• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سکه پایین نیومده هیچ ؛ نسبت به دیروز بالا هم رفت ؛
چون اون عده ای سکه می فروحتند روزانه که از بانک گرفته بودند ؛ دیگه نیست که بدن بازار ؛
پس امروز سکه 620

اما سرمایه میره سمت دلار و بالای 1500 به همین زودی
دقت کنین امکان نداره دلار بالا بره و سکه بالا نره.چون به راحتی میشه سکه رو از کشور خارج(قاچاق)کرد.البته ممکنه قیمت سکه بدون حباب بشه ولی حتما از ارزش ذاتی طلاش کمتر قیمت نمیخوره

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من سکه های امسالم رو خریدم (ماهی 1 سکه تمام که حداقل سالی 12 سکه تمام بشه)
اولیش رو 427500 و آخریش رو 618000 خرید و میانگین خریدم 521.166 تومان بوده
می خواستم اگه تونستم از بانک سکه بخرم بازم خرید کنم اما با این وحشی بازی که ملت دم بانک در میارن ارزشش رو نداره
حالا می خوام، تا آخر سال بجای سکه دلار بخرم و فکر کنم بتونم یه 5000 تایی بخرم، حالا چند تا سوال دارم
بنظرتون می تونم از بانک دلار بخرم؟
می دونم که باید پاسپورت ببرم بلیط ترکیه بخرم (بعد از خرید دلار کنسل کنم). اما بعدش رو نمی دونم چیکار باید بکنم
آیا اصلا میشه دلار از بانک خرید؟ یا نمیشه و پول کنسلی بلیط هم ضرر میشه؟
اگه نمیشه دلار مسافرتی خرید، برم بازار همون سکه به قیمت بازار بخرم ...
خواهش می کنم راهنمایی کنید
متاسفانه با اینکه پولش رو آماده کرده بودم از اون روز تاحالا وقت نکردم برای خرید برم حالا باید 500.000 تومان بیشتر پول بدم ... :hmm:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
امروز ساعت 1 رفتم بانک ملی سعادت آباد گفت تا ساعت 1 بیشتر سکه نمیفروشیم!حدود 15-20 نفری هم بودن و مخواستن بنویسن که ننوشت!
احتمالا فردا و پس فردا حدود 200.000.000.00 تومن سکه مینویسیم.چون حساب کردم که ارزش ذاتی سکه(بدون حق ضرب و مالیات) با دلار 1530 و انس 1613 حدود (1530/31.1*1613*.916*8.137)591.500 تومن هست و قیمت فروش فعلی 546 تومن!
نظر دوستان چیه؟!

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
امروز ساعت 1 رفتم بانک ملی سعادت آباد گفت تا ساعت 1 بیشتر سکه نمیفروشیم!حدود 15-20 نفری هم بودن و مخواستن بنویسن که ننوشت!
احتمالا فردا و پس فردا حدود 200.000.000.00 تومن سکه مینویسیم.چون حساب کردم که ارزش ذاتی سکه(بدون حق ضرب و مالیات) با دلار 1530 و انس 1613 حدود (1530/31.1*1631*.916*8.137)591.500 تومن هست و قیمت فروش فعلی 546 تومن!
نظر دوستان چیه؟!
راستش نمیشه هیچ نظر قطعی داد
این از اقتصاد ایران.اونم از اقتصاد دنیا

یکسری که دارن وعده سقوط اقتصادی ایران رو تا سال دیگه میدن
یک عده ی دیگه هم میگن **** اقتصادی آمریکا داره فرو میپاشه و به دنبال اون همه چیز به هم میریزه

شاید شاید امن ترین سرمایه توی این آشفته بازار طلا باشه.بازم نمیشه هیچ اطمینان بالایی داد

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
واقعا فكر می‌كنم سكه اين روز‌ها خيلی گزينه خوبی برای سرمايه گذاری بسيار كوتاه مدت شده ! ديشب از صرافی سر كوچمون سكه گرفتم دونه‌ای 606 همين الان از صرافی برگشتم فروختم 624 ! عجب گل و بلبليه :دی

