• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
نه بابا حالا نمیخوام که برم نصفه شب بگیرم که .گفتم حساب کار بیاد دستم ببینم باید چی کار کنم .بعد منظورم این بود که برم بخرم نه اینکه بفروشم .خوش به حال anony میتونه تصمیم قاطع بگیره من اصلا تصمیم گیری برام راحت نیست خیلی سخت تصمیم میگیرم .
عزیز دلم هورسا خانوم اینقدر دو دل نباش :) شاید درامدی نداری وسرمایتو دادی رو این کار
ما که درامد ماهیانه داریم وهرماه هم یکی اضاف میکنیم. زیاد به نوسانات توجه نکن مشکلات عصبی پیدا میکنی ها!!!!! تو بلند مدت سود میکنی حتما!!! شک نکن

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چقدر شیب نزولی سریعی داره.قیمت اونس به پایینترین رقم طی 2 ماه اخیر رسید

i167062_gold-60-day-o-b-usd.png

تا 1523 رسیده که به نظر میاد ظرفیت تا 1400 رفتن رو هم داره

کسی دقیقا میدونه بین اونس طلای جهانی و گرم طلای ایران نسبت منطقی چقدره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چقدر شیب نزولی سریعی داره.قیمت اونس به پایینترین رقم طی 2 ماه اخیر رسید

مشاهده پیوست 94129

تا 1523 رسیده که به نظر میاد ظرفیت تا 1400 رفتن رو هم داره

کسی دقیقا میدونه بین اونس طلای جهانی و گرم طلای ایران نسبت منطقی چقدره؟

با توجه به اینکه هر انس 31.1 گرم است و قیمت جهانی طلا بر حسب قیمت هر انس طلای 24 عیار (خلوص 999.9 از هراز)سنجیده میشود
قیمت هر گرم طلای 24 عیار در بازار: 1512(قیمت دلار)*1533(قیمت انس) تقسیم بر 31.1 =74530 تومن
برای تبدیل به طلای 18 عیار:18/24 * قیمت طلای 24 عیار = 55900 تومن

دوستان نظر شخصیم اینه که کسایی که الان وارد بازار طلا یا دلار میشوند به احتمال 70-80 درصد ضرر میکنند

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با توجه به اینکه هر انس 31.1 گرم است و قیمت جهانی طلا بر حسب قیمت هر انس طلای 24 عیار (خلوص 999.9 از هراز)سنجیده میشود
قیمت هر گرم طلای 24 عیار در بازار: 1512(قیمت دلار)*1533(قیمت انس) تقسیم بر 31.1 =74530 تومن
برای تبدیل به طلای 18 عیار:18/24 * قیمت طلای 24 عیار = 55900 تومن[/SIZE]
دوستان نظر شخصیم اینه که کسایی که الان وارد بازار طلا یا دلار میشوند به احتمال 70-80 درصد ضرر میکنند

بسیار عالی
استفاده کردیم
پس قیمت داخلی به حداقل 2 متغیر قیمت جهانی+قیمت دلار بستگی داره و البته 31.1 هم که عدد ثابته

پس به نظر شما میشه گفت ممکنه کسانی که طلای زیادی خریده باشن، بازار ارز رو بهم بزنن تا قیمت افت محسوسی نکنه؟ چون رابطه که خیلی تنگاتنگه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بسیار عالی
استفاده کردیم
پس قیمت داخلی به حداقل 2 متغیر قیمت جهانی+قیمت دلار بستگی داره و البته 31.1 هم که عدد ثابته

