• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
دوستان این طلای اب شده رو یه حکاکی خاصی میکنن یا همینجوری یه تیکه فلز طلا هست ؟! با دستگاه انالیز برگه تست میدن ؟یا به صورت سنتی با کشیدن روی سنگ و اسید ازمایش میکنن ؟
یه سوالی برام پیش اومده مثلا یکی در وسط 50 گرم طلای اب شده نمیتونه مثلا 5 گرم مس بزاره ؟! اینو از کجا میفهمن ؟
در رابطه با خط آخر باید از یه جایی تهیه کنید که مورد اطمینان باشه
شماره واتس اپ اگه بدین بهتون تصویر میدم. روش وزن و عیار رو مینویسن و یه چیز مثل شماره سریال خودشونم میزنن روش. برگه هم فقط دستی مینویسن میدن فاکتور اگه بدن باید 9 درصد مالیات رو بدین.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
کاملا فرمایشاتتون درسته
دقیقا جمله آخرتون هم خلاصه کلام بنده بود. این که فرضا مشکل فرهنگی هم تو جامعه وجود داشته باشه باز هم مشکل از بالا دسته. به هر چی میپرستین قسم اینا خودشون دلشون نمیخواد مردم اهل مطالعه و دانش باشن. خودشون مردمو همین طور بار آوردن.
فقط وای به حال نسل های بعدی من بعید میدونم در همین حد هم دانش داشته باشن که برای اندکی سود کردن برن سکه خرید و فروش کنن

دقیقا" همینطوره ... افرین .
صد در صد موافقم که عمدی وجود داشته درپایین نگه داشتن سطح فکری و فرهنگی ....

افسوس که در یک ناکجاابادی گیر افتادیم که نه گذشته قابل اعتنایی دارد و نه اینده روشنی ..

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان این طلای اب شده رو یه حکاکی خاصی میکنن یا همینجوری یه تیکه فلز طلا هست ؟! با دستگاه انالیز برگه تست میدن ؟یا به صورت سنتی با کشیدن روی سنگ و اسید ازمایش میکنن ؟
یه سوالی برام پیش اومده مثلا یکی در وسط 50 گرم طلای اب شده نمیتونه مثلا 5 گرم مس بزاره ؟! اینو از کجا میفهمن ؟
https://kimiadevelop.com/طلای-آب-شده-چیست/

طلا فروش مورد اعتماد سراغ نداری اصلا دنبال آب شده نباش .فکر می کنید چرا سکه اینقدر حباب داره؟؟؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
به نظرم در این شرایط خرید سکه به صورت پله ای میتونه فکر خوبی باشه
یعنی بفرض ۲۰سکه این هفته خریداری باشه اگر رفت بالا که سوده و اگر اومد پایین که شکاف زیادی هم نخواهد بود همه سرمایت نیست
و در صورت آمدن به قیمت پایین تر خرید تعدادی در مرحله بعد . در دو یا سه مرحله و توقف و سپس ...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
دوستان آبشده موقع فروش من بخوام بدم بره چقدر کم میشه ازش ؟ 750 ام هست
و اینکه اگر آشنا باشه خرید آبشده به صرفه هست کلا ؟

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
سلام
دوستان آبشده موقع فروش من بخوام بدم بره چقدر کم میشه ازش ؟ 750 ام هست
و اینکه اگر آشنا باشه خرید آبشده به صرفه هست کلا ؟
سلام چیز خاصی ازش کم نمیشه فقط موقع ای که میخرین یه درصدی به عنوان کارمزد میدین به طلافروش. فکر کنید یه چیز مثل هزینه ضرب سکه. این وسط نه مالیات میدین نه هزینه ساخت جواهر و نگینی هم وجود نداره که قیمت کم بشه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
به نظرم در این شرایط خرید سکه به صورت پله ای میتونه فکر خوبی باشه
یعنی بفرض ۲۰سکه این هفته خریداری باشه اگر رفت بالا که سوده و اگر اومد پایین که شکاف زیادی هم نخواهد بود همه سرمایت نیست
و در صورت آمدن به قیمت پایین تر خرید تعدادی در مرحله بعد . در دو یا سه مرحله و توقف و سپس ...
سکه آتی آبان ، امروز : 3933000

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
تحلیلتون ؟
یعنی نوسان قیمتی زیادی دیگه تا اونموقع نداریم ؟
نمیدونم والا هر کی الان تحلیلی بکنه برای قیمت سکه توی 3 ماهه دیگه به نظرم غیر منطقیه چون هیچی معلوم نیست تو این مملکت
اما این معاملاتی که داره انجام میشه توی بورس و ... و سکه آتی آبان این قدر شده به نظرم تا 3 ماه دیگه سکه دوباره به قیمت هایی که تا چند وقت پیش تاچ کرده بود میرسه.

