• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بچه ها من میخوام برم بگیرم به نظرتون خوبه آخه اینا هر طرحی میریزن روزهای اول خوبه بعد تعطیل میشه
شما نظرتون چیه ارزش داره من خودم مخالف بودم ولی الان داره تصمیم عوض میشه شما چی میگین بریم نریم چه کنیم
با این اوصاف و جریانات دلار و ... که خوبه , ولی موقعی که شروع کنن بدن ممکنه سکه شدید بکشه پایین .

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 14:00 دوشنبه 28/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 635000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 614000
نيم سکه بهار آزادی : 293000
ربع سکه بهار آزادی : 150000
سکه يک گرمی : 78000
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:20 دوشنبه 28/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 579800
نيم سکه بهار آزادی : 280280
ربع سکه بهار آزادی : 140920
سکه گرمی : 75400

بانک قیمتش رو نزدیک به قیمت بازار کرده .
یعنی سود دلالی سکه به 4 درصد رسید . هفته پیش سودش 16 درصد بود (90/530) .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه اگرم بکشه پایین یعنی به نظرت 550 میشه ؟میدونی ما الان باید بفهمیم اینا هدفشون چیه دارن چیو پیش بینی میکنن که این کارو میکنن ؟نمیدونم

با این اوصاف و جریانات دلار و ... که خوبه , ولی موقعی که شروع کنن بدن ممکنه سکه شدید بکشه پایین .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من میگم اینا پولارو میگیرن 3 ماه باهاش کار میکنن بعدم یه بامبولی درمیارن میگن که بع علت فلان و...بیان یکی یکی از تاریخ ...تا...پولاشونو پس بگیرن آخه نمیتونن این کارو بکنن ندارن که بکنن فقط حس میکنم میخوان نقدینگی کم بشه .

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
يه بار چند ماه پيش بانك ملي سكه هاي يادبود عيد غدير رو پيش فروش كرد كه در موقع پيش فروش ماليات هنوز روي سكه نذاشته بودن بعد كه سكه ها رو خواستن تحويل بدن قانون ماليات چهار درصد اجرا ميشد كه موقع تحويل اين 4 درصد رو از مردم گرفتن در حالي كه قبلا اصلا چيزي قرار نبود بگيرن
اگه براي اين بار از اين برنامه ها نريزه ميتونه خوب باشه
البته احتمالا قيمت سكه اين روزا هم كمي در بازار ارزونتر ميشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببینیم 546000 با 4% حساب کنیم میشه 567840.پس نتیجه میگیریم قیمت سکه از 570مطمینن پایینتر نخواهد آمد و یه چیز دیگه امسال 4% هست سال دیگه 5%ارزش افزوده هستش یعنی بخوان تحویل بدن خوش بینانه میشه 573000تومان .پس ای دل غافل کاشکی هر چی داشتیم میخریدیم همین یکی 2 هفته ..

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
آقایون من از یکی از رؤسای بانک ملی پرسیدم گفت الان فروش سکه رو قطع کرده اند اونوقت شما چه طوری میگین داره پیش فروش میکنه ؟؟؟ :eek:

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اسپات = spot = بازار نقدي

در مقابل فيوچر = future = بازار آتي

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آهان .مرسی .یکی داره پاک میکنه نوشته هاشو چرا

Ali Dicaprio

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان اگه الان من بخوام سکه بگیرم برم از بانک بگیرم ؟ ( که بانک مثل اینکه پیشفروشی میدن ) یا آزاد ؟ در کل یه راهنمایی بکنین ممنون میشم

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
546
حداقل4درصد مالیات میشه حدود22
اگر سود ماهانه روهم حداقل 1.5درنظربگیریم میشه 8*4

کلا
546
+
22
+
32
=
600
(درسته این محاسبات؟)

اگر اونس در همین حد 1580-1630 بمونه و دلار بره بالا، تا آخر دی احتمالا سکه چقدر میشه؟

.

دوست عزیز مالیات برای انور سال 5 درصد میشه.سالی یک درصد اضافه میشه .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
راستی این ارزش افزوده آخرش چند درصده تا کی میره بالا ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بله، تازه این قانون الان هست! خیلی راحت میتونن یه بند و تبصره اضافه کنن و مثلا بگن برای کالای لوکس و طلا و ... مالیات 10 درصد!

دوست عزیز مالیات برای انور سال 5 درصد میشه.سالی یک درصد اضافه میشه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگه بخوایم خواب سرمایه رو حساب کنیم خب کسی که همین الانم سکه رو بخره تا چهار ماه دیگه سرمایش خوابیده اگه سکه گرون نشه , پس این کنسله . مگه اینکه کسی قصدش این باشه الان سکه بخره یه ماه دیگه بفروشه .
ولی باید درست بررسی بشه و دید از چه راه هایی میتونه نیش بزنه به ادم یکیش همین مالیات میتونه باشه , یکیش پایین اومدن شدید قیمت بعد از دادن سکه ها , یکی دیگه اینکه گفته از چهارماه !! یعنی میتونه چهار ماه باشه , شش ماه ! هشت ماه ! که البته این مورد هم برای کسی که بلند مدت میخواد مشکلی نیست.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
فرمول محاسبه قیمت سکه:(31.1÷قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد × 0،916×وزن سكه}+ حق ضرب
8.136*0.916*1600*1420/31.1

=544
اگر 2-3 تومن هم برای حق ضرب حساب کنیم میشه قیمتی که بانک مرکزی برای پیش فروش اعلام کرده(بدون مالیات بر ارزش افزوده)
دوستان دقت کنن بانک دلار 1420 تومنی رو برای محاسبه قیمت در نظر گرفته(فکر نکنید دارن حلوا تقسیم میکنند)
اگر 5% مالیات رو هم در نظر بگیریم 573 تومن به دستتون میرسه