پس به نظر شما میشه گفت ممکنه کسانی که طلای زیادی خریده باشن، بازار ارز رو بهم بزنن تا قیمت افت محسوسی نکنه؟ چون رابطه که خیلی تنگاتنگه
به نظر من دلیل افزایش نرخ ارز کسری بوجه دولت در آخر سال است و طبیعی هستش که وقتی مردم میبینن دسترنجشون به همین سادگی داره از بین میره به سمت بازار ارز هجوم ببرن و افزایش نرخ ارز رو تشدید کنند.به نظرم مسوول این اشفته بازار فعلی مدیریت کلان و ناکارامد کشور است.فکر میکنم طی 4-5 ماه بعد قیمت به زیر 1400 برگرده.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
باشه عزیز دلم مرسی از دلداریت من خودم در آمد ماهانه دارم کار میکنم حسابدارم .مطمینم که سود هم داره در بلند مدت منتها یه دفعه هیجانی میشم مثل فوتبال .یه دفعه میبینم اونس 200 دلار میاد پایین یه دفعه یه جوری میشم بعد میبینم سکه تکون نمیخوره باز هیجانم آروم میشم .خلاصه دیگه تو خونه، پدر آبجیمو در آوردم میگه آخر سکته میکنی بد بخت

عزیز دلم هورسا خانوم اینقدر دو دل نباش :) شاید درامدی نداری وسرمایتو دادی رو این کار
ما که درامد ماهیانه داریم وهرماه هم یکی اضاف میکنیم. زیاد به نوسانات توجه نکن مشکلات عصبی پیدا میکنی ها!!!!! تو بلند مدت سود میکنی حتما!!! شک نکن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فاندمنتال چی بود ؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
فاندمنتال چی بود ؟
در كل دو روش پيش بيني و بررسي روند قيمت در بازار سرمايه داريم
يكي تحليل تكنيكال و ديگري تحليل فاندمنتال
در تحلیل تکنیکال اساس پیش بینی بر مبنای تغییرات تا کنون قیمت و روند تغییر در بازه‌های زمانی مشخص پایه گذاری شده. معامله‌گر با مشاهده چارت قیمتها و استفاده از روند نمودارها، به تحلیل بازار می‌پردازد.

در تحلیل فاندمنتال اساس پیش بینی بر مبنای وقایع و رخدادهای واقعی (اخبار سياسي و اقتصادي) پایه گذاري شده است . يعني اين تحليل بر اساس اتفاقات و اخبار به پیش بینی بازار می‌پردازد
در این روش تحليلگر به بررسی و ارزیابی عوامل اقتصادی و سیاسی موجود و مطالعه تأثیر احتمالی آن بربازارهای مالی می پردازد و از مزیت اطلاع از آخرین اخبار به بهترین نحو استفاده ميبرد.
به زبان خيلي ساده براي مثال اگه شما با توجه به اخبار سياسي و اقتصادي ايران اينطور تحليل كنيد كه قيمت دلار روند صعودي داره يك تحليل فاندمنتال انجام داده ايد
البته ناگفته نماند كه اين تحليلها بر اساس احتمالات هست و ممكنه گاها در مواردي جريان واقعي قيمتها بر خلاف آنها باشد

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
نرخ اونس در ساعت 2 بامداد جمعه 9دیماه 1390 برابر با1546 دلار می باشد
دوستان توجه کنید که خیلی به قیمت طلا در بازه های زمانی کوچک نگاه نکنید...ابتدا ببینید در بازه های زمانی 30 روزه،6 ماهه،یک ساله و 5 ساله گذشته به چه نحوی بوده است.

لطفا لینک زیر را ببینید
http://www.goldprice.org/spot-gold.html

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نرخ اونس در ساعت 2 بامداد جمعه 9دیماه 1390 برابر با1546 دلار می باشد
دوستان توجه کنید که خیلی به قیمت طلا در بازه های زمانی کوچک نگاه نکنید...ابتدا ببینید در بازه های زمانی 30 روزه،6 ماهه،یک ساله و 5 ساله گذشته به چه نحوی بوده است.

