• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
بازار دیگه به مسکن های بانک مرکزی هیچ واکنشی نشون نمیده و شاید منطقی ترین کار در شرایط فعلی فقط پوزیشن خرید باشه!!!
بازار کاملا فهمیده هیچ عملی در کار نیست و هر چه هست حرف هست!!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
چه زشت دروغ میگن و چقدر بده که ماها باور میکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:
همین طور که 3 روزه 80 تومن از قیمت سکه کم کردن:rolleyes: الان هم احتمال اینکه 3 روزه به جای اول برگرده هست.با این تفاوت که تو کاهش ها تمام دنیا رو خبردار میکنن!!!!!!!!!!!!!ولی تو افزایش ها خیلی اروم و بی سر و صدا عمل میکنن!!:p
پیش فروش سکه هم شاید انجام بشه ولی مثل کاهش حباب یک ماه هم دووم نمی اره.وقتی دلار رو به بالاست چه طوری می خوان هر ماهو کمتر از ماه قبل بفروشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ا ینم از این دروغای شاخ داره....
دلار تو این هفته یا نهایتا هفته دیگه 1400 میبینه.توانایی کنترل ندارن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار تو این هفته یا نهایتا هفته دیگه 1400 میبینه.توانایی کنترل ندارن.
مشکل همینه , تا الان هر دروغی میگفت میشد پای این گذاشت که داره از این جریان سود میکنه و نمیخواد قیمتی رو پایین بیاره , ولی این جریان اخیر نشون داد دیگه قدرت تاثیر روی بازار رو نداره , همه دروغ هاش یه طرف این یکی شدید ترین ابروریزی ممکن بود . اینجوری هم خیلی اوضاع خراب میشه.

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
مشکل همینه , تا الان هر دروغی میگفت میشد پای این گذاشت که داره از این جریان سود میکنه و نمیخواد قیمتی رو پایین بیاره , ولی این جریان اخیر نشون داد دیگه قدرت تاثیر روی بازار رو نداره , همه
دروغ هاش یه طرف این یکی شدید ترین ابروریزی ممکن بود . اینجوری هم خیلی اوضاع خراب میشه.

واقعا اگر ول کنه به امون خودش خیلی بهتره تا اینکه دست کاری کنه ؛
هر چی رو دست زد گند زد توش

جز تورم هیچ تاثیری دیگری نداره

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دقیقا
بچه ها 1 سوال به نظرتون الان پول بدیم اوراق بخریم برای خونه خریدن بهتره سا اینکه چند وقت پول بذاریم بمونه وام مسکن بگیریم؟
به نظر من چند حساب ممتاز 27 میلیونی در بانک مسکن باز بکنند ، جدای سود کوتاه مدتی که دریافت می کنند می توانند از اوراق حق تقدمی که بانک می ده هم استفاده کنند و با قیمت خوبی در فرابورس به فروش برسانند ، مطمئن ترین کاری هست که می توانند بدون ریسک سودی بالاتر از بالاترین سودهای روزشمار و .... دریافت کنند توضیحات کاملش را در یکی از شعب بانک مسکن جوبا شوید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرسی از راهنماییت دوست مهربون یکم بیشتر توضیح میدی آخه این بانکیا که میدونی دلشون نمیاد جواب بدن برا چی چند تا مگه چند تاییش چه فرقی داره .فرا بورس چیه ؟همون بورس و کارگذارهای بورس؟
مرسیییییی
به نظر من چند حساب ممتاز 27 میلیونی در بانک مسکن باز بکنند ، جدای سود کوتاه مدتی که دریافت می کنند می توانند از اوراق حق تقدمی که بانک می ده هم استفاده کنند و با قیمت خوبی در فرابورس به فروش برسانند ، مطمئن ترین کاری هست که می توانند بدون ریسک سودی بالاتر از بالاترین سودهای روزشمار و .... دریافت کنند توضیحات کاملش را در یکی از شعب بانک مسکن جوبا شوید

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
مرسی از راهنماییت دوست مهربون یکم بیشتر توضیح میدی آخه این بانکیا که میدونی دلشون نمیاد جواب بدن برا چی چند تا مگه چند تاییش چه فرقی داره .فرا بورس چیه ؟همون بورس و کارگذارهای بورس؟
مرسیییییی
شما میتونید با رفتن به این سایت بیشتر ساز وکار فرا بورس اشنا بشیدشرکت فرابورس ایران - خطا!و اینکه سرمایتون چنده اونو تقسیم بر بیست وهفت کنید ببینید چند تا حساب میشه باز کرد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 559000
نيم سکه بهار آزادی : 269880
ربع سکه بهار آزادی : 135720

سکه رو هم دو نرخی کرد مثل دلار رفت !! حالا میخواد به قیمت بازار نزدیکش کنه , ولی بازار هم با افزایش قیمت بانک قیمتشو افزایش میده , در نتیجه این جریانم مثل دلار شد.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
واقعا خنده داره به خدا .آدم میمونه چی بگه به این آقا .یعنی پر ررررررررررررررررررررررررووووووووو.پر روووووووووووووووو.سنگ پا .اگه دستم بهش برسه مدرک سیکلشو جلوش پاره میکنم .

تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 559000
نيم سکه بهار آزادی : 269880
ربع سکه بهار آزادی : 135720

سکه رو هم دو نرخی کرد مثل دلار رفت !! حالا میخواد به قیمت بازار نزدیکش کنه , ولی بازار هم با افزایش قیمت بانک قیمتشو افزایش میده , در نتیجه این جریانم مثل دلار شد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
حيف شد پايين نتونستم بخرم...پول دستم نبود. خيلي حيف شد و واقعا بعيد ميدونم ديگه قيمتهاي زير 600 رو ببينيم.