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
داریم می ریم که سکه پرواز کنه
تمام 628
نیم 300
دلار 1560

دست گلتون درد نکنه : دی

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
فردا هر طور شده میرم 2 هزار تا دلار میخرم ... :hmm:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
فردا هر طور شده میرم 2 هزار تا دلار میخرم ... :hmm:

البته بعید نیست اینا به خاطره انتخابات ؛ دستوری و با خالی کردن صندوق ذخیره ارزی بیارن پایین

اما بعدش دوباره مثل فنر به 2000 یا بالاش می رسه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
کاشکی ارزش دلار نسبت به طلا بیاد پایین اونس بره بالا
حداقل تاثیرش رو مردم کمتره

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
حالا هر طور كه پيش مياد جوري بشه كه هم كسايي كه رفتن سراغ سكه سود كنن هم كساييكه رفتن تو بازار دلار ...
هرچند جفتش باهم خيلي خوشبينانه است ولي بهرحال هر بازاري كه سرمايه ها رو به جايي غير از جيب دولت سرازير
كنه من يكي كه ازش حمايت ميكنم .

خب دولت پول نداشته باشه که بدتره !!!!!!!

این طوری هر چی سوبسید هس ور میداره دهن قشر کم درامد سرویس میشه که !!!!

بدبختانه همینطوری نون گیرشون نمیاد بخورن

بنزین میشه 1000 تومن

شیر میشه 2000 تومن

گرچه همین الانم داره یواش یواش ...

همین یارانه ام بهشون نده دیگه گمونم تلف میشن

نیگا به خودت نکن جوونی برجی 4 5 در میاری

خیلیا چشمشون به همین برجی 50 تومنس که میریزن تو حسابشون

فک کردی یه کارگر چقد حقوق میگیره خیلی بگیره 500 600 دیگه بیشتره ؟؟؟؟؟

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
براي حل مشكل افزايش نرخ سكه بايد دولت طرح " سكه مهر " را اجرا كند . مگر نه اينكه مشكل مسكن را بعد از گندي كه به بازار مسكن زدند (افزايش وام خريد مسكن - وام كارگاه هاي زود بازده و اقداماتي كه موجب خروج سرمايه از بخش مسكن شد . ) حل نمودند . با اين طرح هم مشكل سكه (ناشي از اصرار بر بهره بانكي تك رقمي!!!!!! و ركود در بخش مسكن و بازار موبايل و اتومبيل و ......)را حل كنند .

البته طرح " دلار مهر " را هم اگر بعد از اجراي موفقيت آميز مسكن مهر و طلاي مهر اجرا كنند بد نيست . فكر مي كنم مشكل كمبود دلار و افزايش قيمت ناشي از آن را حل نمايند .:)

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
با عدم خرید ارز؛ مردم فداکاری کاری مالی کنند

فارس: افزایش لحظه ای نرخ ارز بسیاری از مردم را برای خرید دلار وسوسه می کند، شما خود به عنوان اقتصاد در چنین شرایطی حاضر به خرید ارز هستید؟ توصیه اتان در این شرایط به دیگران چیست؟

حکیمی پور: در این روزها بسیاری از مردم این سوال را اقتصاددان ها دارند که در چنین شرایطی چه کنند؟ توصیه من در این ایام، عدم خرید است. گرچه به ظاهر و در کوتاه مدت خرید ارز به منفعت افراد به نظر می رسد ولی در بلندمدت به ضرر آنها و همچنین به ضرر منافع ملی است. افزایش حباب گونه قیمت ارز نتیجه ای جز به ورطه بحران کشاندن اقتصاد ندارد. همانطور که مردم در گذشته برای منافع ملی فداکاری کرده اند، اینبار نیز با فداکاری مالی باید از منافع لحظه ای و مقطعی خود به نفع اقتصاد کشور چشم بپوشند.
تجربه بحران ارزی خاص ایران نیست و بسیاری از کشورها این تجربه را داشته اند. آنچه در این میان مهم عملکرد مردم و دولتها است. گاه برای خروج از بحران نیاز به برخی فداکاریهاست. به عنوان مثال، وقتی بعد از جنگ که هیلتر مجارستان را اشغال کرد، اعلام کرد یا این کشور باید 35 میلیون کرون بپردازد یا قطعه ای از خاک خود را تقدیم هیلتر کند، در چنین شرایطی مردم برای حفظ خاک کشور خود، طلا و هم دارایی ها خود را فدا کردند.