GoldSilver USDAEDARSAUDBRLCADCHFCNYCOPEURGBPHKDIDRINRJPYKWDMXNMYRNZDPHPRUBSEKSGDTRYVUVZAR %Max
خوب دیروز به کمترین رقم طی 3 ماه گذشته رسید.این کافی نیست که بیشتر مواظب باشیم؟
احتمال سقوط فعلا هست چون وضعیت سیاسی-اقتصادی دنیا stable شده به نسبت ماههای گذشته

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان یه سری سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنین
1- الان بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خرید چی هست؟
2- اگه ارز بخوام بگیرم چه ارزی مناسب تره؟
3- اگه بخوام سکه بگیرم چه سکه این نیم تما یا ربع بعد به نظرتون از بازار بگیرم یا پیش خرید کنم؟
4- نظرتون در مورد خرید آپارتمان چیه اونم کجا بگیرم و چه شرایطی داشته باشه؟
با تشکر

anony

Registered User
لایک‌ها
48
درباره نیم چطور؟ چند بار گفته شده که فعلا سراغ تمام نروید و نیم بخرید...

برای تبدیل به طلای 18 عیار:18/24 * قیمت طلای 24 عیار = 55900 تومن[/SIZE]

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از یک منبع آگاه: اونس داره خیزش میکنه برای یه اوج بلند
به امید پرواز اونس تا 2000 دلار در سال جدید میلادی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چیزی به نام منبع آگاه توی این موارد وجود نداره !! وجود داشت سنگ رو سنگ بند نمیشد !
منبع توانمند وجود داره , که میتونن تاثیر بزارن روی بازار بسته به سرمایشون .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سه هفته اینده بهترین زمان بای به خصوص فیزیکال- طلا تا دو سال اینده راهی به جز صعود نداره به جز اینکه زیر 1470 کلوز بخوره که بسیار بعید بعید من اون موقع که بالای 1850 بود همیشه می گفتم طلا برای اینکه 2000 ببیند باید 1500 یک بار دیگه بزنه و در ریزش قبلی که به یکباره از 1600 به سمت 1800 حرکت کرد واقعآ به نظر می رسید اونس اون ریزش لازم نکرده ولی از سال جدید میلادی اونس طلا روند صعودی خودش را ادامه خواهد داد و قله 2000 فتح خواهد شد ممکن یه ریزش دیگه تاسطح 1500 داشته باشیم ولی اگه امروز اتفاق نیفته یا هفته اول بازگشایی بازار ها دیگه ریزش زیر 1540نخواهیم داشت(نظر شخصی)

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
تو این تحلیل هایی که میکنید یه نیم نگاهی هم به نرخ برابری دلار با بورو داشته باشید بد نیس

افزایش قیمت دلار تو ایران فقط نیس

نرخ برابری دلار در مقابل تقریبا تمام ارز ها تقویت شده

یکی از دلایل پایین اومدن اونس هم همینه

این برای ایالات متحده که اوضاع اقتصادیش ( با درنظر گرفتن بهبود هایی که تو این چند هفته اعلام شده ) زیاد مناسب نیست

زیاد خوب نیست

اینطور تصور کنید که شما 1000 تومن بدهکارید این 1000 تومنو میتونی با 5 کیلو برنج پرداخت کنی
وقتی ارزش پولت بالا بره با 1000 تومن میتونی 10 کیلو برنج بخری
یعنی برا پرداخت بدهیت باید 10 کیلو برنج بدی
حالا اگه تولید ناخالص یه کشور به همین اندازه رشد نداشته باشه ( که الان برا امریکا نداره ) اون کشور برشکسته میشه

پس احتمالا ایالات متحده به زودی مجبور به کاهش ارزش دلار میشه

این کاهش ارزش باعث بالارفتن قیمت اونس میشه

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دوستانی که پست هاشون پاک شد ، لطفا صحبت های شخصی تون رو در جای دیگه ادامه بدید و موضوع تاپیک رو عوض نکنید .
sekke bekhar به دلیل اسپم و توهین 3 روز بن شد .
این پست رو هم بی زحمت نقل قول نکنید

ممنون

بالا