دفعه قبلي كه قيمت سكه 600 شد، اونس 1800 بود ! الان اونس زير 1600 هست(!) ولي قيمت سكه همون.

بعد بگيد تحليل هاي تضعيف ريال غلطه. از اونموقع تا الان به همين اندازه ارزشش كاهش پيدا كرده، وگرنه قيمت سكه بايد همراه اونس پايين ميامد(اگر ريال ثابت بود).

خيلي حيف شد نخريدم ! حسرت خوردم.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
حيف شد پايين نتونستم بخرم...پول دستم نبود. خيلي حيف شد و واقعا بعيد ميدونم ديگه قيمتهاي زير 600 رو ببينيم.

دفعه قبلي كه قيمت سكه 600 شد، اونس 1800 بود ! الان اونس زير 1600 هست(!) ولي قيمت سكه همون.

بعد بگيد تحليل هاي تضعيف ريال غلطه. از اونموقع تا الان به همين اندازه ارزشش كاهش پيدا كرده، وگرنه قيمت سكه بايد همراه اونس پايين ميامد(اگر ريال ثابت بود).

اخه فروش دلار آزاد شد 1398 تومن!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من 5 شنبه رفتم 3 تا نیم خریدم 283 هی یه حسی بهم میگفت که بخر خوبه .ولی به قول شما میگم کاش همرو سکه میخریدم بقیشو یه چیز دیگه خریدم ولی خوب بازم خوبه ..این هفته به نظرتون انس تو چه رنجی هست؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من چقدر قدمم سنگینه تا من میام همه میرن
یکی پیش بینی کنه به من بگه این هفته انس چه جوری میشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من چقدر قدمم سنگینه تا من میام همه میرن
یکی پیش بینی کنه به من بگه این هفته انس چه جوری میشه
اونس ممکنه صدو خورده ای دلار دیگه بیاد پایین , ولی به چه دردت میخوره , بازار سکه ما الان به هرچیزی ربط داره بغیر از اونس !!

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
قیمت دلار در بازار رکورد زد
Tabnak.IR | تابناك
هر دلار امروز یکشنبه در بازار آزاد به 1398 تا 1405 تومان رسید و با وجود قیمت 1099 تومانی دولتی آن، اختلاف بازار و بانک به بیش از 300 تومان رسیده است.

به گزارش مهر، با وجود حرکت نقدینگی سرگردان در هفته های گذشته به سمت بانک ها برای خرید سکه دولتی، هم اکنون هر دلار آمریکا در بازار آزاد به 1398 تا 1405 تومان افزایش یافته است.

بر پایه این گزارش، طی روزهای گذشته قیمت دلار با افزایش محسوسی در مرز 1385 تومان بود که در روز جاری با حرکت دوباره به سمت افزایش، 1400 تومان در بازار آزاد فروخته می شود.

با این حال امروز بانک مرکزی قیمت هر دلار آمریکا را 1099 تومان اعلام کرده است که این موضوع نشان دهنده افزایش اختلاف قیمت بین بانک مرکزی و بازار آزاد است.

قیمت هر پوند هم امروز در بانک مرکزی 1704 تومان و هر یورو نیز 1433 تومان اعلام شده است. قیمت های بازار آزاد یورو هم 1835 تومان و پوند نیز 2190 تومان است.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اتفاقا اونس هم بالا ميره ;-)

يك لايحه كاهش ماليات هست كه امريكا در حال تصويبه و يك اقدام حمايتي براي بازار بورسش محسوب ميشه و دلار رو تضعيف ميكنه. بهمين خاطر احتمال اينكه اونس بخواد بيشتر از اين تضعيف بشه، كمه بنظرم.

البته اينها مهم نيست: تا فرصت هست و سكه 700-800 تومن نشده بخريد. اصلا مهم نيست اونس چكار ميكنه ! مهم غضنفر خودمونه كه داره همون گلكاري هميشگي رو ميكنه. جلسات شبانه دولت مهرپرور در زمينه يارانه ها در جريانه. خيالتون راحت كه از اون هم گندابي بدتر از قبلي بيرون مياد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
نمودار واقعي كه زرد رنگ كشيده شده هيچ سنديتي ندارد چون:

1- بر حسب دلار خيلي ارزان ترسيم شده در حاليكه دلار آزاد 1400 هست و اگر رها كنند دلار تعادلي بالاي 2000 ميرود در عرض تا عيد ! (نه حتي بيشتر).

2- فرمولهايي كه بر اساس آن قيمت "واقعي" سكه را محاسبه ميكنند خيلي وقت است كه از درجه اعتبار ساقطند و جز بازار آزاد(عرضه و تقاضا) تعيين كننده ارزش "واقعي" جنسي مثل سكه نيست چون ارزش ذاتي دارد و مردم تشخيص مي دهند كه اين ارزش در مقابل ريال در حال تضعيف چقدر است و بر همين اساس هم خريد و فروش ميكنند.

تابحال كه اونس نزولي و بانك هم ارزان ميداد سكه روي 600 بود، حالا كه بانك قيمت را بالا مي آورد و ان شالله اونس هم صعودي بشود، سكه پرواز خواهد كرد...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر من کار اشتباهی است ، الان طلا در این 2 ماه از 1850$ شده 1590$ هر اونسی و قیمت اینجا هر روز برعکس گرون‌تر میشه ..

بالا