• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره منم اگه بشه میخوام بخرم میدونی من فکر میکنم وقتی میره رو 1600 میاد پایین 100% دوباره اون قیمتو میبینه و میره بالاتر از اون من شنبه میخرم احتمالا البته بیشتر پولمو سکه میخرم نیم ولی به اندازه 2000 تا دلار میخرم
شما هم تصمیم داری دلار بخری؟
منم می خوام بخرم ولی نمیدونم امروز بخرم یا شنبه ...

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام
بانک ملی نیم رو چند پیش فروش میکنه ؟؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من شنیدم فقط تمام پیش فروش میشه حالا نمیدونم راسته یا نه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
آره منم اگه بشه میخوام بخرم میدونی من فکر میکنم وقتی میره رو 1600 میاد پایین 100% دوباره اون قیمتو میبینه و میره بالاتر از اون من شنبه میخرم احتمالا البته بیشتر پولمو سکه میخرم نیم ولی به اندازه 2000 تا دلار میخرم
من فقط تمام می خرم، ترجیح می دم بیشتر از ماهی 1 دونه نشه ، یعنی کلا سالی 12 تا تمام، بقیه رو دلار می خرم، به نظر من با اینکه سود سکه بیشتره ولی اگه یه شرایط بحرانی پیش بیاد و آدم بخواد بخشی از پس اندازش رو تبدیل به ریال کنه، دلار در هر شرایطی (حتی شرایط جنگی) نسبت به طلا قدرت نقد شوندگی بیشتری داره
می خوام حداقل به اندازه ارزش سکه هام، دلار هم داشته باشم، بالاخره آدم باید پیش بینی این رو هم بکنه که خدای ناکرده مجبور بشه یه دفعه بخاطر شرایط بره یه کشور دیگه، اون موقع اگه فقط اگه بخوای یه مشت سکه بگیری دستت راه بیفتی کارت خیلی مشکله ...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
راستی ببینم میشه سکه خارج کرد تو فرودگاه گیر نمیدن؟

من فقط تمام می خرم، ترجیح می دم بیشتر از ماهی 1 دونه نشه ، یعنی کلا سالی 12 تا تمام، بقیه رو دلار می خرم، به نظر من با اینکه سود سکه بیشتره ولی اگه یه شرایط بحرانی پیش بیاد و آدم بخواد بخشی از پس اندازش رو تبدیل به ریال کنه، دلار در هر شرایطی (حتی شرایط جنگی) نسبت به طلا قدرت نقد شوندگی بیشتری داره
می خوام حداقل به اندازه ارزش سکه هام، دلار هم داشته باشم، بالاخره آدم باید پیش بینی این رو هم بکنه که خدای ناکرده مجبور بشه یه دفعه بخاطر شرایط بره یه کشور دیگه، اون موقع اگه فقط اگه بخوای یه مشت سکه بگیری دستت راه بیفتی کارت خیلی مشکله ...

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
راستی ببینم میشه سکه خارج کرد تو فرودگاه گیر نمیدن؟
ارز همراه مسافر
· ورود ارز به كشور به هر ميزان آزاد مي باشد . بديهي است مسافرين ورودي بايد ارز همراه خود را با تسليم اظهارنامه ارزي به شعب بانك ملي مستقر در مبادي ورودي اظهار و گواهي دريافت نمايند .
· به موجب مقررات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران خروج وجه نقد حداكثر بمبلغ 5000 دلار ( ويا معادل آن به ارزهاي ديگر )توسط هر مسافر بلامانع مي باشد .
· خروج وجه نقد بيش از سقف تعيين شده موكول به ارائه اظهارنامه ارزي و يا اعلاميه بانكي مربوط ( و يا هر سند بانكي كه مبين پرداخت وجه بصورت اسكناس از محل حساب ارزي يا فروش ارز باشد) توسط مسافر خواهد بود .
· خروج نقدي ارز در قالب چك و يا چك هاي مسافري بانكي بلامانع مي باشد .

البته در مورد پول بردن نگرانه فرودگاه ایران نباشید چون معمولا نه میپرسن نه اصلا میگردن، ولی در صورتی که عازم us هستید به هیچ عنوان بیشتر از 10000$ نبرید چون میگن همشو در بیارید و جلو اونا بشمارید و تمامه جیبهاتون را می گردند و اگه حتی چند دلار و یا معادل آن (حتی ریال) بیشتر از ان مقدار پول همراهتون باشه همه پولتون را ازتون می گیرند. شوخی هم ندارند.

