• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
فعلا بازار طلا باید بره بخوابه لالا کنه
الان نوبت بازار بورس خودشو نشون بده

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
احتمال کاهش میدید برای این هفته ؟
الان دلار 10700 هست تقریبا. دلار 12 13 تومنی دور نیست. چون ذخایر ارزی هر روز رو به کاهش هست حتی ارز ندارن دیگه ارز مسافری بدن. دلار بره روی 13 طلا میشه گرمی 390 حدودا.

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
الان دلار 10700 هست تقریبا. دلار 12 13 تومنی دور نیست. چون ذخایر ارزی هر روز رو به کاهش هست حتی ارز ندارن دیگه ارز مسافری بدن. دلار بره روی 13 طلا میشه گرمی 390 حدودا.
اگر هم کاهشی باشه مثل چند روز گذشته توسط خودشونه برای این که ارز ها رو از دست مردم ( عادی ) بکشن بیرون. در صورتی که ارزش ریال روز به روز داره کمتر میشه

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
جمعه ایران تعطیله. دنیا که تعطیل نیست
ما قیمت طلا در ایران رو می گیم دیگه وگرنه جهانی که داره میاد پایین
7-8 سال پیش در فارکس ترید می کردم در شنبه و یکشنبه بازار اونها تعطیل می شد و نمودارها هیچ حرکتی نمی کردند
البته ممکن بود دو شنبه صبح با گپ بازار شروع کنه ولی در تعطیلات کلا حرکتی نمی کرد
خدا به مملکت رحم کنه
همه مردم کار و زندگی رو رها کردند
حتی تولید کننده و وارد کننده و دلال و معلم و زن خانه دار
همه چرتکه می نداازن که دلار شد اینقدر
طلا شد اینقدر
پس اینقدر سود کردیم
......
وای چی میشه اگه سکه بشه فلان قدر :)

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
ما قیمت طلا در ایران رو می گیم دیگه وگرنه جهانی که داره میاد پایین
7-8 سال پیش در فارکس ترید می کردم در شنبه و یکشنبه بازار اونها تعطیل می شد و نمودارها هیچ حرکتی نمی کردند
البته ممکن بود دو شنبه صبح با گپ بازار شروع کنه ولی در تعطیلات کلا حرکتی نمی کرد
خدا به مملکت رحم کنه
همه مردم کار و زندگی رو رها کردند
حتی تولید کننده و وارد کننده و دلال و معلم و زن خانه دار
همه چرتکه می نداازن که دلار شد اینقدر
طلا شد اینقدر
پس اینقدر سود کردیم
......
وای چی میشه اگه بشه فلان قدر :)
والا هر مملکتی اوضاع سیاست خارجی و داخلیش اینحوری باشه مردم همینن. فقط ایرانی ها نیستن که دلار و طلا میخرن. همه جای دنیا برای حفظ سرمایه طلا میخرن اما خیلی جاهای دیگه دنیا هم برای حفظ سرمایه مردم رو آوردن به خرید دلار. مگه غیر اینه؟
والا ما هم اگه اطمینان داشته باشیم از اوضاع سیاسی مملکت میریم فقط توی بورس سرمایه گذاری میکنیم که ارزش پول خودمون اگه بالا بره همه جوره باز به نفع خودمونه. ولی وقتی سیاست های خارجی به این صورته ما هم نمیتونیم روی سرمایه هامون ریسک کنیم.
هر طور نگاه کنید مردم مقصر نیستن. حق دارن که اینطور باشن.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
والا اطرافیان ما هم همش از دلار حرف میزنن بعضیاشونم خوب سود میبرن ،نمیدونم این مسایل تا کی میخواد پیش بره ولی کاش زود تعیین تکلیف بشه هی نوسان پیدا نکنه

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
والا هر مملکتی اوضاع سیاست خارجی و داخلیش اینحوری باشه مردم همینن. فقط ایرانی ها نیستن که دلار و طلا میخرن. همه جای دنیا برای حفظ سرمایه طلا میخرن اما خیلی جاهای دیگه دنیا هم برای حفظ سرمایه مردم رو آوردن به خرید دلار. مگه غیر اینه؟
والا ما هم اگه اطمینان داشته باشیم از اوضاع سیاسی مملکت میریم فقط توی بورس سرمایه گذاری میکنیم که ارزش پول خودمون اگه بالا بره همه جوره باز به نفع خودمونه. ولی وقتی سیاست های خارجی به این صورته ما هم نمیتونیم روی سرمایه هامون ریسک کنیم.
هر طور نگاه کنید مردم مقصر نیستن. حق دارن که اینطور باشن.