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
عرضه و تقاضا و قیمت دلار قیمت سکه رو در بازار مشخص می کنه

یک عده ای سکه بانکی رو می گرفتند و بیرون می فروختن
یعنی نصبتا قیمت سکه به دلیل فروش مردم یه مقدار هر روز پایین بود
از فردا که کسی برای فروش نده بازار
قیمت رشد صعودی می گیره
همین طور قیمت دلار که 100 % بالا می ره

مخصوصا بعد از ژانویه که می ترکونه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
عرضه و تقاضا و قیمت دلار قیمت سکه رو در بازار مشخص می کنه

یک عده ای سکه بانکی رو می گرفتند و بیرون می فروختن
یعنی نصبتا قیمت سکه به دلیل فروش مردم یه مقدار هر روز پایین بود
از فردا که کسی برای فروش نده بازار
قیمت رشد صعودی می گیره
همین طور قیمت دلار که 100 % بالا می ره

مخصوصا بعد از ژانویه که می ترکونه
امان از روزی که سرمایه گذاری روی سکه و دلار جذابیتش رو از دست بده و این جو روانی موجود از بین بره.اونوقته که همین آدمایی که صف میکشیدن و سکه میخریدن صف میکشن که بفروشن و خریداری نیست.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اون دوستمون که میگفت چک دارم برای خونه میخواست ببینه بفروشه یا نه , به نظرم سکه فعلا تا قیمت 570 تومن میشه مطمعن بود پایین تر نمیاد , چون بانک بعد از این طرح نمیتونه بزاره پایین بیاد , چون به این حد برسه مردم پولاشونو از بانک پس میگیرن میرن بازار ازاد سکه میخرن , در نتیجه سعی میکنه بالای 580 نگه داره که پولا پیشش بمونه , حالا اگه مجبور بشی سکه هاتو 570 بفروشی و این کارو بکنی چکتو میتونی پاس کنی نگه دار سکه هاتو تا دو سه ماه دیگه. باز خودت میدونی چون پدر مادر نداره این کارا.

امان از روزی که سرمایه گذاری روی سکه و دلار جذابیتش رو از دست بده و این جو روانی موجود از بین بره.اونوقته که همین آدمایی که صف میکشیدن و سکه میخریدن صف میکشن که بفروشن و خریداری نیست.
دقیقا من به همین خاطر زیاد به سکه خوشبین نیستم , این اتفاق بلاخره یه روزی می افته.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
شاید برای سکه خریدار (اونم بصورت مقطعی و برای کسانی که نیاز فوری دارند) نباشه یا خیلی زیر قیمت بخرن، اما دلار به هر قیمتی در هر زمانی و به هر میزانی خریدار داره (در بدترین شرایط کافیه 50 ریال زیر قیمت بازار بدی)

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
اون دوستمون که میگفت چک دارم برای خونه میخواست ببینه بفروشه یا نه , به نظرم سکه فعلا تا قیمت 570 تومن میشه مطمعن بود پایین تر نمیاد , چون بانک بعد از این طرح نمیتونه بزاره پایین بیاد , چون به این حد برسه مردم پولاشونو از بانک پس میگیرن میرن بازار ازاد سکه میخرن , در نتیجه سعی میکنه بالای 580 نگه داره که پولا پیشش بمونه , حالا اگه مجبور بشی سکه هاتو 570 بفروشی و این کارو بکنی چکتو میتونی پاس کنی نگه دار سکه هاتو تا دو سه ماه دیگه. باز خودت میدونی چون پدر مادر نداره این کارا.

دقیقا من به همین خاطر زیاد به سکه خوشبین نیستم , این اتفاق بلاخره یه روزی می افته.

آخه مملکت ما بر هیچ اصول وعلمی پایدار نیست

الان گفتن خوب سلف سکه
546000
4 یا 5 درصد ارزش افزوده روز هم می گیرند
می شه 573000

خوب اونی که بخواد پیش خرید کنه به امید اینکه سود کنه رفته خریده ؛ پس کمترین نرخ سود چقدره ؟12 درصد روزشمار
برای هر 546000 تومن برای 4 ماه 22000 تومن سود در نظر بگیرید ؛ کمترین حالت ؛
پس شد : 573+22=595000 قیمت روزی که تحویل بشه

عملا بازار به دلیل اشباع شدن در زمان تحویل سکه ها می کشه پایین و سکه ها می مونه رو دست مردم
چون همه فروشنده هستند

البته فاکتورهای دیگری در سلف این ماجرا هست که :

شرایط سیاسی
تحریم نفت ؛ بانک
قیمت دلار

الان دقیقا قیمت دلار با قیمت انس یکی هستش و قیمت سکه همین که در بازاره

تحلیل اینه ؛ قیمت چند روز آینده میاد پایین ( البته قیمت دلار الان خیلی بالاست )
بانک مرکزی یه پلی تیکی به دلار میزنه ؛ اما میره بالا و با نزدیک شدن به زمان تحویل به شدت میاد پایین سکه و با عرضش
این مردم هستند که ضرر می کنند

کلا بانک از عرض پیش فروش یا همون سلف سکه ؛ هدفش جمع کردن نقدینگی از بازره
که تا حدودی در عرضه سکه بانکی موفق بود ؛

اما نبود پول تقاضا رو کاهش می ده و تقاضا عرضه رو
رابطه مستقیم برای پایین آوردن تورم

نتیجه :کاهش تورم اما رشد بیکاری بیشتر ؛ به دلیل تولید کمتر و تحریم بیشتر
به نوعی فلج شدن تولید

بالا