• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سگ برینه تو این مملکته گوز آسیایی

تا ۱۱ تومن دادیم دلار خریدم فرت اومد پایین شد ۹ تومن . واسه سود نخریده بودم واسه این خریدم پول تو جیبم بخار نشه

اعصابم خرابه

همین الان 10 تومن شد. ریال محکوم به سقوطه، بازیهای بسته ارزی و این چرندیات نهایتا چند روز بتونه بازارو کنترل کنه و مردم ساده رو فروشنده کنه. به هیچ عنوان نفروش

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
سری قبل هم خیلی ها دلار 4000 تومنی خریدن . پست هاش تو پی تی هست :rolleyes:
5 سال طول کشید تا ضررشون به سود اندک تبدیل شد . البته اگه بالای 11 فروخته باشن
در غیر اینصورت همونا هم الان نسبت به سود بانک عقبن
شما هم نگه دارین 5 سال دیگه ایشالا ماشالا

بازار تا بوده همین بوده هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است :D

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
همین الان 10 تومن شد. ریال محکوم به سقوطه، بازیهای بسته ارزی و این چرندیات نهایتا چند روز بتونه بازارو کنترل کنه و مردم ساده رو فروشنده کنه. به هیچ عنوان نفروش

یه دهه شصتیه نسل سوخته به معنای واقعی کلمه هستم ، از ۱۶ سالگی کارگری کردم ، شیش صبح پامیشدم با مینی بوس از تهران میرفتم شهرک صنعتیه علی اباد تو جاده سمنان تو کارخونه روزی ۲۰ تن گونی بار میزدم ، دو سال بعدش رفتم سربازی ، بعد خدمت اومدم رفتم مسافرکشی ، بعدش شاگرد بقالی ، بعدش شاگرد تعمیر اسانسور ، بعدش شاگرد مکانیک ، بعدش شاگرد باطری سازی ، بعدش با پولایی که جم کرده بودم یه مغازه اجاره کردم مشغول باطری سازی شدم ، بعدش بقلش زدم تو کار خریدو فروش کامپیوترو لپ تاپ ، بعدش فروشنده ی باطریو دزدگیر ماشین ، بعدشم دلال ماشین

از ۱۶ سالکی تا الان که ۳۵ سالمه هزار تومن هزار تومن پول جم کردمو همرو دادم دلار ، اگه همینجوری بیاد پایین یا یه بلایی سر خودم میارم یا میگیرم چهار نفرو تو خیابون کاردی میکنم ، هیچی از زندگی نفهمیدم حداقل خودم دارم غرق میشم ۴ نفرم با خودم میکشم پایین

گور بابای این زندگی سگی

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443

نخند موش دو پا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

و بعد از اون 5 سال چی؟ سود 250 درصدی در عرض 6 ماه! بانکی ها یک دهه دیگه به 250 درصد خواهند رسید!

در بلند مدت دلار و طلا با اختلاف فاحش از سود بانکی جلوتر خواهند بود به دلایلی که الان دیگه بچه 8 ساله هم میفهمه و نیاز به توضیح نداره.

البته ایشون در سقف خرید کرده، اما باز هم خرید دلار حتی در سقف بهتر از نگه داری کاغذ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران(همون ریال) در بانکه.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
یه دهه شصتیه نسل سوخته به معنای واقعی کلمه هستم ، از ۱۶ سالگی کارگری کردم ، شیش صبح پامیشدم با مینی بوس از تهران میرفتم شهرک صنعتیه علی اباد تو جاده سمنان تو کارخونه روزی ۲۰ تن گونی بار میزدم ، دو سال بعدش رفتم سربازی ، بعد خدمت اومدم رفتم مسافرکشی ، بعدش شاگرد بقالی ، بعدش شاگرد تعمیر اسانسور ، بعدش شاگرد مکانیک ، بعدش شاگرد باطری سازی ، بعدش با پولایی که جم کرده بودم یه مغازه اجاره کردم مشغول باطری سازی شدم ، بعدش بقلش زدم تو کار خریدو فروش کامپیوترو لپ تاپ ، بعدش فروشنده ی باطریو دزدگیر ماشین ، بعدشم دلال ماشین

از ۱۶ سالکی تا الان که ۳۵ سالمه هزار تومن هزار تومن پول جم کردمو همرو دادم دلار ، اگه همینجوری بیاد پایین یا یه بلایی سر خودم میارم یا میگیرم چهار نفرو تو خیابون کاردی میکنم ، هیچی از زندگی نفهمیدم حداقل خودم دارم غرق میشم ۴ نفرم با خودم میکشم پایین