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک موسسه سرمایه‌گذاری آمریکا پیش بینی کرد:
سقوط قیمت جهانی طلا به زیر 1400 دلار در آینده نزدیک

خبرگزاری فارس: رییس یک شرکت سرمایه گذاری آمریکا با پیش بینی کاهش قیمت جهانی طلا به کمتر از 1400 دلار در آینده نزدیک گفت خرید طلا در شرایط کنونی به سرمایه‌گذاران توصیه نمی شود.
خبرگزاری فارس: سقوط قیمت جهانی طلا به زیر 1400 دلار در آینده نزدیک

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان بی سی، رییس شرکت سرمایه گذاری امکای کومودیتی آمریکا تاکید کرد به نظر من قیمت طلا به زودی اصلاح خواهد شد و به کمتر از 1400 تا 1450 دلار در هر اونس خواهد رسید.
بر اساس این گزارش میتال آشوک پیش بینی کرد با افزایش ارزش دلار در برابر یورو فشار بر قیمت جهانی طلا افزایش خواهد یافت و قیمت این فلز گرانبها کاهش خواهد یافت .
وی تاکید کرد: خرید طلا در شرایط کنونی به سرمایه گذاران بین المللی توصیه نمی شود و بهتر است طلا برای سرمایه گذاری های کوتاه مدت استفاده شود .
وی تصریح کرد به نظر من قیمت نقره نیز مانند طلا اصلاح خواهد شد . اگر قیمت طلا به 1640 تا 1650 دلار در هر اونس برسد بهترین فرصت برای فروش خواهد بود . افزایش شاخص ارزش دلار در برابر ارزهای معتبر بین المللی مهمترین علت کاهش قیمت طلا خواهد بود . میانگین قیمت هر اونس نقره نیز به کمتر از 26.5 تا 27 دلار خواهد رسید.
وی در ادامه در خصوص قیمت نفت نیز گفت پیش بینی من این است که قیمت نفت نیز بین 80 تا 105 دلار در نوسان خواهد بود .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره داره میاد پایین .الان تو سایت گرم زده پیش بینی دلار 1505 .
معمولا 5 شنبه ها میره یه کم بالا حالا ببینیم فردا چی میشه خدا کنه تا شنبه بیاد پایین یه کم بریم بخریم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یادش بخیر یه ماه پیش توی تاپیک دلارگفتم دلار میشه 1500 1550 !!
http://forum.persiantools.com/t214102-page16.html#post4038617
خب با این اخبار جنگ و این بساطا , منتظر رسیدن دلار به 1500 1550 باید بود !!
ریال رو باید نابود شده دونست . تورم دیگه سر به فلک میکشه .
از اینجا به بعدشم بستگی به این داره دلار تا چه قیمتی اصلاح بشه ولی صد در صد باید یک اصلاح صورت بگیره.

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
بحث رو به سمت مسائل سیاسی یا حاشیه ای نکشونید لطفا
تیتر تاپیک مشخص هست و بحث های بی ارتباط هم در این تاپیک جایی ندارن ...
دوستانی که پستشون پاک شد ، ارسال مجدد پست سیاسی یا بی ارتباط به موضوع تاپیک محدودیت دسترسی شون (بن) رو به همراه داره .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دلار داره میاد پایین 1423 به نظرتون بازم میاد پایین؟سکه متاثر میشه از دلار یا نه؟

بالا