• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان تو خرید طلای کهنه (مثلا النگو دست دوم ) هم مالیات و اجرت میگیرن ؟! قیمت اینا چقدر از طلای اب شده بیشتر میفته ؟

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان تو خرید طلای کهنه (مثلا النگو دست دوم ) هم مالیات و اجرت میگیرن ؟! قیمت اینا چقدر از طلای اب شده بیشتر میفته ؟

اولش همه میگن 16% روی قیمت کشیده میشه. 9% مالیات (که هیچکس نمیگیره) و 7% سود.
اما اگر باهاشون صحبت کنین اون 7% رو کم میکنن. من 4% هم خرید داشتم چندجا...

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

تو دسته دوم فقط 7 درصد سود خوده طلا فروش برمیدارن

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
کسی میدونه چرا سکه تاریخ پایین 400 هزارتومن حباب منفی داره؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در پاسخ به جمله ی آخر شما : اسلام
در واقع کاربرد اسلام، فقط برای ایجاد حماقت جمعی در مردم و دستیابی به حکومت هست.
مسأله اینجاست که در مقابل کشورهای ثروتمند عربی در منطقه که دارای تجارت گسترده و نیازمند امنیت هستند، کار ایران در منطقه فقط بصورت زورگیری و باجگیری و ایجاد تنش نظامی و ناامنی پیش میرود به این صورت که تبعاً وقتی ایران هیچ چیز برای از دست دادن ندارد، نه صنعت و نه گردشگر و نه ارتباط تجاری با کشورهای دیگر و نه زیرساخت بصورت برجها و ساختمانها و مراکز تجاری گران قیمت، نه حتی اجازه صادرات نفت، شهروندان هم برای حاکمیت، ارزان قیمت و بی ارزش محسوب میشوند، براحتی کشورهای ثروتمند منطقه را با انواع جنگهای نیابتی در یمن و سوریه و لبنان، تهدید میکند. ولی یک نقطه ای هم هست که در مقابل این رفتار، مشمول اقدام نظامی متقابل و جمعی یا احکام شورای امنیت میشود، شاید اصلاً حاکمیت تصمیم گرفته که سرنوشت این کشور کاملاً ورشکسته را به جنگ گره بزند.
واقعاً مشخص نیست که منابع مالی برای این سطح از درگیری نظامی در منطقه را چطور قرار هست در زمان تحریم نفت، تأمین کنند، وقتی همین حالا هم با ایجاد برنامه تخصیص کوپن ارزاق به مردم، با استفاده از منابع حاصل از اختلاف نرخ تسعیر ارز، باید بزودی منتظر انتشار گسترده پول و نابودی بیش از پیش پول ملی باشیم چون بهانه ای برای چاپ پول جدید هم پیدا کرده اند.

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
در واقع کاربرد اسلام، فقط برای ایجاد حماقت جمعی در مردم و دستیابی به حکومت هست.
مسأله اینجاست که در مقابل کشورهای ثروتمند عربی در منطقه که دارای تجارت گسترده و نیازمند امنیت هستند، کار ایران در منطقه فقط بصورت زورگیری و باجگیری و ایجاد تنش نظامی و ناامنی پیش میرود به این صورت که تبعاً وقتی ایران هیچ چیز برای از دست دادن ندارد، نه صنعت و نه گردشگر و نه ارتباط تجاری با کشورهای دیگر و نه زیرساخت بصورت برجها و ساختمانها و مراکز تجاری گران قیمت، نه حتی اجازه صادرات نفت، شهروندان هم برای حاکمیت، ارزان قیمت و بی ارزش محسوب میشوند، براحتی کشورهای ثروتمند منطقه را با انواع جنگهای نیابتی در یمن و سوریه و لبنان، تهدید میکند. ولی یک نقطه ای هم هست که در مقابل این رفتار، مشمول اقدام نظامی متقابل و جمعی یا احکام شورای امنیت میشود، شاید اصلاً حاکمیت تصمیم گرفته که سرنوشت این کشور کاملاً ورشکسته را به جنگ گره بزند.
واقعاً مشخص نیست که منابع مالی برای این سطح از درگیری نظامی در منطقه را چطور قرار هست در زمان تحریم نفت، تأمین کنند، وقتی همین حالا هم با ایجاد برنامه تخصیص کوپن ارزاق به مردم، با استفاده از منابع حاصل از اختلاف نرخ تسعیر ارز، باید بزودی منتظر انتشار گسترده پول و نابودی بیش از پیش پول ملی باشیم چون بهانه ای برای چاپ پول جدید هم پیدا کرده اند.
دقیقا
متاسفانه مردم ما هیچ درکی از مسائل گوناگون ندارن. طلا امروز : 316
ریال به ریال این پول ها رو مردم میدن برای جنگ
شما مطمئن باش تا آخرش همینه با این مردم هیچ وقت این مملکت درست نمیشه. 4 سال دیگه از موسوی و خاتمی استفاده میشه برای تثبیت ****. 4 سال بعدش با آزاد کردن حجاب . 4 سال بعدش آزاد کردن مشروب. 4 سال بعدش دوباره اجبار حجاب که مردم همه فکرشون همین باشه دوباره . تا آخرش همینه. مردم هم سرگرم ...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دقیقا
شما مطمئن باش تا آخرش همینه با این مردم هیچ وقت این مملکت درست نمیشه. 4 سال دیگه از موسوی و خاتمی استفاده میشه برای تثبیت ****. 4 سال بعدش با آزاد کردن حجاب . 4 سال بعدش آزاد کردن مشروب. 4 سال بعدش دوباره اجبار حجاب که مردم همه فکرشون همین باشه دوباره . تا آخرش همینه. مردم هم سرگرم ...
در واقع شخصاً فکر میکنم که یا در مدت محدود، توافق و تسلیم دوباره ای انجام میشود(با اعلام رسمی یا بدون اعلام رسمی) و یا با این وضعیت فروپاشی اقتصادی، جنگ در پیش خواهد بود، داخلی یا خارجی.
این کشور دیگر حتی منابع آبی هم ندارد و ورشکستگی اقتصادی، تنها مشکل موجود نیست، یعنی همه نوع بحران، ناشی از انواع سیاستهای احمقانه در طی 40 سال گذشته روی هم انبار شده است.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دقیقا

