• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
درباره نیم چطور؟ چند بار گفته شده که فعلا سراغ تمام نروید و نیم بخرید...
با توجه به وزن ۴٫۰۶۶۵ گرمی سکه نیم و عیار 21.6 آون : 21.6/24 * 4.0665 *1562 *1520 تقسیم بر 31.1 = 279.500 تومن فقط پول طلاشه اگر 15 تومن مالیات و حق ضرب باشه 294.500 تومن میارزهبه شخصه اعتقادی به خرید طلا در مقطع فعلی ندارم.ولی دوستانی که میخوان طلا بخرن پیشنهاد میکنم نیم سکه بخرن

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان یه سری سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنین
1- الان بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خرید چی هست؟
2- اگه ارز بخوام بگیرم چه ارزی مناسب تره؟
3- اگه بخوام سکه بگیرم چه سکه این نیم تما یا ربع بعد به نظرتون از بازار بگیرم یا پیش خرید کنم؟
4- نظرتون در مورد خرید آپارتمان چیه اونم کجا بگیرم و چه شرایطی داشته باشه؟
با تشکر

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چقدر پول داری برای خرید مسکن؟میخوای خودت بشینی یا اجاره بدی؟محیط برای خرید خونه خیلی مهمه سعی کن حتی اگه کوچیکه جاش نسبتا خوب باشه.اگه میخوای سکه بخری نیم بخر اگه میخوای ارز بگیری دلار آمریکا .حالا این نظر من بود تا کارشناسها بیان توضیح بدن

دوستان یه سری سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنین
1- الان بهترین سرمایه گذاری بلند مدت خرید چی هست؟
2- اگه ارز بخوام بگیرم چه ارزی مناسب تره؟
3- اگه بخوام سکه بگیرم چه سکه این نیم تما یا ربع بعد به نظرتون از بازار بگیرم یا پیش خرید کنم؟
4- نظرتون در مورد خرید آپارتمان چیه اونم کجا بگیرم و چه شرایطی داشته باشه؟
با تشکر

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
والا بودجه تا حدود 100 تا البته می خوام رهن بدم حوب بودجه با رهن اضافه هم میشه
سکه و ارز اوضاع چطوره نظر رو همه اینها چی هست
ممنون می شم کامل راهنمایی کنین

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
راستش من خودم اگه بودجه داشته باشم برای خرید خونه هیچ وقت معطل نمی کنم به نظرم خونه خیلی خوبه .میتونی خونه بخری بعد حالا یه کم اجاره بگیری با پول اون سکه بخری .یا اگه بتونی یه مغازه کوچولو بگیری کسب و کاری راه بندازی توش .دقیقا شرایط شما رو نمیدونیم ولی باز خودت شرایط رو بسنج ببین چی خوبه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به نظر بنده خیلی خیلی بعیده که دلار مرز 1600 رو بشکونه و فکر میکنم تا چند وقت دیگه تا زیر 1400 بیاد پایین(مگر اینکه جنگ بشه و یا تحریم سفت و سخت نفتی) پیشنهاد من اینه که خونتو بفروش(رهن نه) و بزار روش 1 خونه خوب بخر و حالشو ببر.این روزا با 200-300 میتونی تو منطقه 22 تو برج خونه بخری و مطمئن باش پیشرفت میکنه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا من شنیده بودم که اگه برسه به 1530 به 1480 هم خواهد رسید حالا فعلا برگشته به 1560 باید دید

سه هفته اینده بهترین زمان بای به خصوص فیزیکال- طلا تا دو سال اینده راهی به جز صعود نداره به جز اینکه زیر 1470 کلوز بخوره که بسیار بعید بعید من اون موقع که بالای 1850 بود همیشه می گفتم طلا برای اینکه 2000 ببیند باید 1500 یک بار دیگه بزنه و در ریزش قبلی که به یکباره از 1600 به سمت 1800 حرکت کرد واقعآ به نظر می رسید اونس اون ریزش لازم نکرده ولی از سال جدید میلادی اونس طلا روند صعودی خودش را ادامه خواهد داد و قله 2000 فتح خواهد شد ممکن یه ریزش دیگه تاسطح 1500 داشته باشیم ولی اگه امروز اتفاق نیفته یا هفته اول بازگشایی بازار ها دیگه ریزش زیر 1540نخواهیم داشت(نظر شخصی)

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان در مورد نقدشوندگی سکه در مقایسه با دلار نظرشون چیه؟
توی شرایط عادی خوب هر دو تاشون رو میشه به صراف یا دلال فروخت اما در شرایط غیرعادی چطور؟
مثلا اگه بانک مرکزی سعی کنه توی بازار دخالت کنه؟ تحریم پیش بیاد؟ قیمت جهانی افت طلا افت خیلی شدید داشته باشه؟ سکه سال 90 یا 91 بیاد به بازار؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
قربون آدم چیزفهم !

