• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
فکر نمیکنی اون فوج عظیمی که تو صف می ایستادن و تقاضای سکه داشتند، کجان و چرا پیش خرید نمیکنند؟ مغز خر خوردن؟ چرا استقبال نشده؟ ;) یادمون نره که عامه مردم عقل معیشت و شم اقتصادی بالایی دارن..

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونا الان دارن دلار میخرن !! چون احتمال اینکه الان با خرید دلار توی دو سه روز سه برابر پولی که قراره روی سکه سود کنن هست ! البته خب احتمال ضررشم هست ,جایی که حجوم زیادتر باشه خطر هم زیاد تره , از طرفی استقبال کم موقع دادن سکه باعث افت چندانی نمیشه , البته معلوم نیست چقدر پیش فروش بشه .
چیزی که مسلمه الان ملت یا دارن دلار میخرن , یا پیش خرید سکه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه مورد دیگه هم بگم , با جهشی که توی قیمت دلار اتفاق افتاد چند روز پیش اگه طرح پیش فروش سکه نبود سکه توی بازار ازاد به یه چیزی توی مایه های 680 میرسید ولی قیمت پایین نگه داشته شد حتی زیر ششصد هم رسیده الان تا تفاوت قیمت با این پیش فروشه کم بشه , هرچی تفاوت قیمت کمتر باشه تقاضا هم برای پیش خرید کمتر میشه ولی وقتی طرح قطع بشه قیمت برمیگرده به چیزی که قرار بوده باشه.
نکته مهم همونه که گفتم که ضرر توش نیست , یعنی اگه قیمت جهانی و کاهش دلار توی داخل و همه اینا باعث شد قیمت سکه پایینتر از 570 بیاد , میتونید برید پس بگیرید پولتونو بعد از بازار سکه بگیرید اصلا !
حالا بعضیا شاید بگن نمیریم پولمونو بدیم یه تیکه کاغذ بگیریم , اگه اینجوری ادم بخواد حساب کنه همه تاجرا و صرافا و سرمایه دارا باید پولاشونو از بانک بکشن بیرون بزارن توی بالش زیر سرشون . هرچی پول توی این مملکت هست توی بانکه و یه تیکه کاغذ دست صاحبشه.

البته اینایی که گفتم در صورتیه که کسی میخواد الان سکه بخره , و از بازار بخره . وگرنه ترغیب به خرید سکه نمیکنم من !

Last edited:

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
آيا امكان داره آمريكا تصميم بگيره ارزش دلارش رو زياد كنه ؟
اگه اين اتفاق بيفته انس مياد پايين . يه جا احتمال رسيدن انس به 1400 دلار رو نوشته بود
البته بعضي از سايتها هم پيش بيني افزايش انس رو مطرح كردند .

اگر چنين اتفاقي بيفته آيا سكه مياد پايين ؟ چقدر احتمال داره ؟

و يه سوال ديگه اگر دلار بره بالا حتما سكه هم ميره بالا ؟ يا اين دو تا مي تونن مستقل باشد از هم ؟

با تشكر

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
عزیزم الان چند ماهی هست که این تصمیمو گرفته .حتی اگه انس به 1400 هم برسه باز ایران تبعیت نکرد دیدین که این چند وقت انس 150 اومد پایین ولی سکه نه .معمولا تاثیر گذار هم هستن رو هم

آيا امكان داره آمريكا تصميم بگيره ارزش دلارش رو زياد كنه ؟
اگه اين اتفاق بيفته انس مياد پايين . يه جا احتمال رسيدن انس به 1400 دلار رو نوشته بود
البته بعضي از سايتها هم پيش بيني افزايش انس رو مطرح كردند .

