• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
کدوم سکه ها منظورته ؟
همون 2 ملیون 600 سکه سوری که کمتر از یک ماه پیش تحویل _(!!)_ داد جناب بانک مرکزی ؟
ملت ساده رو ببین :D:D:D:general307::general307::general304::general304::general304:
صوری نبود، منظورش این نبود که 2 میلیون رو یکجا تحویل میده، طبق تاریخ ثبت نام هر کس تحویل میدن برای ثبت نام هایی که یه بخشش قبل عید با قیمت 1400 انجام شد و یه سری با قیمت غیرقطعی بود و بقیه هم برای ثبت نام اوایل امسال، همه رو هم فیزیکی تحویل داده بانک مرکزی. بانک مرکزی خیلی تو یکسال اخیر گند زده ولی تو تحویل سکه ها کوچکترین بدقولی نکرده. شما ساده بودی که موقع ثبت نام خواب بودی.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
کدوم سکه ها منظورته ؟
همون 2 ملیون 600 سکه سوری که کمتر از یک ماه پیش تحویل _(!!)_ داد جناب بانک مرکزی ؟
ملت ساده رو ببین :D:D:D:general307::general307::general304::general304::general304:

کل سکه های پیش فروشی رو تا الان تحویل دادن. 2 تا از دوستای من 1 ماهه و 3 ماهه نوشته بودن همه رو تمام و کمال تحویل گرفتن. یکیشون 30 تا، یکیشون هم نزدیک 100 تا.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
این طرح ممنوعیت عرضه سکه چی بود الان گفت اخبار ؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
جالبه
اکثر سکه ها رو دادند
همین سری آخری هم حرف میخوان در بیارن داخلش
یا باز قیمت و میخان بیارن بالا که بعد عرضه میشه بیاد پایین .

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
اساتید
نیم سکه حباب نداره زیاد . دلیل خاصی داره ؟
سکه ۳.۸۰۰
نیم ۱.۷۵۰ یعنی دوتاش میشه ۳.۵۰۰

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام دوستان
نیم سکه سال 83 میشه قدیم ؟ الان 1350 از کسی بردارم خوبه ؟
قیمت طلای حاصل خود سکه رو چطوری میشه محاسبه کرد ؟
ممنون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پستهای زمان پیش فروش سکه جالبه. اکقرا گفتن خریدارا سود نمی کنن. فقط یک کاربر پیشنهاد پیش خرید داده
سلام... تو این تاپیک من 10 سال پیش نظر گذاشته بودم (صفحه اول) ...
این طرح هم برای دولت و هم برای مردم عالیه.... من پیشنهاد میکنم اگر سرمایه ای راکد یا پس انداز در حساب بانکی دارید حتما و حتما پیش خرید سکه کنید... خودم هم فردا که نمی رسم اما شنبه چن تا دوساله ثبت نام میکنم!:)

به نظر من زمان تحویل سکه ها که شد قبلش دولت سکه می ریزه تو بازار قیمتها را میاره پایین مردم هم میرند پول خودشون را پس می گیرند و هیچ سودی هم نسیبشون نمیشه .حالت بهترشم اینه که قیمت سکه موقع تحویل سکه به مردم حدود 2 درصد یا همون سود بانکی بیشتر از قیمت پیش خرید است.یعنی افرادی که سکه خریدند حدود همون سود بانکه گیرشون اومده .البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه.

