• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

avan

Registered User
لایک‌ها
207
نمی دونم اینجا بود یا یه سایت گفته بودن 800 تریلیون تومن نقدینگی، سپرده های 1 ساله هست و فقط سود روزانه اش بالای 300 میلیارد تومن میشه . این مقدار پولی که برای پیش فروش سکه جمع شده فقط اندازه 23-24 روز سود اون سپرده ها بوده.

بعد یه چیزی این پیش فروش نقدینگی رو کم نکرده هیچ زیادتر هم کرده. کسی با 1.5 میلیون تومن سکه خریده بود الان سکه اش شده 3.7 میلیون. هر سکه حداقل 2 میلیون بیشتر شده. اگه 10 تریلیون جمع کردن اون سکه ها الان 20 تریلیون بهش اضافه شده، شده 30 تریلیون تومن

خودم هم اشتباه کردم. با این خرید و پیش فروش سکه آشنا نبودم پولم رو گذاشتم تو صندوق سرمایه گذاری بمونه. اون موقع میتونستم 10 تا سکه بگیرم الان 3.7 سکه.
اشتباه های بزرگتر رو زمستون کردم. یه مقدار درامد داشتم تبدیل کردم اون موقع نصفش روتبدیل کردم به ریال اون یکی نصفش رو هم از دست دادم.
البته ما تقصیری نداریم
کذاب کلید به دست نکبت بار عوضی جوونیم رو گرفت ازم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مشکل ما عمیق تر و ریشه ای تر از اینه که 10 تا سکه حلش کنه. این حقوقی که می گیریم هم پودر شده رفته. قبلش چی بود که الان چی بشه. از اون گذشته چند وقت دیگه با تشدید تحریم ها اوضاع بدتر هم میشه. اون موقع سکه طلا رو نمی شه خورد. نمی دونم، شاید هم بشه. ولی آب از سر من خیلی وقته که گذشته.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
البته ما تقصیری نداریم
کذاب کلید به دست نکبت بار عوضی جوونیم رو گرفت ازم
اگه کسی تقصیر کار باشه اون و قبلیش هستن
7 سال ارزش پول ملی 90 درصد بیاد پایین!!!
حداقل حقوق 7 سال پیش 330000 تومن بوده الان 1114000 تومنِ، 237 درصد بیشتر شده از اونور دلار 900 درصد

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
اوضاع بازار یکم گنگه
هر حالتی ممکنه پیش بیاد
هم کاهش
هم افزایش

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان یکی میتونه توضیح بده به چه دلیل حباب سکه اینقدر شده ؟ تا جایی که یادم بودم همیشه 200-150 هزار اختلاف بود و حتی گاهی میشد که قیمت سکه از طلاش کمتر میشد ! (حباب منفی )
الان 3 میلیون پول طلاش هست و 800 هزار حباب . خب دلار گرون شده و ارزش طلاش بالا رفته چرا حبابش 3 برابر شده ؟!
نکنه بانک مرکزی دیگه سکه ضرب نمیکنه ؟!

