• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شورای نگهبان از بین کلی آدم، هر دفعه 4،5 تا رو انتخاب میکنه و مردم میتونن به اون ها رأی بدن. شورای نگهبان رو کی انتخاب میکنه؟ نصف اعضاش رو **** انتخاب میکنه و نصف دیگه رو رییس قوه قضاییه. رییس قوه قضاییه رو کی انتخاب میکنه؟ ****.
40 سال از انقلاب میگذره و حالا میگیم چند سال اولش به خاطر جَو انقلاب و جنگ هیچی ولی بعد از پایان جنگ، 4تا رییس جمهور اومدن. یکی‌شون جزو پایه‌های انقلاب بوده و یکی از نزدیکترین افراد به امام ***** و اصلاً خود طرف یه جورایی **** فعلی رو **** کرد. یکی دیگه کاراکتر متفاوتی داشته و قرار بوده بعد از سال‌ها تغییراتی ایجاد کنه و مملکت رو اصلاح کنه. اون یکی 180 درجه با نفر قبلی متفاوت بوده و با کاپشن کهنه میرفته توی روستاها دل ملت رو به دست می‌آورده و هاله نور هم داشته. نفر آخر هم ترکیبی از همه اینا بوده و هم خودش قبلاً اصولگرا بوده مثل احمدی نژاد، هم به طیف هاشمی نزدیک بوده و هم اصلاح‌طلب‌ها مثل خاتمی رفتن سراغش و به عنوان یه آدم معتدل سر کار اومد.
یعنی 4 نفر با 4 حالت متفاوت به ریاست جمهوری رسیدن و نتیجه چی بود؟ روز به روز بدبخت‌تر. قیمت ارز توی تک تک دولت‌ها بالا رفت. قیمت سکه و طلا هم همین طور. بیکاری همیشه بوده و بقیه موارد هم به جای خود.
در اینکه روحانی بیخود کرد شعار چرت و پرت داد شکی نیست و وقتی میدونست نمیتونه کاری بکنه (حالا یا عرضه نداره یا خودش نمیخواد)، نباید می‌اومد. ولی در اینکه حدود 30 سال یه نفر در رأس امور بوده و با عوض شدن بقیه افراد (از رییس قوه قضاییه تا نماینده های مجلس و خبرگان تا رییس جمهور و وزرا تا استاندارها و شهردارها) همیشه به سمت بدبختی پیش میریم و این وسط فقط یک نفر ثابت هست هم شکی نیست.
با فرمایشات شما موافقم. فقط تو پرانتز عرض کنم که در زمان خاتمی ، نرخ ارز تقریباً ثابت بود. در حالیکه متوسط درآمد نفتی کشور نسبت به دوره احمدی نژاد و روحانی کمتر بود.
البته به هیچ وجه طرفداری از شخص خاصی منظورم نیست ، فقط خواستم آمار رو مورد توجه قرار داده باشیم.

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
زمان احمدی نژاد از هر روستایی می پرسیدی چرا همه چیز گرون میشه می گفت ادمهای رفسنجانی نمیزارن احمدی نژاد کار کنه
الان نماینده تفکر شما و به اصطلاح روشنفکرها و اصلاح طلبان اومده روی کار و همه چیزو خراب کرده، بعد اینها بهانه کردن مگر **** و ***** ایی میزاره کار کنیم
یکی نیست بگه اگه نمیزارن کار کنی
برو استعفا بده گورتو گم کن بزار ملت بدونن چه خاکی به سرشون بریزن
با هزار زحمت کار کردیم پول جمع کردیم خونه بخریم
خونه 200 میلیونی شده 450 میلیون
خب خودتون هم دارین حرف منو میزنین دیگه. این حرفا فقط برای عوام فریبیه و همه ی اینا برای بقای نظامه.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
زمان احمدی نژاد از هر روستایی می پرسیدی چرا همه چیز گرون میشه می گفت ادمهای رفسنجانی نمیزارن احمدی نژاد کار کنه
الان نماینده تفکر شما و به اصطلاح روشنفکرها و اصلاح طلبان اومده روی کار و همه چیزو خراب کرده، بعد اینها بهانه کردن مگر **** و ***** ایی میزاره کار کنیم
یکی نیست بگه اگه نمیزارن کار کنی
برو استعفا بده گورتو گم کن بزار ملت بدونن چه خاکی به سرشون بریزن
با هزار زحمت کار کردیم پول جمع کردیم خونه بخریم
خونه 200 میلیونی شده 450 میلیون

روحانی کجاش روشنفکره ؟ کی گفته ؟ نکنه خودش به شما گفته درگوشی .