پوریای عزیز اگر در بعضی از کشورها مردم رو اوردن به خرید دلار یا طلا برای حفظ سرمایه .... اما در اینجا من افرادی را مقابل صرافی ها دیدم در این یکی دو هفته که اصلا" براشون حفظ ارزش پول
مهم نبود باور کن .. تصادفا" از شاگردان جان مینارد کینز و از علاقمندان دیوید ریکاردو هم نبودند خیلی ساده اومده بودن با خرید یکی دو سکه بعضیا پنج عدد که سود کنند فقط .

باور کن جوونایی را دیدم که توصیف نمی کنم ... داغون از صنوف مختلف شنیده بودن که اینطوری می تونن سود کنند متاسفانه .
بنابر این دلایل مختلفی وجود داره که مردم ما هجوم می برند ... دلایل تاریخی .. دلایل اجتماعی ... دلایل شخصیتی " منفعت طلبی " و البته دلایل فرهنگی و در اخر دوستانی که حقیقتا" برای جلوگیری از
سقوط ارزش ریال دارن سرمایه تبدیل می کنند .

یه جورایی با جمله اخرت هم موافقم که مردم مقصر نیستند ... حالا چرا ؟؟؟؟ نظر خودمو عرض می کنم .

وقتی به مدت چهل سال در سیستم اموزش و پرورش ! اموزش عالی ! مدارس دانشگاه ها صدا و سیما و ..... مفاهیم عجیبی ترویج میشه مستقیم یا غیر مستقیم که درش از کرامت انسانی و انسانیت و
اخلاق کمترین اثری نیست و در عوض طمع ورزی فرصت طلبی ترشرویی بی نزاکتی و الی اخر به عنوان ارزش به خورد مردم داده میشه و دروغ حاکم مطلق میشه .
منهم موافقم که مردم مقصر نیستند .. شوخی نیست شصت میلیون فقیر تولید شده و بدنبال فقر جهل و بیسوادی و نابودی فرهنگ ... نزدیک ده میلیون بیکار ... حقیقتا" مردم مقصر نیستند .

♥gorg♥

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان من یه مقدار سرمایه دارم
به نظرتون دلار بخرم یا طلا ؟ آیا امکان داره از این تاریخ به بعد افزایش قیمت داشته باشه ؟ :(
ممنون میشم راهنمایی بفرمیون ♥

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
به نظرتون دلار بخرم یا طلا ؟ آیا امکان داره از این تاریخ به بعد افزایش قیمت داشته باشه ؟ :(

اگر این هفته ارزان شد حتی تا ۳.۵۰۰ هم رسید سکه بخر
اگر نه خودرو داخلی هم سود خوبی خواهد داشت کارتکسی بخر یا حواله .

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
پوریای عزیز اگر در بعضی از کشورها مردم رو اوردن به خرید دلار یا طلا برای حفظ سرمایه .... اما در اینجا من افرادی را مقابل صرافی ها دیدم در این یکی دو هفته که اصلا" براشون حفظ ارزش پول
مهم نبود باور کن .. تصادفا" از شاگردان جان مینارد کینز و از علاقمندان دیوید ریکاردو هم نبودند خیلی ساده اومده بودن با خرید یکی دو سکه بعضیا پنج عدد که سود کنند فقط .

باور کن جوونایی را دیدم که توصیف نمی کنم ... داغون از صنوف مختلف شنیده بودن که اینطوری می تونن سود کنند متاسفانه .
بنابر این دلایل مختلفی وجود داره که مردم ما هجوم می برند ... دلایل تاریخی .. دلایل اجتماعی ... دلایل شخصیتی " منفعت طلبی " و البته دلایل فرهنگی و در اخر دوستانی که حقیقتا" برای جلوگیری از
سقوط ارزش ریال دارن سرمایه تبدیل می کنند .

