بالا پایین نداره . فرانک معادل یک دلارهفرانک سوئیس 106,550
یه 300 400 تومن بالاترش میشه قیمت دلار
https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=CHF&To=USD
بالا پایین نداره . فرانک معادل یک دلارهفرانک سوئیس 106,550
یه 300 400 تومن بالاترش میشه قیمت دلار
داداش خسته شدم از این وضع ، سرمایمونو دادیم دلار یازده هزار تومنی خریدیم ۲۰ روزه قایم کردیم تو خونه الان نه دستم به کار میره نه انگیزه دارم برای کار کردن نه این دلار کوفتی میره بالای یازده تومن بفروشم از شرش راحت بشم نه اینده ی روشنی داره این وضعیت ، موندم چیکار کنم
شما دلار خریدی سرمایه گذاری کنی یا نوسان بگیری؟؟؟؟؟؟؟داداش خسته شدم از این وضع ، سرمایمونو دادیم دلار یازده هزار تومنی خریدیم ۲۰ روزه قایم کردیم تو خونه الان نه دستم به کار میره نه انگیزه دارم برای کار کردن نه این دلار کوفتی میره بالای یازده تومن بفروشم از شرش راحت بشم نه اینده ی روشنی داره این وضعیت ، موندم چیکار کنم
درسته اما مملکتدر حال حاضر نرخ بازار آتی سکه، اصلاً واقعی نیست. از وقتی اجازه اتخاذ موقعیت خرید فزاینده را برداشتند، حضور اشخاص در بازار آتی را محدود کردند، عمق بازار را به شدت کاهش دادند و بصورت متوالی، وجه تضمین را به سرعت بالا بردند و هیچ سررسید جدیدی هم ارائه نکردند، کل بازار آتی بصورت یک نمایش کم عمق و با نرخ غیر واقعی شده که هیچ چشم اندازی از وضعیت و نرخ آینده بازار ارائه نمیدهد. یعنی بازار آتی قادر به نمایش نرخ مورد انتظار فعالین بازار نیست، در واقع یک نرخ دستوری را ارائه میدهد.
1 فرانک مساوی با 1.01 دلار. تو بازار ما همیشه معمولا یه مقدار خیلی جزئی دلار بالاتره واسه همین گفتم.بالا پایین نداره . فرانک معادل یک دلاره
https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=CHF&To=USD
من کی گفتم ضررشو میدم؟یکی از دوستان گفت دلارتو بذار زیر بالش برو 1 سال 2 سال بیا ببین اگه ضرر کردی من ضررتو بهت میدم. منم همین حرفو بهت میزنم، نصف ضررتو قبول میکنم که به اون دوستمون هم فشار نیاد بابا جان سرمایه ریالی(کاغذی) رو تبدیل به با ثبات ترین و با ارزش ترین پول جهان کردی دیگه این کارا چیه. مقام عظما هم که دیدی چی گفت، مذاکره ممنوع.
بانکم بخوای بذاری 4% سود رو دلار بهت میدن، بانکای معتبر میتونی سر بزنی. من نمیگم بذاری یا نذاری تو بانک اما این بار مثل دفعه قبل نخواهد شد. هم سکه ها هم حساب های ارزی مردم رو عینا پرداخت میکنن. ولی اگه استرس داری نذار، بذار زیر همون بالشت باشه بهتره. ولی اگه الان 11 و حتی 11500 شد و فروختی 1 سال دیگه میای همینجا میگی به خاطر اینکه 11500 فروختم میخوام 10 20 نفرو کاردی کنم بعدم خودمو بکشم
من کی گفتم ضررشو میدم؟
این جمله آخرتون خیلی خوب دقیقا همین طوره.
جدی میگی ؟ به 3000 هم میرسه با دستور عذما؟من بودم که گفتم . البته برای اون موقع بود. الان دیگه شرایط فرق کرده. احتمال پایین اومدن نرخ ارز، زیاده
قیمت واقعی طلا الان بالا تر از این حرفاست. خودشون قیمت ها رو اینجوری نگه داشتن کم کم میبرن بالارییس بانک مرکزی گفت طلا دست نایافتنی شده مردم مصنوعات بخرن
سلام.من بودم که گفتم . البته برای اون موقع بود. الان دیگه شرایط فرق کرده. احتمال پایین اومدن نرخ ارز، زیاده
ممکنه در یه مقطع کوتاه برسه:general108:جدی میگی ؟ به 3000 هم میرسه با دستور عذما؟
علیک السلامسلام.
افتک چرا احتمال پایین اومدن زیاده؟ چون دریای خزر رو فروختن؟.
ممکنه در یه مقطع کوتاه برسه:general108:
علیک السلام
به نظر من احتمال تسلیم شدنشون خیلی خیلی زیاده. مگر اینکه طرف مقابل اصلا هدف دیگری داشته باشه
به نظر من احتمال تسلیم شدنشون خیلی خیلی زیاده. مگر اینکه طرف مقابل اصلا هدف دیگری داشته باشه
دلار 100 هزار تومنی و پراید 100 میلیونی هم کک کسی نمی گزه. سال 90 دلار 1100 بود الان 11000. 7 سال دیگه هم 10 برابر میشه 110000 تومنبله، البته بعد از دلار 20 هزار تومنی سکه 10 میلیونی و پراید 100 میلیونی. وگرنه با دلار 12 و سکه 5 میلیونی که کک کسی نگزید!
دققققققیـــــــــــقا . مردم ما حافظه تاریخی ندارن کلادلار 100 هزار تومنی و پراید 100 میلیونی هم کک کسی نمی گزه. سال 90 دلار 1100 بود الان 11000. 7 سال دیگه هم 10 برابر میشه 110000 تومن
هر چی اون موقع دلار 4000 بود میگفتن بشه 10000 فلان میشه
شاید مردم توان پردازش از 4000 به 12000 بعد به 8000 رو ندارن. فقط 12000 به 8000 رو می بینین.دققققققیـــــــــــقا . مردم ما حافظه تاریخی ندارن کلا
تو 6 ماه پیش دلار 3800 تومنیو کردن 12 هزار تومن بعد آوردن رو 9 تومن ملت خوشحال که ارزون شده
دلار 100 هزار تومنی و پراید 100 میلیونی هم کک کسی نمی گزه. سال 90 دلار 1100 بود الان 11000. 7 سال دیگه هم 10 برابر میشه 110000 تومن
هر چی اون موقع دلار 4000 بود میگفتن بشه 10000 فلان میشه
کک من گزیدبله، البته بعد از دلار 20 هزار تومنی سکه 10 میلیونی و پراید 100 میلیونی. وگرنه با دلار 12 و سکه 5 میلیونی که کک کسی نگزید!
کک من گزید