اصلاح طلب هم نیست الان هم کاملا" چرخش به راست کرده .. زمان انتخابات از کارت اصلاح طلبی استفاده کرد و بعدشم کار خودشو کرد .
همه متضرر شدن من و شما هم روش .... متاسفانه ممکنه از این بدتر هم بشه .

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
یه اتفاقی رو نمیفهمم! دیروز دلار و سایر ارزها سیر صعودی داشتن و سکه هم همینطور و این در حالی بود که تازه انس جهانی نزولی بود
اما امروز علاوه بر حفظ شیب صعودی ارزها سکه به اون شکل افزایشی نبوده و حتی تو سایت tsetmc سقف قیمت مجاز امروز که حدود 5200 تعیین شده بود ناگهان با کاهش 400 هزار تومنی مواجه شده اونهم درحالیکه انس صعودی بوده!
من قبلا هم متوجه شدم که سایت tgju قیمتها رو دستکاری میکنه!
آیا درسته در شرایطی که نرخ ارز و به تبع اون سایر اقلام معمولی با نسبت معین صعودیه، دولت و عواملش فقط سکه رو که مثلا پشتوانه پوله پایین نگه داره؟!
یعنی ارزش سکه از پوشک بچه هم کمتره که نمیتونه متناسب با ارز تغییر کنه؟!
چرا ارز رو کاهشی نمیکنه که همه چی ارزون بشه و فقط زورشون به سکه رسیده؟!
آخه ما آماتورها که مهارتی تو خرید ارز نداریم سعی کردیم بعد از کلی ضرر و از دست دادن سرمایه و پس اندازمون با خرید سکه ارزش پولمون روحفظ کنیم ولی حالا با این شرایط عجیب مواجه شدیم!

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوستان
طلا فروشان روی هر گرم شمش طلای آبشده چقدر میکشن؟

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
یه اتفاقی رو نمیفهمم! دیروز دلار و سایر ارزها سیر صعودی داشتن و سکه هم همینطور و این در حالی بود که تازه انس جهانی نزولی بود
اما امروز علاوه بر حفظ شیب صعودی ارزها سکه به اون شکل افزایشی نبوده و حتی تو سایت tsetmc سقف قیمت مجاز امروز که حدود 5200 تعیین شده بود ناگهان با کاهش 400 هزار تومنی مواجه شده اونهم درحالیکه انس صعودی بوده!
من قبلا هم متوجه شدم که سایت tgju قیمتها رو دستکاری میکنه!
آیا درسته در شرایطی که نرخ ارز و به تبع اون سایر اقلام معمولی با نسبت معین صعودیه، دولت و عواملش فقط سکه رو که مثلا پشتوانه پوله پایین نگه داره؟!
یعنی ارزش سکه از پوشک بچه هم کمتره که نمیتونه متناسب با ارز تغییر کنه؟!
چرا ارز رو کاهشی نمیکنه که همه چی ارزون بشه و فقط زورشون به سکه رسیده؟!
آخه ما آماتورها که مهارتی تو خرید ارز نداریم سعی کردیم بعد از کلی ضرر و از دست دادن سرمایه و پس اندازمون با خرید سکه ارزش پولمون روحفظ کنیم ولی حالا با این شرایط عجیب مواجه شدیم!
سکه نسبت به قیمت طلا که قیمت طلا هم به دلار ربط داره قیمتش حباب داشت. الان دارن با این حرکت حباب رو از بین میبرن مثلا. حباب سکه ( امامی ) الان شده 500 هزار و بهار آزادی 170 تومن

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
سکه نسبت به قیمت طلا که قیمت طلا هم به دلار ربط داره قیمتش حباب داشت. الان دارن با این حرکت حباب رو از بین میبرن مثلا
مگه درصد تاثیرگذاری طلای روی دلار و سایر ارزها چقدره که این همه تفاوت وجود داره؟
یعنی الان طلای خالص و غیرمصنوع کاملا با دلار هماهنگه؟
خود دلار چی ارزش واقعیش همینه؟ چون میبینیم که هر روز افزایشیه و از طرفی کسی به حباب سایر کالاها هم توجهی نداره مثلا خودرو!
درعوض ملک بنظرم متناسب با نرخ ارز رشد نکرده