یه جورایی با جمله اخرت هم موافقم که مردم مقصر نیستند ... حالا چرا ؟؟؟؟ نظر خودمو عرض می کنم .

وقتی به مدت چهل سال در سیستم اموزش و پرورش ! اموزش عالی ! مدارس دانشگاه ها صدا و سیما و ..... مفاهیم عجیبی ترویج میشه مستقیم یا غیر مستقیم که درش از کرامت انسانی و انسانیت و
اخلاق کمترین اثری نیست و در عوض طمع ورزی فرصت طلبی ترشرویی بی نزاکتی و الی اخر به عنوان ارزش به خورد مردم داده میشه و دروغ حاکم مطلق میشه .
منهم موافقم که مردم مقصر نیستند .. شوخی نیست شصت میلیون فقیر تولید شده و بدنبال فقر جهل و بیسوادی و نابودی فرهنگ ... نزدیک ده میلیون بیکار ... حقیقتا" مردم مقصر نیستند .
کاملا فرمایشاتتون درسته
دقیقا جمله آخرتون هم خلاصه کلام بنده بود. این که فرضا مشکل فرهنگی هم تو جامعه وجود داشته باشه باز هم مشکل از بالا دسته. به هر چی میپرستین قسم اینا خودشون دلشون نمیخواد مردم اهل مطالعه و دانش باشن. خودشون مردمو همین طور بار آوردن.
فقط وای به حال نسل های بعدی من بعید میدونم در همین حد هم دانش داشته باشن که برای اندکی سود کردن برن سکه خرید و فروش کنن

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
اگر این هفته ارزان شد حتی تا ۳.۵۰۰ هم رسید سکه بخر
اگر نه خودرو داخلی هم سود خوبی خواهد داشت کارتکسی بخر یا حواله .
با بازار راکدی که خودرو داره بعید میدونم کار درستی باشه. سکه طلا ارز رو میشه به راحتی تبدیل به ریال کرد ولی خودرو خیر

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
الان که طلا شده 305. احتمالش زیاده که تا 400 450 هم برسه تو چند ماهه آینده اما هیچی معلوم نیست تو این مملکت. اینا فقط احتمالاته اما اگه دیدین دوباره برگشت روی 260 70 برین طلای آب شده یا دست دوم بخرین. ( 9 درصد مالیات رو نمیدین + کارمزدی هم بابت ساخت طلا نمیدین )
در رابطه با دلار با این که الان آزاد شده خرید و فروش ولی باز هم فکر نمیکنم خریدش برای شخص عادی مناسب باشه. ( چند وقت پیش که قاچاق محسوب میشد خرید و فروشش برای کسی که نا بلد بود کار بسیار سختی بود در صورتی که میفهمیدن این کاره نیستین دلار 10 تومنی رو کسی 8 تومنم نمیخرید ازتون. یکی از آشناهامون این کارو کرده بود. اما الان رو نمیدونم )

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
طلای آب شده که میفرمایید مالیات و .. نداره
فروشش بعد راحته ؟.
طلافروشی داره ؟.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
سکه داشت میرفت 4 تومن یه دفعه خبر اومد شورای نگهبان fatf رو تایید کرده قیمت کشید پایین :eek:

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان این طلای اب شده رو یه حکاکی خاصی میکنن یا همینجوری یه تیکه فلز طلا هست ؟! با دستگاه انالیز برگه تست میدن ؟یا به صورت سنتی با کشیدن روی سنگ و اسید ازمایش میکنن ؟
یه سوالی برام پیش اومده مثلا یکی در وسط 50 گرم طلای اب شده نمیتونه مثلا 5 گرم مس بزاره ؟! اینو از کجا میفهمن ؟

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
طلای آب شده که میفرمایید مالیات و .. نداره
فروشش بعد راحته ؟.
طلافروشی داره ؟.
بله فروشش راحته. والا من نمیدونم تهران یا شهرای دیگه چیجوریه شهر ما بعضی از مغازه ها هستن طلای نو کلا نمیفروشن کارشون فقط این جور چیزاست.

بالا