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
الان سکه های پیش فروش و دارن میدن ؟..
آره تحویل میدن. ولی دقیقا هر سری موقع تحویل سکه ها از مجلس شایعه یه طرح چرت ممنوعیت واگذاری میاد و اثر عرضه سکه رو خنثی میکنه و سکه گرون میشه.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان ربع و نیم سکه هم طرح قدیم و جدید دارن ؟!
الان ربع سال 85 قیمتش خیلی با سال 86 فرق میکنه ؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان ربع و نیم سکه هم طرح قدیم و جدید دارن ؟!
الان ربع سال 85 قیمتش خیلی با سال 86 فرق میکنه ؟
طرح قدیم ندارن ولی ضربهای زیر 86 ارزونتره، البته وزن طلاش با ۸۶ هیچ فرقی نداره و فقط بازار مزخرف ایران چنین چیزی دیده میشه. زیر ۸۶ رو طلا فروش موقع خرید به اندازه وزن طلاش میخره. قیمت فروششون هم معمولا بین پونزده تا بیست درصد نسبت به ضرب ۸۶ ارزونتره، یعنی مثلا الان نیم سکه ۸۶ قیمتش حدود ۱۸۰۰ هستش ولی ضرب قبل ۸۶ حدود ۱۵۰۰ هستش.ربع ۸۶ الان ۹۳۰ تومنه ولی ربع قبل ۸۶ حدود ۷۸۰ تومنه.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوستان یکی میتونه توضیح بده به چه دلیل حباب سکه اینقدر شده ؟ تا جایی که یادم بودم همیشه 200-150 هزار اختلاف بود و حتی گاهی میشد که قیمت سکه از طلاش کمتر میشد ! (حباب منفی )
الان 3 میلیون پول طلاش هست و 800 هزار حباب . خب دلار گرون شده و ارزش طلاش بالا رفته چرا حبابش 3 برابر شده ؟!
عرضه سکه کم شده و حتی اونهایی که سکه ها رو تحویل میگیرن نمی فروشن چون پیش بینی قیمتهایی بسیار بالاتر از قیمتهای فعلی برای محدوده آبان و نزدیک شدن به تحریمهای نفتی صحبت میشه و قیمت ارز نیز خود دلیلی بر ایجاد حباب سکه می تونه باشه و از سوی دیگه خود دولت هم به خاطر دورنمای آینده تحریمهای جدی آمریکا ارز و طلا که از ذخایر بانکهای مرکزی جهان محسوب میشن به شدت داره مراقبت می کنه و نه سکه و نه ارز به بازار عرضه نمیکنه در حالی که در زمان احمدی نژاد هر بار که سکه ها عرضه میشد قیمت کاهش و حتی ثبت نام کنندها متضرر میشدند طوری که در این مرحله خیلی ها به خاطر اون تجربه ای که داشتند پیش خرید نکردند اما این بار سکه واقعا سکه شد و اونهایی که پیش خرید کردند رو از زمین بلند کرد . تازه باید خدا رو شکر کرد که قیمت اونس جهانی به پایین ترین قیمت خودش طی دو سال اخیر رسیده و اگه مثل سال 90 و 91 که اون موقع بود نزدیک 1900 دلار الان سکه نزدیک 6 یا 7 میلیون با حباب فعلی بود .

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دلیل اصلی حباب اینه که دولت در تصمیمی کاملا احمقانه صرافی ها را تعطیل کرد و گفت حق ندارند دلار و ارز بفروشند افرادی که می خواستند حفظ سرمایه کنند به سکه رو آوردند .طلای آب شده و طلای دست دوم ریسکهای معامله خودش را داره برای همین همه مردم دنبالش نمی روند.
حالا هم که صرافی ها باز شدند جو امنیتی هنوز برشون حاکم است و باید بری کپی بلیط هواپیما و....ببری تا با ثبت کد ملی بهت دلار بدهند .از دلال با کمی نرخ بالاتر میشه دلار خرید اما مردم هنوز سکه را به دلار خریدن با دردسر ترجیح می دهند.
مافیای پشت سکه و دلار و...هم نمی گذاره قیمتها افت کنه و حباب از بین بره نمونه بارزش همین چند روز پیش که جو کاهشی بر بازار حاکم شد و داشت قیمتها متعادل میشد که یک دفعه مافیا به کمک عواملشون در مجلس اون مسخره بازی محدودیت در ثبت نام و تحویل سکه را راه انداختند . که کاملا مشخصه هدف چیزی جز بالا بردن قیمتها نبود.
حالا باید منتظر بود و دید کی آقایون بازیشون با سکه تمام میشه و حباب سکه تخلیه میشه .البته تخلیه حباب معنیش ارزونی سکه نیست ممکنه سکه بره تا 5 تومن بعد 500تومن حباب داشته باشه بره رو 4500

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
سکه تمام بخریم بهتره یا نیم؟؟؟؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
عدم توافق تجاری چین و آمریکا باعث افزایش قیمت اونس میشه یا کاهش ؟.

Last edited:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
ماشین الان از طلا بهتر نیست ؟
تیبا دو داره میشه چهل میلبون
میگن مهر میشه پنجاه میلیون

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ماشین الان از طلا بهتر نیست ؟
تیبا دو داره میشه چهل میلبون
میگن مهر میشه پنجاه میلیون
احتمال زیاد ماشین بازده بالاتری خواهد داشت اما ماشین هزینه معامله داره+محل نگهداری+فروش سخت تر نسبت به سکه و طلا

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان جهت سرمایه گذاری روی سکه چه نوع سکه ای بخریم بهتره؟؟؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان عزیز اگه نظر و تحلیل و پیش بینی خاصی در مورد طلا یا دلار دارید حتماً اینجا بیان کنید برای 5 شنبه و شنبه نیاز ضروری دارم کاری بکنم. هر نظری بود بگید ممنون

avan

Registered User
لایک‌ها
207
#فوري #مهم تنها ١٠ عدد سكه به پيش فروشي ها تحويل ميشود، مابقي پولشان سود بانكي ميگيرد!!!

@akhbarmohemeghtesadi

راسته؟

بالا