دفعه پیش دقیقا همین کار رو کردند که موقع تحویل سکه قیمت رو به همون قیمت ثبت نامی پایین آوردند و پیشنهاد می دادن پول بگیری. :D در نتیجه بهترین کار اینه که پولت رو بذاری توی بانک، سودش رو بگیری، موقع تحویل سکه بری سکه بخری از بازار آزاد. :D در عین حال چون همه به این تحلیل می رسند معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. البته کلا معلوم نیست 6 ماه دیگه چی بشه. :general304:

مطمئن باشید وقتی طرف معامله شما دولت هست، اونی که سود می کنه دولته و اونی که ضرر میکنه شما خواهید بود.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
پستهای زمان پیش فروش سکه جالبه. اکقرا گفتن خریدارا سود نمی کنن. فقط یک کاربر پیشنهاد پیش خرید داده
حرف بنده این نبود که خریدار سکه در کوتاه مدت سود نمی کنه. عرضم این بود که در معامله با دولت همیشه در نهایت طرف معامله ضرر می کنه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
برام جالبه که بعضی افراد چقدر بیکار هستند میرند پستهای قدیم افراد را پیدا می کنند نقل قول می کنند که مثلا تهش چی به دست بیارند ؟؟؟؟؟؟قبلا یک نفر دیگه هم این پستها را بیرون کشیده بود !!!!! سودی کرده؟؟؟به ما هم اطلاع بدید؟؟!!!
اولا کسی اگر اینقدر خبره بازاره که همه چیز را پیش بینی می کنه بیاد اینجا نظر بده من خودم مریدش میشم .
دوما اگر کارشناس اقتصاد هستید با پیش بینی های صحیح ،خودتون را معرفی کنید و بگید شرکتها برای هر ساعت مشاوره شما چند میلیون پرداخت می کنند تا ما هم شاید از مشاوره های شما بزرگان اقتصاد استفاده کردیم .
سوما این همه پست دادم برای راهنمایی دوستان در مورد سود بانکی و.....کسی اومد بگه آقای درمل شما راهنمایی کردی من فلان مقدار سود کردم اینم حق مشاوره شما ؟؟؟؟!!!کسی به ما تو سودش پولی داد که حالا برای سکه نخریدنش بیاد اینجا انتقاد کنه؟؟؟؟ حالا خوبه آخر پستم نوشتم البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه
به جای اینکه پیراهن عثمان علم کنید اگر دانش یا پیش بینی دارید عنوان کنید همه استفاده کنند .اگر هم طبل غازی هستید که حرفی نمی ماند.

از همه اینها گذشته بعضی افراد مثل من فکر میکردند این کذاب کلید به دست با قبلی ها فرق داره و توی سخنرانی هاش میگفت که قبلا بازار نوسان داشته و وضعیت مردم بد میشده و......فکر نمی کردیم کسی که درد جامعه را قبلا دیده و دم از تدبیر میزنه این جوری مردم را نابود کنه .افرادی هم که سکه و دلار خریدند جای هیچ خوشحالی نیست چون جامعه وقتی بدبخت میشه دیر یا زود گریبان ثروتمندترین مردمش هم میگره و اونها در باتلاق فرو میروند

avan

Registered User
لایک‌ها
207
برام جالبه که بعضی افراد چقدر بیکار هستند میرند پستهای قدیم افراد را پیدا می کنند نقل قول می کنند که مثلا تهش چی به دست بیارند ؟؟؟؟؟؟قبلا یک نفر دیگه هم این پستها را بیرون کشیده بود !!!!! سودی کرده؟؟؟به ما هم اطلاع بدید؟؟!!!
اولا کسی اگر اینقدر خبره بازاره که همه چیز را پیش بینی می کنه بیاد اینجا نظر بده من خودم مریدش میشم .
دوما اگر کارشناس اقتصاد هستید با پیش بینی های صحیح ،خودتون را معرفی کنید و بگید شرکتها برای هر ساعت مشاوره شما چند میلیون پرداخت می کنند تا ما هم شاید از مشاوره های شما بزرگان اقتصاد استفاده کردیم .
سوما این همه پست دادم برای راهنمایی دوستان در مورد سود بانکی و.....کسی اومد بگه آقای درمل شما راهنمایی کردی من فلان مقدار سود کردم اینم حق مشاوره شما ؟؟؟؟!!!کسی به ما تو سودش پولی داد که حالا برای سکه نخریدنش بیاد اینجا انتقاد کنه؟؟؟؟ حالا خوبه آخر پستم نوشتم البته باید زمان بگذره ببینیم چی میشه
به جای اینکه پیراهن عثمان علم کنید اگر دانش یا پیش بینی دارید عنوان کنید همه استفاده کنند .اگر هم طبل غازی هستید که حرفی نمی ماند.