· ميزان خروج و ورود ريال ايراني همراه مسافر حداكثر پانصد هزار ريال (500,000) مي باشد .
طلا و نقره
· ورود زيور آلات طلاي همراه مسافر از قبيل گردنبند ، دستبند ، گوشواره ، انگشتري ، النگو ، ساعت و غيره در حد متعارف و براي مصارف شخصي بصورت واحد مجاز بوده و ورود مازاد بر آن منوط به كسب اجازه قبلي از بانك مركزي مي باشد .
· خروج زيور آلات شخصي همراه مسافر ، حداكثر تا ميزان 150 گرم از انواع مصنوعات طلا مجاز خواهد بود
· خروج مصنوعات و ظروف نقره بعنوان هديه و سوغات توسط مسافر حداكثر تا ميزان 3 كيلوگرم مجاز مي باشد مشروط بر اينكه اشياء مذكور از زمره آثار فرهنگي و تاريخي محسوب نگردد .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرسی از توضیحات کاملت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها اونس بین 1600 تا 1610 نوسان داره به نظرتون این هفته چه جوریه؟ممکنه باز بره زیر 1600

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بچه ها اونس بین 1600 تا 1610 نوسان داره به نظرتون این هفته چه جوریه؟ممکنه باز بره زیر 1600
خیلی خودتو درگیر این جریان کردیا !!
چقدر مگه سکه داری؟ یا اگه نداری چقدر میخوای بخری؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خیلییییییییییییییییییی سکه دارم خیلییییییییییییییییییییییییییی .نه بابا شوخی کردم آخه خیلی علاقه دارم به این روند اونس و اینا .حالا چرا میزنی تو ذوقم .خوب پیش بینی کنین دیگه .پیش بینیتون قوی بشه .راستی فروختی نیم سکه هاتو یا نگه داشتی

خب اگه همین علاقست طوری نیست , گفتم حتما سکه مکه داری نگران پایین بالا شدنشه , گفتم بگم بخوای اینجوری باشی یه سال دوام نمیاری !! حالا اگه تفریحیه که خب هیچی :دی
اره همون روز فروختم دونه ای 287 فکر کنم !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جالب بود
صعود قيمت طلا در بازار جهاني با اقدام معامله گران در بهره برداري از ترقي اخير اين فلز و در آستانه تعطيلات سال نو، متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از وال استريت ژورنال، معاملات حجم بالاي طلا براي تحويل در ماه فوريه در بازار كامكس نيويورك، 4.10 دلار يا 0.3 درصد كاهش يافته و به هزار و 613 دلار و 50 سنت در هر اونس رسيد.
قيمت‌هاي طلا به دنبال كاهش ارزش يورو در برابر دلار كه درخواست سرمايه گذاران براي اين فلز ارزشمند را كاهش داد، در مرز هزار و 600 دلار باقي ماند. بهاي طلا در هفته گذشته به دنبال كاهش ارزش يورو كه نگراني سرمايه گذاران را نسبت به كمبود نقدينگي و فروش گسترده در بازار برانگيخت، به كم‌ترين سطح در پنج ماه گذشته رسيد.
طلا از آن زمان در تلاش براي جبران اين كاهش بوده است و معاملات طلا براي نخستين بار در سه شنبه هفته جاري به هزار و 600 دلار رسيد.
با اين همه احتمال دارد معاملات طلا در ظرف روزهاي آينده رشد بهاي كندي داشته باشد و به طور فزاينده در نوسان باشد زيرا معامله گران در آستانه تعطيلات سال نوي ميلادي فعاليت‌هايشان را كاهش داده اند.
نقره براي تحويل در ماه مارس در بازار كامكس با 29.6 سنت يا يك درصد كاهش، 29.240 دلار در هر اونس معامله شد.
انتهاي پيام

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان اگه بخوایم رو طلا به غیر از سکه سرمایه گذاری کنیم میشه؟؟مثلا طلای خام میشه از جایی خرید بدون کارمزد برای سرمایه گذاری؟؟

سودش مثل سکه هست؟؟

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام نیم رو چند پیش فروش میکنن ؟
یه خورده توضیح راجع به پیش فروش سکه بدین ؟
حساب ارزی تو بانک ملت باز کنیم . موقع بستن حساب سود و اصل رو به دلار میدن یا معادل ریالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
حساب ارزی تو بانک ملت باز کنیم . موقع بستن حساب سود و اصل رو به دلار میدن یا معادل ریالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
فعلا مثله اینکه فقط تمام پیش فروش میشه:)

.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من که باز نکن اشتباهه ولی اگه خواستی باز کنی حتما گواهی بگیر که باز پرداختش به دلار باشه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
امروز رفتم رو 1400 حدود 2-3 هزار تا دلار بخرم، صرافای نامرد هیچکدوم نمی فروختن، می گفتن نداریم.
مگه میشه صرافی 3 هزار دلار نداشته باشه؟

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان اگه بخوایم رو طلا به غیر از سکه سرمایه گذاری کنیم میشه؟؟مثلا طلای خام میشه از جایی خرید بدون کارمزد برای سرمایه گذاری؟؟

سودش مثل سکه هست؟؟

نبود کسی؟؟

راستی راجع به خرید شمش هم کسی اطلاعات داره؟؟اندازه هاش؟؟از کجا خریدنش؟؟

kingofpop_mjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان سکه خریدن سرمایه ی خوبی محسوب میشه یا نه ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان الان سکه خریدن سرمایه ی خوبی محسوب میشه یا نه ؟
این جریان پیش فروش رو پیشنهاد میکنم من , به دو دلیل 1- اگه قیمت سکه از اون حدی که پیش فروش میشه توی بازار کمتر بشه ضرر نمیکنی و میتونی بری همون پولی که دادی رو بگیری , 2- اینکه استقبال کم بوده تا الان .

بالا