• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
این سری هم تجربه دوره پیش رو دارن در مورد تحریم ها هم قطعنامه شورای امنیت پشت تحریم ها نیست چین و روسیه و اروپا و خیلی کشورهای دیگه حمایت نمیکنن از تحریم ها
پس خیلی متفاوت خواهد بود این سری
اگه یه ذره مدیریت به خرج بدن علناً تحریم بی اثر میشه و هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و ممکنه ترامپ یه چند قدم دیگه عقب نشینی بکنه و یه مذاکره ای داشته باشن که در اون صورت باز هم ریال بیشتر تقویت میشه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این سری هم تجربه دوره پیش رو دارن در مورد تحریم ها هم قطعنامه شورای امنیت پشت تحریم ها نیست چین و روسیه و اروپا و خیلی کشورهای دیگه حمایت نمیکنن از تحریم ها
پس خیلی متفاوت خواهد بود این سری
اگه یه ذره مدیریت به خرج بدن علناً تحریم بی اثر میشه و هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و ممکنه ترامپ یه چند قدم دیگه عقب نشینی بکنه و یه مذاکره ای داشته باشن که در اون صورت باز هم ریال بیشتر تقویت میشه
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
این سکه و این طرح جدیدشون و پیش فروش از فردا تا ۲۸۰۰ جا داره بیاد پایین و تا چند روز تثبیت بشه
اما در کل سیگنال خوبی هست برای خرید که ممکنه بعد تکرار نشه

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
یه دهه شصتیه نسل سوخته به معنای واقعی کلمه هستم ، از ۱۶ سالگی کارگری کردم ، شیش صبح پامیشدم با مینی بوس از تهران میرفتم شهرک صنعتیه علی اباد تو جاده سمنان تو کارخونه روزی ۲۰ تن گونی بار میزدم ، دو سال بعدش رفتم سربازی ، بعد خدمت اومدم رفتم مسافرکشی ، بعدش شاگرد بقالی ، بعدش شاگرد تعمیر اسانسور ، بعدش شاگرد مکانیک ، بعدش شاگرد باطری سازی ، بعدش با پولایی که جم کرده بودم یه مغازه اجاره کردم مشغول باطری سازی شدم ، بعدش بقلش زدم تو کار خریدو فروش کامپیوترو لپ تاپ ، بعدش فروشنده ی باطریو دزدگیر ماشین ، بعدشم دلال ماشین

از ۱۶ سالکی تا الان که ۳۵ سالمه هزار تومن هزار تومن پول جم کردمو همرو دادم دلار ، اگه همینجوری بیاد پایین یا یه بلایی سر خودم میارم یا میگیرم چهار نفرو تو خیابون کاردی میکنم ، هیچی از زندگی نفهمیدم حداقل خودم دارم غرق میشم ۴ نفرم با خودم میکشم پایین

گور بابای این زندگی سگی
برادر اولین شرط معامله گری اینه که همه تخم مرغ هات رو در یک سبد نزاری که شما مراعات نکردین
و دومینش اینه که حوصله و صبر داشته باشین
اگر میخای در کوتاه مدت مثلا یکی دو هفته سود بگیری فکر معامله کردن رو از ذهنت خارج کن(حتی اونهایی که قبل عید دلار رو 5 هزار تومان خرید کردند حدود یک و نیم ماه در ضرر بودن و دلار کمی اومد پایین و دوباره برگشت)
حداقل 6 ماه صبر کن و بعد سود و ضررش مشخص میشه
اگر خودتو ببازی مطمئن باش احساسی برخورد می کنی و ضرر می کنی
------------------
بعد از قبول قطعنامه پایان جنگ دلار حدود 40 درصد افت کرد و سکه نیز ریزش اساسی کرد و میگن که عده ایی سکته هم کردند
اما یک سال نگذشته هر کس سکه و دلار داشت دو برابر قیمت فروخت که البته اگر نگه میداشت الان میلیاردر بود
-------
بعد از برجام هم قیمتها کمی اصلاح شد ولی الان ببنید بازار به چه صورته
طلا 125 تومن اومد شد 80 تومن یعنی 30درصد ارزان شد ولی ببنید طلا کجا ها که نرسیده
------------
عجله کنید و احساسی بشین صددرصد ضرر می کنید
اتفاقا دلیل اینکه همه تخم مرغها رو در یک سبد نچینید همینه که اگر یکی ضرر شد طاقت داشته باشید.