از همه اینها گذشته بعضی افراد مثل من فکر میکردند این کذاب کلید به دست با قبلی ها فرق داره و توی سخنرانی هاش میگفت که قبلا بازار نوسان داشته و وضعیت مردم بد میشده و......فکر نمی کردیم کسی که درد جامعه را قبلا دیده و دم از تدبیر میزنه این جوری مردم را نابود کنه .افرادی هم که سکه و دلار خریدند جای هیچ خوشحالی نیست چون جامعه وقتی بدبخت میشه دیر یا زود گریبان ثروتمندترین مردمش هم میگره و اونها در باتلاق فرو میروند
کذاب کلید به دست
عالی گفتی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کسانی که 20-30 تا سکه خریدن هم زیاد سود نکردن فقط نسبت به کسانی که اصلا نخریدن کمتر ضرر میکنن و دیرتر گرونی رو حس میکنن

کسی که 30 تا سکه خریده نهایتا 70 میلیون سود کرده.
فرضا ابن آقا میخواد استپ وی بخره این ماشین قبلا زیر 55 میلیون بوده الان 87 میلیون. 30 میلیون از سودش میره بابت گرون شدن ماشین.
بخواد لپ تاپ بخره 2 میلیون باید اضافه تر بده.
هزینه زندگی هم زیاد شده. همین طوری سودی که کرده رو باید بده این هزینه اضافه که بابت افزایش قیمتا میخواد بده. تا دیگه اون سود 0 میشه و میشه عین ماها.

تو ایران باید درامد دلاری داشته باشی نه درامد ریالی، خرج دلاری

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
یادش بخیر... دوران طلایی بود واسه خودش!
البته اسمش سود نیست وقتی همه چی گرون شده میشه گفت ضرر کمتر. یا فریز سرمایه نسبت به بی ارزش شدن پول ملی.
یه پس انداز کوچیکی داشتم که میخواستم روش وام بگیرم اگه اون موقع تبدیل نکرده بودم الان همون سرمایه هم یک سوم شده بود.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
برای خرید الان به نظرم ربع سکه از همه گزینه ها بهتره همیشه بیشتر از 4 برابر قیمت ربع ، قیمت تمام بوده ولی الان 900 سایت هست ربع 4 تاش میشه 3600 ولی تمام 3850 قیمتشه و کمیابه، تازه سکه فروش ربع رو حدود 50 تومن کمتر از قیمت سایت سایت میده 850.

در حال حاضر قیمت ربع نسبت به تمام خیلی مناسب تره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یادش بخیر... دوران طلایی بود واسه خودش!
البته اسمش سود نیست وقتی همه چی گرون شده میشه گفت ضرر کمتر. یا فریز سرمایه نسبت به بی ارزش شدن پول ملی.
یه پس انداز کوچیکی داشتم که میخواستم روش وام بگیرم اگه اون موقع تبدیل نکرده بودم الان همون سرمایه هم یک سوم شده بود.
به قول خودتون در بهترین حالت شما که رفتید سکه خریدید فقط حفظ سرمایه انجام دادید .پس اسمش دوران طلائی نیست
اسمش دوران لجن و کثافته
اسمش دوران دزدی از جیب مردمه
اسمش دوران فلاکت و بدبختیه .
دوران طلائی وقتیه که شما پیراهن های تولیدیت را در بازار آزاد دنیا بتونی بفروشی و دلارش را بیاری داخل کیف زندگیتو بکنی و طرف تو فرانسه و ایتالیا و....افتخارش باشه برند ایرانی تنش کرده نه حالا با گنده کاری آقایون منفور ترین ملت دنیا شدیم
الان روزهای خوبمونه .اگر آقایون توافق نکنند شروع دوران رکود تورمی خواهد بود