اگر چنين اتفاقي بيفته آيا سكه مياد پايين ؟ چقدر احتمال داره ؟

و يه سوال ديگه اگر دلار بره بالا حتما سكه هم ميره بالا ؟ يا اين دو تا مي تونن مستقل باشد از هم ؟

با تشكر

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دلار دوباره منفجر شد
حیف که دیور پیدا نکردم بخرم ...
قبلا فکر می کردم بنگهای ها آدمای کثیفی هستند ولی از وقتی سرمایه گذاری روی سکه و دلار رو شروع کردم می بینم این صراف ها و طلا فروش ها حسابی رو بنگاهی ها رو سفید کردن

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
از پارسال که یارانه ها شروع شد خیلی ها که سرمایه داشتن رفتن و طلا و ارز خریدن چون پول ایران بشدت داره ضعیف میشه .

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
می دانید چرا مردم از پیش فروش سکه استقبال نکردند؟ چون قاطبه مردم آخرین باری که دولت موبایل 0912 پیش فروش کرد به خاطر دارند
هر کسی که اون بار رفت موبایل پیش خرید کرد بعد با 50 هزار تومان ضرر مبجور شد بفروشد

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
كسي مي دونه اين قيمت فروش سكه در بانك كه همين الان (دوشنبه ساعت 11:30) در سايت مثقال به قيمت 611800 تومان(البته با نرخ بعدازظهر يكشنبه؟؟؟!!!!) زده يعني چي؟
مگه بانك داره سكه توزيع ميكنه؟ داره ميفروشه؟ كجا؟ شايد هم نرخ بانك كارگشايي و نرخ مزايده اس كه زده....بيشتر به نرخ مزايده اي مي خوره...البته اونم بعيده...آخه خيلي بالاست.در حد قيمت بازاره.
خواستم زنگ بزنم مثقال از خودشون بپرسم كه تلفنش را پيدا نكردم. كسي تلفني از مديريت سايت مثقال داره؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
كسي مي دونه اين قيمت فروش سكه در بانك كه همين الان (دوشنبه ساعت 11:30) در سايت مثقال به قيمت 611800 تومان(البته با نرخ بعدازظهر يكشنبه؟؟؟!!!!) زده يعني چي؟
مگه بانك داره سكه توزيع ميكنه؟ داره ميفروشه؟ كجا؟ شايد هم نرخ بانك كارگشايي و نرخ مزايده اس كه زده....بيشتر به نرخ مزايده اي مي خوره...البته اونم بعيده...آخه خيلي بالاست.در حد قيمت بازاره.
خواستم زنگ بزنم مثقال از خودشون بپرسم كه تلفنش را پيدا نكردم. كسي تلفني از مديريت سايت مثقال داره؟

قیمت میانگین بسته های 100تایی بانک کارگشایی هستش برای دیروز غروب

.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
به گزارش سایت طلا به نقل از سایت fxempire با بررسی های نمودارهایی که درروزهای پایانی هفته گذشته ارائه شده اند می توانیم به این نتیجه برسیم که روند حرکتی طلا در این هفته صعودی نخواهد بود.اما کماکان کارشناسان بر این عقیده اند که جهش دیگری در راه است و این جهش می تواند در میان 10 سال گذشته از بیشترین میزان افزایش برخوردار باشد.

لازم به ذکر است که کماکان ناحیه نرخ حمایتی برای طلا همان 1500 تا 1600 دلار است و در شرایط حال حاضر کسی به فکر فروختن ارزان این فلز نمی باشد و اگر بهای آن پائین تر بیاید سرمایه داران به دنبال خرید و حمایت این فلز ارزشمند می باشند./

من كه دارم خودم را براي يه سود بالا آماده مي كنم....شايد كمتر از دو ماه ديگه اتفاق بيوفته

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من بصورت نقدی 2000 دلار به قیمت 1500 تومان خریدارم، هرکی داره بگه ...
صرافی ها که دلار نمی فروشن نامردا ...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
مشکلات شدید شروع شده و وضع بدتر هم خواهد شد...همینکه دلار 1500 تومنی گیر نمیاد و اصناف(لاستیک فروش و کامپیوتری و ....) همه بسته اند و یا فروش نمیکنند خود گویای همه چیز هست.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

برخي از پست هاي من در اين تاپيك برداشت مي كنند كه با خريد سكه قراره سودي اتفاق بيافته: نه !