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
یعنی الان طلای خالص و غیرمصنوع کاملا با دلار هماهنگه؟
درعوض ملک بنظرم متناسب با نرخ ارز رشد نکرده
طلای 18 امروز با دلار 15 تومنی باید 432 هزار تومان میشد اما نهایت تا 380 رفت و الان 365 ه. از قیمتی که باید باشه پایین ترم هست ولی سکه کلی حباب داره. الان من خودم طلای اب شده دارم باید بگم چرا قیمتش نمیشه گرمی 1 میلیون با توجه به تورم؟ چون شما سکه خریدی قیمت سکه باید غیر منطقی بره بالا تر؟

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
چون شما سکه خریدی قیمت سکه باید غیر منطقی بره بالا تر؟
من چنین چیزی نگفتم تنها برای اینکه اطلاعات نداشتم چند سوال پرسیدم که اگه شما یا دوست دیگری میدونه جواب بده و بهمین دلیل هم راجع به خودرو و ملک مثال زدم تا مسئله باز شه. اینجا لحن کلام درست درک نمیشه و شما راجع به سوالاتم دچار سوءتفاهم شدین. سوالاتی که تو ذهنم بود رو پرسیدم چون فکر کردم اطلاعات خوبی دارین و میتونین راهنمایی کنین.
اینو متوجه ام که طلا ارزش ذاتی داره و به موازات انس جهانی (به اضافه شرایط بین المللی) بالا پایین میشه بدون ارتباط با دلار.. منتها درست یا غلط نگاه و پرسش من راجع به طلا این بوده که علاوه بر ارزش ذاتی که بعنوان فلزی گرانبها و پشتوانه پول همه کشورها داره آیا نباید مثل هر کالای دیگری که متاثر از دلار قیمتش بالا میره، ارزش ریالیش بیشتر بشه؟ چون منطقی بنظر نمیرسه که دولت فقط اراده مقابله با افزایش قیمت طلا رو داشته باشه و در مقابل افزایش قیمتی سایر کالاها بدون عکس العمل باشه

Last edited:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
من چنین چیزی نگفتم تنها برای اینکه اطلاعات نداشتم چند سوال پرسیدم که اگه شما یا دوست دیگری میدونه جواب بده و بهمین دلیل هم راجع به خودرو و ملک مثال زدم تا مسئله باز شه. اینجا لحن کلام درست درک نمیشه و شما راجع به سوالاتم دچار سوءتفاهم شدین. سوالاتی که تو ذهنم بود رو پرسیدم چون فکر کردم اطلاعات خوبی دارین و میتونین راهنمایی کنین.
اینو متوجه ام که طلا ارزش ذاتی داره و به موازات انس جهانی (به اضافه شرایط بین المللی) بالا پایین میشه بدون ارتباط با دلار.. منتها درست یا غلط نگاه و پرسش من راجع به طلا این بوده که علاوه بر ارزش ذاتی که بعنوان فلزی گرانبها و پشتوانه پول همه کشورها داره آیا نباید مثل هر کالای دیگری که متاثر از دلار قیمتش بالا میره، ارزش ریالیش بیشتر بشه؟ چون منطقی بنظر نمیرسه که دولت فقط اراده مقابله با افزایش قیمت طلا رو داشته باشه و در مقابل افزایش قیمتی سایر کالاها بدون عکس العمل باشه
ارزش ذاتی سکه که وزن طلاشه میشه وزن سکه که ۸.۱۳۳ گرمه ضرب در قیمت هر گرم طلای ۲۲ عیار که الان ۴۴۵ هزار تومنه یعنی حدود ۳۶۰۰ که با مالیات و حق ضربش میشه حدود چهار میلیون و در واقع قیمت بازارش با دلار ۱۴۵۰۰ حدود پونصد تومن حباب داره. دولت کجا اراده مقابله با قیمت طلا رو داره ؟!! تو چهار روز طلای ۱۸ عیار حدود هشتاد هزار تومن گرون شده و سکه حدود یک میلیون گرون شده، این کجاش مقابله با قیمته طلاست ؟

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
این کجاش مقابله با قیمته طلاست ؟
نمیگم چرا سکه رو پایین آوردن. حرفم اینه که دولت همتی رو که برای به زیر کشیدن سکه و طلا داره تو قسمتهای دیگه نشون نمیده. مثلا چرا جلوی افزایش نرخ ارز و درحقیقت سقوط واحد پولی کشور رو نمیگیره؟! شما از افزایش 1 میلیونی سکه میگی ولی از افزایش بیشتر نرخ دلار و سایر ارزها حرفی نمیزنی درحالیکه اصلا برای کاهش قیمت اونها کاری انجام نمیشه!
ببینید ما برای حفظ ارزش پولمون رو به سکه آوردیم ولی چیزی که شاهدش هستیم اینه که در مقابل ارز دارن دچار افت قیمتش میکنن و درنتیجه دارندگان سکه و طلا برخلاف دارندگان ارز همچنان هر روزه داره از ارزش داراییشون کم میشه

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان اون شماره «ری گیری» تا چه زمانی در اون سامانه تلفن گویا ثبت میشه؟ (تا چند ساعت بعد از خرید؟)

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
روحانی کجاش روشنفکره ؟ کی گفته ؟ نکنه خودش به شما گفته درگوشی .

