• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
کسی که سکه رو گرون خریده ،موقع فروش نمی یاد ارزونتر بده که . صبر می کنه گرونتر بشه .

اینهام توجیهاتیه که برخی برای خودشون درست کردن ! راحت بهتون بگم: اگر مردم اعتقاد داشته باشن ارزش سکه کمتر از چیزیه که الان توی بازار هست، قیمت کاهش پیدا میکنه. دلایل را باید در ریشه ها و فاندامنتال قضیه جستجو کرد: ریال در حال تضعیفه. طرح تغییر واحد پول هم بهمین خاطره. امروز رفتم میوه فروشی و چند کیلو میوه گرفتم و یک اسکناس 50 هزار تومنی دادم ! (دقیقا در مراودات روزانه، پمپ بنزین، بقالی و ...)بعنوان یک اسکناس مطرحه، نیست؟ فکر میکنید دلیلش چیه؟

تضعیف ریال. پس هر چی ریال دارید بفروشید و هر چیزی که تونستید بخرید. سکه بهتره، چیزای دیگه هم خوبه. فقط نقد نگه ندارید که ضرر شدیدمیکنید.

unreal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل این ما جرا ها و حراج سکه تو بانک سکه فروشها تمایلی به خرید نداشتن و 2 تا 5 تومن زیر قیمت بانک می خریدند در واقع 10 تومن زیر قیمت فروش خودشون! الان که دیگه بازار تعطیله. با این اونس سکه باید زیر 550 فروشش در بازار باشه در واقع سکه بی ارزش شد من که تا اوضاع درست نشه نمیخرم.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
چند بار این پستو خوندم و از زوایای مختلف سعی کردم بفهمم مفهومش چیه، من که موفق نشدم ! فکر کنم شما هم به بیماری مزمنی که آقای دماوندیه(سرور بنده که من پادوشون هستم) دچار شدین؟ :lol:

unreal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما زیاد دور برداشتی ها جناب تحلبل گر! ریال تضعیف میشه خوشحالی و دلت به 4 تا سکه خوشه سکه های 600 تومنی که خریدی ارزون شد دلم کباب شد. اگه نمیفهمی من برات توضیح میدم که سکه هامو قبل این ماجرا فروختم.فقط 2 تا سکه فروشی خرید داشتند(تهران سبزه میدان بازار طلا) وقتی سکه رو 610 میفروختن فقط 2 تا سکه فروشی حاضر به خرید شدن با قیمت 602 605 حالا این سکه ها تو فکر کردی چند میخرن ازت؟؟؟ سکه دیگه راحت نقد نمیشه و اگر شما تونستی 10 تومن زیر قیمت بفروش. تو بازاری که اونس میاد پایین سکه میره بالا سرمایه گذاری اشتباه محض صلاح خود خسروان دانند میدونستم ارزون میشه و به موفع فروختم شما هم اگه دنبال سود کردن بودی و حرفه ای حتما تو گرونی میفروختی میرفتی الان ارزون میخریدی!!! من کاری به آینده ندارم و واسه نوه نتیجه هام سکه کله امامی نمیزارم ;)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جریان از این قراره که حالا کی پشت ماجراست خدا میدونه ولی دلار رو بازیچه سکه کردن , هدف هم نگه داشتن سکه به اون قیمتیه که میخوان باشه دلار هم وسیله این کار شده بعد که سکه هاشونو که فروختن اونوقت میزارن بیاد پایین. بدبختی ایا داریم با این گرون شدن دلار , دلار هم به هر قیمتی برسه دیگه اون قیمت میشه قیمت پایه , دویست تومنم بیاد پایین دوباره برمیگرده به همون قیمت , یعنی فلاکت !

anony

Registered User
لایک‌ها
48
من از 340 سکه خریدم و متوسط قیمت خریدهام زیر 450 هست الان ;)

حالا حالا ها هم خواهم خرید. همونطور که بارها گفتم جوجه را آخر پاییز می شمارند.

ضمنا شما انتظار داری طلا فروش به همون قیمتی که می فروشه، ازت بخره؟ معلومه که وقتی بازار چند نرخیه و قیمت بانک مرکزی، قیمت دلالی، قیمت مثقال، قیمت بازار و ... داریم، اسپرد هم بالا میره و شما شانس آوردی که وقتی فروش 610 بوده ازت 602 خریدن ! قیمت فروش سکه تون رو باید بگذارید چیزی بین قیمت بانک و قیمت بازار. بسته به انصاف (و طمع) طلا فروش. بنظرم با یک طلا فروش خاص کار کنید که هم ازش بخرید و هم بهش بفروشید راحت تره. من که فعلا قصد فروش ندارم و اگر پول دستم بیاد باز هم در این قیمتها خریدارم.

مطمئنم آیین نامه پیش فروش و ... که رونمایی بشه، همه میریزن سکه اسپات بخرن. از بهمنی چه انتظاری دارید؟ :lol: مطمئن باشید یک جای کار میلنگه.

