• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام.به چند دلیل طلا در هفته بعد افزايشي ميباشد1-معاملات تجاري چين وژاپن از اين پس با واحد پولي دلار انجام نميشود اين يعني كاهش ارزش دلار وافزايش قيمت طلا2-بانك مركزي چين مدتهاست قرار است500تن طلا بخردو در ابتداي سال جاري اينو عملي ميكند3-بزرگترين صندوق طلا تمايل به خريد طلا دارد3-وبانك مركزي اروپا اقدام به چاپ يورو ميكند تو هفته بعد اين يعني افزايش نقدينگي وافزايش خريد طلا.پس دوستان مراقب باشيد وتا هفته بعد صبر كنيد واگه ميتونيد سكه بخريد كه برد باشماست.
هورسا خانم شما هم نترس شجاع باش
منبعتون برای خرید 500 تن طلا چیه؟
بعید میدونم خیلی تاثیری داشته باشه.یا عدد رو دارید کم میگید و عدد خیلی بالاتر از این حرفهاست یا اینکه شما در تاثیرش اغراق می کنید

سال 87 ایران 500 تن طلا خرید و آب از آب تکون نخورد :D

وی تصریح کرد: سه سال گذشته از دبیرکلی بانک مرکزی به بخش ریاست بانک مرکزی آمدم در همان زمان نیز مسائل اقتصادی امروز کشور را پیش بینی می کردیم که روزی به طلای که هم اکنون مورد نیاز است، نیازمند خواهیم بود؛ بنابراین ذخایر ارزی کشور را افزایش دادیم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه پیش از این پیش بینی نیاز به چند صد تن طلا در کشور صورت گرفته بود که این ذخیره سازی انجام شد، افزود: در همان زمان 500 تن طلا با میان نرخ خرید هر اونس 654 دلار خریداری شد که امروز با این کار متجاوز از 10 میلیارد دلار به ذخایر کشور افزوده شده است.
یزد فردا دات کام - رئیس کل بانک مرکزی: پیش بینی نیاز به چند صد تن طلا در کشور صورت گرفته بوددر همان زمان 500 تن طلا خریداری شد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اه اه بچه ها اونس شد 1560 .پیش بینیتون چیه؟میگن تا 1530 میاد پایین .آقایون کارشناس لطفا بگین اومد پایین بخریم باز ؟راستش من خیلی بین دلار و سکه دودل شدم

گفتم یکی دو هفته پیش , از نظر من کمترین قیمت پایین اومدن 1470 هست.
جریان طلا خطرناک شده , هم بازار داخلی هم اونس , باز پیش فروشه رو بگیری حداقلش اینه که سودش مال خودته ضررش مال بانک

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حتی رسیدنش به 1400 هم دور از ذهن نیست

فایل های ضمیمه

• chart.gif
    chart.gif
    47 KB · نمایش ها: 80

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
باید یواش یواش به انس دو هزاری و دلاردو هزاری و سکه یه میلیونی سلام کرد این چشم انداز اینده اس

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
فکر میکنید چه چیزی چشم انداز سرمایه گذاری بر روی سکه رو مخدوش میکنه؟بنظر من نقدینگی انتهایی ندارد و بانک مرکزی اگر کل طلا و دلارش را هم عرضه کنه نصف کسری بودجه دولت را تامین نمی کند. بنابراین کاملا اشتباه است که فکر کنیم بهمنی یا هر کس دیگری می تواند جلوی سیل نقدینگی را بگیرد.دورنمای سیاسی کشور نیز تیره است;پس خیلی از سرمایه های بزرگ با شروع نا امنیهای اینده به سمت بازارهای امن کشانده میشوند سکه یک کالای سرمایه ای شده رابطه اش رو با انس از دست داده حالا شما در نظر بگیرین که انس تاثیر گذار باشه انس رو به بالا هست دیگه داره کف خودشو میبنده و خودشو اماده میکنه برا صعود در سال جدیدکه به نظر میاد تا نه ماه اینده خودشو به دو هزار دلار برسونه از نظر دلار هم تو ایران سقفی براش وجود نداره و تا تی ر ماه بالای دو هزار تومان احتمالش هست برسه مگه یادتون نیست همین چند وقت پیش اگه به کسی میگفتی دلار هزار تومانی هزار وپانصد میشه بهت میخندیدن !!!همین حالاشم با پیش فروش سکه بانک مرکزی جلوی افزایشو گرفتن حالا حساب کنید که پیش فروش متوقف بشه چی میشه پس نتیجه میگیرم سکه برای حفظ ارزشش پول خوبه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اگر به تحليلتون اطمينان داشته باشيد تصميم گيري راحت ميشه.