اصلاح طلب هم نیست الان هم کاملا" چرخش به راست کرده .. زمان انتخابات از کارت اصلاح طلبی استفاده کرد و بعدشم کار خودشو کرد .
همه متضرر شدن من و شما هم روش .... متاسفانه ممکنه از این بدتر هم بشه .
در گوش من نگفت بلکه خاتمی اومد و فریاد زد
همه اصلاح طلبها پشت سر روحانی رفتن
جالبه همشون هم به حزب و اصول کار حزبی اعتقاد دارن
وقتی روحانی رو اوردن بالا و از سرمایه اجتماعی اصلاح طلبی استفاده کردن باید الان بیان و پاسخگو باشن
دقیقا زمانیکه مصباح و جنتی ، احمدی نژاد رو پیامبر کردن و بعدا گفتن احمدی نژاد کی اصولگرا بوده و کسی هم جوابگو نشد
نه برادربا تعارف نمیشه!

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
در گوش من نگفت بلکه خاتمی اومد و فریاد زد
همه اصلاح طلبها پشت سر روحانی رفتن
جالبه همشون هم به حزب و اصول کار حزبی اعتقاد دارن
وقتی روحانی رو اوردن بالا و از سرمایه اجتماعی اصلاح طلبی استفاده کردن باید الان بیان و پاسخگو باشن
دقیقا زمانیکه مصباح و جنتی ، احمدی نژاد رو پیامبر کردن و بعدا گفتن احمدی نژاد کی اصولگرا بوده و کسی هم جوابگو نشد
نه برادربا تعارف نمیشه!

خاتمی ؟! با اون سابقه مشعشع در ارشاد فریاد زد روحانی روشنفکره ؟؟؟؟ اصلا" اخوند همچین ادبیاتی داره ؟ حالا هر رنگش .
کدوم حزب ؟ بعد 40 سال یک حزب مستقل نداره اینجا .. کجایی شما ؟
با کارت اصلاح طلبا اومد بالا همانطور که بقیه با کارت اصولگراها اومدن بالا و بعد زدن زیر میز ... نه روحانی اصلاح طلب بود و نه احمدی نژاد اصولگرا

هر کی رفته به این اقا رای داده می تونه انتظار پاسخگویی هم داشته باشه .... اگه طلبکاری ادرسو اشتباه اومدی .
من نه اهل تعارفم نه پیمان اخوت با شما بستم .

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
خاتمی ؟! با اون سابقه مشعشع در ارشاد فریاد زد روحانی روشنفکره ؟؟؟؟ اصلا" اخوند همچین ادبیاتی داره ؟ حالا هر رنگش .
با کارت اصلاح طلبا اومد بالا همانطور که بقیه با کارت اصولگراها اومدن بالا و بعد زدن زیر میز ... نه روحانی اصلاح طلب بود و نه احمدی نژاد اصولگرا

هر کی رفته به این اقا رای داده می تونه انتظار پاسخگویی هم داشته باشه .... اگه طلبکاری ادرسو اشتباه اومدی .
ملت ایران همینن آقا شما خودتو عصبی نکن
سال 88 میان شهار میدن آخوند برو گمشو سال 92 همون آدما میرن برای رای آوردن روحانی با پارچه بنفش دور افتخار میزنن. دوباره همون آدما میرن سال 96 برای انتخاب شدن روحانی رقاصی میکنن و قر کمر میدن . دوباره همون آدما سال 97 میریزن تو خیابون شعار اخوند برو گمشو میدن.
بله
همچین ملتی داریم
امروز 6 میلیون نفر برای ثبت نام پراید تیبا ساینا وارد سایت شدن
حالا هستیم میبینیم ایم مردم 3 سال دیگه چی کار میکنن موقع انتخابات

