یه دهه شصتیه نسل سوخته به معنای واقعی کلمه هستم ، از ۱۶ سالگی کارگری کردم ، شیش صبح پامیشدم با مینی بوس از تهران میرفتم شهرک صنعتیه علی اباد تو جاده سمنان تو کارخونه روزی ۲۰ تن گونی بار میزدم ، دو سال بعدش رفتم سربازی ، بعد خدمت اومدم رفتم مسافرکشی ، بعدش شاگرد بقالی ، بعدش شاگرد تعمیر اسانسور ، بعدش شاگرد مکانیک ، بعدش شاگرد باطری سازی ، بعدش با پولایی که جم کرده بودم یه مغازه اجاره کردم مشغول باطری سازی شدم ، بعدش بقلش زدم تو کار خریدو فروش کامپیوترو لپ تاپ ، بعدش فروشنده ی باطریو دزدگیر ماشین ، بعدشم دلال ماشین
از ۱۶ سالکی تا الان که ۳۵ سالمه هزار تومن هزار تومن پول جم کردمو همرو دادم دلار ، اگه همینجوری بیاد پایین یا یه بلایی سر خودم میارم یا میگیرم چهار نفرو تو خیابون کاردی میکنم ، هیچی از زندگی نفهمیدم حداقل خودم دارم غرق میشم ۴ نفرم با خودم میکشم پایین
گور بابای این زندگی سگی
برادر اولین شرط معامله گری اینه که همه تخم مرغ هات رو در یک سبد نزاری که شما مراعات نکردین
و دومینش اینه که حوصله و صبر داشته باشین
اگر میخای در کوتاه مدت مثلا یکی دو هفته سود بگیری فکر معامله کردن رو از ذهنت خارج کن(حتی اونهایی که قبل عید دلار رو 5 هزار تومان خرید کردند حدود یک و نیم ماه در ضرر بودن و دلار کمی اومد پایین و دوباره برگشت)
حداقل 6 ماه صبر کن و بعد سود و ضررش مشخص میشه
اگر خودتو ببازی مطمئن باش احساسی برخورد می کنی و ضرر می کنی
------------------
بعد از قبول قطعنامه پایان جنگ دلار حدود 40 درصد افت کرد و سکه نیز ریزش اساسی کرد و میگن که عده ایی سکته هم کردند
اما یک سال نگذشته هر کس سکه و دلار داشت دو برابر قیمت فروخت که البته اگر نگه میداشت الان میلیاردر بود
-------
بعد از برجام هم قیمتها کمی اصلاح شد ولی الان ببنید بازار به چه صورته
طلا 125 تومن اومد شد 80 تومن یعنی 30درصد ارزان شد ولی ببنید طلا کجا ها که نرسیده
------------
عجله کنید و احساسی بشین صددرصد ضرر می کنید
اتفاقا دلیل اینکه همه تخم مرغها رو در یک سبد نچینید همینه که اگر یکی ضرر شد طاقت داشته باشید.