تحليل هم منظور فاندامنتاله و نه بچه بازيكال.

قيمت هر چيز بخاطر تغيير ارزشش در مقايسه با مابقي چيزهاست كه تغيير ميكنه. دلايل اين رو بايد درست تحليل كرد.

ضمنا در ايران امروز نگران پايين آمدن سكه نباشيد. اوضاع خرابتر از اين حرفهاست و خرابتر هم خواهد شد.

سكه بخريد. پول من دو هفته ديگه به دستم ميرسه، اميدوارم بتونم نيم همين حدود 300 بخرم. برسه در جا ميخرم.

ايشالله سال ديگه هم اينجا حضور خواهم داشت و نتيجه را براي آنها كه تا آنموقع هستند، خواهم گفت.

بارها گفتم كه شرايط ايران تحليل نميخواد و حاكميت نادان بر دانا را كه ديدي برو سكه بخر.

ضمنا چند وقتيه خبري از آن يار سفر كرده خبري نيست، ياد گرام اسسستااااد بزرگ، دماونديه بخير. يك زماني بود كه اظهار وجود مي فرمودند و ما را مورد لطف قرار مي دادند. يادش بخير، ما را نمدانم به دوشيزگان دانشگاهي و ... تشبيه مي كرد :lol:

اينها را ميگم كه بدانيد كه هر كسي كه آمد و چهار كلمه بلغور كرد، تحليلگر نيست. اين حرفهاي فرومي كشك است، ولي در همين تاپيك تنها كسي كه بعد اعلام بهمني كه از فردا سكه مي فروشيم و 80 تومن حباب را مي شكنيم، آمد و قاطع گفت كه هيچ غلطي نمي توانند بكنند، من بودم و با كمال تاسف ديگران همه جانب احتياط گرفتند و فكر كردند خبري هست و كلاه بهمني نمد دارد ! كار بانك مركزي به جايي رسيده كه رئيس دولت به رئيس كل بانك مركزي "دستور" مي دهد كه بازار ارز را درست كند و البته بهمني هم خيلي خوب دارد درست مي كند :D دلار مسافري بالاي 1300 رفته...

حجم نقدينگي تزريقي به جامعه در حدي است كه اثراتش تا چند سال باقي است و حتي بعد رفتن احمدي نژاد(اگر كه انشالله برود!) هم تورم ناشي از اين نقدينگي دست به گريبان ما خواهد بود. الان فكر اينكه اگر زماني فروش نرفت نباشيد، الان نگران اين باشيد كه 6 ماه ديگه داريد ميگيد اي كاش به حرف اين پادو گوش مي كردم...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرسی .دور از جون بابا پادو چیه این حرفها چیه
فقط تحلیل فاندمنتال کدومه ؟
دماوندیه هم برای یه مقطع چند روزه گفت میاد پایین درست بود حالا شما اینقدر به دل نگیر چه دل نازکی
اگر به تحليلتون اطمينان داشته باشيد تصميم گيري راحت ميشه.

تحليل هم منظور فاندامنتاله و نه بچه بازيكال.

قيمت هر چيز بخاطر تغيير ارزشش در مقايسه با مابقي چيزهاست كه تغيير ميكنه. دلايل اين رو بايد درست تحليل كرد.

ضمنا در ايران امروز نگران پايين آمدن سكه نباشيد. اوضاع خرابتر از اين حرفهاست و خرابتر هم خواهد شد.

سكه بخريد. پول من دو هفته ديگه به دستم ميرسه، اميدوارم بتونم نيم همين حدود 300 بخرم. برسه در جا ميخرم.

ايشالله سال ديگه هم اينجا حضور خواهم داشت و نتيجه را براي آنها كه تا آنموقع هستند، خواهم گفت.

بارها گفتم كه شرايط ايران تحليل نميخواد و حاكميت نادان بر دانا را كه ديدي برو سكه بخر.

