خبرآنلاین - صف طولانی خرید سکه/عکس عکسهایی که در ان تحلیل وجود دارد
کسی که سکه رو گرون خریده ،موقع فروش نمی یاد ارزونتر بده که . صبر می کنه گرونتر بشه .
شما زیاد دور برداشتی ها جناب تحلبل گر! ریال تضعیف میشه خوشحالی و دلت به 4 تا سکه خوشه سکه های 600 تومنی که خریدی ارزون شد دلم کباب شد. اگه نمیفهمی من برات توضیح میدم که سکه هامو قبل این ماجرا فروختم.فقط 2 تا سکه فروشی خرید داشتند(تهران سبزه میدان بازار طلا) وقتی سکه رو 610 میفروختن فقط 2 تا سکه فروشی حاضر به خرید شدن با قیمت 602 605 حالا این سکه ها تو فکر کردی چند میخرن ازت؟؟؟ سکه دیگه راحت نقد نمیشه و اگر شما تونستی 10 تومن زیر قیمت بفروش. تو بازاری که اونس میاد پایین سکه میره بالا سرمایه گذاری اشتباه محض صلاح خود خسروان دانند میدونستم ارزون میشه و به موفع فروختم شما هم اگه دنبال سود کردن بودی و حرفه ای حتما تو گرونی میفروختی میرفتی الان ارزون میخریدی!!! من کاری به آینده ندارم و واسه نوه نتیجه هام سکه کله امامی نمیزارم![]()
ای ول ،احتمالا سکه 20 تا 30 تومن گرون میشه :دیاونس جهانی با سقوطی آزاد به قیمت باور نکردنی 1569.3دلار رسید
ببین روش چه سالی ضرب شدهدوستان من امروز 2 سکه امامی خریدم 555 .میخاستم بدونم واسه چی حدود 50 تومان ارزونتره