این دوستانی که طرفداری دولت و بانک مرکزی میکنند و فکر میکنند که دل مسئولان به حال مردم سوخته، این روزها بیان و جواب بدن که 100 دلاری که اونس کاهش پیدا کرد، چرا دقیقا همین روز بانک مرکزی قیمت پایه دلار رو بالا میبره تا سکه سقوط نکنه ؟ اینها همش سیگناله به مردم که بخرید، بالاتر میره.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فکر نمیکنم کسی راضی باشه که پول مملکتش ارزون باشه و 1000 تا اتفاق دیگه سر مردم بیاد ولی از اونجا که دولت مقتدر و توانایی داریم که همش به فکر مردمه و متاسفانه از این به بعد به جای ریال باید بگیم پشگل گزینه ای بهتر از طلا تو تمام دنیا نیست عزیز

شما زیاد دور برداشتی ها جناب تحلبل گر! ریال تضعیف میشه خوشحالی و دلت به 4 تا سکه خوشه سکه های 600 تومنی که خریدی ارزون شد دلم کباب شد. اگه نمیفهمی من برات توضیح میدم که سکه هامو قبل این ماجرا فروختم.فقط 2 تا سکه فروشی خرید داشتند(تهران سبزه میدان بازار طلا) وقتی سکه رو 610 میفروختن فقط 2 تا سکه فروشی حاضر به خرید شدن با قیمت 602 605 حالا این سکه ها تو فکر کردی چند میخرن ازت؟؟؟ سکه دیگه راحت نقد نمیشه و اگر شما تونستی 10 تومن زیر قیمت بفروش. تو بازاری که اونس میاد پایین سکه میره بالا سرمایه گذاری اشتباه محض صلاح خود خسروان دانند میدونستم ارزون میشه و به موفع فروختم شما هم اگه دنبال سود کردن بودی و حرفه ای حتما تو گرونی میفروختی میرفتی الان ارزون میخریدی!!! من کاری به آینده ندارم و واسه نوه نتیجه هام سکه کله امامی نمیزارم ;)

unreal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جواب به LAPD اگر دلار پایین هم بیاد 1300 هم بشه 10 تومن تو بازار ارزون میشه و اینو نو این چند روز و با پیشبینی های سایت مثقال دیدم که حتی با شرایطی که هم دلار ثابت بود و هم اونس پایین میامد قیمت سکه 10 تومن گرونتر از پیش بینی میشد. سکه بی ارزش شده و کسی حاضر نیست تو این شرایط به قیمت ازتون خرید کنه اگر بانک هم قیمت و همراه با پایین اومدن اونس بیاره پایین سکه رو دیگه کسی سکه نمیخره و سکه رو به عنوان سرمایه همیشه نقد و سود آور انتخاب نمیکنه و قیمت داخل بازار هم میاد پایین اما با بهمنی با ادامه ندادن این موضوع و همچنین نوسان قیمت دلار بهانه دست سکه فروشها داده و پایین نمیارن قیمت رو... یادتون هست که چند ماه پیشم اونس بالا میرفت سکه رو گرون میکردن اما فرداش که ارزون میشد دیگه به قیمت قبل باز نمیگشت... با این شرایط رقبت برای خرید سکه اشتباه است چون پیشبینی تون و تصمیم تون بر اساس بازار جهانی در نمیاد و باید منتظز بازار اشفته و بی ثبات ایران باشید.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
1390/9/22
صف خرید سکه،بلوار کشاورز

IMAGE634594955143273684.jpg

صف خرید سکه، ساعت 22 شب، میدان امام حسین :blink:

IMAGE634594955132665665.jpg
IMAGE634594955148421693.jpg

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اونس جهانی با سقوطی آزاد به قیمت باور نکردنی 1569.3دلار رسید

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من امروز 2 سکه امامی خریدم 555 .میخاستم بدونم واسه چی حدود 50 تومان ارزونتره

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دوستان من امروز 2 سکه امامی خریدم 555 .میخاستم بدونم واسه چی حدود 50 تومان ارزونتره
ببین روش چه سالی ضرب شده
و حتما هم عبارت بانکی هم نوشته باشه
احتمالا واسه سال های زیر 86 خریدید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تنها راه حل همین جریان پیش فروشه , البته اگه 530 540 بفروشه و نهایت سه چهار ماه بعد سکه رو تحویل بده ,من زیاد خوش بین نیستم اینجوری باشه !! یحتمل تبصره ای چیزی توش به کار میبره که صرف نکنه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
عمرا قیمت سکه بیاد پایین به قول اون دوستمون میبره نزدیک بازارش میکنه الان قیمت بازار یه کم اومده پایین نهایت 5 تومن دیگه بیاد پایین روز به روز هم قیمت بانکشو میبره بالا .اون پیش فروشم که فکر نکنم استقبال بشه چیز مسخره ایه .

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فکر میکنم سر یه عده از مردم بخصوص اونهایی که بیشتر تحت تاثیر تبلیغات و جو حاکم قرار میگیرن بزودی کلاه بزرگی بره.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
ما که یه 7 تایی نیم گرفتم گذاشتیم خونه فعلا به پولش نیاز ندارم.
فقط خدا کنه سال دیگه قیمت ها حداقل ثابت نمونه!!!!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
احتیاج شدیدی به پول دارم برای خرید خونه
حدود صد تا سکه دارم به نظرتون الان بفروشم یا بزارم بازار یکم رونق بیشتری بگیره
البته چک رو برای بهمن ماه نوشتم می ترسم افت قیمت داشته باشیم استرس دارم
کلا معاوضه سکه با منزل مسکونی پیشنهاد میشه یا نه؟

بالا