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
به قول خودتون در بهترین حالت شما که رفتید سکه خریدید فقط حفظ سرمایه انجام دادید .پس اسمش دوران طلائی نیست
اسمش دوران لجن و کثافته
دوران طلائی وقتیه که شما پیراهن های تولیدیت را در بازار آزاد دنیا بتونی بفروشی و دلارش را بیاری داخل کیف زندگیتو بکنی و طرف تو فرانسه و ایتالیا و....افتخارش باشه برند ایرانی تنش کرده نه حالا با گنده کاری آقایون منفور ترین ملت دنیا شدیم
در واقع وضعیت گذشته، برای مردم در این کشور همیشه دوران طلائی به حساب می آید، چون همیشه آینده حتی نسبت به گذشته نزدیک هم، به مراتب تاریکتر و مصیبت بارتر هست. همانطور که گفتید، الان، روزهای خوب این کشور هست چون هنوز واقعیت تورم عظیم و فقر و بدبختی پیش رو برای همه مردم مشخص نشده است. ادامه این وضعیت به فقر وحشتناک در تغذیه و دارو و درمان به عنوان نیازهای کاملاً ضروری مردم، منجر میشود، مثلاً حتی همین حالا هم با مراجعه به داروخانه های اصلی کشور مثل هلال احمر، میتوانید اثرات افت ارزش پول و کمبود دارو و اثرات این وضعیت بر روی مردم، را بخوبی مشاهده کنید.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اسمش دوران لجن و کثافته
اشتباه لپی بود منظورم فرصت طلایی برای حفظ سرمایه بود. که اصلاح میشه
البته به قول دوست بالایی اونقدر چشم انداز اینده تیره و تاریک هست که همین الان هم ممکنه دوران طلایی ما باشه و بی خبر باشیم...!
متاسفانه من تولیدی تازه تاسیس م رو به دلیل افزایش قیمت پارچه خارجی و لایی و... جمع کردم و فقط به واسطه مهارت ۲۱ ساله م در جایی مشغول بکار شدم که اونم آنچنان پایدار نیست...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بله، من اشتباه کردم. یک سوم پس انداز من در بانک موند و پودر شد. :general306:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

عیبی نداره. بالاخره باید یادآوری بشه تا درس بگیریم و به کذاب های بعدی توجهی نکنیم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمی دونم اینجا بود یا یه سایت گفته بودن 800 تریلیون تومن نقدینگی، سپرده های 1 ساله هست و فقط سود روزانه اش بالای 300 میلیارد تومن میشه . این مقدار پولی که برای پیش فروش سکه جمع شده فقط اندازه 23-24 روز سود اون سپرده ها بوده.

بعد یه چیزی این پیش فروش نقدینگی رو کم نکرده هیچ زیادتر هم کرده. کسی با 1.5 میلیون تومن سکه خریده بود الان سکه اش شده 3.7 میلیون. هر سکه حداقل 2 میلیون بیشتر شده. اگه 10 تریلیون جمع کردن اون سکه ها الان 20 تریلیون بهش اضافه شده، شده 30 تریلیون تومن
بله، من اشتباه کردم. یک سوم پس انداز من در بانک موند و پودر شد. :general306:
خودم هم اشتباه کردم. با این خرید و پیش فروش سکه آشنا نبودم پولم رو گذاشتم تو صندوق سرمایه گذاری بمونه. اون موقع میتونستم 10 تا سکه بگیرم الان 3.7 سکه.
اشتباه های بزرگتر رو زمستون کردم. یه مقدار درامد داشتم تبدیل کردم اون موقع نصفش روتبدیل کردم به ریال اون یکی نصفش رو هم از دست دادم.

بالا