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
سلام دوستان . گروهی در تلگرام سراغ دارید برای تبادل نظر و پرسش در رابطه با ارز ، سکه و.. ؟
اگر هست ممنون میشم لینکش رو بدین
مرسی

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
این سکه و این طرح جدیدشون و پیش فروش از فردا تا ۲۸۰۰ جا داره بیاد پایین و تا چند روز تثبیت بشه
اما در کل سیگنال خوبی هست برای خرید که ممکنه بعد تکرار نشه
میخوان سکه پیش فروش کنن؟

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
مسئله ای که فکر خیلی ها از مردم رو طی چند روز اخیر در گیر کرده اینه که اگه می شد بازار و اون رشد افسار گسیخته قیمت ارز و سکه که باعث بهم ریختگی کلیه بخشهای اقتصادی شد و نگرانی مردم به این شکل با یک بسته سیاست ارزی و تعویض یک فرد به عنوان رئیس کل بانک مرکزی حل می شد و این امکان وجود داشت بطوری که حتی در روزی که رسما شروع تحریم ها از سوی ایالات متحده اعلام شد و همین خبر کافی بود تا بازار واکنش نشون بده ما شاهد رفتاری معکوس از سوی بورس و روزهایی آرام تر از 10 روز اخیر رو شاهد بودیم که خود دلیلی بر ناکارآمدی و سوء مدیریت برخی از مدیران نیست .

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سکه احتمالا با توجه به عرضه پیش فروش ها که این بار به نظر جدی قراره عرضه بشه چون مراحل قبل یعنی 1 ماهه و 3 ماهه وارد بازار نشد و در قیمتهای 4م به بالا فروخته شد این بار کاهش جدی که صورت گرفته معنی جمع کردن اونها توسط بانکمرکزی داره انجام میشه و احتمالا قیمت اون تا زیر 3 میلیون به تعادل میرسه و کف اون می تونه 2.6 میلیون باشه که فرصت خرید خوبی در صورت رسیدن قیمت به محدوده محسوب میشه .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سکه 4 درصد رفت بالا 3195

تهدید ترامپ به تحریم باعث شد دلار از کانال 4000 به 12000 بره بعد شروع تحریم باعث شد دلار به کانال 8000 بیاد؟

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سکه از 3060000 به سرعت به 3200000 افزایش قیمت پیدا کرد به نظر میاد با توجه به اولین روز عرضه سکه های پیش فروش , فروش در بازار زیاد نبوده و سکه شاید 3000000 رو به عنوان کف ریزش های اخیر میخواد حفظ کنه و اگه تا پایان هفته عرضه در بازار کم باشه سکه از شنبه احتمالا با رشد جدی رو برو میشه چون یکی از دلایل بازار جو روانی عرضه سکه های پیش فروش بوده که سکه رو تقریبا 1.5 میلیون پایین کشید و این جو با توجه به اخبار تحریم های آمریکا رفته رفته کمرنگ خواهد شد .

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اصلاً بازار خیلی نامشخصه به نظرم خرید سکه الان ریسکه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سکه رسید به 3780

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
بنده هم طلا رو در 300 تومن خریدم و الان ضرر کردم
ولی از خدا میخایم که بازار سکون پیدا کنه واینجوری بالا و پایین نره
خدا می دونه اگر با اون شدتی که داشت می رفت و اعتراضات شد و دشمن امیدوار شد و همه می گفتن مسئولین میخان فرار کنن و...
یک ماه مملکت اونجوری بشه ، امنیت همه مردم از دست میره
خدا کنه من نوعی ده میلیون تومان ضرر کنم ولی بازار ارامش پیدا کنه

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سکه احتمالا با توجه به عرضه پیش فروش ها که این بار به نظر جدی قراره عرضه بشه چون مراحل قبل یعنی 1 ماهه و 3 ماهه وارد بازار نشد و در قیمتهای 4م به بالا فروخته شد این بار کاهش جدی که صورت گرفته معنی جمع کردن اونها توسط بانکمرکزی داره انجام میشه و احتمالا قیمت اون تا زیر 3 میلیون به تعادل میرسه و کف اون می تونه 2.6 میلیون باشه که فرصت خرید خوبی در صورت رسیدن قیمت به محدوده محسوب میشه .

فعلا که رفته رو 3700

تجربه ای 35 ساله ی من بهم میگه چیزی که تو این مملکت گرون شد دیگه پایین نمیاد ارزون نمیشه . شاید یکی دو درصد ارزون بشه ولی تا ابد بالا میمونه

به امید خدا دلار هم بره رو 15 تومن دیگه تمومه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
آقا یکی زودتر یه بسته جدید ارائه بده، قیمت سکه داره دوباره شبانه میرسه چهار میلیون، یورو ۱۲ تومن و دلار یازده تومن !!! بسته بعدی رو بدن نوبخت رونمایی کنه شاید موثرتر باشه خخخخخ

Last edited:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
فعلا که رفته رو 3700

تجربه ای 35 ساله ی من بهم میگه چیزی که تو این مملکت گرون شد دیگه پایین نمیاد ارزون نمیشه . شاید یکی دو درصد ارزون بشه ولی تا ابد بالا میمونه

به امید خدا دلار هم بره رو 15 تومن دیگه تمومه
ادموند جان دلار بره رو 15ت دیگه کاردیمون نمیکنی:D؟

بالا