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
ملت ایران همینن آقا شما خودتو عصبی نکن
سال 88 میان شهار میدن آخوند برو گمشو سال 92 همون آدما میرن برای رای آوردن روحانی با پارچه بنفش دور افتخار میزنن. دوباره همون آدما میرن سال 96 برای انتخاب شدن روحانی رقاصی میکنن و قر کمر میدن . دوباره همون آدما سال 97 میریزن تو خیابون شعار اخوند برو گمشو میدن.
بله
همچین ملتی داریم
امروز 6 میلیون نفر برای ثبت نام پراید تیبا ساینا وارد سایت شدن
حالا هستیم میبینیم ایم مردم 3 سال دیگه چی کار میکنن موقع انتخابات
اصلاً چه فرقی می‌کند که مردم ایران چکار کنند یا به چه کسی رای بدهند یا رای ندهند یا اصلاً بمیرند؟!
همین هست که هست، یا دیکتاتوری و دزدی حاکمیتی و فقر و بدبختی و نابودی اقتصادی و بزودی بی آبی را تحمل میکنند یا اگر بتوانند مهاجرت میکنند همین و تمام، گزینه دیگری وجود ندارد، با این واقعیت باید روبرو شد.

jamal3702

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوستان من یک مقدار طلای آب شده خریدم فروشنده به من یک فاکتور داد که توش وزن طلا ،عیار طلا، شماره ریگیری و اسم کارگاه ریگیری نوشته شده ولی فاکتور را مهر نزده ...با شماره اتحایه طلا که تماس گرفتم و شماره ریگیری را وارد کردم. اسم کارگاه ریگیری وعیار طلایی که روی فاکتور من نوشته شده را عینا" گفت حالا سوالی من اینه اون طلایی که من گرفتم معتبره؟ می تونم مطمئن باشم که طلای اصله؟
چون امروز توی یکی از سایت های مربوط به طلا نوشته بود اگر موقع فروش آب شده به شما فاکتور همراه با مهر ندن ممکنه طلا تقلبی باشه.. و حتما" فاکتور مهر شده بگیرید آیا این حرف درسته؟
( این نکته را بگم که این جایی که من ازش خرید کردم تو شهر ما تو مرکز بازار طلاست و یک جای نسبتا" معتبری هست وخودشون حتی آدرس کارگاه ریگیری را به من دادن)
سوال دوم: آیا طلای آب شده را به راحتی می خرن؟ یعنی ببرم 5 تا طلا فروشی از بین این 5 تا کسی خریدار آب شده هست؟( البته منظورم بدون فاکتور مهر شده است )

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
دوستان من یک مقدار طلای آب شده خریدم فروشنده به من یک فاکتور داد که توش وزن طلا ،عیار طلا، شماره ریگیری و اسم کارگاه ریگیری نوشته شده ولی فاکتور را مهر نزده ...با شماره اتحایه طلا که تماس گرفتم و شماره ریگیری را وارد کردم. اسم کارگاه ریگیری وعیار طلایی که روی فاکتور من نوشته شده را عینا" گفت حالا سوالی من اینه اون طلایی که من گرفتم معتبره؟ می تونم مطمئن باشم که طلای اصله؟
چون امروز توی یکی از سایت های مربوط به طلا نوشته بود اگر موقع فروش آب شده به شما فاکتور همراه با مهر ندن ممکنه طلا تقلبی باشه.. و حتما" فاکتور مهر شده بگیرید آیا این حرف درسته؟
( این نکته را بگم که این جایی که من ازش خرید کردم تو شهر ما تو مرکز بازار طلاست و یک جای نسبتا" معتبری هست وخودشون حتی آدرس کارگاه ریگیری را به من دادن)
سوال دوم: آیا طلای آب شده را به راحتی می خرن؟ یعنی ببرم 5 تا طلا فروشی از بین این 5 تا کسی خریدار آب شده هست؟( البته منظورم بدون فاکتور مهر شده است )

نگران نباش. معتبره. درضمن طلا را هروقت ببری برای فروش، روی چشمشون میزارن.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725

دیگه شما بیا بگو اصلا کجا خاتمی از روحانی حمایت کرد
اصلا خاتمی کجاش اصلاح طلبه
هیچ فرقی بین بسیجی های طرفدار احمدی نژاد در سال 88 که بعدا گفتن اصلا ما حمایت نکردیم و احمدی نژاد اصولگرا نیست
و شماها که وقت انتخابات گوش اسمان رو کردین و الان همگی زدن زیرش که اصلا روحانی کیه!
هیچ فرقی بین این دو دسته نیست
دیوار هاشا بلنده و الان هم وقت هاشا کردن روحانیه
همه صف کشیدن که بگن از اول ما اصلا از روحانی خوشمون نمی اومد...

بالا