Wish Master
Registered User
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 278
شما هم تصمیم داری دلار بخری؟دلار داره میاد پایین 1423 به نظرتون بازم میاد پایین؟سکه متاثر میشه از دلار یا نه؟
منم می خوام بخرم ولی نمیدونم امروز بخرم یا شنبه ...
شما هم تصمیم داری دلار بخری؟دلار داره میاد پایین 1423 به نظرتون بازم میاد پایین؟سکه متاثر میشه از دلار یا نه؟
شما هم تصمیم داری دلار بخری؟
منم می خوام بخرم ولی نمیدونم امروز بخرم یا شنبه ...
من فقط تمام می خرم، ترجیح می دم بیشتر از ماهی 1 دونه نشه ، یعنی کلا سالی 12 تا تمام، بقیه رو دلار می خرم، به نظر من با اینکه سود سکه بیشتره ولی اگه یه شرایط بحرانی پیش بیاد و آدم بخواد بخشی از پس اندازش رو تبدیل به ریال کنه، دلار در هر شرایطی (حتی شرایط جنگی) نسبت به طلا قدرت نقد شوندگی بیشتری دارهآره منم اگه بشه میخوام بخرم میدونی من فکر میکنم وقتی میره رو 1600 میاد پایین 100% دوباره اون قیمتو میبینه و میره بالاتر از اون من شنبه میخرم احتمالا البته بیشتر پولمو سکه میخرم نیم ولی به اندازه 2000 تا دلار میخرم
من فقط تمام می خرم، ترجیح می دم بیشتر از ماهی 1 دونه نشه ، یعنی کلا سالی 12 تا تمام، بقیه رو دلار می خرم، به نظر من با اینکه سود سکه بیشتره ولی اگه یه شرایط بحرانی پیش بیاد و آدم بخواد بخشی از پس اندازش رو تبدیل به ریال کنه، دلار در هر شرایطی (حتی شرایط جنگی) نسبت به طلا قدرت نقد شوندگی بیشتری داره
می خوام حداقل به اندازه ارزش سکه هام، دلار هم داشته باشم، بالاخره آدم باید پیش بینی این رو هم بکنه که خدای ناکرده مجبور بشه یه دفعه بخاطر شرایط بره یه کشور دیگه، اون موقع اگه فقط اگه بخوای یه مشت سکه بگیری دستت راه بیفتی کارت خیلی مشکله ...
ارز همراه مسافرراستی ببینم میشه سکه خارج کرد تو فرودگاه گیر نمیدن؟
خیلی خودتو درگیر این جریان کردیا !!بچه ها اونس بین 1600 تا 1610 نوسان داره به نظرتون این هفته چه جوریه؟ممکنه باز بره زیر 1600
خیلییییییییییییییییییی سکه دارم خیلییییییییییییییییییییییییییی .نه بابا شوخی کردم آخه خیلی علاقه دارم به این روند اونس و اینا .حالا چرا میزنی تو ذوقم .خوب پیش بینی کنین دیگه .پیش بینیتون قوی بشه .راستی فروختی نیم سکه هاتو یا نگه داشتی
صعود قيمت طلا در بازار جهاني با اقدام معامله گران در بهره برداري از ترقي اخير اين فلز و در آستانه تعطيلات سال نو، متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از وال استريت ژورنال، معاملات حجم بالاي طلا براي تحويل در ماه فوريه در بازار كامكس نيويورك، 4.10 دلار يا 0.3 درصد كاهش يافته و به هزار و 613 دلار و 50 سنت در هر اونس رسيد.
قيمتهاي طلا به دنبال كاهش ارزش يورو در برابر دلار كه درخواست سرمايه گذاران براي اين فلز ارزشمند را كاهش داد، در مرز هزار و 600 دلار باقي ماند. بهاي طلا در هفته گذشته به دنبال كاهش ارزش يورو كه نگراني سرمايه گذاران را نسبت به كمبود نقدينگي و فروش گسترده در بازار برانگيخت، به كمترين سطح در پنج ماه گذشته رسيد.
طلا از آن زمان در تلاش براي جبران اين كاهش بوده است و معاملات طلا براي نخستين بار در سه شنبه هفته جاري به هزار و 600 دلار رسيد.
با اين همه احتمال دارد معاملات طلا در ظرف روزهاي آينده رشد بهاي كندي داشته باشد و به طور فزاينده در نوسان باشد زيرا معامله گران در آستانه تعطيلات سال نوي ميلادي فعاليتهايشان را كاهش داده اند.
نقره براي تحويل در ماه مارس در بازار كامكس با 29.6 سنت يا يك درصد كاهش، 29.240 دلار در هر اونس معامله شد.
انتهاي پيام
سلام نیم رو چند پیش فروش میکنن ؟
یه خورده توضیح راجع به پیش فروش سکه بدین ؟
حساب ارزی تو بانک ملت باز کنیم . موقع بستن حساب سود و اصل رو به دلار میدن یا معادل ریالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام نیم رو چند پیش فروش میکنن ؟
یه خورده توضیح راجع به پیش فروش سکه بدین ؟
حساب ارزی تو بانک ملت باز کنیم . موقع بستن حساب سود و اصل رو به دلار میدن یا معادل ریالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه بخوایم رو طلا به غیر از سکه سرمایه گذاری کنیم میشه؟؟مثلا طلای خام میشه از جایی خرید بدون کارمزد برای سرمایه گذاری؟؟
سودش مثل سکه هست؟؟
این جریان پیش فروش رو پیشنهاد میکنم من , به دو دلیل 1- اگه قیمت سکه از اون حدی که پیش فروش میشه توی بازار کمتر بشه ضرر نمیکنی و میتونی بری همون پولی که دادی رو بگیری , 2- اینکه استقبال کم بوده تا الان .دوستان الان سکه خریدن سرمایه ی خوبی محسوب میشه یا نه ؟