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
نمیدونم والا هر کی الان تحلیلی بکنه برای قیمت سکه توی 3 ماهه دیگه به نظرم غیر منطقیه چون هیچی معلوم نیست تو این مملکت
اما این معاملاتی که داره انجام میشه توی بورس و ... و سکه آتی آبان این قدر شده به نظرم تا 3 ماه دیگه سکه دوباره به قیمت هایی که تا چند وقت پیش تاچ کرده بود میرسه.
تحلیلتون ؟
یعنی نوسان قیمتی زیادی دیگه تا اونموقع نداریم ؟
من خودم هر چی داشتم چند وقت پیش طلای آب شده خریدم چون میخواستم ماشینمو عوض کنم که اوضاع اینطوری شد و نتونستم .
منم نخریدم که بفروشم سود کنم فقط برای حفظ سرمایه خریدم
اگه دلار به 13.5 برسه طلای 18 میشه 400 تومن که دور از ذهن نیست چند ماه دیگه اتفاق بیوفته. تحریم ها این دفعه مثل قبل نیست خیلی شدید تره.

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوستان کسی اطلاع نداره که حساب دلار تو بانک میشه باز کرد یا نه ???

روز شماره ؟؟؟
سودش چند درصده در سال ؟؟؟
تو کدوم بانکها میشه حساب باز کرد ؟؟؟
اصلا میشه به دولت و بانکها اطمینان کرد دلارو (گوشتو) بدیم دست گربه ؟؟؟

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

روز شماره ؟؟؟
داداش خود زنی نکن بدبخت میشی
میخورن آش با جاش بیچارت میکنن میای پی تی رو آتیش میدی
بیخیال شو!!!

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداش خود زنی نکن بدبخت میشی
میخورن آش با جاش بیچارت میکنن میای پی تی رو آتیش میدی
بیخیال شو!!!

داداش خسته شدم از این وضع ، سرمایمونو دادیم دلار یازده هزار تومنی خریدیم ۲۰ روزه قایم کردیم تو خونه الان نه دستم به کار میره نه انگیزه دارم برای کار کردن نه این دلار کوفتی میره بالای یازده تومن بفروشم از شرش راحت بشم نه اینده ی روشنی داره این وضعیت ، موندم چیکار کنم

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
داداش خسته شدم از این وضع ، سرمایمونو دادیم دلار یازده هزار تومنی خریدیم ۲۰ روزه قایم کردیم تو خونه الان نه دستم به کار میره نه انگیزه دارم برای کار کردن نه این دلار کوفتی میره بالای یازده تومن بفروشم از شرش راحت بشم نه اینده ی روشنی داره این وضعیت ، موندم چیکار کنم
دولار 11 تومنی چیزی نیست
صبر کن دور دوم تحریما شروع بشه بهت میگم چه خبره .... اگرم ضرر کردی بیا منو خط خطی کن ... فقط بعدن نگی نگفتم!!!

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418

روز شماره ؟؟؟
چند سال پیش هم همین کارو کردن اما مردم وقتی رفتن دلارو بگیرن گفتن دلارو لولو برد.
اطمینانی نیست به اینا عزیز بذارین زیر بالشت خیالتون جمع تره

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
دلار همین الانشم تو بازار آزاد 11 تومنه. تازه تحریم ها شروع شده

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
فرانک سوئیس 106,550
یه 300 400 تومن بالاترش میشه قیمت دلار

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
به پایین آمدن هم اونس هم امیدی نیست
اونس سی دلار میریزه باز طلا رو بالا نگه میدارن

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
واقعاً همه نوع بلاتکلیفی و بی برنامگی و مسخره بازی و آزمون و خطاهای مکرر لحظه ای را امتحان کرده اند، در حال حاضر واقعاً مشخص نیست که در زمان اجرای تحریمهای نفتی در آبان، چه حرکت حیرت انگیز دیگری را انجام بدهند. سیاستگذار، بازار را با شهربازی اشتباه گرفته است.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سکه آتی آبان ، امروز : 3933000
در حال حاضر نرخ بازار آتی سکه، اصلاً واقعی نیست. از وقتی اجازه اتخاذ موقعیت خرید فزاینده را برداشتند، حضور اشخاص در بازار آتی را محدود کردند، عمق بازار را به شدت کاهش دادند و بصورت متوالی، وجه تضمین را به سرعت بالا بردند و هیچ سررسید جدیدی هم ارائه نکردند، کل بازار آتی بصورت یک نمایش کم عمق و با نرخ غیر واقعی شده که هیچ چشم اندازی از وضعیت و نرخ آینده بازار ارائه نمیدهد. یعنی بازار آتی قادر به نمایش نرخ مورد انتظار فعالین بازار نیست، در واقع یک نرخ دستوری را ارائه میدهد.

بالا