موافق این احتمال هستم
اینا صبر میکنند تا این مرتیکه ریاست جمهوریش آمریکا رو به اتمام باشه تا اون گروه جای کری یا هیلاری اینا بیاند چون هر مذاکره ای هم با این مردک بشه باز بعدی میاد نقضش میکنه
از طرف دکتر حسن هم که بگه در هشت سال یه حرکتی کردم میان از ابزار موسوی استفاده میکنن
و بعدش هم همین که گفتید
و بنظرم هیچ تغییری هم از نظر ساختار و .. شکل نمیگیره

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
هیچ جای دنیا جز اینجا و همسایهاش دین و مذهب قدرت اون کشور و مملکت محسوب نمیشه و اجازه هیچ دخالتی ازش در هیچ زمینه ای داده نمیشه چون باعث عقب افتادگی و فقر میشه دنیا داره هر روز آپدیت میشه و اگه جا بمونی ضررش به اون کشور و مملکتش میرسه مردم ما هیچ کاری از دستشون برنمیاد نمونش رو در گذشته دیدین که چطور سرشونو تو گونی کردن چرا؟من یاد اون بزرگواری افتادم که میگفت برای به قدرت رسیدن در یک کشور باید مردم اون کشور رو فقیر نگهداشت اینطوری سالها و دهه ها میتونی بر مردم اون کشور حکومت کنی چیزی که الان میبینی

jamal3702

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام دوستان

من همه سرمایم حدود 60 میلیونه که با هزار بدبختی و سختی به دست آوردم.. با این وضع اقتصادی شب و روز استرس دارم و شبها از ترس خوابم نمی بره می ترسم همین سرمایه کم هم از دستم بره.. تصمیم گرفتم طلای آب شده بخرم.. چند روز پیش زئیس اتحادیه طلا گفته بود اینهایی که تجربه ندارن وارد خرید طلای آب شده نشن. آیا این حرف درسته؟ من تجربه ای در زمینه طلا ندارم. فقط در حد همین ریگیری و این مسائل اطلاعات کلی دارم.. آیا با این شرایط عاقلانه است که طلای آب شده بخرم؟
من یک جایی را توی شهرمون پیدا کردم گفت طلای آب شده 18 عیاربا عیار 750 می فروشه... آیا می شه از هر طلا فروشی آب شده خرید یا فقط باید از طلا فروشی های خاص که موردتایید اتحادیه طلا هستن خرید کرد؟ و از کجا می شه لیست طلا فروشی های تایید شده را پیدا کرد؟
خواهشا" هر کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه چون واقعا" زندگیم رو هواست ...