ضمنا چند وقتيه خبري از آن يار سفر كرده خبري نيست، ياد گرام اسسستااااد بزرگ، دماونديه بخير. يك زماني بود كه اظهار وجود مي فرمودند و ما را مورد لطف قرار مي دادند. يادش بخير، ما را نمدانم به دوشيزگان دانشگاهي و ... تشبيه مي كرد :lol:

اينها را ميگم كه بدانيد كه هر كسي كه آمد و چهار كلمه بلغور كرد، تحليلگر نيست. اين حرفهاي فرومي كشك است، ولي در همين تاپيك تنها كسي كه بعد اعلام بهمني كه از فردا سكه مي فروشيم و 80 تومن حباب را مي شكنيم، آمد و قاطع گفت كه هيچ غلطي نمي توانند بكنند، من بودم و با كمال تاسف ديگران همه جانب احتياط گرفتند و فكر كردند خبري هست و كلاه بهمني نمد دارد ! كار بانك مركزي به جايي رسيده كه رئيس دولت به رئيس كل بانك مركزي "دستور" مي دهد كه بازار ارز را درست كند و البته بهمني هم خيلي خوب دارد درست مي كند :D دلار مسافري بالاي 1300 رفته...

حجم نقدينگي تزريقي به جامعه در حدي است كه اثراتش تا چند سال باقي است و حتي بعد رفتن احمدي نژاد(اگر كه انشالله برود!) هم تورم ناشي از اين نقدينگي دست به گريبان ما خواهد بود. الان فكر اينكه اگر زماني فروش نرفت نباشيد، الان نگران اين باشيد كه 6 ماه ديگه داريد ميگيد اي كاش به حرف اين پادو گوش مي كردم...

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
متاسفانه بنظرمن وضعیت کشور در بدترین و بحرانی ترین حالت از بعد از جنگ 8 ساله قرار گرفته است.
گروه کشورهای غربی ، از چند جبهه حقوق بشر ، انرژی اتمی ، سوریه ، حمایت از نارامی داخلی، رسانه ای ، حقوقی و تحریم و حتی حمله محدودنظامی وارد جنگ با ایران شده است.

پشتوانه این اقدامات ، افکار عمومی مردمشان است که متاسفانه اگر قبلا 70 درصد مخالف 30 درصد موافق بودند الان در کامنتها که می خوانم 20 درصد مخالف و 80 درصد موافق مبارزه با ایران هستند که فقط شیوه مبارزه پیشنهادی انها فرق می کند ولی ذهنیت مبارزه را نشان می دهد.

امریکا با متهم کردن به دست داشتن ایران در حملات یازده سپتامبر و بعد هم تعیین جایزه برای کسی که در این حملات نقش داشته و در ایران به قول انها زندگی می کند، درواقع موجی از خشم را در بین مردم خودش نسبت ایران ایجاد کرده است. از انطرف در شرایطی که مردم امریکا در فشار رکود اقتصادی و قیمت بالای بنزین در نارضایتی قراردارند ، اینها را به ایران معطوف کرده و بلوف مکرر و موکد ایران در بستن تنگه هرمز و احتمال چند برابر شدن قیمت انرژی ، موجب تشدید حالت احساسی و تهاجمی افکار عمومی شده و تقریبا همه خواهان اقدام عملی و زودتر دولتشان بر ضد ایران هستند.
این درحالیست که پیش بینی می شود که درامد ارزی کشور با تحریم نفت و تحریم بانک مرکزی توسط امریکا ، حتی از نصف هم کمتر شود و درواقع ایران برگ فشار دیگری جز تهدید به بستن تنگه هرمز ندارد.

با 4میلیون بشکه ظرفیت تولید اضافه عربستان که پیشنهاد نرخ ارزانتر را داده است و براحتی خلا 2 میلیون بشکه ای ایران را پر می کند،باید توجه داشت که حتی پاکستان یا چین هم صرفه را در روابط با امریکا و خرید از عربستان می بینند تا درگیر کردن خود با مشکلات خرید از ایران. اشتباه استراتژیکیست که فکر کنیم خوب امریکا تحریم می کند ولی چین نفت بیشتری از ما می خرد و مشکلی پیش نمی اد.