گور بابای این زندگی سگی

شما کاغذ(ریال) دادی و پول واقعی(دلار) خریدی. مطلقا نگران نباش و صبر داشته باش. تا زمانی که نیازی به پول نداری بهش دست نزن و اصلا هم نگران نباش.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
و بعد از اون 5 سال چی؟ سود 250 درصدی در عرض 6 ماه! بانکی ها یک دهه دیگه به 250 درصد خواهند رسید!
در بلند مدت دلار و طلا با اختلاف فاحش از سود بانکی جلوتر خواهند بود به دلایلی که الان دیگه بچه 8 ساله هم میفهمه و نیاز به توضیح نداره.
البته ایشون در سقف خرید کرده، اما باز هم خرید دلار حتی در سقف بهتر از نگه داری کاغذ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران(همون ریال) در بانکه.
بانک 5 ساله 300 درصد سود داده
بچه 8 ساله هم قبل ارسال پست فکر میکنه

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دقت داشته باشید قیمت کف هم حدی داره
همونطور که ۱۲۵۰۰ دلار شوک بود و قیمت سقف
زیر ۸۰۰۰ هم نمیان توی همون بازار ثانویه عرضه کنن
به نظرم ۸۳۰۰ قیمت کف هست و زیر اون نمیاد
و طی مدتی کوتاه برخواهد گشت و در صورت عدم هیچ تواقفی قیمت سقف آبان ۱۴۰۰۰ هست

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151

گور بابای این زندگی سگی
شاید اشتباه می کنم ولی ارزون شدن دلار و بعد ثباتش از نظر غیر سیاسی و غیر فرهنگی به ضرر هیچ کس به جز رانت خورها و ... نیست، حتی شما، چون اگه پولتون مثلآ۱۰ تا هارد باشه، درآینده هم همون ۱۰ تا هارده، بعلاوه اگر درآمد ریالی تون معادل ۱۰ تا هارد باشه، در صورت ارزون شدن دلار و ثابت موندن درآمد ریالی تون میتونید باش مثلآ ۱۲ تا هارد بخرید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

گور بابای این زندگی سگی

قبل از اینکه بخوای 4 نفر رو کاردی بکنی و با خودت بکشی پایین، باید خودت رو نشون یک دکتر متخصص بدی تا شاید فرجی بشه...

Mazhar111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟

تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه

نظرتون چيه ؟
خوبه والا پول بود من که کلا دلار می خریدم

eman12

Registered User
لایک‌ها
352

گور بابای این زندگی ...

ای آقا!
اگه ما رو کاردی نمیکنی:p باید بگم که اتفاقا شخص محترمی با شرایط شما به ده ها دلیل باید دعا کنه که قیمت دلار روز بروز پایین تر بیاد.
نفع شما با توجه به شرایطی که فرمودید قطعا دراین نیست که قیمت دلار روز بروز بالاتر بره ولو اینکه همه زندگی خودتون رو تبدیل به دلار کرده باشید. تداوم و بهبود شغل و معیشت شما با توجه به شرایط این مملکت در گرو رشد ارزش ریاله (الان ریال حرف من رو میخره!:p).
تقریبا برای همه ما غیر ویژه خواران:p که ارز و دلار میخریم یک فردایی هم وجود داره:p که از اون فردا به بعد؛ به ریال درآمد داریم و داریم به ریال خرج میکنیم. کاهش ارزش ریال یعنی کاهش قدرت خرید مردم (و شما)؛ پس یعنی کاهش درآمد شمای کاسب! افزایش نرخ ارز یعنی کاهش قدرت خرید شما (و مردم:p) (4 تا کاهش:p به ضرر شما تو جمله ام به ازای یک افزایش بود:p)!
به هر حال قبل از اینکه سر خودتون بلایی بیارید تحقیق کنید تا یک دفعه خونتون/جونتون رو هدر نداده باشید:p. تازشم به قول قدما:p آدم Money wasted باشه اما Body Wasted نباشه:p.