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
چرا سکه رو طلافروشیا بالاتر از نرخ روز قیمت میدن؟ تا دسته میخوان بندازن بهت

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام دوستان

من همه سرمایم حدود 60 میلیونه که با هزار بدبختی و سختی به دست آوردم.. با این وضع اقتصادی شب و روز استرس دارم و شبها از ترس خوابم نمی بره می ترسم همین سرمایه کم هم از دستم بره.. تصمیم گرفتم طلای آب شده بخرم.. چند روز پیش زئیس اتحادیه طلا گفته بود اینهایی که تجربه ندارن وارد خرید طلای آب شده نشن. آیا این حرف درسته؟ من تجربه ای در زمینه طلا ندارم. فقط در حد همین ریگیری و این مسائل اطلاعات کلی دارم.. آیا با این شرایط عاقلانه است که طلای آب شده بخرم؟
من یک جایی را توی شهرمون پیدا کردم گفت طلای آب شده 18 عیاربا عیار 750 می فروشه... آیا می شه از هر طلا فروشی آب شده خرید یا فقط باید از طلا فروشی های خاص که موردتایید اتحادیه طلا هستن خرید کرد؟ و از کجا می شه لیست طلا فروشی های تایید شده را پیدا کرد؟
خواهشا" هر کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه چون واقعا" زندگیم رو هواست ...

سلام
قربان هسته اتم که نیست انقدر استرس دارید !
شما تشریف میبرید بازار طلافرئش های شهر خودتون میگید به اندازه 60 میلیون آبشده میخوام . امروز گرمی 315 بود .60 تومن تقسیم بر 315 هزار تومن میکنن میشه حدود 190 گرم و 400 سوت / چون میفرمایید فیکس عیار 750 هست فیکس هم همین مقدار میشه . اگر عیار کمتر باشه مثلا 748 747 حساب میکنن از 750 کم میشه پول کمتری میدید یا گرم بیشتری میگیرید .
حالا برای امنیت و اینها اولا آبشده باید حتما شماره ری گیری روش حک شده باشه عیار هم نوشته شده باشه . شماره ری گیری اصطلاحا شماره پاکت میگن که زنگ میزنید اتحادیه طلا تلفن گویا شماره پاکت میزنید اسم کارگاه و عیار رو دقیق به شما میگه .
حتما فاکتور دقیق هم بیگیرید با مهر و رسید POS دستگاه که پرداخت میکنید هم بهش الصاق کنید .
کاری نداره قربونت برم . سوالی داشتی بپرس

jamal3702

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام
قربان هسته اتم که نیست انقدر استرس دارید !
شما تشریف میبرید بازار طلافرئش های شهر خودتون میگید به اندازه 60 میلیون آبشده میخوام . امروز گرمی 315 بود .60 تومن تقسیم بر 315 هزار تومن میکنن میشه حدود 190 گرم و 400 سوت / چون میفرمایید فیکس عیار 750 هست فیکس هم همین مقدار میشه . اگر عیار کمتر باشه مثلا 748 747 حساب میکنن از 750 کم میشه پول کمتری میدید یا گرم بیشتری میگیرید .
حالا برای امنیت و اینها اولا آبشده باید حتما شماره ری گیری روش حک شده باشه عیار هم نوشته شده باشه . شماره ری گیری اصطلاحا شماره پاکت میگن که زنگ میزنید اتحادیه طلا تلفن گویا شماره پاکت میزنید اسم کارگاه و عیار رو دقیق به شما میگه .
حتما فاکتور دقیق هم بیگیرید با مهر و رسید POS دستگاه که پرداخت میکنید هم بهش الصاق کنید .
کاری نداره قربونت برم . سوالی داشتی بپرس

دورود به اون شرفت داداش گلم خیالمو تا حدی راحت کردی
این جایی که من پرسیدم گفتن آب شده دارن ولی باید یکی دو روز قبلش بهشون اطلاع بدم تا اون مقداری که من می خوام آب شده با هممون عیاری که می خوام برام تهیه کنن .. اگر عیار 750 نبود مثلا" 747 بود بعدا" موقع فروش مشکلی نمی خورم؟ یعنی به همون راحتی عیار 750 طلا فروش ها خرید می کنن؟
من یک شماره برای تلفن گویای اتحادیه طلا پیدا کردم به این شماره ( 02188931833) اطلاعات تمام طلاهای آب شده از سراسر کشور را از این شماره می شه به دست آورد؟ یعنی ما که شهرستان هستیم شماره پاکت را باید به همین شماره بدیم ؟

