521.166 تومان بوده
می خواستم اگه تونستم از بانک سکه بخرم بازم خرید کنم اما با این وحشی بازی که ملت دم بانک در میارن ارزشش رو نداره
حالا می خوام، تا آخر سال بجای سکه دلار بخرم و فکر کنم بتونم یه 5000 تایی بخرم، حالا چند تا سوال دارم
بنظرتون می تونم از بانک دلار بخرم؟
می دونم که باید پاسپورت ببرم بلیط ترکیه بخرم (بعد از خرید دلار کنسل کنم). اما بعدش رو نمی دونم چیکار باید بکنم
آیا اصلا میشه دلار از بانک خرید؟ یا نمیشه و پول کنسلی بلیط هم ضرر میشه؟
اگه نمیشه دلار مسافرتی خرید، برم بازار همون سکه به قیمت بازار بخرم ...
خواهش می کنم راهنمایی کنید

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
من می خوام دلار بخرم نگه دارم، نمی خوام بفروشم، یک مقدارشو برای عید که می خوام برم مسافرت می خوام حدود 5000 تاش رو هم واسه پس انداز می خوام، یعنی باید برم از بازار به قیمت آزاد بخرم؟
البته 1400 هم بخرم بازم سود داره چون با توجه به تحریم بانک مرکزی ذره ای شک ندارم دلار تا قبل از عید 1500 رو رد می کنه
اما واقعا راهی برای خرید دلار دولتی نیست؟

الان راهی نیست
بلیط ترکیه و امارات و ارمنستان یک روز قبل بهتون تحویل می شه و در صورت کنسلی کل پولش سوخت می شه

الان فرضا دلار 1400 هم باشه اختلاف دلار شما با 2000 تا می شه
400 هزار تومن

اگر از بازار بخرید مطمئن باشید تا عید 1500 هستش
سکه هم آینده خوبی براش پیش بینی نمی شه ؛ فقط ممکنه بهمنی دوباره بعد از واریز یارنه قیمت رو بیاره رو 520
احتملا هستش
اما دوباره همین بازی هستش
هر چی قیمت دلار بره بالا ؛ قیمت بازار سکه بالاتره

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
تا اخر امسال رو 1700 حساب کنید قیمت دلارو

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
مقاومت 1400 تو دلار تو بازار شکسته شد پیش به سوی دلار 1450 ......مقصد بعدی هست تا 2000 ...تا اوایل تیر ماه سال اینده رو بهتون تضمین میدم قیمت دلار میرسه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقای anonyالان نظرتون رو دلار چیه تو این شرایط که بچه ها میگن تا عید به 1700 میرسه و سال دیگه بالاتر چی پیشنهاد میکنی؟شما خودت سکه میخری یا دلار؟به نظرتون با قیمت 1400 دلار بخرم چطوره ؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
من هنوز نظرم روی سکه هست به چند دلیل:

مهمترینش اتفاقیه که در چند روز اخیر افتاد. می بینید که وقتی اونس سقوط میکنه، چون در مقابل دلار تقویت میشه پس سکه سقوط نمیکنه. پس در هر حال سکه تحت تاثیر اونس(که صعودی خواهد بود انشالله) و اگرم صعود نکنه دلار(جهانی) بالا نگهش میداره، پس سکه بالا خواهد رفت.

تحلیل بالا تازه بدون در نظر گرفتن اثر ریال بود. این ریال کم ارزش شونده را که اضافه بکنید چه دلار چه سکه هر دو صعود خواهند کرد. راستش نرخ سود این دو نزدیک به یکدیگر خواهد بود چون بدلیل نقد شوندگی بالای هر دو بازار، در صورتیکه یکی سوددهی خیلی بیشتر از دیگری داشته باشه بسرعت پولها جابجا میشه و جبران میکنه. مخصوصا که بازیگران هر دو بازار هم یکی هستند(صرافها). فقط میتونم بگم خوش بحال صرافها و طلا فروشها که خیلی خوشبحالشونه.

در هر صورت هنوزم این حرف که حساسیت دولت روی دلار بیشتره و اون رو کنترل شدیدتری خواهند کرد، صحیح است. البته دیگه کنترل کار از دست خارج شده ولی بازم من میگم سکه آزادتر از دلار هست و دلار 1700 تومنی که صحبتش هست اصلا درب یکسری کارخانه ها را در جا خواهد بست و شورش هایی اتفاق می افته و تورم بالای 50% سالیانه خواهد رفت. در حالیکه سکه گران فقط یکسری را پولدار میکنه و ضررش کمتره. پس دولت این را ترجیح خواهد داد.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:20 دوشنبه 28/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 579800
نيم سکه بهار آزادی : 280280
ربع سکه بهار آزادی : 140920

روزی بیست تومن میزاره روی سکه !! شرمم خوب چیزیه !!

دلار هم 1424 تومن !!
هنوزم میگیم امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه !!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:20 دوشنبه 28/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 579800
نيم سکه بهار آزادی : 280280
ربع سکه بهار آزادی : 140920

روزی بیست تومن میزاره روی سکه !! شرمم خوب چیزیه !!

دلار هم 1424 تومن !!
هنوزم میگیم امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه !!
این مثقال چرا دلار و اینقدر دیر اپدیت میکنه؟از چه سایتی شما قیمت دلار و زودتر از مثقال میگیرین؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
فاک

اصلا سر در نمیاریم از این قیمت های سکه

امروز سکه اون قیمتیه که من منتظرش بودم برای فروش و برای بهمن ماه چک کشیدم

به نظرتون طمع نکنم و بفروشم یا باز هم گرون تر می شه؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
قیمت سکه رسید به قیمتی که هر اونس طلا نزدیک 1800 دلار شده بود!

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان،میشه بگین اگه نفتمون هم تحریم کنن،وضعیت سکه و دلار به کجا میره؟ خواهشاً جواب بدین...ممنون

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان اعلام کرد که سکه رو از فردا با نرخ 546 هزار تومن که موقع تحویل 4 درصدم مالیات باید داد که حدودا 21 تومن مالیات میشه , پیش فروش میکنن , تحویلم از چهار ماه دیگست.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
الان خرید دلار به نفعه . با توجه به احتمال بالا رفتن .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها من میخوام برم بگیرم به نظرتون خوبه آخه اینا هر طرحی میریزن روزهای اول خوبه بعد تعطیل میشه
شما نظرتون چیه ارزش داره من خودم مخالف بودم ولی الان داره تصمیم عوض میشه شما چی میگین بریم نریم چه کنیم

الان اعلام کرد که سکه رو از فردا با نرخ 546 هزار تومن که موقع تحویل 4 درصدم مالیات باید داد که حدودا 21 تومن مالیات میشه , پیش فروش میکنن , تحویلم از چهار ماه دیگست.

بالا