فارغ از تحلیل اینده قیمت سکه یا ارز و ... ، الان بحث امنیت ، رفاه و امید به اینده کشور است که در معرض خطر اساسی قرار گرفته است و همانطور که تحلیلگران از خیلی زودتر این رشد دلار را می دیدند و گوشزد می کردند در حالیکه در ذهن همه ثقیل بود که دلاری که در عرض 8 سال کمتر از 20 درصد رشد کرده بود، یکساله 50 درصد رشد کند!!! ، در این وضعیت کنونی و در این راه پر پیچ و خمی که می رویم مقصد را نقطه ای نامناسب می بینند و به کاروان گوشزد می کنند. امیدوارم که هرچه زودتر مسیر این کاروان که همه ما در ان همسفریم به مقصد وشهری مطمئن و ایمن و مناسب برای زندگی تغییر کند.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
امروز باید دید با وجود ریزش اونس از دلار برای ثابت نگه داشتن قیمت سکه استفاده میکنن یا نه , اگه دلارو بالا نبرن برای تنظیم قیمت سکه , و سکه شروع به پایین اومدن کنه از نظر روانی ملت که سکه گرفتن اونایی که توی سودن میرن سراغ فروش , با خودشون میگن ای بابا دلار اینقدر سود داره ما ولی سکه توی چهار پنج ماه بالای 620 نرفته , این خودش دوباره حجوم مردم به سمت دلارو شروع میکنه و باعث بدبختی بیشتر میشه. ولی از طرفی هم اگه این اتفاق بیفته , جلوی پایین اومدن سکه رو بیشتر از یه حدی میگیرن , چون همینجوریش چند تن سکه پیش فروش کردن که اگه قیمتش به قیمت بازار نزدیک بشه ملت میرن فیششونو پس میدن پولشونو میگیرن.
بهترین حالت اینه که سکه بدون افزایش دلار و به صورت حباب بالا بمونه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من از یه چیز تعجب میکنم اونم اینه که :
مردم الان دقیقا به دنبال خرید اون چیزی که باید باشن نیستن !!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مردم ما وقتی گرون میشه بیشتر هجوم میبرن .اتفاقا به نظرم نباید سکه فروخت باید منتظر شد تا ارزون تر شد باز خرید

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
الان قيمت دو تا نيم معادل قيمت پيشفروش سكه با 5 درصد ماليات سال آينده شده

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
با توجه به استقبال نشدن پیش فروش سکه از طوی مردم
و پایین اومدن اونس ؛ به نظر بازم پایین تر میاد

البته بعیده دلار پایین بیاد دیگه ؛

البته یه احتمال برای دلار اینکه بعد از واریز یارانه ها ممکنه با نک مرکزی باز یه پولیتیکی بزنه و قیمت دلار و رو بشکنه

البته ما تمام سکه هارو فروختیم : دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با توجه به استقبال نشدن پیش فروش سکه از طوی مردم
و پایین اومدن اونس ؛ به نظر بازم پایین تر میاد

البته بعیده دلار پایین بیاد دیگه ؛

البته یه احتمال برای دلار اینکه بعد از واریز یارانه ها ممکنه با نک مرکزی باز یه پولیتیکی بزنه و قیمت دلار و رو بشکنه

البته ما تمام سکه هارو فروختیم : دی

فعلا که باز حبابی قیمت سکه بالا موند , باید دید پایین اوردن قیمت سکه و از دست دادن همین پولایی که از پیش فروش جمع کرده به ضررشه یا به نفعشه , همون کارو میکنه.
دلارم من فکر میکنم یه پایین اومدن دیگه تو کارش باشه. بعد دوباره به کجا بره دیگه واویلاست

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
فعلا که باز حبابی قیمت سکه بالا موند , باید دید پایین اوردن قیمت سکه و از دست دادن همین پولایی که از پیش فروش جمع کرده به ضررشه یا به نفعشه , همون کارو میکنه.
دلارم من فکر میکنم یه پایین اومدن دیگه تو کارش باشه. بعد دوباره به کجا بره دیگه واویلاست

کاملا درسته ؛ مطلبی به نقل از دوستان
بانک مرکزی ممکنه دوباره فروش نقدی سکه رو شروع کنه ؛

اما به خاطر انتخابات هم شده ؛ قیمت دلار میاد پایین
آماده برای خرید باشید که قطعا بعدش فضایی میره بالا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کاملا درسته ؛ مطلبی به نقل از دوستان
بانک مرکزی ممکنه دوباره فروش نقدی سکه رو شروع کنه ؛

اما به خاطر انتخابات هم شده ؛ قیمت دلار میاد پایین
آماده برای خرید باشید که قطعا بعدش فضایی میره بالا

دقیقا منم برای همین انتخابات میگم , وگرنه کلا دلیلی برای پایین اومدن هیچ قیمتی توی این مملکت وجود نداره.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
این قیمت فروش سکه در بانک که مثقال میزنه چیه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اونس لب یه مرزی هست که اگر کمی پایینتر بیاد یه ریزش شدید خواهد داشت، درغیر این صورت کف جدید تشکیل میده و باز میره بالا خیلی بالا!!

بالا