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
در واقع شخصاً فکر میکنم که یا در مدت محدود، توافق و تسلیم دوباره ای انجام میشود(با اعلام رسمی یا بدون اعلام رسمی) و یا با این وضعیت فروپاشی اقتصادی، جنگ در پیش خواهد بود، داخلی یا خارجی.
این کشور دیگر حتی منابع آبی هم ندارد و ورشکستگی اقتصادی، تنها مشکل موجود نیست، یعنی همه نوع بحران، ناشی از انواع سیاستهای احمقانه در طی 40 سال گذشته روی هم انبار شده است.
موافق این احتمال هستم
اینا صبر میکنند تا این مرتیکه ریاست جمهوریش آمریکا رو به اتمام باشه تا اون گروه جای کری یا هیلاری اینا بیاند چون هر مذاکره ای هم با این مردک بشه باز بعدی میاد نقضش میکنه
از طرف دکتر حسن هم که بگه در هشت سال یه حرکتی کردم میان از ابزار موسوی استفاده میکنن
و بعدش هم همین که گفتید
و بنظرم هیچ تغییری هم از نظر ساختار و .. شکل نمیگیره
کثیف ترین سیاست رو توی دنیا انگلیس داره . شخصا مطمئنم کاملا انقلاب و خیلی از سیاست های کشور زیر نظر انگلیس هست.
برای همین اینا توی شست و شوی مغزی استادن. کاریشم نمیشه کرد
https://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_کشورها_بر_پایه_بهره_هوشی
میانگین ضریب هوشی ایرانیان : 84

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
من از دو سه جا آب شده گرفتم هیچکدوم فاکتور ندادن!
منم گرفتم هم آبشده هم دسته دو . فاکتور درستی ندادن طرف آشنا بود گفت هر وقت خواستی بفروشی خودم میخرم
تو شهر ما جواهر بدون فاکتور رو هم راحت میشه فروخت چه برسه به آب شده
در کل اگه توی فروش مشکلی نداشته باشین توی آبشده فاکتور خیلی فکر نمیکنم مهم باشه چون خودم دسته دو رو فروختم بدون فاکتور و مشکلی نبود

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
این جایی که من پرسیدم گفتن آب شده دارن ولی باید یکی دو روز قبلش بهشون اطلاع بدم تا اون مقداری که من می خوام آب شده با هممون عیاری که می خوام برام تهیه کنن .. اگر عیار 750 نبود مثلا" 747 بود بعدا" موقع فروش مشکلی نمی خورم؟ یعنی به همون راحتی عیار 750 طلا فروش ها خرید می کنن؟
من یک شماره برای تلفن گویای اتحادیه طلا پیدا کردم به این شماره ( 02188931833) اطلاعات تمام طلاهای آب شده از سراسر کشور را از این شماره می شه به دست آورد؟ یعنی ما که شهرستان هستیم شماره پاکت را باید به همین شماره بدیم ؟
مشکلی پیش نمیاد عیار کمتر از 750 باشه مثلا ممکنه 748 باشه. طلا ها رو آب میکنن و تبدیل به شمش میکنن یه تیکه از شمش رو میبرن و عیارش رو میسنجن. شما به همون مقدار پول میدین موقع فروش هم به همون مقدار میفروشین.
اما حتما حتما از جای معتبر و مطمئن خرید کنید که سرتون کلاه نره یه وقت. سعی کنید خیلی هم بابتش کارمزد فروش ندین یعنی از جایی تهیه کنید که کمترین کارمزد فروش رو میگیرن که موقع فروختنش ضرر نکنید . ( 7 درصد میگیرن معمولا که میتونین خیلی کم تر از این هم پیدا کنید )

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
قربان شما

آره همیشه اماده ندارن چون ابشده کلا داستان خرید اش فرق داره . بیعانه میگیرن از شما بعد که اماده شد میری بقیش رو میدی
اون شماره هم درسته دقیقا تو کل ایران . بله هرجای ایران اگر ثبت شده باشه و درست باشه اون تکه طلا باید تو دیتابیس اتحادیه که شما به اون شماره زنگ میزنی موجود باشه .
نهایت عیار طلا 18 روی 750 هست / حالا اگر هم کمتر بشه 747 هیچ مشکلی نداره . چون به اندازه عیار 747 از شما پول میگیره . هیچ فرقی نداره اصلا موقع فروش هم کلا روی مظنه 1000 تومن کمتر میخرن که اصلا عددی نیست .

من از دو سه جا آب شده گرفتم هیچکدوم فاکتور ندادن!

خوب ببین مشکلی نداره اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه . امکان داره موقع فروش بعضی ها گیر بدن به اینمورد که فاکتور هم بدید . یا امکان داره برا همین مورد الکی بجای 1000 تومن تو هر مظنه 2 3 تومن کم کنه . کلا قانون طلای آبشده اینکه فاکتور مهم نیست اما خوب به دلایل بالا خدمت شما گفتم بعدا دردسر نشه موقع فروش

بالا