الان چنده؟دوستان من دو روز پیش ۳۰ تا سکه از ۴۳۵۰ فروختم ب نظرتون باید نگه میداشتم ؟؟؟ از اینم بالاتر میره ؟
هر چی میخری بخر فقط زیر 86 نخر که بعدا قیمت طلای دست دو ازت میخرن.سلام
برای خرید سکه چه سکه ای بخریم بهتره و امکان ضررش کمتر؟
ربع ، نیم یا سکه تمام؟
86 بخریم یا زیر 86؟
باتشکر
4770الان چنده؟
فعلا فقط خرید بزن.هیچی نفروش.دلار تا آبانماه از ۲۰ هم رد میشه و طلا هم خیلی بالاتر میره.فروش تو این روزا ممنوعدوستان تحلیلی دارید؟
، ی مقدار آبشده دارم بفروشم یا بالاتر میره بنظرتون؟
فقط یک نظر شخصی : اگه من بودم و به پولش نیازی نداشتم ، نگه میداشتم چون به شخصه بعید میدونم با این شرایط پایینی در کار باشه.دوستان تحلیلی دارید؟
، ی مقدار آبشده دارم بفروشم یا بالاتر میره بنظرتون؟
کشش 20 تومن الان ندارهفعلا فقط خرید بزن.هیچی نفروش.دلار تا آبانماه از ۲۰ هم رد میشه و طلا هم خیلی بالاتر میره.فروش تو این روزا ممنوع
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
خیلی وقته مردم این کار را شروع کردند چند بار رفتم هایپراستار اصفهان رب گوجه بخرم جز 4تا مارک به درد نخور تمام قفسه برندهای خوب را خالی کردنداگه اینجوری دلار بالا بره مردم میریزن سوپرمارکتا و فروشگاهرو غارت میکنن و همه چی تموم میشه
در شرایط فعلی نه پیش بینی وجود داره نه سقف نه کف خیلی از کارشناسهای اقتصادی زمان دلار 4800میگفتند نهایت دلار تا 8تومن کشش داره اما الان چند شده؟کشش 20 تومن الان نداره
بنظرم تا 15 میاد بعد میارنش رو 14 میشه حماسه ملی
روحانی کیه؟ کی مردم ایران میخوان درک کنن اینا فقط یه سری مهره ان در راستای یک هدفروحانی بخاطر کشور هم شده باید استعفا بده درصدی از وضع فعلی بخاطر رو کم کنی روحانیه
اگه روحانی کیه و مهر ه اسروحانی کیه؟ کی مردم ایران میخوان درک کنن اینا فقط یه سری مهره ان در راستای یک هدف
دقیقا همون جمله سومتون همه کارست + یه سری افراد امامه به سر دیگه + انگلیساگه روحانی کیه و مهر ه اس
بیخود کرد اینهمه تبلیغات کرد و رای گیری شد رئیس جمهور
اینجوری باشه که **** هیچ کاره اس
هر چقدر نامه میزنه و نصیحت می کنه حرفشو گوش نمیدن
استاندار شهر ما میگه که هیچ کاره ام و دستورات از تهران میاد
وزیر اقتصاد هم اون روز در مجلس گفت که بنده هیچ کاره ام
نماینده مجلس که میگه بنده فقط می تونم سخنرانی کنم و عملا کاری از دستم بر نمیاد
کارمند اداره هم هر چی میگی جواب میده "کامپیوتری شده ؛ سیستم قبول نمی کنه"
(در عین حال که مثلا بخاین خلافی ماشین کسی رو پاک کنن کافیه یه زنگ بزنن، یا مثلا بخان یه مجوزی داده بشه یکی زنگ میزنه به اون یکی و اون زنگ میزنه به اون یکی و حل میشه- چه پولها وامکاناتی هم زیر دستشونه)
لطف بفرمایید بگین پس کی چیکارس
:general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107:اگه روحانی کیه و مهر ه اس
(در عین حال که مثلا بخاین خلافی ماشین کسی رو پاک کنن کافیه یه زنگ بزنن، یا مثلا بخان یه مجوزی داده بشه یکی زنگ میزنه به اون یکی و اون زنگ میزنه به اون یکی و حل میشه- چه پولها وامکاناتی هم زیر دستشونه)
زمان احمدی نژاد از هر روستایی می پرسیدی چرا همه چیز گرون میشه می گفت ادمهای رفسنجانی نمیزارن احمدی نژاد کار کنهدقیقا همون جمله سومتون همه کارست + یه سری افراد امامه به سر دیگه + انگلیس
روحانی؟ براتون جالب نیست که همیشه یه بازی راه میندازن دو تا نامزد رو بولد میکنن یکی برای اصطلاحا بسیجی ها یکی هم برای اصطلاحا آزادی طلبا بعد همه میرن رای میدن با این توجیح که اون یکی انتخاب نشه. هر دفعه همینه.
چی بگه آدم؟زمان احمدی نژاد از هر روستایی می پرسیدی چرا همه چیز گرون میشه می گفت ادمهای رفسنجانی نمیزارن احمدی نژاد کار کنه
الان حالا به اصطلاح نماینده تفکر شما و روشنفکرها و اصلاح طلبان اومده روی کار و همه چیزو خراب کرده، بعد اینها بهانه کردن مگر **** و ***** ایی میزاره کار کنیم
یکی نیست بگه اگه نمیزارن کار کنی
برو استعفا بده گورتو گم کن بزار ملت بدونن چه خاکی به سرشون بریزن
با هزار زحمت کار کردیم پول جمع کردیم خونه بخریم
خونه 200 میلیونی شده 450 میلیون
عملا اگر من و شما امروز 400 تومن داشته باشیمچی بگه آدم؟
منم دقیقا مثل شما
بدبخت کردن همه رو
در حقیقت نصف خاک کشور رو با تمام مردمش و منابعش و خاکش و همه و همه رو فروختن تا به الان!
حتما نیازی نیست صدام مانندی بیاد خاک کشورت رو بگیره...
شورای نگهبان از بین کلی آدم، هر دفعه 4،5 تا رو انتخاب میکنه و مردم میتونن به اون ها رأی بدن. شورای نگهبان رو کی انتخاب میکنه؟ نصف اعضاش رو **** انتخاب میکنه و نصف دیگه رو رییس قوه قضاییه. رییس قوه قضاییه رو کی انتخاب میکنه؟ ****.اگه روحانی کیه و مهر ه اس