ما بخاطر حجم بالاي نقدينگي تزريقي به جامعه(وام هاي زودبازده، يارانه ها، وامهاي مختلف ديگه، رانتهايي كه دولت به طرفدارانش ميده...) تورم بسيار بالايي داريم كه اگر شما در اين جامعه زندگي مي كنيد و در دسته سانديسجيان نمي گنجيد، از اون خبر داريد. تورم چيزي است كه مردم با گوشت و پوست احساس مي كنند نه چيزي كه با هزار زحمت و ملاحظه توسط بانك مركزي يا مركز آمار اعلام مي شود(كه هر وقت دلشان خواسته اعلام هم نكردند، چندين ماه متوالي). اين تورم ارزش پايه پول ملي را از بين برده و اين پول بسيار بي ارزشتر از 7 سال پيش شده است. براي اين منظور قيمت يك جنس مشخص و استاندارد را در بازه هاي مختلف زماني با هم مقايسه كنيد(مثلا يك جفت كفش، يك دلار، هر چيز استاندارد). اگر 8 سال پيش مي شد با 10 تا 15 هزار تومان يك جفت كفش خريد، الان با 30 تومان مي شود. دلار بود زير 1000 تومان، الان هست 1500 تومان(و البته بالاتر است چون اين قيمت تعادلي نيست).

اين يعني پول نقدي كه دست مردمه در حال پست شدنه و قيمت اجناس و كالاهايي كه دارن(مثلا منزل) بخودي خود در حال بالا رفته، بدون اينكه به ارزش ذاتي اون كالا اضافه بشه ! (بگذريم كه خونه استهلاك داره ولي افت ريال در حديه كه استهلاك كه جبران شد هيچ، قيمتش بالا هم ميره!)‌براي جبران اين ضرري كه به مردم مي رسه در اثر بي شعوري مسئولين و حاكم شدن نادانها و متعصبها به حكومت و اصرار بر اشتباه، لازمه كه شما اگر سرمايه اي داريد اونو فعلا ذخيره كنيد به شكل يك كالاي ارزشمند كه استهلاك و ضرر زماني كمتري داشته باشه. تمام قضيه سكه همينه. به شما بگم كه سكه اگر امروز 700 هزار تومان هم بشه باز سود نيست ! شايد حساب كنيد كه در طول يكسال 40% سود كرده ايد، ولي تازه همراه با تورم بوديد. سود را كسي مي برد كه در بازار با سرعت جنس جابجا مي كند و گردش مالي بالايي دارد و زمان چرخش جنس و پول هم خيلي كوتاه است. اينها سودهاي 100 و 150% در سال مي سازند كه اسمش سود است.

نرخ بهره بازار نشان دهنده نرخ تورم + يك مقدار كمي سود هست(اين فرمول همه جا شناخته شده است). وقتي شما پول نزول 40% گير نمياريد(اگر گير آورديد به من خبر بدهيد!) يعني تورم از 35% بالاتر است. 5% هم بگذاريد سود كسي كه ميخواهد پول را قرض بدهد.

ضمنا در نامه 60 اقتصاددان همه مواردي كه امروز اتفاق افتاده عينا پيش بيني شده بود و اگر عمري باشد بر صحت نوشته هاي اون نامه مطلبي خواهم نوشت، ولي از دولت متعصب و غيرقانوني بيشتر از اين بعيد نبود كه فشار بياورند و اين اساتيد محترم و دانشمند را بازنشسته اجباري، اخراج، تعليق و حتي زنداني كنند....

