پستهای زمان پیش فروش سکه جالبه. اکقرا گفتن خریدارا سود نمی کنن. فقط یک کاربر پیشنهاد پیش خرید داده
برام جالبه که بعضی افراد چقدر بیکار هستند میرند پستهای قدیم افراد را پیدا می کنند نقل قول می کنند که مثلا تهش چی به دست بیارند ؟؟؟؟؟؟قبلا یک نفر دیگه هم این پستها را بیرون کشیده بود !!!!! سودی کرده؟؟؟به ما هم اطلاع بدید؟؟!!!
اولا کسی اگر اینقدر خبره بازاره که همه چیز را پیش بینی می کنه بیاد اینجا نظر بده من خودم مریدش میشم .
دوما اگر کارشناس اقتصاد هستید با پیش بینی های صحیح ،خودتون را معرفی کنید و بگید شرکتها برای هر ساعت مشاوره شما چند میلیون پرداخت می کنند تا ما هم شاید از مشاوره های شما بزرگان اقتصاد استفاده کردیم .
سوما این همه پست دادم برای راهنمایی دوستان در مورد سود بانکی و.....کسی اومد بگه آقای درمل شما راهنمایی کردی من فلان مقدار سود کردم اینم حق مشاوره شما ؟؟؟؟!!!کسی به ما تو سودش پولی داد که حالا برای سکه نخریدنش بیاد اینجا انتقاد کنه؟؟؟؟ حالا خوبه آخر پستم نوشتم
البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه
به جای اینکه پیراهن عثمان علم کنید اگر دانش یا پیش بینی دارید عنوان کنید همه استفاده کنند .اگر هم طبل غازی هستید که حرفی نمی ماند.
از همه اینها گذشته بعضی افراد مثل من فکر میکردند این کذاب کلید به دست با قبلی ها فرق داره و توی سخنرانی هاش میگفت که قبلا بازار نوسان داشته و وضعیت مردم بد میشده و......فکر نمی کردیم کسی که درد جامعه را قبلا دیده و دم از تدبیر میزنه این جوری مردم را نابود کنه .افرادی هم که سکه و دلار خریدند جای هیچ خوشحالی نیست چون جامعه وقتی بدبخت میشه دیر یا زود گریبان ثروتمندترین مردمش هم میگره و اونها در باتلاق فرو میروند