یه درصدی کارمزد فروش میگیرندوستان تو خرید طلای کهنه (مثلا النگو دست دوم ) هم مالیات و اجرت میگیرن ؟! قیمت اینا چقدر از طلای اب شده بیشتر میفته ؟
دوستان تو خرید طلای کهنه (مثلا النگو دست دوم ) هم مالیات و اجرت میگیرن ؟! قیمت اینا چقدر از طلای اب شده بیشتر میفته ؟
دوستان تو خرید طلای کهنه (مثلا النگو دست دوم ) هم مالیات و اجرت میگیرن ؟! قیمت اینا چقدر از طلای اب شده بیشتر میفته ؟
در واقع کاربرد اسلام، فقط برای ایجاد حماقت جمعی در مردم و دستیابی به حکومت هست.در پاسخ به جمله ی آخر شما : اسلام
دقیقادر واقع کاربرد اسلام، فقط برای ایجاد حماقت جمعی در مردم و دستیابی به حکومت هست.
مسأله اینجاست که در مقابل کشورهای ثروتمند عربی در منطقه که دارای تجارت گسترده و نیازمند امنیت هستند، کار ایران در منطقه فقط بصورت زورگیری و باجگیری و ایجاد تنش نظامی و ناامنی پیش میرود به این صورت که تبعاً وقتی ایران هیچ چیز برای از دست دادن ندارد، نه صنعت و نه گردشگر و نه ارتباط تجاری با کشورهای دیگر و نه زیرساخت بصورت برجها و ساختمانها و مراکز تجاری گران قیمت، نه حتی اجازه صادرات نفت، شهروندان هم برای حاکمیت، ارزان قیمت و بی ارزش محسوب میشوند، براحتی کشورهای ثروتمند منطقه را با انواع جنگهای نیابتی در یمن و سوریه و لبنان، تهدید میکند. ولی یک نقطه ای هم هست که در مقابل این رفتار، مشمول اقدام نظامی متقابل و جمعی یا احکام شورای امنیت میشود، شاید اصلاً حاکمیت تصمیم گرفته که سرنوشت این کشور کاملاً ورشکسته را به جنگ گره بزند.
واقعاً مشخص نیست که منابع مالی برای این سطح از درگیری نظامی در منطقه را چطور قرار هست در زمان تحریم نفت، تأمین کنند، وقتی همین حالا هم با ایجاد برنامه تخصیص کوپن ارزاق به مردم، با استفاده از منابع حاصل از اختلاف نرخ تسعیر ارز، باید بزودی منتظر انتشار گسترده پول و نابودی بیش از پیش پول ملی باشیم چون بهانه ای برای چاپ پول جدید هم پیدا کرده اند.
در واقع شخصاً فکر میکنم که یا در مدت محدود، توافق و تسلیم دوباره ای انجام میشود(با اعلام رسمی یا بدون اعلام رسمی) و یا با این وضعیت فروپاشی اقتصادی، جنگ در پیش خواهد بود، داخلی یا خارجی.دقیقا
متاسفانه مردم ما هیچ درکی از مسائل گوناگون ندارن. طلا امروز : 316
ریال به ریال این پول ها رو مردم میدن برای جنگ
شما مطمئن باش تا آخرش همینه با این مردم هیچ وقت این مملکت درست نمیشه. 4 سال دیگه از موسوی و خاتمی استفاده میشه برای تثبیت ****. 4 سال بعدش با آزاد کردن حجاب . 4 سال بعدش آزاد کردن مشروب. 4 سال بعدش دوباره اجبار حجاب که مردم همه فکرشون همین باشه دوباره . تا آخرش همینه. مردم هم سرگرم ...
دقیقا
متاسفانه مردم ما هیچ درکی از مسائل گوناگون ندارن. طلا امروز : 316
ریال به ریال این پول ها رو مردم میدن برای جنگ
شما مطمئن باش تا آخرش همینه با این مردم هیچ وقت این مملکت درست نمیشه. 4 سال دیگه از موسوی و خاتمی استفاده میشه برای تثبیت ****. 4 سال بعدش با آزاد کردن حجاب . 4 سال بعدش آزاد کردن مشروب. 4 سال بعدش دوباره اجبار حجاب که مردم همه فکرشون همین باشه دوباره . تا آخرش همینه. مردم هم سرگرم ...
سلام دوستان
من همه سرمایم حدود 60 میلیونه که با هزار بدبختی و سختی به دست آوردم.. با این وضع اقتصادی شب و روز استرس دارم و شبها از ترس خوابم نمی بره می ترسم همین سرمایه کم هم از دستم بره.. تصمیم گرفتم طلای آب شده بخرم.. چند روز پیش زئیس اتحادیه طلا گفته بود اینهایی که تجربه ندارن وارد خرید طلای آب شده نشن. آیا این حرف درسته؟ من تجربه ای در زمینه طلا ندارم. فقط در حد همین ریگیری و این مسائل اطلاعات کلی دارم.. آیا با این شرایط عاقلانه است که طلای آب شده بخرم؟
من یک جایی را توی شهرمون پیدا کردم گفت طلای آب شده 18 عیاربا عیار 750 می فروشه... آیا می شه از هر طلا فروشی آب شده خرید یا فقط باید از طلا فروشی های خاص که موردتایید اتحادیه طلا هستن خرید کرد؟ و از کجا می شه لیست طلا فروشی های تایید شده را پیدا کرد؟
خواهشا" هر کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه چون واقعا" زندگیم رو هواست ...