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا من رفتم یه سری سکه خریدم الان به شدت پشیمونم!!
حالا باید کلی منتظر بمونم ببینم کی اونس قراره بره بالا...
همون ارز سود بیشتری داره

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام به تمامي دوستان
لطفا در مورد خريد سكه مدت دار (تحويل 4 ماهه) نظر خود را ارائه دهيد؟ بنظرتون به فايده هست؟ با احتساب سود بانكي پولمون كه مي خوابه و 4 درصد ارزش افزوده مبلغ پاياني سكه تمام به 602000 تومان ميرسه...فكر ميكنيد اقدام به خريد بانكي مدت دار كار خوبي ميتونه باشه؟
قيمت ثبت نامي در بانك =546000 تومان
سود محاسبه شده در 4 ماه (با احتساب سود 19 درصد برخي از اين موسسات خصوصي)=35000 تومان
به اين روش :35000=4ماه* 12/(0.19*546000)
4 درصد ارزش افزوده = 21000 تومان
جمعا حدود 602000 تومان
من كه خودم خيلي اعتماد به بانك مركزي و سياستهاش ندارم...ولي با يه حساب سر انگشتي متوجه مي شيد كه قيمت سكه 602000 تومان در مياد و اين هم در حالتي هست كه همه ما منتظر قيمت بالاي 700000 تومان براي چند ماه آينده هستيم...
در اينصورت خريد جايز هست يا نه؟
لطفا نظر كارشناسي خود را ارائه فرماييد.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مطالب قبلیو بخون

با سلام به تمامي دوستان
لطفا در مورد خريد سكه مدت دار (تحويل 4 ماهه) نظر خود را ارائه دهيد؟ بنظرتون به فايده هست؟ با احتساب سود بانكي پولمون كه مي خوابه و 4 درصد ارزش افزوده مبلغ پاياني سكه تمام به 602000 تومان ميرسه...فكر ميكنيد اقدام به خريد بانكي مدت دار كار خوبي ميتونه باشه؟
سود محاسبه شده در 4 ماه (با احتساب سود 19 درصد برخي از اين موسسات خصوصي)=35000 تومان
جمعا حدود 602000 تومان
من كه خودم خيلي اعتماد به بانك مركزي و سياستهاش ندارم...ولي با يه حساب سر انگشتي متوجه مي شيد كه قيمت سكه 602000 تومان در مياد و اين هم در حالتي هست كه همه ما منتظر قيمت بالاي 700000 تومان براي چند ماه آينده هستيم...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با سلام به تمامي دوستان
جمعا حدود 602000 تومان
چیزی به نام خواب سرمایه این وسط وجود نداره , شما همون سکه هم بگیری الان 612 تومن تا چهار ماه دیگه اگه بالا نره باز همون خواب سرمایه رو داری , پس کسی که سکه میگیره به این خیال میگیره که سکه میره بالا , اگه رفت بالا سود میکنه , اگه نرفت بالا اگه بخواد خواب سرمایه رو حساب کنه خب ضرر کرده.
این پیش فروش نزدیک 570 تومن هر سکه ای پات در میاد که تفاوت الانش با بازار نزدیک 30 40 هزار تومن هست , حالا وقتی سکه رو بهت بدن اگه بالا نرفته باشه همین 30 40 تومن سودشه , بالا هم رفته باشه که خب بیشتر ,ولی اگه پایین بیاد میتونی بری فیشو بدی بانک همون پولی که دادی رو بگیری , که از محالاته بزاره پایین بیاد تا مردم پولشونو از بانک خارج کنن , به هر حال احتماله .
ولی باید اینم حساب کنی که سر چهارماه شاید نیان سکه رو بدن بهت , فیش رو هم به کسی دیگه نمیتونی منتقل کنی , در نتیجه یا باید صبر کنی سکه هاتو بگیری یا قبل از اون بدی و همون پولتو بدون هیچ سودی بگیری.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
عزیز یادم نیست کدوم صفحه بود ولی نظر اکثر بچه ها این بود که به طرحهای دولت نمیشه اعتماد کرد مثل سپرده صادرات و .....

لطفا بفرماييد دقيقا كدام صفحه ها را بخوانم...مرسي

بالا