ضمنا منم تصمیم گرفته بودم یک آپارتمان نقلی بخرم با پول سکه ها، ولی بخاطر رکود بازار مسکن و فروش سختش منصرف شدم..

با توجه به وزن ۴٫۰۶۶۵ گرمی سکه نیم و عیار 21.6 آون : 21.6/24 * 4.0665 *1562 *1520 تقسیم بر 31.1 = 279.500 تومن فقط پول طلاشه اگر 15 تومن مالیات و حق ضرب باشه 294.500 تومن میارزهبه شخصه اعتقادی به خرید طلا در مقطع فعلی ندارم.ولی دوستانی که میخوان طلا بخرن پیشنهاد میکنم نیم سکه بخرن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ولی به نظر من آدم 1 مسکن برای سکونت خودش لازمه .مخصوصا که متاهل باشه ولی اگه 1 خونه داشته باشه بقیش سکه .مگه آدم خونه ای که توشه هی میخواد بخره بفروشه
بخر
قربون آدم چیزفهم !

ضمنا منم تصمیم گرفته بودم یک آپارتمان نقلی بخرم با پول سکه ها، ولی بخاطر رکود بازار مسکن و فروش سختش منصرف شدم..

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
200تا پیش خرید کردی چقدر پول دادی همه پولو اول گرفتن یا اینکه نه یه مقداریشو دادی؟

بسی خیال باطل.خودم 200 تا سکه پیش خرید کردم ولی بعید میدونم انس مرز 1700 رو حالا حالاهب بشکنه:D:cool:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
200تا پیش خرید کردی چقدر پول دادی همه پولو اول گرفتن یا اینکه نه یه مقداریشو دادی؟
همون پیش فروش بانک ملی به قیمت قطعی 567.840 تومن که 546 تومنشو الان گرفتن و بقیشو بین 2 تا 4 ماهه دیگه(موقع تحویل).
1 خبر خوش برا اونایی که سکه پیش خرید کردن طبق گفته معاون مالیات بر ارزش افزوده مالیات سکه های پیش فروش شده قطعا 4% (ونه 5%) است.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یعنی تو 110 میلیون تومن پول دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دل و جراتی داری

همون پیش فروش بانک ملی به قیمت قطعی 567.840 تومن که 546 تومنشو الان گرفتن و بقیشو بین 2 تا 4 ماهه دیگه(موقع تحویل).
1 خبر خوش برا اونایی که سکه پیش خرید کردن طبق گفته معاون مالیات بر ارزش افزوده مالیات سکه های پیش فروش شده قطعا 4% (ونه 5%) است.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یعنی تو 110 میلیون تومن پول دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دل و جراتی داری

میترسی مثلا بانک پولو بخوره؟؟ مگه سرمایه ای توی این مملکت هست که دست بانک نباشه؟ اینم یه چیزی مثل حساب بانکیه .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه موضوع امسال فرق میکنه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آخه موضوع امسال فرق میکنه .

بانک قرار باشه پولو بخوره , مملکت زنده زنده همو میخورن , اونوقت فرقی نمیکنه کی چقدر طلا توی خونش قایم کرده باشه. اون زمان مردم به جای طلا برنج عدس و لوبیا میرن میخرن ! هیچ چیزی به جز خوردنی زنده موندنی ارزشی ندار اون زمان !
از طرف دیگه هر بازی ای هم بخواد روی بازار سکه در بیاره , روی سکه فیزیکی هم اثر میزاره , پس فرقی نمیکنه. مثل همینکه پیش فروش جلوی بالا رفتن سکه رو حداقل تا صد هزار تومن گرفت.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
اینکه تو بورس میگن سکه یا طلای تحویل اسفند یا اردیبهشت و ... X تومن ، بر چه اساسی قیمت گذاری میکنن؟و چقدر این قیمتها تو ماههایی که گفته میشه درست از آب در میاد؟و اگه بخوایم بر اساس این قیمتها در مورد خرید یا فروش تصمیم گیری کنیم درسته یا نه؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سكه و دلار از هم جدا نيستند و با اطمينان بهتون ميگم كه امروز تاثير دلار روي سكه بيشتر از اونس هست !

البته منم از تحليلهاي اندكي كه جناب كپتال وسط تبليغاتشون ارائه مي كنند، راضي نيستم و ترجيح ميدم آگهي ها رو در بخش بازارچه و تحليلها رو در تاپيك ارز دنبال كنند ;)

سواي همه اين حرفها، منتظر دلار 1700 تومني و حتي بالاتر باشيد. سكه هم ان شالله مقاومت 620 رو مي شكنه و بالاخره بالهاش باز ميشه براي پرواز به 700.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:
بالا