سلام
قربان هسته اتم که نیست انقدر استرس دارید !
شما تشریف میبرید بازار طلافرئش های شهر خودتون میگید به اندازه 60 میلیون آبشده میخوام . امروز گرمی 315 بود .60 تومن تقسیم بر 315 هزار تومن میکنن میشه حدود 190 گرم و 400 سوت / چون میفرمایید فیکس عیار 750 هست فیکس هم همین مقدار میشه . اگر عیار کمتر باشه مثلا 748 747 حساب میکنن از 750 کم میشه پول کمتری میدید یا گرم بیشتری میگیرید .
حالا برای امنیت و اینها اولا آبشده باید حتما شماره ری گیری روش حک شده باشه عیار هم نوشته شده باشه . شماره ری گیری اصطلاحا شماره پاکت میگن که زنگ میزنید اتحادیه طلا تلفن گویا شماره پاکت میزنید اسم کارگاه و عیار رو دقیق به شما میگه .
حتما فاکتور دقیق هم بیگیرید با مهر و رسید POS دستگاه که پرداخت میکنید هم بهش الصاق کنید .
کاری نداره قربونت برم . سوالی داشتی بپرس
در واقع شخصاً فکر میکنم که یا در مدت محدود، توافق و تسلیم دوباره ای انجام میشود(با اعلام رسمی یا بدون اعلام رسمی) و یا با این وضعیت فروپاشی اقتصادی، جنگ در پیش خواهد بود، داخلی یا خارجی.
این کشور دیگر حتی منابع آبی هم ندارد و ورشکستگی اقتصادی، تنها مشکل موجود نیست، یعنی همه نوع بحران، ناشی از انواع سیاستهای احمقانه در طی 40 سال گذشته روی هم انبار شده است.
کثیف ترین سیاست رو توی دنیا انگلیس داره . شخصا مطمئنم کاملا انقلاب و خیلی از سیاست های کشور زیر نظر انگلیس هست.موافق این احتمال هستم
اینا صبر میکنند تا این مرتیکه ریاست جمهوریش آمریکا رو به اتمام باشه تا اون گروه جای کری یا هیلاری اینا بیاند چون هر مذاکره ای هم با این مردک بشه باز بعدی میاد نقضش میکنه
از طرف دکتر حسن هم که بگه در هشت سال یه حرکتی کردم میان از ابزار موسوی استفاده میکنن
و بعدش هم همین که گفتید
و بنظرم هیچ تغییری هم از نظر ساختار و .. شکل نمیگیره
منم گرفتم هم آبشده هم دسته دو . فاکتور درستی ندادن طرف آشنا بود گفت هر وقت خواستی بفروشی خودم میخرممن از دو سه جا آب شده گرفتم هیچکدوم فاکتور ندادن!
مشکلی پیش نمیاد عیار کمتر از 750 باشه مثلا ممکنه 748 باشه. طلا ها رو آب میکنن و تبدیل به شمش میکنن یه تیکه از شمش رو میبرن و عیارش رو میسنجن. شما به همون مقدار پول میدین موقع فروش هم به همون مقدار میفروشین.دورود به اون شرفت داداش گلم خیالمو تا حدی راحت کردی
این جایی که من پرسیدم گفتن آب شده دارن ولی باید یکی دو روز قبلش بهشون اطلاع بدم تا اون مقداری که من می خوام آب شده با هممون عیاری که می خوام برام تهیه کنن .. اگر عیار 750 نبود مثلا" 747 بود بعدا" موقع فروش مشکلی نمی خورم؟ یعنی به همون راحتی عیار 750 طلا فروش ها خرید می کنن؟
من یک شماره برای تلفن گویای اتحادیه طلا پیدا کردم به این شماره ( 02188931833) اطلاعات تمام طلاهای آب شده از سراسر کشور را از این شماره می شه به دست آورد؟ یعنی ما که شهرستان هستیم شماره پاکت را باید به همین شماره بدیم ؟
قربان شمادورود به اون شرفت داداش گلم خیالمو تا حدی راحت کردی
این جایی که من پرسیدم گفتن آب شده دارن ولی باید یکی دو روز قبلش بهشون اطلاع بدم تا اون مقداری که من می خوام آب شده با هممون عیاری که می خوام برام تهیه کنن .. اگر عیار 750 نبود مثلا" 747 بود بعدا" موقع فروش مشکلی نمی خورم؟ یعنی به همون راحتی عیار 750 طلا فروش ها خرید می کنن؟
من یک شماره برای تلفن گویای اتحادیه طلا پیدا کردم به این شماره ( 02188931833) اطلاعات تمام طلاهای آب شده از سراسر کشور را از این شماره می شه به دست آورد؟ یعنی ما که شهرستان هستیم شماره پاکت را باید به همین شماره بدیم ؟
من از دو سه جا آب شده گرفتم هیچکدوم فاکتور ندادن!