پ ن. دوست عزیز کار و شغل و درآمد داشتن یک هنره، اما این که انسان بدونه که چه موقع برای سرمایه و دارایی و زندگیش چه آرزویی بکنه و چه تصمیمی بگیره، و چه درک بهتری از اتفاقات اجتماعی و اقتصادی پیرامونش داشته باشه هم یک هنره که اتفاقا از اون قبلیه راحت تر بدست میاد!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

گور بابای این زندگی سگی

آقا به عنوان کسی که از سال 1981 دلار میخره :D به شما میگم ... این بازار مناسب افراد آروم و غیر احساسیه. شما دلارهاتو بذار تو بالشت، راحت بگیر بخواب. بهش فکر هم نکن. سال دیگه همین موقع بیا پی تی، اگر ضرر کرده بودی از من بگیر:general406:. در بازاری که نوسانات معمولش 50 درصد در ماهه، 10 درصد کاهش قیمت اصلا حرکت محسوب نمیشه

پ.ن: اگر هم خواستی 4 نفرو کاردی کنی همینجوری تصادفی نکن. بذار من آدرس 4 نفر رو بدم که حداقل حقشون باشه کشته بشن:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ای آقا!
اگه ما رو کاردی نمیکنی:p باید بگم که اتفاقا شخص محترمی با شرایط شما به ده ها دلیل باید دعا کنه که قیمت دلار روز بروز پایین تر بیاد.
نفع شما با توجه به شرایطی که فرمودید قطعا دراین نیست که قیمت دلار روز بروز بالاتر بره ولو اینکه همه زندگی خودتون رو تبدیل به دلار کرده باشید. تداوم و بهبود شغل و معیشت شما با توجه به شرایط این مملکت در گرو رشد ارزش ریاله (الان ریال حرف من رو میخره!:p).
تقریبا برای همه ما غیر ویژه خواران:p که ارز و دلار میخریم یک فردایی هم وجود داره:p که از اون فردا به بعد؛ به ریال درآمد داریم و داریم به ریال خرج میکنیم. کاهش ارزش ریال یعنی کاهش قدرت خرید مردم (و شما)؛ پس یعنی کاهش درآمد شمای کاسب! افزایش نرخ ارز یعنی کاهش قدرت خرید شما (و مردم:p) (4 تا کاهش:p به ضرر شما تو جمله ام به ازای یک افزایش بود:p)!
به هر حال قبل از اینکه سر خودتون بلایی بیارید تحقیق کنید تا یک دفعه خونتون/جونتون رو هدر نداده باشید:p. تازشم به قول قدما:p آدم Money wasted باشه اما Body Wasted نباشه:p.

پ ن. دوست عزیز کار و شغل و درآمد داشتن یک هنره، اما این که انسان بدونه که چه موقع برای سرمایه و دارایی و زندگیش چه آرزویی بکنه و چه تصمیمی بگیره، و چه درک بهتری از اتفاقات اجتماعی و اقتصادی پیرامونش داشته باشه هم یک هنره که اتفاقا از اون قبلیه راحت تر بدست میاد!

ایشون خودشون دلارهاشونو 12 هزار تومن فروختن؛ الان میخوان بیاد پایین که دوباره بخرن:p. خبرها به من میرسه:p. تازه از این اسمایلی محبوب من هم بدون کپی رایت استفاده میکنن :p:D

پ.ن: سلام. خوبید آقای دکتر ؟ مشتاق دیدار :D

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سکه ۳.۴۰۰
قیمت کف چنده ؟
من خودم پیش بینی که پستش چند خط بالاتره ۳۳۰۰.۳۵۰۰ بوده
آیا ممکنه پایین تر بیاد ؟.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سکه ۳.۴۰۰
قیمت کف چنده ؟
من خودم پیش بینی که پستش چند خط بالاتره ۳۳۰۰.۳۵۰۰ بوده
آیا ممکنه پایین تر بیاد ؟.

الان دولت با تمام قوا توی بازاره. عملکرد دیروزشون اینو نشون داد. حالا دو حالت داره. یا میتونن و قیمت ها بر اثر جو روانی پایینتر هم میاد و تا چند ماه پایین میمونه، یا دولت مفتضحانه شکست میخوره و کل اعتبار بانک مرکزی در بازار از بین میره و خدا به داد قیمت ها برسه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان دولت با تمام قوا توی بازاره. عملکرد دیروزشون اینو نشون داد. حالا دو حالت داره. یا میتونن و قیمت ها بر اثر جو روانی پایینتر هم میاد و تا چند ماه پایین میمونه، یا دولت مفتضحانه شکست میخوره و کل اعتبار بانک مرکزی در بازار از بین میره و خدا به داد قیمت ها برسه
تحریم ها امروز شروع میشه. اجرای سیاست ارزی دولت هم همین طور /: دولت میخواد بگه تحریما اثر نداره؟
سکه 3205
یورو 10900

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
همینجور پیش بره تا هفته دیگه سکه دوباره میشه یه تومن:general304:

بالا